Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jessica Johansson

Jessica Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stenkällevägen 42A, Stenkällan/Husie, Malmö kommun
  • Kommande

Stenkällevägen 42A

Villa
Stenkällan/Husie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
4 595 000 kr
96 + 100 m²
5 rum
581 m² tomt

Välkomna till detta otroligt välskötta och trivsamma hus. Välplanerat med två bra våningar att använda. Solceller och laddare till elbil från 2023. Braskamin och uterum. Vi ges även en grönskande trädgård med damm, pergola med hammock. Här bor vi i ett uppskattat och omtyckt område med närhet till kommunikation och Malmö city. Vill du vidare kommer du snabbt ut på ringlederna och motorväg. Området är lugnt och grönskande och inom det direkta närområdet finns all den närservice man kan tänka sig; livsmedelsaffärer, skolor och förskolor. Närhet till Gyllins trädgård och vackra Bulltofta parken.

  • Energieffektiv
Ringbergagatan 41, Riseberga, Malmö kommun
  • Kommande

Ringbergagatan 41

Villa
Riseberga, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
4 895 000 kr
136 + 45 m²
5 rum
635 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma enplanshus med en hörntomt som ger dig extra utrymme att njuta av utelivet där solen följer dig hela dagen. Detta hem har det mesta du kan önska dig. En mysig kamin som snabbt blir hemmets hjärta och en plats där familjen gärna samlas. Det öppna och luftiga rummet ger en känsla av rymd och gemenskap. Köket smälter samman med vardagsrummet, vilket gör det enkelt att laga mat samtidigt som du är i kontakt med familj och gäster. Här finns gott om plats för stora middagar och samkväm. Flera sovrum, gästrum och här finns även yta för hemmakontor. Här bor vi perfekt för barnfamiljen. Området är lugnt och säkert, med lekplatser och vänliga grannar. Dessutom har ni en stor grönskande park som granne, perfekt för picknickar, lek och avkoppling. Detta enplanshus är en unik möjlighet att äga ditt drömhem i en fantastisk miljö. Missa inte chansen att uppleva en perfekt kombination av bekvämlighet och naturskönhet. Kontakta oss idag för mer information och boka tid för visning.

  • Plus
Botildenborgsvägen 9B, Västra Kattarp, Malmö kommun
  • Kommande

Botildenborgsvägen 9B

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 295 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/4
3 675 kr/mån
22 719 kr/m²

Här ges vi chansen att köpa en fin hörnlägenhet med balkong. Renoverat kök i grått med ljus bänkskiva och mosaikmönstrat kakel. Här har vi plats för matbord. Renoverat badrum gjort av föreningen. Rymligt sovrum med plats för flertalet garderober. Även i hallen har vi fint med yta för extra förvaring och avhängningsmöjligheter. Mycket trivsamt och ljust vardagsrum, tack vare hörnläget ges vi ett extra fönster för fint ljusinsläpp. Balkongen ligger i söderläge in mot föreningens lugna innergård. Fina ytskikt i bostaden. På Botildensborgsvägen 9 bor man i en trevlig förening med inhägnad innergård och härliga grönytor. Runt knuten går både bussar och tåg som tar dig runt i Malmö och Skåne. Helt enkelt ett gynnsamt läge för den som eftersöker goda kommunikationer och vill ha nära till faciliteter såsom mat- och livsbutiker, restauranger och barer. Välkomna på visning!

Visar alla 3