Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jack Ovallius

Jack Ovallius

Om mig

Som född och uppvuxen i Malmö samt flera år som mäklare byggt upp ett stort kontaktnät och kunskap om olika scenarion.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sundholmsgatan 12 A, Limhamn - Ön, Malmö kommun

Sundholmsgatan 12 A

Lägenhet
Limhamn - Ön, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 295 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/5
3 743 kr/mån
41 351 kr/m²

Det är något speciellt med att bo i Limhamns Sjöstad. Den där känslan att ha havet som granne. Morgondopp, saltstänk och frisk luft i en härlig kombination. Här bor du i en kvadratsmart tvårummare på 55,5 kvm. Genomgående fräscha ytskikt. Modernt och stilrent kök samt såklart ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Detta är ett boende att längta hem till. På Ön finns möjlighet att njuta av promenader längs havet och ett trivsamt lugn. En kort promenad från bostaden finns matbutik, restaurangen Mastio, italienska glassbaren och fiskrökeriet. Bra cykelvägar och busshållplats finns på nära avstånd. Varm välkomna att kontakta mäklaren för mer information och boka visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bures gata 19A, Hyllie, Malmö kommun
  • Tor 18 apr kl 17:30
Bures gata 19A, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Bures gata 19A, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Bures gata 19A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 595 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/6
2 954 kr/mån
45 571 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva 1,5a om 35kvm. I lägenheten återfinns genomgående hög standard där planeringen är optimal med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymlig balkong, sovalkov med plats för dubbelsäng och i lägenheten finns också ett rymligt badrum med egen tvättmöjlighet. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hyllie Allé 32B, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie Allé 32B

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 675 000 kr
36 m²
2 rum
vån 1/7
2 666 kr/mån
46 528 kr/m²

En kvadratsmart lägenhet med otroliga 3,7m i takhöjd. Välkommen hem till till denna tvåa med egen ingång från lägenhetens uteplats. Kök och vardagsrum har en inbjudande öppen planlösning och som får ett fint ljusinsläpp från fönstren tillsammans med den helglasade dörren mot uteplatsen. Köket från Vedum med induktionshäll, ugn, diskmaskin, micro samt kombinerad kyl och frys. Snygga spotlights i kökets tak och under köksskåpen. Sovrummet är inrett i neutrala materialval och gott om förvaring i garderoberna. Badrummet är inrett med större rektangulära kakelplattor på väggarna och ett matchande klinkergolv i en ljus beige ton. En hög grundstandard med bl.a. vägghängd wc, spotlights i tak, komfortvärme i golv, elektrisk handdukstork, dusch med både regndusch och vanligt duschmunstycke. Bra förvaring i skåp under kommod och skåp ovanför en kombinerad tork och tvättmaskin. Ett extra plus är den gemensamma takterrassen som nås från trappuppgång B och bjuder på en fantastisk utsikt över området. Till varje lägenhet finns ett förråd beläget i Hörnhusets källare. Hyllie Corner är det kaxiga huset som utmärker sig i sin häftiga arkitektur. Ett boende för er som söker modern bekvämlighet i ett område som erbjuder alla förutsättningar för ett gott liv. En arkitektritad signaturbyggnad med bostäder av högsta standard och materialval i stilren skandinavisk design.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gessievägen 120, Gessie, Vellinge kommun
Gessievägen 120, Gessie, Vellinge kommun, bild 2
Gessievägen 120, Gessie, Vellinge kommun, bild 3

Gessievägen 120

Villa
Gessie, Vellinge kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 800 000 kr
130 m²
5 rum
1 317 m² tomt

Här erbjuds både "bo på landet" samt enkel pendling. Huset ligger på en kort körsträcka om ca:10 minuter till Malmö. Närhet till Gessie, samt Tygelsjö för handel och restauranger mm för vardagsbestyren. Huset har stor potential och ger husets nya ägare en ypperlig chans att utforma sitt nästa drömhem. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information samt boka visningvid!

  • Premium
  • Uteplats
Scaniaplatsen 21, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30

Scaniaplatsen 21

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 295 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/5
2 552 kr/mån
47 963 kr/m²

Välkommen till välplanerade kvadratmetrar på härlig adress. Detta är ett boende som passar perfekt för dig som studerar, pendlar eller köper din första bostad. Lägenheten är modern och inflyttningsklar samt erbjuder en låg avgift och total boendekostnad, i en mycket populär stadsdel. Västra Hamnen har inga planer på att sluta växa, men vid Bo01-området bor du utan störning från nybyggnation då denna del av området numera räknas till den äldre delen av Västra Hamnen. En bostad med "Badrocksnära" för att ta ett trevlig dopp i Öresund! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information samt boka visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Räfsgatan 34, Elinelund / Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 34

Lägenhet
Elinelund / Elinegård, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 195 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/5
2 367 kr/mån
41 207 kr/m²

Nu erbjuds denna fina etta med uteplats. Praktis och yteffektivt boende, med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Lägenheten har genomgående vita väggar och på golvet vilar det vitpigmenterad ekparkett. Kök/vardagsrum Köket från Ikea med induktionshäll, ugn, diskmaskin, micro samt kombinerad kyl och frys. Hall Hall med gott om förvaring i garderoberna. Badrum Helkaklat badrum i ljust och fräsch inredning. Utrustat med bl.a. en kombinerad tork och tvättmaskin, WC, Tvättställ med kommod, spotlights i tak. På Elinegård bor ni med närhet till Emporia shoppingcenter, Malmö Arena och Hyllie station vilken möjliggör smidig och enkel kommunikation. Njut av rofyllda omgivningar och unik miljö med både Kalkbrottet och den mäktiga utsikten mot Öresundsbron. Närheten till Kastrup (30 min med buss&tåg eller bil), 6 min på cykel eller buss till Hyllie, 3-4 minuter till E4/E6 med bil är också ett plus. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Skeppsgatan 24 G, Varvsstaden, Malmö kommun
Skeppsgatan 24 G, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Skeppsgatan 24 G, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Skeppsgatan 24 G

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/8
3 149 kr/mån
57 000 kr/m²

Superfint planerad etta med separat sovdel! Med en avskild del för sängen blir detta en etta som mer känns som en tvåa. På 35 kvm inryms också fina sociala ytor med kök och vardagsrum i ett och utgång till en mindre balkong med utsikt mot Turning Torso! Badrummet med dusch är rymligt och en smart kombimaskin löser tvättbehovet smidigt. På taket finns en generös gemensam takterrass för de boende. Här finns en härlig växtlighet längs med kanterna för att skapa en trädgårdskänsla i kombination med vacker utsikt över omgivningarna. På terrassen finns flera avskilda platser så att flera sällskap kan nyttja ytan samtidigt. Det finns även en pergola där man kan duka upp till kalas eller andra festligheter. Peab färdigställer nu huset och lägenheten säljs på planritning. Tillträde är möjligt i februari 2024. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse så får du mer info!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Systerbrunnsvägen 15, Elinelund / Elinegård, Malmö kommun

Systerbrunnsvägen 15

Lägenhet
Elinelund / Elinegård, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/5
5 019 kr/mån
35 141 kr/m²

På Elinegård i Malmö hittar vi den här seniorbostaden, ett perfekt boende för dig som har fyllt 55år. Frihet som du kan använda som du vill, utan måsten. Med Elinelunds och Mossängens lummiga koloniområden som grannar skapas en stadsdel med en grön, vänlig atmosfär. I norr vetter husen mot gårdarna och i söder har man fri utsikt mot Elinegårds nya park. Välkommen till din nya bostad!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 8