Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kenan Hasanoglu

Kenan Hasanoglu

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Berguvsgatan 9A, Söderkulla, Malmö kommun

Berguvsgatan 9A

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 695 000 kr
115,5 m²
5 rum
vån 4/4
6 228 kr/mån
23 333 kr/m²

Välkommen till Berguvsgatan 9A - ditt nya drömhem för den stora familjen! Denna fantastiska femrummare på 115,5 kvm är en sällsynt pärla i området, med renoverade ytsikt och en genomtänkt planlösning som verkligen sätter standarden för lyxigt och funktionellt boende. Här har varje detalj omsorgsfullt planerats för att tillgodose behoven hos en livlig familj. De två WC-utrymmena och den gedigna tvättmöjligheten gör morgonrusningen smidig och bekymmersfri. Dessutom erbjuder bostaden en stor inglasad balkong i söderläge. Detta ger inte bara en fantastisk utsikt över grönskande gårdar utan även möjligheten att njuta av balkongerna året runt. De fyra väl tilltagna sovrummen garanterar tillräckligt med plats för varje familjemedlem, utan kompromisser när det gäller utrymme. Samlingspunkten blir det stora köket med gedigen arbetsyta, gott om förvaring och vitvaror av god kvalité. Här kan hela familjen samlas för gemensamma måltider och trevliga stunder. Och när det är dags att koppla av, erbjuder det rymliga vardagsrummet gott om plats för stora soffor och välkomnar vänner och släkt för avslappnade stunder. Utöver den smarta planlösningen och funktionella egenskaperna är designen genomtänkt och smakfull. Noggrant vald belysning sprider en behaglig atmosfär genom hela bostaden, skapande en rofylld och trivsam miljö. Dessutom är detta drömboende förpackat i en av områdets mest stabila föreningar, vilket ger trygghet och låg boendekostnad. Med förmånliga avtal för både internet och gemensamt elavtal är detta inte bara ett hem, det är en bekväm och ekonomiskt fördelaktig livsstil för hela din familj. Missa inte chansen att kalla Berguvsgatan 9A för ditt hem – där komfort, funktionalitet och stilfull design möts på ett unikt sätt. Kontakta oss för en visning och låt denna pärla bli er nya familjeresidens!

  • Plus
  • Balkong
Ribevägen 10 A, Dammfri, Malmö kommun
Ribevägen 10 A, Dammfri, Malmö kommun, bild 2
Ribevägen 10 A, Dammfri, Malmö kommun, bild 3

Ribevägen 10 A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
5 765 kr/mån
34 653 kr/m²

Upptäck denna smart planerade trea på andra våningen, en pärla om 72 kvadratmeter med genomgående planlösning på gaveln samt en solig balkong med en fri utsikt. Säkerhetsdörren leder till en hall med avhängning och klädkammare. Köket har gott om förvaring och matplats för fyra, medan de två rymliga sovrummen inkluderar en inbyggd klädkammare i det ena. Badrummet är elegant helkaklat med badkar, och vardagsrummet med tidlös stavparkett. Här når vi även den rymliga balkongen i västerläge. Beläget i en populär förening med övernattningsrum, biljard och pingisbord samt barnvagsrum. Med sin närhet till allt, inklusive livsmedelsbutik och goda kommunikationer bor du lugnt trots sitt centrala läge. Missa inte chansen att besöka denna underbara bostad!

  • Premium
  • Balkong
Signalgatan 17 , Västra Hamnen, Malmö kommun
Signalgatan 17 , Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Signalgatan 17 , Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Signalgatan 17

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 195 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/4
5 552 kr/mån
49 154 kr/m²

I en fantastisk och havsnära omgivning finner vi denna moderna och stilfulla bostad, som erbjuder en oslagbar livsstil. Med havet som din närmaste granne kan du verkligen njuta av allt det bästa som detta exklusiva läge har att erbjuda. Dessutom kan du dra nytta av en rymlig och bekväm balkong som är strategiskt placerad för att ge dig en avkopplande atmosfär och njutning av det vackra läget. Du kommer verkligen att trivas i denna trygga och välskötta bostadsförening, där solen, havet och sociala ytor står i centrum. Här har du alla förutsättningar för en harmonisk livsstil i harmoni med naturen och samtidigt med närheten till bekvämligheter och umgänge.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra Varvsgatan 3BF, Dockan, Malmö kommun

Östra Varvsgatan 3BF

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 795 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/7
4 502 kr/mån
47 373 kr/m²

Varmt välkommen till Östra Varvsgatan 3BF! Underbar gaveltvåa med smart planlösning, fantastisk takhöjd om hela 3,2 m och stora sällskapsytor. Här finner vi ett välplanerat sovrum mot lugnt och mysigt läge, ett badrum med kombinerad tvätt och tork samt kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till uteplatsen. Bostaden bjuder även på härliga fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter och en uteplats för den där huskänslan mot den kommande parken.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Södra Förstadsgatan 121A, Dalaplan, Malmö kommun

Södra Förstadsgatan 121A

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 245 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 824 kr/mån
28 953 kr/m²

Välkomna till den här mysiga ettan med avskilt kök och en stor balkong. Med smarta kvadratmeter finns det plats för allt du önskar i din bostad. Det rymliga köket och helkaklade badrummet ger dig en god standard och är det perfekta första boendet eller för dig som skall ta dig an studentlivet och vill ha låga boendekostnader där både bredband och el är förmånligt upphandlat för medlemmarna.

  • Plus
  • Balkong
Kvartettgatan 38, Almvik, Malmö kommun

Kvartettgatan 38

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 395 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
6 038 kr/mån
17 438 kr/m²

Med en öppen planlösning som bjuder in till socialt umgänge och ett bekvämt vardagsliv är detta hemmet där drömmar blir verklighet. Köket är en paradis för den som gillar att laga mat, komplett med en generös köksö som skapar en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Den inglasade balkongen i västerläge är en fristad för avkoppling och en härlig utsikt över föreningens gröna gårdar. Här letar sig solen in genom hela bostaden tack vare den öppna planlösningen och stora fönsterpartierna. Soffgruppen och vardagsrummet erbjuder en oas av komfort och stil, perfekt för både avkoppling och underhållning. Sovrummen är inte bara rymliga utan också smart designade för optimal förvaring, med en imponerande masterbedroom som kommer att bli din personliga tillflyktsort. Och låt oss inte glömma det stora badrummet och den praktiska gästtoaletten med tvättmaskin, vilket gör livet så mycket enklare och bekvämare för dig och din familj. Ge dig själv förmånen att upptäcka allt detta bekvämt beläget på våning två och mer på Kvartettgatan 38 – ett hem där varje detalj är noggrant utvald för att skapa den ultimata livsstilen du förtjänar.

  • Balkong
Kvartettgatan 48, Almvik, Malmö kommun

Kvartettgatan 48

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
5 750 kr/mån
18 688 kr/m²

Välkommen till Kvartettgatan 48, en totalrenoverad lyxlägenhet på våning två. Här finner du exklusiva detaljer och modern öppen planlösning. Två rymliga sovrum, stort badrum, klädkammare och gäst-WC ger en perfekt kombination av komfort och praktiskt boende. Missa inte chansen att äga detta unika hem i ett eftertraktat område. Kontakta oss för en visning idag!

  • Balkong

Visar alla 7