Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ellinor Ivarsson

Ellinor Ivarsson

Om mig

Med varsam hand och stor erfarenhet skräddarsyr jag mina kunders bostadsaffärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Baskemöllegatan 4B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00
Baskemöllegatan 4B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Baskemöllegatan 4B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Baskemöllegatan 4B

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/4
4 173 kr/mån
25 833 kr/m²

Det är med varm hand Fastighetsbyrån nu har nöjet att presentera en helt ljuvlig tvåa i alltid lika populära Brf Manne! En bostad där det är lätt att känna sig som hemma och där du kan njuta av massa charm. Att vi befinner oss högst upp i huset med genomgående planlösning gör detta till en ljus och trivsam bostad. Här bjuds på en optimal fördelning av kvadratmeterna vilket gör denna lägenhet perfekt för både en och två boende. Rummen fördelas på bästa sätt med ett spatiöst vardagsrum med gott om plats för soffa, större matgrupp och övrig möblering. Det är även härifrån den härliga balkongen i söderläge nås. Detta är verkligen den perfekta platsen att spendera lata sommardagar med en god bok och en kopp kaffe. Vidare har vi det stilrena köket med vita luckor och fin bänkskiva. Här finns gott om förvaring i de många köksskåpen och utrymme för matplats. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och är målat i en harmonisk grön kulör vilket gör det lätt att fina ro. Lägg härtill ett smakfullt helkaklat badrum med dusch och boendet är komplett. Här bor vi bra i en omtyckt förening med en takträdgård utöver det vanliga. Utöver den härliga gården finns även ett gym för medlemmarna att nyttja, samt cykelrum och snickarbänk för enklare arbeten. I området finns allt vi kan önska på promenad- och cykelavstånd. Läget som är angränsande till S:t Knut och Nobel bjuder på mysiga caféer och restauranger och runt Folkets Park finns trevliga uteställen och matbutiker. Möllans myllrande folkliv ligger på behagligt avstånd och för den som pendlar är läget perfekt. Läget är optimalt med goda bussförbindelser men även smidigt för den som ska ta sig ut från Malmö till de större väggarna. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Roskildevägen 25B, Pildammarna, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:00
Roskildevägen 25B, Pildammarna, Malmö kommun, bild 2
Roskildevägen 25B, Pildammarna, Malmö kommun, bild 3

Roskildevägen 25B

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 895 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/4
4 973 kr/mån
38 673 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en fantastiskt fin och inflyttningsklar tvårummare på populär adress. Belägen på högst upp i huset på våning fyra med hiss får vi bästa läge och trivsel. Här bjuds på härlig utsikt mot Pildammsparken, solig balkong och vackra originaldetaljer. Välplanerade kvadratmeter kombinerat med generös takhöjd och bra planlösning gör detta till en ljus bostad. Vardagsrummet ger bra med utrymme för soffgrupp, extra matgrupp eller vad som önskas. Det är även härifrån vi når den mysiga inglasade balkongen. Kök som går stilrent i vitt och erbjuder mycket förvaring. Utrymme finns för en matgrupp för ca 2-4 personer. Slå dig ner med en kopp kaffe och njut av utsikten. Sovrummet är stort och ger gott om utrymme för dubbelsäng. Stilsäkert badrum i neutrala toner utrustat med badkar, handfat och toalett. Bara några meter från porten ligger magnifika Pildammsparken som erbjuder snirkliga promenadstråk och härlig parkmiljö. Det är avslappnat och lugnt i området och det råder en härlig atmosfär som många älskar. Mataffärer, skola och stadion är bara en kort promenad bort och Malmö City på behagligt cykelavstånd. De som bor här kan lyxigt njuta av både storstadslivet och den fristad som området kring Pildammarna innebär. HSB Brf Ringsted är en omtyckt förening som funnits sedan byggåret. Som medlem i föreningen har du tillgång till många bekvämligheter så som lummig gård med grillplatser, övernattningslägenhet, gym, tvättstuga och parkering (kösystem tillämpas). Hjärtligt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ellstorpsgatan 4E, Ellstorp, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:30
Ellstorpsgatan 4E, Ellstorp, Malmö kommun, bild 2
Ellstorpsgatan 4E, Ellstorp, Malmö kommun, bild 3

Ellstorpsgatan 4E

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 395 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2
4 087 kr/mån
29 681 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en fantastiskt fin och inflyttningsklar tvårummare i populär förening! Välplanerade kvadratmeter kombinerat med god takhöjd och genomgående planlösning gör detta till en riktigt trevlig bostad. Vi välkomnas in i en ljus hall med två generösa inbyggda garderober. Vardagsrummet ger bra med utrymme för soffgrupp, extra matgrupp eller vad som önskas. Det är sedan från vardagsrummet vi når den stora balkongen. Här kan sköna sommardagar spenderas med trevlig utsikt över området och gott sällskap. I det renoverade köket erbjuds gott om förvaring samt bra arbetsytor. Det rogivande sovrummet ger plats för dubbelsäng och är lugnt beläget in mot gården. Här finns en tilltagen garderob som rymmer det mesta. Badrummet är praktiskt helkaklat i stilrena färger och utrustat med lyxig regndusch. Förening Brf Ellstorp äger marken och är mycket omtyckt bland annat just för sitt läge och den charmiga fastigheten anno 1938. Här bor du ostört på harmonisk gata i nära samband till lummiga och grönskande Ellstorpsparken. Parken och dess grönska bjuder in till härliga promenader, springturer eller en picknick på årets varmare dagar. På Ellstorp har man närhet till både puls och lugn. Ett stenkast bort ligger Värmhemstorget med förbindelser till hela Malmö och stora delar av Skåne. Här finns också köpcentret Entré med shopping, matbutiker, restauranger, gym och allt annat du kan tänkas behöva. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Nobelvägen 78B, Värnhem, Malmö kommun
  • Tis 30 jul kl 18:30

Nobelvägen 78B

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 150 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 4
3 825 kr/mån
30 263 kr/m²

Nu saluförs detta ljuvliga hem där det bara är att flytta rakt in och trivas. Njut av en otroligt fin 1,5:a med väldisponerad planlösning och fantastiskt ljusinsläpp. En bostad där vackra original attribut så som takrosetter och fiskbensparkett möter modern interiör i perfekt harmoni. Här erbjuds ett spatiöst allrum som lämnar plats för både soffa och större matgrupp, perfekt för härliga middagar. Här finns även ett stort fönsterparti med fri utsikt över det mysiga kvarteret. I anslutning till allrummet finner halvan som passar perfekt som sovdel och erbjuder gott om plats för säng, byrå eller vad som önskas. I halvan finns även en inbyggd garderob för extra förvaring. Vidare erbjuds ett smakfullt kök med gott om plats för alla kökstillbehör i de många skåpen. Vid det trivsamma fönstret kan fördelaktigt en matgrupp placeras. Badrummet är praktiskt kaklat och utrustat med dusch. I sin helhet är detta ett fulländat och charmigt boende där det är lätt att känna sig som hemma. Brf Astern erbjuder är en omtyckt och familjär förening som erbjuder de boende en trivsam och välskött innergård med cykelställ och grillmöjligheter. Här bor du med utmärkt kommunikation från Värnhemstorget. Området Värnhem och Östervärn ger oss närhet till flera matbutiker, gym, restauranger och Malmö city en kort promenad bort. Välkommen på visning!

  • Plus
Lönnebergagatan 9C, Gyllins Trädgård, Malmö kommun

Lönnebergagatan 9C

Lägenhet
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2
3 924 kr/mån
39 118 kr/m²

Varmt välkommen till denna stilrena tvåa i nyskick på omtyckt läge! Med hiss från markplan tar du dig smidigt upp till bostaden som tack vare sitt läge och stora fönsterpartier ger ett generöst ljusinsläpp och öppen känsla. Planlösningen ger ett fint samspel mellan kök, matplats och vardagsrum. Det smakfulla köket med kakel och rostfria vitvaror ligger undangömt men samspelar ändå på ett trevligt sätt med de sociala ytorna. Plats för större matbord gör att det blir enkelt att samla vänner och familj. Från detta rum nås den härliga balkongen där många sköna dagar kan spenderas. I nära anslutning till det rymliga sovrummet som även har inbyggd förvaring finner vi det spatiösa badrummet med klassiska materialval och välutrustad hörna för egna tvättmöjligheter. Här finns både förvaring och arbetsbänk för att enkelt sköta tvätten. Givetvis helkaklat och utrustad med handdukstork. Fastigheten är nybyggd 2018 med hög standard. Gyllins Trädgård har blivit ett etablerat bostadsområde på behagligt avstånd till Malmö city. Många älskar grönskan, de fantastiska parkerna och de trygga vägarna till skolan. Golfarna uppskattar Kvarnby golfbana och när du ska storhandla gläds du över utbudet på Toftanäs. Här finns även flertalet gym och flera affärer. Nära till kommunikation om du ska in till city eller vidare ut. Missa heller inte Bulltoftaparken. Det är gemytligt och tryggt att komma hem när du bor här. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5