Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Emma Zacharian

Emma Zacharian

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Saarisvägen 1 B, Kirseberg, Malmö kommun
  • Sön 28 jul kl 11:00
Saarisvägen 1 B, Kirseberg, Malmö kommun, bild 2
Saarisvägen 1 B, Kirseberg, Malmö kommun, bild 3

Saarisvägen 1 B

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 195 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/4
5 301 kr/mån
20 965 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och ljusa genomgående tvåa på våning 3, belägen i ett elegant 30-talshus med tidstypiska attribut. Lägenheten erbjuder en härlig atmosfär med högt i tak och vackra detaljer som bevarats genom åren. Fiskbensparketten breder ut sig över golvet och ger en känsla av elegans och karaktär. Här finns en rymlig och fin balkong där du kan njuta av solen och den friska luften. Lägenhetens badrum är nyligen renoverat och utrustat med moderna bekvämligheter för att ge dig en hög standard av komfort. Köket har blivit uppfräschat och är både funktionellt och smakfullt, perfekt för matlagning och umgänge. Vid entrén möts du av yteffektiv hall som med fördel kan användas som ett kontor eller arbetsplats. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta, med flera garderober och smarta lösningar för att hålla ordning på dina tillhörigheter. Denna bostad är genomgående ljus och trivsam tack vare de stora fönstren som släpper in rikligt med dagsljus. Här bor du i en stilfull miljö med en perfekt balans mellan modernitet och klassisk 30-talscharm, vilket gör detta till ett hem att trivas i. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ahrenbergsgatan 12, Bulltofta, Malmö kommun
Ahrenbergsgatan 12, Bulltofta, Malmö kommun, bild 2
Ahrenbergsgatan 12, Bulltofta, Malmö kommun, bild 3

Ahrenbergsgatan 12

Lägenhet
Bulltofta, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/8
6 165 kr/mån
33 261 kr/m²

Välkomna på visning av denna trivsamma trerummare. Hörnlägenhet med flera fönsterpartier i vinkel. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett stort badrum med golvvärme och både tvättmaskin och torktumlare för extra komfort. Två bra sovrum. Vi ges även en rymlig inglasad balkong med härlig förmiddagssol och med parken intill. Hiss från markplan. Att ha Bulltoftas grönskande rekreationsområde med härliga motions- och promenadsspår, utegym, minigolfbana nära förgyller vardagen. Större mataffär ett stenkast bort och bra kommunikationsmöjligheter och närhet till city.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Krikongatan 18, Ulricedal, Malmö kommun

Krikongatan 18

Tomt
Ulricedal, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 995 000 kr
401 m² tomt

Mitt i trevliga Ulricedal finns denna friköpta tomt som har allt för dig som ska bygga nytt. Kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 3