Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jesper Jeschko Björnsson

Jesper Jeschko Björnsson

Om mig

Jag har arbetat som mäklare sedan 2006, varav större delen av tiden i Malmö och i mitt jobb drivs jag av glädje, struktur och professionalism. Genom min erfarenhet guidar jag dig tryggt genom bostadsaffären hela vägen i mål med ärlig rådgivning och genomtänkt strategi. Jag anpassar vår mäklartjänst så att vi tillsammans finner den bästa lösningen just för dig för att maximera ditt slutpris och jag garanterar att jag är 100% engagerad i varje affär. Varmt välkommen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ahrenbergsgatan 21, Bulltofta, Malmö kommun

Ahrenbergsgatan 21

Radhus
Bulltofta, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 595 000 kr
117 m²
5 rum
6 500 kr/mån
30 726 kr/m²

Varmt välkomna till familjevänliga området Bulltofta och detta bostadsrätts-radhus på hörntomt. Trädgården bjuder på rejäl träterass i söderläge med optimala solmöjligheter. Fastigheten byggdes helt nyligen 2019 och bjuder på mycket hög standard. Vi finner att planlösningen är välplanerad där bottenvåningen erbjuder sociala ytor såsom kök och vardagsrum medan ovanvåningen består av mer privata ytor såsom 3 bra sovrum och allrum. På båda våningarna finner vi dessutom helkaklade badrum. Bostadens hörnläge innebär fönster åt tre väderstreck och extra rikligt ljusinsläpp. Till bostaden hör en parkeringsplats som är belägen alldeles intill entrén vilket är perfekt när man storhandlat. Området Bulltofta fritidsstad präglas av närhet till både natur samt bekväm access mot centrum och det urbana livet. Nära till busshållplats och torg med banker samt mataffär. Vi finner dessutom rekreationsområdet intill som vilket bäddar för många avkopplande promenadmöjligheter. Här finns även gym, tennisbanor och frisbee-golfbanor. Närheten till till både Yttre och Inre Ringväg skapar ett optimalt läge för pendlaren. Varmt välkomna att anmäla intresse!

 • Plus
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Algatan 21, Sofielund, Malmö kommun
Algatan 21, Sofielund, Malmö kommun, bild 2
Algatan 21, Sofielund, Malmö kommun, bild 3

Algatan 21

Villa
Sofielund, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
9 995 000 kr
135,5 m²
6 rum
634 m² tomt

Nästan mitt i City, endast ett par stenkast från Södervärn återfinns detta nybyggda och friliggande stenhus. Huset är beläget på friköpt hörntomt och trädgården ligger samlad i västerläge som erbjuder många härliga soltimmar. Rymligt dubbelgarage samt uppfart med infart från Algatan. Trädgården omgärdas av insynsskyddande häckar, staket samt tegelmur. Huset färdigställdes helt nyligen under hösten 2023 och den som köper blir den första att flytta in. Interiören bjuder på släta vita väggar och golven består av klinker och ekparkett. Kök samt vardagsrum möts i öppen planlösning och tillsammans med den väl tilltagna takhöjden på bottenvåningen skapas en luftig och ljus miljö. Modern frånlufts-värmepump från Nibe med värmeåtervinning säkerställer en låg drift och kostnadseffektivt boende. Internet genom fiber med snabb hastighet på hela 1000/1000 Mbt är indraget. Läget på idylliska och trendiga Sofielund består av gatuhusmiljö med promenadavstånd till Södervärn, Triangeln och Möllan. Vi har promenadavstånd till allt som City har att erbjuda såsom restauranger, cafeér, shopping och torghandel. Flera skolor samt förskolor finns i närområdet. Den som pendlar längre kommer att värdesätta närheten till Södervärn som är en av Malmös största knutpunkter för busstrafiken samt närheten till Triangelns tågstation. Varmt välkomna, missa inte denna fantastiska möjlighet!

 • Premium
 • Uteplats
Ahrenbergsgatan 8, Bulltofta, Malmö kommun

Ahrenbergsgatan 8

Lägenhet
Bulltofta, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/7
4 195 kr/mån
30 673 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna ljusa tvårummare med öppen planlösning samt fransk balkong i soligt söderläge. Fastigheten som färdigställdes 2019 bjuder på hög standard och ligger i direkt anslutning till Bulltoftaparkens rekreationsområde precis intill. Parken bjuder på omväxlande natur, härliga motionsspår, tennisbanor, utegym, minigolfbana samt frisbee-golfbana. Runt hörnan återfinns dessutom mataffär, snabbmat och banker. Bostadsområdena runt omkring består av lugna och trygga villaområden. Inom promenadavstånd nås flera förskolor, skolor samt busshållplatser med direktbuss in till City. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Hiss
 • Energieffektiv
Stengodsvägen 59, Oxie, Malmö kommun
 • Idag kl 17:15

Stengodsvägen 59

Lägenhet
Oxie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 495 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/2
5 246 kr/mån
17 184 kr/m²

Välkommen till familjevänliga Oxie och denna marklägenhet med eget uterum samt trädgård på både fram och baksidan. Interiörens golv består av bla klinker och parkett. Kök med delvis nya vitvaror samt rejäl matplats. Helkaklat badrum samt egen tvättstuga underlättar familjelivet. Här bor vi i närheten av Oxie centrum med sina affärer men även med enkel access till tågstation, förskolor och även härliga grönområden att promenera i.

 • Plus
 • Uteplats
Skräddarebyn 2 B, Annestad, Malmö kommun

Skräddarebyn 2 B

Lägenhet
Annestad, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 995 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/4
7 004 kr/mån
24 182 kr/m²

Välkommen till denna trea med familjevänligt läge i populära och trygga Annestad. En modern, optimalt planerad och stilren lägenhet med vackert ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter. I närområdet finns förskola, matbutik samt fina promenadstråk. Närhet till Hyllie tågstation, Emporia köpcenter och närheten till Yttre ringvägen skapar ett ypperligt pendlingsläge mot Köpenhamn. Hjärtligt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5