Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johanna Meyer

Johanna Meyer

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Älvgatan 6, Citadellskajen, Malmö kommun
  • Ons 1 maj kl 15:00
Västra Älvgatan 6, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 2
Västra Älvgatan 6, Citadellskajen, Malmö kommun, bild 3

Västra Älvgatan 6

Lägenhet
Citadellskajen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
4 375 000 kr
91 m²
3 rum
vån 2/8
6 358 kr/mån
48 077 kr/m²

På Malmös absolut bästa läge på populära Citadellskajen med utsikt över vattnet presenteras nu denna fantastiska och nyproducerade 3:a med optimal planlösning som är redo för inflytt till våren 2024! Bostaden erbjuder semiöppen planlösning där kök och vardagsrum förenas och bildar en härlig samt social samlingsplats. Addera därtill två rofyllda sovrum samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns en härlig fransk balkong. Missa inte din chans att förvärva detta hem! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Hiss
Exercisgatan 11, Rörsjöstaden, Malmö kommun
Exercisgatan 11, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Exercisgatan 11, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Exercisgatan 11

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 795 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1
3 151 kr/mån
40 795 kr/m²

Nu har vi glädjen att presentera denna ljuvliga tvåa i alltid lika populära Rörsjöstaden! Vi når en riktig 20-talspärla inredd därefter med generös takhöjd, brädgolv i original och fantastiska fönster med djupa nischer i sten. Ett stort sovrum, charmigt kök med god förvaring och helkaklat badrum. Vardagsrummet är luftigt med bra plats för sociala ytor och här ryms både soffgrupp och skrivbordshörnan med lätthet. Lägenheter bjuder på bra med förvaringsmöjligheter. Läget kring Rörsjöstaden är en perfekt knutpunkt för pendlaren och har allt att erbjuda av dagligvaruhandel. Den lummiga fina parken och lindallén leder dig rätt upp i stan på bara ett par minuter. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Hiss
Tenorgatan 12, Almvik, Malmö kommun
  • Ons 1 maj kl 12:00
Tenorgatan 12, Almvik, Malmö kommun, bild 2
Tenorgatan 12, Almvik, Malmö kommun, bild 3

Tenorgatan 12

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 650 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/2
5 766 kr/mån
22 000 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en av de sällsynta treorna med egen uteplats på populära Tenorgatan. Letar du efter ett praktiskt boende med radhuskänsla har du verkligen hittat rätt. Belägen på första våningen finner vi denna bostad som erbjuder egen uteplats i optimalt läge. Vill man ha trädgård men inte hus, är detta en perfekt kombination. Bostaden erbjuder stora och luftiga rum med gott om ljusinsläpp och är inflyttningsklar med suverän genomgående planlösning. Förutom detta erbjuds en hall med förvaringsmöjligheter, fräscht kök, helkaklat badrum i generös storlek, två luftiga sovrum och ett vardagsrum som rymmer det större sällskapet. Detta hem vill du inte missa! Bostaden är belägen på barnvänligt och attraktivt läge i Almvik. Här bor du nära naturen med gröna vyer och närhet till både skola och dagis. Bra kommunikationer in till centrum samt närhet till inre ringvägen. Fin cykelväg som tar dig till Hyllie och Emporia inom 10 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Mossängen gång 3 Stuga 432, Mossängens Sommarstad, Malmö kommun
  • Ons 1 maj kl 14:00

Mossängen gång 3 Stuga 432

Fritidshus
Mossängens Sommarstad, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
950 000 kr
40 + 22 m²
2 rum
390 m² tomt

Stuga nr 432 är belägen på en av de trevligaste tomterna i området med härliga gräsytor på både fram- och baksida och ett soldränkt trädäck! Inne i stugan väntar fräscha ytor, ett stilrent, nyrenoverat kök och två bra sovrum. Här finns även ett trevligt uterum, perfekt för sena sommarkvällar i goda vänners sällskap. Precis utanför finner vi ett stort, helkaklat badrum med både dusch och tvättmaskin. På tomten finns även ett förråd. Denna stuga måste upplevas på plats! Varmt välkomna!

  • Plus
Karlskronaplan 6, Västra Sorgenfri, Malmö kommun

Karlskronaplan 6

Lägenhet
Västra Sorgenfri, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 395 000 kr
44 m²
1 rum
vån 3
3 611 kr/mån
31 705 kr/m²

Äntligen har vi nöjet att presentera denna trevliga 1,5:a med härlig utsikt och genomgående planlösning. När man stiger in genom dörren känner man direkt att detta är en lägenhet att trivas i. Planlösningen är bra med ett stort vardagsrum och en perfekt halva för att använda till sovavdelning. I det fräscha köket erbjuds gott om förvarings- och arbetsyta och här finns även plats för ett litet matbord. Badrummet är helkaklat och försett med dusch, handfat och toalett. Här bor du på populär adress med närhet till allt du behöver för en praktisk vardag. Välkommen på visning!

Södra förstadsgatan 121C, Dalaplan, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Södra förstadsgatan 121C

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
995 000 kr
37,4 m²
1 rum
vån 4
2 440 kr/mån
26 604 kr/m²

Välkomna till det perfekta första boendet eller för dig som skall ta dig an studentlivet och vill ha låga boendekostnader! Denna charmiga etta erbjuder smarta kvadratmeter och en stor balkong. Här finns ett separat kök och rikligt med utrymme för att möblera ett fullt fungerande hem. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Lönngatan 38A, Lönngården, Malmö kommun
  • Tor 2 maj kl 18:15
Lönngatan 38A, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Lönngatan 38A, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Lönngatan 38A

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 350 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 3
4 486 kr/mån
21 774 kr/m²

Nu presenteras denna inflyttningsklara bostad med välplanerad planlösning och renoverade ytskikt kombinerat med fina originaldetaljer bevarade! Här disponerar du en yta om 62 effektivt utnyttjade kvadratmeter med fräscht badrum samt fint kök med allt man behöver, ljust vardagsrum och rogivande sovrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Nordlinds väg 96a, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Nordlinds väg 96a

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 300 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/3
2 142 kr/mån
46 429 kr/m²

Nu presenteras äntligen denna trevliga och inflyttningsklara etta som passar den som vill bo bekvämt med låg avgift på perfekt läge! Här bor ni med direkt närhet till Rönneholmsparken, Ribersborgstranden och centrum. Vi erbjuds en fräsch lägenhet med optimal planlösning där rummet ger plats för både soffa, mindre matbord samt skrivbord om så önskas. Utöver det finner vi en praktisk sovalkov som rymmer både säng och förvaring. Köket är modernt och välutrustat med god arbets- och förvaringsyta och badrummet är helkaklat och fräscht. Varmt välkommen på visning!

Von Lingens väg 31, Rosengård/Apelgården, Malmö kommun

Von Lingens väg 31

Lägenhet
Rosengård/Apelgården, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
845 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 6
4 658 kr/mån
14 202 kr/m²

Nu har vi äntligen möjlighet att presentera en av de populära tvåorna på Von Lingens väg 31. Högt upp i huset, på våning 6, finner vi denna smart planerade tvårummare med stor inglasad balkong och härlig utsikt. Varmt välkomna på visning!

  • Hiss
Grönalundsgatan 8 C, Limhamn, Malmö kommun

Grönalundsgatan 8 C

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 795 000 kr
103 m²
4 rum
vån 3
7 084 kr/mån
27 136 kr/m²

I lugnt och barnvänligt område på Limhamn med gröna omgivningar och stor innergård kan vi äntligen presentera denna välplanerade och genomgående fyrarummare om hela 103 kvm på tredje våningen med inglasad balkong i härligt läge. Tre bra sovrum, stort kök med matplats, otroligt rymligt vardagsrum med gott om plats för både festliga arrangemang och mysiga hemmakvällar med familjen, helkaklat badrum med tvättmöjligheter och gäst-wc. Här erbjuds ett mycket praktiskt boende med hiss från markplan. Riktigt bra läge med gångavstånd till skola, Limhamns idrottsplats, Limhamns ishall samt Limhamns centrala delar med ett bra utbud av matbutiker, restauranger, caféer och shopping. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
St Knuts väg 8B, S:t Knut, Malmö kommun

St Knuts väg 8B

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
998 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1
2 112 kr/mån
45 364 kr/m²

Nu presenteras äntligen denna trivsamma och välplanerade etta med generöst ljusinsläpp och utsikt över kyrkogårdens lummiga grönska på populärt läge! Fina detaljer som högt i tak, lamprosett och breda fönsternischer skvallrar om husets ålder. Här bor man bara ett stenkast från city med utmärkta kommunikationsmöjligheter samt närhet till S:t Knuts alla caféer, grönskande Folkets park och restaurang- samt barliv på Möllan. Varmt välkomna på visning!

  • Plus

Visar alla 11