Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jack Lindoff

Jack Lindoff

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lönngatan 40C , Lönngården, Malmö kommun

Lönngatan 40C

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 195 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/4
3 545 kr/mån
24 896 kr/m²

Välkommen till Lönngatan 40C! Denna charmiga bostad är belägen på andra våningen i en välskött fastighet och erbjuder en bekväm och praktisk boendemiljö. Med sina två rum och kök är denna lägenhet perfekt för den som söker ett hem med både funktionalitet och stil. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för avkoppling eller underhållning med vänner och familj. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig utsikt över omgivningen. Köket är modernt och fullt utrustat med alla nödvändiga apparater och gott om förvaringsutrymme, vilket gör matlagningen till en fröjd. Det generösa sovrummet har gott om plats för en stor säng och förvaringsmöjligheter för dina personliga tillhörigheter. Badrummet är stilrent och modernt, utrustat med bekvämligheter som badkar eller dusch, samt praktiska förvaringslösningar. Lönngatan 40C har ett fantastiskt läge med närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Här finns goda kommunikationsmöjligheter och närliggande service såsom butiker, restauranger och grönområden för avkoppling och rekreation. Sammanfattningsvis erbjuder Lönngatan 40C en trivsam och välkomnande bostadsmiljö som passar både singlar, par och små familjer. Med sitt praktiska läge och bekväma planlösning är detta hemmet där du kan skapa minnen och trivas under många år framöver.

  • Plus
Bragegatan 5D, Dalaplan, Malmö kommun

Bragegatan 5D

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 050 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 291 kr/mån
26 582 kr/m²

På ett av Malmös många eftertraktade kvarter saluförs snart en härlig lägenhet i stabil förening. På våning två välkomnas du in till ett boende som lovar rymd och ljus. 39,5 välplanerade kvadratmeter i en öppen planlösning för optimala möbleringsmöjligheter. Här får du med enkelhet plats för såväl fullstor säng, soffa och matbord. Köket är modernt och utrustat med spishäll, ugn, kyl/frys, dessutom mycket förvaring och bra med arbetsyta. På golvet löper ett ljust laminatgolv genom hela bostaden. Väggarna har en ljus kulör i grå ton. Fler attribut från byggåret finns kvar så som tilltagen takhöjd, fönsterbrädor i sten och takrosetter. Helkaklat badrum med generös yta. Lägg därtill en stor renoverad innergård och ditt första boende är perfekt!

Föreningsgatan 70, Värnhem, Malmö kommun
Föreningsgatan 70, Värnhem, Malmö kommun, bild 2
Föreningsgatan 70, Värnhem, Malmö kommun, bild 3

Föreningsgatan 70

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 295 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 031 kr/mån
31 585 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och genomgående bostad som erbjuder välplanerade och generösa kvadratmeter i 30-tals anda! Här njuter vi av ett vackert hem med parkettgolv, takrosett och härlig takhöjd. Allrummet har en optimal planlösning som ger plats för både soffa och säng och i anslutning finner vi halvan som kan nyttjas helt efter smak och tycke. Badrummet är renoverat av föreningen och köket går i stilrena toner med goda ytor för matlagning. Balkong finns i trapphuset in mot den grönskande innergården. Här bor du i en stabil och trivsam förening. Du har tillgång till grönskande och inbjudande innergård med sällskapsmöbler och grillmöjligheter. I det trivsamma närområdet har du allt du behöver! Närheten till Värnhemstorget och köpcentret Entré gör att du kan välja och vraka på olika matställen, caféer, bagerier och matbutiker. Det finns även flertalet gym att välja på. Ska du ta dig in till city kan du ta en stärkande promenad längs vackra Kungsgatan och med cykel går det riktigt snabbt! Mycket bra kommunikationer att tillgå och nära till pendelvägarna.

  • Premium
  • Hiss
Syréngången 31, Jägershill Sommarstad, Malmö kommun

Syréngången 31

Fritidshus
Jägershill Sommarstad, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
695 000 kr
40 + 20 m²
2 rum
395 m² tomt

Charmig nyrenoverad stuga med optimalt sydvästläge i Jägershill Sommarstad 3! Välkommen till gång 6, stuga nr 70 i den idylliska Jägershill sommarstad 3, där denna charmiga nyrenoverade stuga väntar på att bli ditt perfekta sommarhem! Med en optimal boarea på 40 kvm och en biarea på 20 kvm, tillsammans med en generös tomt på 395 kvm som fångar det underbara sydvästläget, är detta verkligen en plats där du och din familj kan skapa minnen för livet. Dagens stuga är smakfullt renoverad och erbjuder en mysig atmosfär för avkoppling och samvaro. Den öppna planlösningen inkluderar ett allrum, ett praktiskt pentry/kök och sovrum, vilket gör det till en perfekt plats för både vila och rekreation. Dessutom finns en mulltoa som är förberedd för kommunalt avlopp, vilket ger både bekvämlighet och hållbarhet. Den generösa tomten med optimalt sydvästläge är en idealisk plats för utomhusaktiviteter och avkoppling. Oavsett om det är grillkvällar med nära och kära, trädgårdsarbete eller bara att njuta av solskenet, finns det gott om utrymme att utforska och njuta av den vackra omgivningen. Jägershill sommarstad är känt för sin pittoreska skönhet och avkopplande atmosfär, vilket gör det till en eftertraktad destination för sommarsemester. Med närhet till natur, vandringsleder och andra aktiviteter, finns det alltid något att upptäcka och njuta av. Är du intresserad av att uppleva allt som denna underbara stuga har att erbjuda? Kontakta ansvarig mäklare idag för mer information och för att boka en visning. Missa inte chansen att äga ditt eget drömhem i Jägershill sommarstad 3!

Serenadgatan 24, Högaholm, Malmö kommun

Serenadgatan 24

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
795 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 17/17
3 930 kr/mån
16 563 kr/m²

Välkomna till denna perfekt planerade bostad på sjuttonde våningen med slående vy över Malmö. Hela bostaden går i fina ljusa toner och med fantastiska fönsterpartier ges underbart ljusinsläpp. Den väldisponerade bostaden erbjuder ett modernt kök, ljust vardagsrum, rymlig sovalkov och ett helkaklat badrum. Med två stora hissar i från markplan tar man sig lätt upp och ner i byggnaden. I närheten finns skolor och förskola samt daglig varuhandel. Svågertorp med dess affärscentrum ligger bara ett stenkast bort och med två minuters gångavstånd når man bussen in till city. Välkommen att kontakta ansvariga mäklare vid intresse!

  • Hiss
Holma torg 1B, Holma, Malmö kommun

Holma torg 1B

Lägenhet
Holma, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 195 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/5
4 583 kr/mån
22 762 kr/m²

Varmt välkommen till en lägenheten man måste besöka. Huset byggdes år 2015 och erbjuder ett komplett hem med allt man kan önska sig. Väldisponerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkong i västerläge, ett ljust sovrum och ett stort och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Läget erbjuder goda kommunikationer med närhet till Hyllie, Emporia köpcenter och Mobilia.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Folksångsgatan 166 , Kastanjegården, Malmö kommun

Folksångsgatan 166

Villa
Kastanjegården, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 995 000 kr
136 m²
5 rum
243 m² tomt

Välplanerad och välskött villa med insynsskyddad och lättskött trädgård. Här bjuds snyggt kök, stora sällskapsytor, två badrum och fyra rejäla sovrum i barnvänligt, bilfritt område med mycket grönytor och lekplatser. Här bor man nära Hyllie, Svågertorp, kommunikationer och skolor. Varmt välkomna!

Lorensborgsgatan 7C, Lorensborg, Malmö kommun

Lorensborgsgatan 7C

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1,5/3
2 761 kr/mån
30 818 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska tvårummare! Otroligt fint skick med nyrenoverat badrum och kök samt fina ytskikt. Fransk balkong och grönskande innergård. Bra förvaringsmöjligheter.

Visar alla 8