Mäklare Johanna Meyer

Johanna Meyer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Norra Skolgatan 9 , Triangeln, Malmö kommun
 • Idag kl 12:00

Norra Skolgatan 9

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

3 295 000 kr

89 m²

4 rum

6 011 kr/mån

37 022 kr/m²

Vi välkomnar er till den här välplanerade bostaden på perfekt läge med hiss upp till tredje våningen! Med tre sovrum och bra förvaringsutrymmen kommer hela familjen att få en trivsam bostad. Fräscht kök och badrum samt en stor balkong i soligt läge fyller alla era krav. Det centrala läget erbjuder både goda pendelmöjligheter, närhet till köpcenter och en barnvänlig innergård. Du har alltså staden vid din fot med p-hus i närheten, matbutiker, restauranger och grönskande parker med lekplatser. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Hiss
Dalaplan 4E, null, Malmö kommun
 • Idag kl 13:00
Dalaplan 4E, null, Malmö kommun, bild 2
Dalaplan 4E, null, Malmö kommun, bild 3

Dalaplan 4E

Lägenhet
Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

1 295 000 kr

38,2 m²

1.5 rum

2 686 kr/mån

33 901 kr/m²

I ett av Malmös mest eftertraktade kvarter finner vi en välplanerad etta på 38,2 kvadratmeter med separat kök, renoverat badrum, väl tilltaget vardagsrum och praktisk sovalkov. Här bjuds på charmiga och välbevarade originaldetaljer i form av fin fiskbensparkett, brädgolv, takrosett och stora fönsterpartier. Ett mysigt och lättmöblerat boende perfekt för studenten, pendlaren eller den som flyttar hemifrån för första gången! Välkommen på visning!

 • Premium
Skrivaregatan 36, Hyllie, Malmö kommun

Skrivaregatan 36

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

2 595 000 kr

68 m²

3 rum

5 365 kr/mån

38 162 kr/m²

Nu presenteras möjligheten att bli den första ägaren som flyttar in i denna fantastiska trea i nyproducerade Hyllie Homes med planerad inflytt i slutet av maj 2023. Hyllie Homes består av 68 Svanenmärkta bostadsrätter med stor bredd och variation. Inredningen är av hög kvalitet och från välkända leverantörer. De båda huskropparna knyts samman av en njutbar grön gård som domineras av härliga medelhavsväxter – en oas med utrymme för social samvaro och lek. Högst upp finns den gemensamma takterrassen med moderna träningsmaskiner och en magisk vy. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Hiss
Mariedalsvägen 49A, Slottsstaden, Malmö kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag kl 14:45

Mariedalsvägen 49A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

1 995 000 kr

58 m²

2 rum

4 800 kr/mån

34 397 kr/m²

Nu presenteras denna fantastiskt fina, genomgående tvårummare med en effektiv och väldisponerad planlösning. Belägen på andra våningen med generösa utrymmen, goda förvaringsmöjligheter, renoverat badrum samt balkong i härligt västerläge är några av attributen. Här bor du i en stabil förening med närhet till allt från parker till City. Perfekt boende för den kräsne! Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Kiviksgatan 8 C, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Kiviksgatan 8 C

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

1 295 000 kr

51,2 m²

2 rum

3 536 kr/mån

25 293 kr/m²

Välkommen till Kiviksgatan, en av Sorgenfris mysiga gator med charmiga hus från 40-talet. På andra våningen finner vi denna ljuvliga bostad. Planeringen är optimal med väl tilltagna rum. Gott om fönster släpper in fint dagsljus under hela dagen. Lägenheten bjuder på ett modernt och fint kök som är fullutrustat med nya vitvaror och erbjuder gott om förvarings- samt arbetsytor, ett bra sovrum som rymmer säng och extra förvaring, fräscht badrum och stort vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Lägenheten är genomgående fräsch i både färg och materialval! Här, ett stenkast bort från storstadspulsen, bor du på en lugn gata i en bra förening omgiven av grönska och en fantastisk innergård som under sommarhalvåret bjuder in till mysiga kvällar med nära och kära. Med cykelavstånd till populära områden som St:knut, Folkets Park och Möllan har du ett citynära boende med god kommunikation i form av kollektivtrafik och cykelbanor. Varmt välkommen på visning!

Skrivaregatan 38, Hyllie, Malmö kommun

Skrivaregatan 38

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

2 095 000 kr

51 m²

2 rum

4 188 kr/mån

41 078 kr/m²

Nu presenteras möjligheten att förvärva och bli den första ägaren som flyttar in i denna fantastiska tvåa om 51 kvm i nyproducerade Hyllie Homes med planerad inflytt i slutet av mars 2023. Hyllie Homes består av 68 Svanenmärkta bostadsrätter med stor bredd och variation. Inredningen är av hög kvalitet och från välkända leverantörer. De båda huskropparna knyts samman av en njutbar grön gård som domineras av härliga medelhavsväxter – en oas med utrymme för social samvaro och lek. Högst upp finns den gemensamma takterrassen med moderna träningsmaskiner och en magisk vy. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Spårvägen 20, Norra Sorgenfri, Malmö kommun
 • Ons 1 feb kl 17:15
Spårvägen 20, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Spårvägen 20, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Spårvägen 20

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

2 995 000 kr

73 m²

3 rum

5 307 kr/mån

41 027 kr/m²

I trivsamma kvarter på citynära läge presenteras denna välplanerade, genomgående trea i absolut toppskick. Bostaden som stod klar 2021 bjuder på smakfullt kök med fina, gröna luckor, påkostat och otroligt rymligt badrum med tvättmöjligheter, fint parkettgolv, härligt ljusinsläpp samt en rymlig balkong och en fransk balkong i olika väderstreck. Vidare finner vi två bra sovrum. Norra Sorgenfri är ett av Malmös mest växande områden och är nära både grönområden och stadens puls. Här bor man på optimalt cityläge mitt emellan trendiga St Knut och knutpunkten Värnhem med dess goda kommunikationsmöjligheter. På en kort promenad når du mysiga Folkets park och Möllevången med sina populära barer, restauranger och torghandel och city ligger bara en kort cykeltur bort. I direkt närhet finner vi ett stort, nyöppnat gym, konstskola och sushirestaurang. Stadspulsen liksom restauranger och caféer väntar runt hörnet, grönskande parker nås en kort promenad bort och busshållplats finns precis i närheten. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Köpenhamnsvägen 9 C, Slottsstaden, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 9 C

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

1 995 000 kr

53 m²

2 rum

4 470 kr/mån

37 642 kr/m²

På fjärde våningen finner vi denna ljuvliga tvårummare! Renoverat kök och badrum samt fina ytskikt. Dessutom balkong i söderläge och hiss i huset. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kristianstadsgatan 15, Möllevången, Malmö kommun

Kristianstadsgatan 15

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

2 150 000 kr

72 m²

2.5 rum

3 990 kr/mån

29 861 kr/m²

På bästa läge med Möllans pulserande stadsliv precis runt hörnet finns denna charmiga och inflyttningsklara 2,5:a (med möjlighet att göra om till en 3a) med genomgående planlösning och vackra tidstypiska detaljer. Vita klassiska brädgolv kombinerat med takrosetter, tidsenlig charm och renoverat kök. Här finns även praktiska lösningar för optimal förvaring, ett stort och ljust vardagsrum, rymligt sovrum med anslutning till halvan och fräscht kök med fönster mot innergården. Lägenheten är perfekt för dig som vill ha en social bostad på bra läge. Med enkelhet kan du stänga dörren till sovrumsdelen och ha vännerna i den allmänna delen där den separata toaletten finns i hallen. Man kan stå och laga mat samtidigt som man kan vara social med gästerna som sitter i vardagsrummet. På somrarna har man bara en halvtrappa ner till innergården och kan till och med ta ut brickan via fönstret när man har grillkvällar. Runt hörnet finns Möllevångstorget med restauranger, butiker och torghandel. Några minuters promenad bort når man både Södervärn och Triangelns station där du snabbt kan ta dig vidare till andra delar både i och utanför Malmö. En riktig pärla på attraktivt läge du inte vill missa! Välkommen!

Visar alla 9