Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kenan Hasanoglu

Kenan Hasanoglu

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Förstadsgatan 121A, Dalaplan, Malmö kommun

Södra Förstadsgatan 121A

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 295 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 824 kr/mån
30 116 kr/m²

Välkomna till den här mysiga ettan med avskilt kök och en stor balkong. Med smarta kvadratmeter finns det plats för allt du önskar i din bostad. Det rymliga köket och helkaklade badrummet ger dig en god standard och är det perfekta första boendet eller för dig som skall ta dig an studentlivet och vill ha låga boendekostnader där både bredband och el är förmånligt upphandlat för medlemmarna.

 • Plus
 • Balkong
Kvartettgatan 38, Almvik, Malmö kommun

Kvartettgatan 38

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
6 038 kr/mån
18 688 kr/m²

Med en öppen planlösning som bjuder in till socialt umgänge och ett bekvämt vardagsliv är detta hemmet där drömmar blir verklighet. Köket är en paradis för den som gillar att laga mat, komplett med en generös köksö som skapar en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Den inglasade balkongen i västerläge är en fristad för avkoppling och en härlig utsikt över föreningens gröna gårdar. Här letar sig solen in genom hela bostaden tack vare den öppna planlösningen och stora fönsterpartierna. Soffgruppen och vardagsrummet erbjuder en oas av komfort och stil, perfekt för både avkoppling och underhållning. Sovrummen är inte bara rymliga utan också smart designade för optimal förvaring, med en imponerande masterbedroom som kommer att bli din personliga tillflyktsort. Och låt oss inte glömma det stora badrummet och den praktiska gästtoaletten med tvättmaskin, vilket gör livet så mycket enklare och bekvämare för dig och din familj. Ge dig själv förmånen att upptäcka allt detta bekvämt beläget på våning två och mer på Kvartettgatan 38 – ett hem där varje detalj är noggrant utvald för att skapa den ultimata livsstilen du förtjänar.

 • Balkong
Ribevägen 1A, Pildammarna, Malmö kommun
 • Sön 14 apr kl 13:00

Ribevägen 1A

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 595 000 kr
65 m²
3 rum
vån 4/4
6 036 kr/mån
39 923 kr/m²

Upptäck din drömbostad vid Pildammarna – en förtrollande trea på optimalt läge! Denna smarta 65 kvadratmeters pärla utstrålar både välgjord planlösning och en oemotståndlig charm. Storslagen balkong i sydväst lägger kronan på verket och ger dig en idyllisk plats att njuta av solnedgången. Ingen detalj har lämnats åt slumpen i denna omsorgsfullt renoverade bostad. Vardagsrummet badar i ljust sken och öppnar upp till en inglasad balkong, vilket ger en oöverträffad vy över grönskande gårdar. Här är varje kvadratmeter utnyttjad till perfektion. De två mysiga sovrummen, strategiskt placerade för ostörd ro, kompletterar denna bostadsdröm. Och med närheten till city, havet och frodiga parkområden, har du allt inom bekvämt räckhåll. Här kan du verkligen forma ditt boende efter dagens önskemål.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kvartettgatan 48, Almvik, Malmö kommun

Kvartettgatan 48

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
6 688 kr/mån
19 938 kr/m²

Välkommen till Kvartettgatan 48, en totalrenoverad lyxlägenhet på våning två. Här finner du exklusiva detaljer och modern öppen planlösning. Två rymliga sovrum, stort badrum, klädkammare och gäst-WC ger en perfekt kombination av komfort och praktiskt boende. Missa inte chansen att äga detta unika hem i ett eftertraktat område. Kontakta oss för en visning idag!

 • Balkong
Västra Ryttmästaregatan 23, Slottsstaden, Malmö kommun
Västra Ryttmästaregatan 23, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 2
Västra Ryttmästaregatan 23, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 3

Västra Ryttmästaregatan 23

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 495 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/4
2 323 kr/mån
45 303 kr/m²

Stig in i den här välplanerade ettan på andra våningen, där historisk charm och modern komfort smälter samman. Ett renoverat badrum i tidsenlig anda, en rymlig sovdel och fantastiskt ljusinsläpp skapar en harmonisk atmosfär. Belägen på Västra Ryttmästaregatan 23, kombinerar denna lägenhet lugn med närhet till stadens puls. Missa inte chansen att uppleva en bostad som kanske passar dig som pendlar, studerar eller bara ska flytta hemifrån.

 • Premium
Jägersrovägen 19E, Västra Kattarp, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Jägersrovägen 19E

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 095 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/4
4 470 kr/mån
15 423 kr/m²

Här har du möjligheten att äga en elegant trerummare med ett renoverat kök som glänser med modern stil och bekvämlighet. Den imponerande inglasade balkongen i väster förlänger dina sommarkvällar och ger dig ett utrymme för avkoppling och underhållning. Inuti finner du generösa förvaringsutrymmen som är smart utformade för att göra familjelivet enkelt och välorganiserat. De två rymliga sovrummen ger privata rum medan det stora vardagsrummet blir en naturlig och luftig plats att mötas på. Området har allt du behöver inom räckhåll: en välsorterad mataffär, en förskola för de små, och den helt nya Persborg-hållplatsen för Pågatågen, vilket ger dig fantastisk tillgång till kommunikation. Med täta avgångar kan du enkelt ta dig runt i staden och regionen. Missa inte chansen att se detta underbara boende med egna ögon. Välkommen till visningen, och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina drömmar om det perfekta hemmet!

 • Balkong

Visar alla 6