Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linnéa Lindberg

Linnéa Lindberg

Om mig

Med många års erfarenhet av försäljning och god lokalkännedom i Malmö står jag alltid redo att ta mig an ditt livs största affär. Jag har stora ambitioner i allt jag tar mig för och strävar ständigt efter att prestera på min högsta nivå för att få nöjda kunder och nå högsta möjliga slutpris. Dessutom är jag noggrann, påläst och jobbar kvalitativt, allt för att du som kund ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. En bra bostadsaffär bygger på förtroende - Tveka inte att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Formgatan 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:00
Formgatan 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Formgatan 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Formgatan 27

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 695 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/7
5 041 kr/mån
44 518 kr/m²

I populära Limhamns Sjöstad finner vi nu denna fantastiskt fina, öppna och ljusa trerummare med härlig balkong och havsutsikt. Här erbjuds två bra sovrum, ett stort badrum med egna tvättmöjligheter och gäst-wc samt kök och vardagsrum i symbios med varandra. Lägg därtill den mysiga balkongen på gårdsvänt läge med havsutsikt, den genomgående planlösningen och de stora fönsterpartierna i vinkel som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Hiss från markplan, trevlig innergård och närhet till precis allt är bara några av de faciliteter som ytterligare bidrar till detta moderna och trivsamma boende där man inte tullat på några bekvämligheter. Limhamns sjöstad kännetecknas av spännande arkitektur, hav, båtar och frisk luft. Här tar man gärna en promenad längs kajkanten ner mot småbåtshamnen eller längs Ribersborgsstranden för den som föredrar grönskan. Pittoreska gamla Limhamn med sitt stora utbud av vardaglig service, restauranger och caféer finns en kort promenad bort och ett dopp från bryggan finns ännu närmare. Kort och gott en perfekt bostad för den som vill bo centralt men även värdesätter närheten till hav och grönska. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skeppsgatan 24G, Varvsstaden, Malmö kommun

Skeppsgatan 24G

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
7 995 000 kr
86 m²
3 rum
vån 8/8
5 838 kr/mån
92 965 kr/m²

SÄLJAREN ERBJUDER 12 MÅNADERS AVGIFTSFRITT! Otroligt stilrent penthouse med två terrasser och magisk utsikt! Nu finns äntligen möjligheten att flytta in i nya och fräscha Brf Varvsterrassen, Varvsstaden. Modernt och smakfullt på Malmös absolut bästa läge! Här finner vi ett penthouse utöver det vanliga som bjuder på två underbara terrasser, en i väst och en i öst. Terrasserna bjuder på gott om plats för sällskapsmöblemang och planteringar där ni kan skapa er gröna oas. Noga utvalda materialval kombineras snyggt med en smart och genomgående planlösning fördelad på 86 kvadratmeter med fönster åt två väderstreck tillsammans med öppna moderna ytor. Missa inte möjligheten att förvärva denna bostad. Här bor man gott på bästa kanalläget i Varvsstaden som är Malmös nummer 1 up and coming-område. Framtiden blir spännande att ta del av när området står i full blom med parker och vatten som närmsta grannar och ett för staden geografiskt superläge. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Einar Hansens Esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Borttagen före visning
Einar Hansens Esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens Esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens Esplanad 34

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/7
5 881 kr/mån
48 618 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bobergsängen 6A, Dammfri, Malmö kommun

Bobergsängen 6A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 195 000 kr
26,1 m²
1 rum
vån 1,5/4
3 215 kr/mån
45 785 kr/m²

På omåttligt populär adress ges nu möjlighet att förvärva denna perfekt planerade och mysiga etta med stor balkong i söderläge. Vi bjuds på ett ljust vardagsrum med utgång till den härliga balkongen med sol under hela dagen, ett stilrent kök samt ett modernt och helkaklat badrum. Bostaden är otroligt välplanerad så att varje kvadratmeter nyttjas till fullo och är dessutom placerad på insynsskyddat läge med en härligt grönskande utsikt mot föreningens gård. Lägg därtill goda förvaringsmöjligheter, ett aldrig sinande ljusinsläpp och all service man kan tänkas behöva på promenadavstånd. Kort och gott en perfekt bostad för den som söker en trivsam etta med allt man kan önska sig och samtidigt värdesätter närheten till både hav, grönska och stad. Här bor man i en välskött förening med friköpt mark och med närhet till det mesta. På promenadavstånd finns både Pildammsparken och Rönneholmsparken och cykelturen till Ribersborgsstranden tar inte många minuter. Några kvarter bort når man Slottsstadens trevliga utbud av caféer, restauranger och butiker och runt hörnet går bussen som på några minuter tar oss in till såväl city som Triangeln, Malmö centralstation och Malmö Universitet. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Ångfärjekajen 12

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
7 495 000 kr
96 m²
4 rum
vån 2/5
5 277 kr/mån
78 073 kr/m²

Historiskt läge mitt i mötet mellan havsbris och Malmös stadspuls. Välkommen till Brf Fyrskeppet i Varvsstaden. Gemensam takterrass. Innergård med pergola, grillplats och smitvägar mellan huskropparna. Denna fyrarummare med dubbla balkonger har första parkett mot vattnet. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Stora fönsterpartier. Dubbla badrum. Det kan inte bli mycket bättre. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Ångfärjekajen 12

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 595 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/5
2 819 kr/mån
63 293 kr/m²

Historiskt läge mitt i mötet mellan havsbris och Malmös stadspuls. Vatten, historia, lugn och detta med fantastiska vyer - Välkommen till Brf Fyrskeppet i Varvsstaden. Klimatsmart bostadskvarter. Gemensam takterrass. Innergård med pergola, grillplats och smitvägar mellan huskropparna. Kvadratsmart tvåa på 41 kvm med balkong, utsikt mot vatten och fina tillval. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rödkullastigen 9A, Almhög, Malmö kommun

Rödkullastigen 9A

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
795 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 4/8
4 119 kr/mån
14 587 kr/m²

På fjärde våningen finner vi nu denna rymliga och trivsamma tvårummare. Lägenheten bjuder på ett stort vardagsrum, ett ljust och stilrent kök med mycket förvaring, ett rofyllt sovrum samt ett helkaklat badrum i klassiska kulörer. Lägg därtill en bra planlösning, goda förvaringsmöjligheter och en härlig balkong med grönskande utsikt över föreningens gård. Här bor man i en stabil HSB-förening med grönskande gårdar, låg belåningsgrad och gemensamt el-avtal. I det absoluta närområdet finns både skolor, dagis, gym och mataffär och dessutom ligger Mobilia köpcentrum bara ett stenkast bort. Bussarna stannar precis utanför dörren och gör det enkelt att ta sig in till stadens centrum och för pendlaren tar man sig snabbt ut på ringlinjerna. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bures gata 27, Hyllie, Malmö kommun

Bures gata 27

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 595 000 kr
39 m²
2 rum
vån 5/6
3 544 kr/mån
40 897 kr/m²

Högt upp i huset och väl undangömd från Hyllies sprudlande atmosfär finner vi nu denna optimalt planerade genomgående tvåa med stor balkong i söderläge. Här erbjuds ett bra sovrum med balkong mot innergården, ett stilrent kök i öppen planlösning med vardagsrummet samt ett generöst och modernt badrum. Lägenheten har genomgående vita väggar, klassiskt parkettgolv, och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Egna tvättmöjligheter, garage i huset, trevlig innergård samt närhet till precis allt är bara några av de faciliteter som ytterligare bidrar till detta moderna boende där man inte tullat på några bekvämligheter. Här bor man i lugnt kvarter med en grönskande innergård med planteringar och plats för umgänge. När du väljer ett hem i Hyllie blir du en pionjär i ett växande Malmö. Få platser erbjuder så många möjligheter och så mycket rörelse som denna fantastiska stadsdel. Shoppa bland cirka 230 butiker på Emporia, se världsartister på Malmö Arena, bo nära parker, skolor, matbutiker och all service man kan tänkas behöva. Dessutom ligger Hyllie station, en av Malmös knutpunkter, precis runt hörnet där du enkelt tar tåg eller buss vidare in till Triangeln och Malmö C på bara några minuter eller över sundet mot Kastrup och Köpenhamn. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Ångfärjekajen 22

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/16
3 311 kr/mån
44 554 kr/m²

Historiskt läge mitt i mötet mellan havsbris och Malmös stadspuls. Vatten historia, lugn och detta med fantastiska vyer - Välkommen till Brf Fyrskeppet i Varvsstaden. Klimatsmart bostadskvarter. Gemensam takterrass. Innergård med pergola, grillplats och smitvägar mellan huskropparna. Fin marklägenhet med imponerande takhöjd och fransk balkong. Inflyttning till sommaren. Klicka på länken Digital visning och följ med in på en tjuvkik! Så får du en inblick om hur ditt framtida boende kan se ut.

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 9