Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Elaine Mürgas

Elaine Mürgas

Om mig

Hej! Jag heter Elaine. Vad kul att du vill läsa min profil! Lite kort om mig är att jag bor på Limhamn i mitt tredje hus jag renoverat med min man, två barn, hund och katt. Utöver fastigheter och försäljning så är jag väldigt intresserad av inredning och design. Efter mer än 15 år i branschen får man väl ändå lov att säga att man älskar sitt jobb. I dag har jag ett väl genomtänkt arbetssätt där jag leende och med taktpinnen i handen leder mina kunder till en riktigt lyckad affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla Varvsgatan 19 A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 19 A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 975 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 1
2 577 kr/mån
53 378 kr/m²

Varmt välkomna till denna lilla pärla som sammanfattar konceptet compact living perfekt. På 37 kvadratmeter har man lyckats sätta ihop ett boende som verkligen andas hemtrevnad och personlighet samt vars planlösning verkligen är fiffig och genomtänkt. Köket är fullutrustat med matplats i perfekt anslutning till sällskapsytorna och här finns också utgång till den egna uteplatsen som sedan förlängs av den magiska innergården. Ett stort panorama fönster vid soffan speglar terrassen likt en tavla. Vackra materialval och fint sammansatta färger och detaljer skapar liv och personlighet i ett nyproducerat hem med alla de finesser som där tillhör. Måste upplevas!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Sallerupsvägen 220, Bulltofta, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Sallerupsvägen 220

Lägenhet
Bulltofta, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 425 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/5
4 707 kr/mån
26 389 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning! Välkommen till denna ljusa lägenhet med inglasad balkong i söderläge. Här bor du i en öppen och social lägenhet som gör livet enkelt. Huset byggdes 2019 och lägenheten är i superfint skick. På den inglasade balkongen njuter du långt in på hösten och eftersom läget är i höjd med trädkronorna får hela lägenheten en dos av natur. Här är det bara att flytta in och trivas! På Sallerupsvägen bor du bekvämt med närhet till både natur samtidigt som du har bekväm access till centrum och det urbana livet. Här har du nära till busshållplats, matbutiker, restauranger mm. Rekreationsområdet intill ger dessutom möjlighet till många avkopplande promenader eller träning då det erbjuder såväl gym som tennisbanor och frisbee-golfbanor. För pendlaren finns närhet till både yttre och Inre ringvägen vilket gör bilpendlandet både snabbt och smidigt.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
 Jespersgatan 14 A, Sofielund, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30
 Jespersgatan 14 A, Sofielund, Malmö kommun, bild 2
 Jespersgatan 14 A, Sofielund, Malmö kommun, bild 3

Jespersgatan 14 A

Lägenhet
Sofielund, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
795 000 kr
42,2 m²
1 rum
vån 1/3
4 450 kr/mån
18 839 kr/m²

Med vackra brädgolv, högt till tak och ett charmigt kök man kan sitta i för att nämna några få fördelar bjuder denna mysiga lilla lägenhet på många plus. Här finns utöver det ett rejält badrum, gott om förvaring och en förening som renoverat en stor del tunga poster på sista tiden för att hålla fastigheten i gott skick. Jespersgatan och Sofielund / Seved är ett härligt områden som talar till folket, livliga gator med närhet både till Nobeltorget och Södervärn med knytpunkt för bussar. Välkomna på visning!

  • Premium
Mäster Nilsgatan 14, City, Malmö kommun

Mäster Nilsgatan 14

Lägenhet
City, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
4 295 000 kr
101 m²
4 rum
vån 5/6
6 327 kr/mån
42 525 kr/m²

Med Petrikyrkan som närmsta granne bor du mitt i stan i ett totalrenoverat boende med hiss från markplan och balkong som möjliggör 2-3 riktigt bra sovrum och både badrum och gästtoalett. Vill du bo nära centralstationen och gågatans mysiga stråk i ett praktiskt boende där du inte behöver göra något är detta boendet för dig. Smart planlösning med separat sovrumsavdelning är kanon! Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Linoljegatan 9, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Linoljegatan 9

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 975 000 kr
50,1 m²
2 rum
vån 2
3 774 kr/mån
39 421 kr/m²

Varmt välkomna hem till denna välplanerade tvåa som med sina tillval ger ett mycket hemtrevligt och påkostat intryck. Hotellkänsla utlovas redan från start då vi ser en öppen planlösning där kök och matplats huserar fint i hop och tillsammans med soffhörnan. Rakt fram finns stora fina fönster ut mot balkongen. Lyxigt sovrum med gott om förvaring och fint burspråk samt badrum i stilrent utförande med liknande moderna val som i köket. Ta hissen härifrån upp till föreningens stora takterrass och njut!

  • Balkong
  • Hiss
Mellersta Tennisgränd 2, Hyllie, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 17:15
Mellersta Tennisgränd 2, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Mellersta Tennisgränd 2, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Mellersta Tennisgränd 2

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 5/5
4 608 kr/mån
36 524 kr/m²

På populära Hyllie, en knytpunkt mot Europa, finns nu denna finfina trerummare med stor härlig soldränkt balkong till salu! Vi får oerhört välplanerade 81 kvadratmetrar fördelade på två bra sovrum och trevliga sällskapsytor med mycket fönster in mot den vackra innergården. Området runt om är grönt och lummigt och bostaden är inbjudande med mjuka färgval och en rolig planlösning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ärenprisgatan 22 C, Almhög, Malmö kommun

Ärenprisgatan 22 C

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 195 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
3 630 kr/mån
19 274 kr/m²

Mitt i bland villakvarteren ligger denna mysiga tvåa belägen högst upp i huset utan ovanliggande grannar. Vi får en rymlig tvåa plus kök om 62 välplanerade kvadratmetrar. Köket renoverades 2018 och är fräscht och fint i klassiskt vitt utförande med en trevlig matplats. Badrummet har fått en minimakeover och är i dag fräscht med badkar. Sällskapsrummet är av goda mått med fransk balkong och fint parkettgolv. Föreningen har en inhägnad lummig och härlig innergård med egen grillplats att njuta av.

  • Plus

Visar alla 7