Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ellinor Ivarsson

Ellinor Ivarsson

Om mig

Med varsam hand och stor erfarenhet skräddarsyr jag mina kunders bostadsaffärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Regementsgatan 23, Ribersborg, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Regementsgatan 23, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Regementsgatan 23, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Regementsgatan 23

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
4 495 000 kr
103 m²
4.5 rum
vån 1,5
6 443 kr/mån
43 641 kr/m²

På Malmös egen paradgata i en vacker fastighet anno 1937 saluförs nu denna rymliga och välplanerade våning där det bara är att flytta rakt in. Vi hittar här hem till ett elegant boende med många charmiga originaldetaljer så som fiskbensparkett, takrosetter och fantastiska burspråk. Dessutom finns en öppen spis som ger extra trivselfaktor. Tack vare läget, tilltagen takhöjd och stora fönster blir detta en otroligt ljus och öppen bostad. Våningen disponeras på bästa sätt med ett stort och sobert sällskapsrum som ger utrymme för såväl soffgrupp som tv-möbel. Intill finner vi även matsalen med utrymme för större sällskap. Köket går stilrent i vitt och är komplett utrustat med all modern köksutrustning som kan tänkas behövas. Vidare erbjuds tre generösa sovrum som kan nyttjas helt efter smak och tycke. Badrummet går i stilsäkra toner och erbjuder dusch. För extra bekvämlighet finns även en separat gäst-wc. Bostaden erbjuder dessutom gott om förvaring i form av flera garderober och en stor klädkammare. Ett exklusivt och fulländat boende i sin helhet där det är lätt att känna sig som hemma. Brf Inland 4 är en äkta förening som äger marken. Omtyckt för sitt perfekta läge på Ribersborg och höga trivsel. Föreningen erbjuder sina medlemmar en mysig innergård utrustad med sittgrupper, perfekt för sköna sommarkvällar. En kort promenad och vi är nere vid havet och Ribersborgs härliga strandremsa med bra motionsspår och grönområde och på ungefär samma avstånd finner vi Malmös stadskärna. På Ribersborg finner vi även flera trevliga restauranger, bagerier och butiker. I området finner vi även nyrenoverade Kronprinsen med sitt rika restaurangtorg, välsorterade matbutik, apotek och systembolag. Nära ligger även Slotts- och Kungsparken med härliga promenadstråk. Goda kommunikationer i form av kort avstånd till flera busshållplatser, Triangeln och Malmö C. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Osbygatan 9, Nobeltorget, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 28 apr kl 12:15

Osbygatan 9

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 350 000 kr
42,3 m²
1.5 rum
vån 2
3 308 kr/mån
31 915 kr/m²

Nu saluförs denna ljusa och genomgående bostad där 30-tals charmen bevarats med varsam hand. Bostaden erbjuder stilrena detaljer så som generös takhöjd och vackra lamprosetter. Här finner vi ett stort och rymligt vardagsrum som ligger i anslutning till halvan och som enkelt går att möblera efter önskemål. Detta kompletteras med ett väl tilltaget kök med gott om förvaring och ett fräscht badrum. Mycket omtyckt och familjär förening med flera stora renoveringar gjorda samt en trevlig och lugn innergård med utemöbler. Här bor du i ett av Malmös populäraste områden med närhet till Malmös kulturmecka. En minut bort nås Folkets Park med dess utbud av restauranger och nöjen som på sommaren är en traditionell samlingsplats för många malmöbor. Ett stenkast bort ligger Möllevångens livliga torghandel av färska frukt och grönsaker, där finns även rikt restaurangutbud samt klubbar. Mataffärer och gym finns i anslutning till bostaden, så gör även buss som tar dig runt lokalt i Malmö. För pendlaren finns fördel med närhet till triangelstationen. Med andra ord är detta läget svårslaget! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
Kronborgsvägen 20A, Pildammarna, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Kronborgsvägen 20A

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 695 000 kr
46 m²
2 rum
vån 3
4 740 kr/mån
36 848 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade tvåa med inglasad balkong och trevlig utsikt! Med hiss tar vi oss upp till våning 3 och denna trivsamma bostad. Lägenheten bjuder på charmiga originaldetaljer och generös takhöjd tillsammans med fint kök och fräscht badrum. Det stilrena köket har goda förvaringsmöjligheter och den maskinella utrustningen är komplett. Vardagsrummet är rymligt och ger plats åt både soffa och extra matgrupp. Det är även härifrån den spatiösa balkongen nås där många sköna dagar kan spenderas. Här kan du med fördel njuta av morgonkaffet! Sovrummet rymmer dubbelsäng, byrå och extra förvaring. Lägg därtill badrum i klassiskt utförande och boendet är komplett. Här bor du i en HSB-förening med närhet till det mesta! Alldeles intill ligger Pildammsparken med sina grönskande promenadstråk och fantastiska parkmiljö. Bara ett kvarter bort ligger populära restaurang Bakfickan och runt hörnet finns både mataffärer, caféer, skolor och vårdcentral. Bussarna stannar en kort promenad bort och tar dig enkelt till stora delar av Malmö. Dessutom ligger Kronprinsen och Triangeln med dess stora utbud av shopping och restauranger alldeles i närheten. HSB Brf Ringsted är en omtyckt förening som har funnits sen byggåret. I föreningen finns bland annat tillgång till övernattningslägenhet, gym och samlingslokal, men även gemensam grillplats på föreningens lummiga gård. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lönnebergagatan 9C, Gyllins Trädgård, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 17:15

Lönnebergagatan 9C

Lägenhet
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 995 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2
3 924 kr/mån
39 118 kr/m²

Varmt välkommen till denna stilrena tvåa i nyskick på omtyckt läge! Med hiss från markplan tar du dig smidigt upp till bostaden som tack vare sitt läge och stora fönsterpartier ger ett generöst ljusinsläpp och öppen känsla. Planlösningen ger ett fint samspel mellan kök, matplats och vardagsrum. Det smakfulla köket med vitt kakel och rostfria vitvaror ligger undangömt men samspelar ändå på ett trevligt sätt med de sociala ytorna. Plats för större matbord gör att det blir enkelt att samla vänner och familj. Från detta rum nås den härliga balkongen där många sköna dagar kan spenderas. I nära anslutning till det rymliga sovrummet som även har inbyggd förvaring finner vi det spatiösa badrummet med klassiska materialval och välutrustad hörna för egna tvättmöjligheter. Här finns både förvaring och arbetsbänk för att enkelt sköta tvätten. Givetvis helkaklat och utrustad med handdukstork. Fastigheten är nybyggd 2018 med hög standard. Gyllins Trädgård har blivit ett etablerat bostadsområde på behagligt avstånd till Malmö city. Många älskar grönskan, de fantastiska parkerna och de trygga vägarna till skolan. Golfarna uppskattar Kvarnby golfbana och när du ska storhandla gläds du över utbudet på Toftanäs. Här finns även flertalet gym och flera affärer. Nära till kommunikation om du ska in till city eller vidare ut. Missa heller inte Bulltoftaparken. Det är gemytligt och tryggt att komma hem när du bor här. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Köpenhamnsvägen 43A, Slottsstaden / Erikslust, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 43A

Lägenhet
Slottsstaden / Erikslust, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 295 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 6/7
4 535 kr/mån
42 897 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en fantastiskt ljus, modern och välplanerad bostad där det bara är att flytta rakt in. Denna tvåa är belägen på 6:e våningen med hiss och erbjuder ett förstklassigt boende där ingenting saknas. Vi möts av en inbjudande, öppen och rymlig hall med säkerhetsdörr och bra förvaringsmöjligheter i form av en generös garderob med skjutdörrar. Vidare erbjuds ett sobert kök med gott om plats för matgruppen och allt vad som kan önskas. Vardagsrummet stoltserar med sina generösa fönster och ger ett härligt ljusinsläpp. Rummets utformning gör att det kan möbleras helt efter tycke och smak. Det är sedan från vardagsrummet vi når den stora balkongen som är belägen i väst. Här kan sköna sommarkvällar spenderas med en spektakulär utsikt och gott sällskap. Sovrummet är generöst och ger utrymme för dubbelsäng, sängbord och extra förvaring. I anslutning till hallen har vi badrummet som går i stilsäkra materialval. Förening erbjuder diverse bekvämligheter som garage, bastu, övernattningslägenhet att hyra och gym. På gården finns grillplatser och lekplatser. Läget är fantastiskt då ni har nära till allt. En kort promenad och ni är nere vid havet och den härliga Ribersborgsstranden. Inte långt bort ligger ett ICA Malmborgs och ett par kvarter bort finner vi dessutom Regementsgatans utbud av restauranger, caféer och butiker. Vi har även en kort cykeltur till Malmös puls och goda kommunikationer att tillgå. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Einar Hansens Esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun

Einar Hansens Esplanad 34

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 695 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2
3 225 kr/mån
48 429 kr/m²

Nu har du chans att bli den första att flytta in i denna etta på attraktiv och havsnära adress med allt man kan tänka sig runt knuten. Njut av känslan med ett inflyttningsklart boende där det bara är att börja packa upp flyttlådorna och sedan känna sig som hemma. Bostaden är 35 välplanerade kvadrat och bjuder på en smart planlösning med sovalkov och rymliga sällskapsytor. Enhetligt vita släta väggar som snyggt möter den vackra parketten. Stilrent kök med komplett maskinell utrustning och bra med förvaring. Här finns även goda arbetsytor för hemmakocken och plats för matgrupp i anslutning. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som fullkomligt badar i ljus. Rummet kan möbleras helt efter tycke och smak med soffa, tv-möbel, matplats och hemmakontor. Det är även härifrån vi når den härliga balkongen där många sköna dagar kan spenderas. Badrummet har smakfulla inredningsval och är utrustat med dusch, samt med egna tvättmöjligheter. Bostaden har även ett generöst fönsterparti för optimalt ljusinsläpp! Det är ungefär lika långt till Scaniabadet som till Sundspromenaden, för den som vill avnjuta ett morgon- eller kvällsdopp innan eller efter arbetsdagen. Förutom detta erbjuder området två av stans bästa matbutiker, Ica Maxi och Lidl. Utbudet vad gäller motion och hälsa är även det fantastiskt bra. Du har flera gym precis utanför dörren däribland Fitness24seven, SATS, Kockum Fritid och Crossfit Fabriken. Som om detta inte vore gott nog finns även konditori, bra kommunikationsmöjligheter, uteserveringar vid vattnet och vackra promenadstråk precis utanför dörren. Varmt välkomna till en riktigt bra bostad på ett attraktivt läge!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sofielundsvägen 48B, Nobeltorget, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 15:45

Sofielundsvägen 48B

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 395 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2
3 402 kr/mån
34 024 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna genomgående och charmiga 30-talslägenhet med bevarade arkitektoniska attribut! En fantastisk lägenhet där de vackra äldre detaljerna möter modern interiör i harmoni. På våning två med högt i tak och trevlig utsikt från alla rum blir detta en väldigt ljus bostad på optimalt läge. När vi stiger in i bostaden möts vi av den inbjudande hallen varifrån vi tar oss vidare in i bostaden. Rakt fram finner vi sovrummet som är praktiskt planerat med plats för dubbelsäng och förvaringsytor. Trivselfaktorn i rummet är total med vacker takrosett och fint brädgolv. Härifrån når vi även lägenhetens härliga balkong med fri utsikt mot den trivsamma innergården. Intill sovrummet finns det fina köket. Köket har komplett maskinell utrustning och gott om plats för alla kökstillbehör. Mitt emot köket öppnar sig vardagsrummet som är lägenhetens hjärta upp. Rummet bjuder på ett generöst ljusinsläpp och härlig rymd. Här erbjuds flera möblerings alternativ med plats både för soffgrupp, matplats, skrivbord och bokhylla. Badrummet nås från hallen och är stilrent helkaklat i neutrala färger. I sin helhet en mycket trevlig lägenhet där det är lätt att känna sig som hemma. Lägenheten tillhör en omtyckt förening som äger marken. Placerad på perfekt läge med närhet till såväl grönområden som city. Möllevångstorget ligger en kort promenad bort och erbjuder ett generöst utbud av barer, restauranger och livlig torghandel. Här finns goda kommunikationer med stadsbuss och cykel-avstånd till det mesta i staden. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
Bertrandsgatan 1B, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Bertrandsgatan 1B

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 195 000 kr
65 m²
2.5 rum
vån 2
5 999 kr/mån
33 769 kr/m²

Om man blickar ut över Rörsjöstadens vackra tjugotalsfasader är det omöjligt att inte fastna med blicken på den ståtliga rosa byggnaden på Bertrandsgatan - en ikonisk jugendpärla från 1929. På andra våningen i huset (med hiss!) välkomnas du in i denna sekelskiftesdröm som stoltserar med 2,5 rum fördelade på 65 smarta kvadratmeter. Denna ljusa bostad erbjuder den perfekta mixen mellan charm från förra seklet och moderniteter. Nyrenoverat rymligt badrum, tilltagen takhöjd, genomgående planlösning och goda förvaringsmöjligheter. Utöver detta möts du av oemotståndliga detaljer som burspråk, breda fönsternischer, takrosetter och takstrukturer. Här bor man i den familjära och trevliga föreningen Brf Dadeln 24, där man värnar om den gröna innergården som är en oas för familj och medlemmar att samlas i. Runt hörnet väntar stadens myller - intima små caféer vi S:t Knuts torg, promenad i Kungsallén eller kyrkogårdarna samt Triangelns och citys utbud. (Annonsen innehåller en inspirationsbild med alternativ möblering)

  • Hiss

Visar alla 8