Mäklare Jesper Jeschko Björnsson

Jesper Jeschko Björnsson

Om mig

Jag har arbetat som mäklare sedan 2006, varav större delen av tiden i Malmö och i mitt jobb drivs jag av glädje, struktur och professionalism. Genom min erfarenhet guidar jag dig tryggt genom bostadsaffären hela vägen i mål med ärlig rådgivning och genomtänkt strategi. Jag anpassar vår mäklartjänst så att vi tillsammans finner den bästa lösningen just för dig för att maximera ditt slutpris och jag garanterar att jag är 100% engagerad i varje affär. Varmt välkommen!

Mäklarens försäljningar
Hans Winbergs Väg 15 b, Käglinge, Malmö kommun

Hans Winbergs Väg 15 b

Lägenhet
Käglinge, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

1 595 000 kr

76 m²

3 rum

5 034 kr/mån

20 987 kr/m²

Välkommen till denna helrenoverade gaveltrea med egen trädgård på hörntomt i soligt västerläge. Interiören erbjuder renoverat kök med stilsäker vit inredning och rejäl matplats. Badrummet renoverades helt nyligen 2020 och bjuder på helkaklade vita marmorerade väggar och klinkergolv. I trädgården finner vi en stenlagd uteplats och gräsmatta där de vuxna kan grilla medans barnen leker fritt i trygg miljö. Egen parkeringsplats i gemensam carport ingår i avgiften. Tryggt och naturskönt område med närhet till busshållplats, förskolor samt skola. Oxie tågstation nås enkelt inom bekvämt promenadavstånd. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Sadelmakarebyn 7C, Annestad, Malmö kommun
 • Sön 5 feb kl 15:00
Sadelmakarebyn 7C, Annestad, Malmö kommun, bild 2
Sadelmakarebyn 7C, Annestad, Malmö kommun, bild 3

Sadelmakarebyn 7C

Lägenhet
Annestad, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

1 895 000 kr

70 m²

3 rum

6 926 kr/mån

27 071 kr/m²

I populära Annestad finner vi denna fantastiska 3:a med genomgående planlösning och två rymliga balkonger som skapar ett extraordinärt boende. Den ena balkongen bjuder på utsikt över innergården och från den andra, som verkligen är i världsklass vad gäller storlek, har vi en ypperlig vy ut över åkerfälten utanför. Läget är dessutom söder vilket skapar möjlighet för sol hela dagen. Definitivt ett av områdets bästa lägen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ribevägen 18 b, Dammfri, Malmö kommun

Ribevägen 18 b

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

1 795 000 kr

60 m²

2 rum

3 932 kr/mån

29 917 kr/m²

I området Dammfri bor du på lugnt city-nära läge. Pildammsparkens gröna omgivningar finner du runt hörnet och på kort promenadavstånd finns Ribersborg med strand och hav. Citys hela utbud av butiker och restauranger finns också på kort avstånd och för den som pendlar finns goda kommunikationsmöjligheter från Triangeln och flertalet stadsbussar precis utanför. En halvtrappa upp återfinns denna rymliga tvåa på hela välplanerade 60 kvadrat. Golven består av klinker och parkett. Kök med rymlig matplats. Fin balkong i västerläge som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Hjärtligt välkommen!

Berguvsgatan 4a, Söderkulla, Malmö kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 5 feb kl 13:00

Berguvsgatan 4a

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

2 095 000 kr

78,5 m²

3 rum

4 306 kr/mån

26 688 kr/m²

Högst upp i huset, på våning 8 av 8, finner vi denna helrenoverade trerummare med rymlig inglasad balkong och milsvidd utsikt. En oas med nära till blå himmel högt över stadens puls. Interiören är helrenoverad 2020 och bjuder på släta väggar i sobra nyanser i smakfull kombination med vackert parkettgolv som löper genom hela bostaden. Stilsäkert renoverat kök med rejäl matplats. Helkaklat badrum med lyxig takdusch. Detta är ett extraordinärt boende för den som vill ha en färdigrenoverad lägenhet att flytta in i. Området Söderkulla passar den som vill ha nära till det mesta men samtidigt ändå på bekvämt avstånd från det hektiska citylivet. I närområdet finner vi flera matbutiker, vårdcentral, restauranger mm och inom nära räckhåll finner vi både Mobilia och Emporia med hela dess utbud av shopping, restauranger och matbutiker. Lägg därtill goda kommunikationer med buss och nära access mot Inre Ringvägen. Hjärtligt välkommen!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kvartettgatan 16, Almvik, Malmö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kvartettgatan 16

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

1 395 000 kr

80 m²

3 rum

5 750 kr/mån

17 438 kr/m²

Välkomna till Almvik i närheten av Hyllie. Här återfinns denna välrenoverade trea med inglasad balkong i soligt västerläge. Interiören är bjuder på släta vita väggar i smakfull kombination med vackert parkettgolv. Stilsäkert renoverat kök med rejäl matplats. Helkaklat badrum med infällda takspotlights. Detta är ett boende för dig som vill ha en färdigrenoverad lägenhet att flytta in i. Området är trevligt med närhet till torg med mataffärer, vårdcentral, skolor och förskolor. Läget är även mycket bra för pendlare med sin goda bussförbindelser och närhet till Ringvägen samt Hyllie tågstation. Föreningens gård och närområde är mycket välskött med fina plattsättningar, flertalet sittplatser, lekplatser m.m. Här får du dessutom ett boende med förråd intill bostaden, tvättstuga på markplan som du endast delar med sex grannar och en låg kostnad för parkering där biltvätt ingår. Hjärtligt välkomna!

Sadelmakarebyn 7c, Annestad, Malmö kommun

Sadelmakarebyn 7c

Lägenhet
Annestad, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

795 000 kr

27 m²

1 rum

2 925 kr/mån

29 444 kr/m²

Yteffektiv etta med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Därtill platsbyggd loftsäng och ett mycket rymligt badrum som bjuder på helkaklade väggar och klinkergolv samt egen tvättmaskin. Väl tilltagna fönsterpartier som tillåter ljuset att flöda in. Golvet består av nyslipad parkett. Bostaden passar perfekt som övernattningslägenhet, studentbostad eller för det unga paret som söker ett boende med låga kostnader. Fastigheten är uppförd 2005 så standarden är hög. Läget i populära Bunkeflostrand invid Hyllie innebär närhet till Emporia och Hyllie tågstation för enkel pendling mot Danmark samtidigt som vi har promenadavstånd till havet och strandpromenad. Hjärtligt välkomna!

 • Hiss
Sallerupsvägen 216 a, Bulltofta, Malmö kommun

Sallerupsvägen 216 a

Lägenhet
Bulltofta, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

1 850 000 kr

54 m²

2 rum

4 526 kr/mån

34 259 kr/m²

Välkommen hit till denna moderna tvåa med rymlig söderbalkong och utsikt över Husies trivsamma villaområden. Planlösningen är öppen och genomgående så ljusinsläppet är generöst. Fastigheten byggdes helt nyligen 2019 och bjuder på hög standard. Området Bulltofta fritidsstad präglas av närhet till både natur samt bekväm access mot centrum och det urbana livet. Nära till busshållplats och torg med banker samt mataffär. Vi finner dessutom rekreationsområdet intill som vilket bäddar för många avkopplande promenadmöjligheter. Här finns även gym, tennisbanor och frisbee-golfbanor. Närheten till till både Yttre och Inre Ringväg skapar ett optimalt läge för pendlaren. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 7