Mäklare Linnéa Lindberg

Linnéa Lindberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nobelvägen 93A, Nobeltorget, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 13 jun kl 17:00

Nobelvägen 93A

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

595 000 kr

11,8 m²

1 rum

645 kr/mån
50 424 kr/m²

Mitt i stadens puls presenterar vi nu denna otroligt kvadratsmarta etta med låg månadsavgift. Lägenheten är placerad en halvtrappa upp på lugnt läge med fönster mot föreningens grönskande gård och direkt när man kliver in genom dörren infinner sig en mysig och rogivande känsla. Bostaden rymmer precis allt vad man behöver såsom soffa, våningssäng, ett mindre matbord och dessutom finns både en fullutrustad kokvrå, ett fräscht och helkaklat badrum samt smarta förvaringslösningar. Kort och gott en perfekt lägenhet för studenten, förstagångsköparen eller pendlaren som vill ha en låg boendekostnad på centralt läge. Här bor du i ett av Malmös mest populära områden med närhet till allt man kan önska sig. Med Nobeltorget som närmsta granne blir livet enkelt med både mataffärer, gym och kommunikationer precis runt hörnet. Folkets Park och Möllevången med dess utbud av restauranger och nöjen finner du bara ett stenkast bort och närheten till Triangeln gör dessutom läget optimalt för såväl pendlaren som den shoppingsugna. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Kilian Zollsgatan 31B, Ribersborg, Malmö kommun

Kilian Zollsgatan 31B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

2 395 000 kr

59 m²

2 rum

3 854 kr/mån
40 593 kr/m²

På omåttligt populär adress ges nu möjlighet att förvärva denna ljuvliga tvåa med balkong i väst. Vi bjuds på ett ljust och rymligt vardagsrum, ett rofyllt sovrum, ett stilrent kök, ett helkaklat badrum och en gårdsvänd balkong i perfekt västerläge med sol under hela eftermiddagen och kvällen. Bostaden är full av charmiga originaldetaljer och dessutom så välplanerad att varje kvadratmeter nyttjas till fullo. Lägg därtill bra förvaringsmöjligheter, ett aldrig sinande ljusinsläpp, en stabil förening med friköpt mark och havet på badrocksavstånd. Kort och gott en perfekt bostad för den som söker en tvåa med allt man kan önska sig och samtidigt värdesätter närheten till både hav och stad. Vi befinner oss i hjärtat av Ribersborg, en myllrande stadsdel med all tänkbar service runt hörnet. Det är lätt att gilla charmen i kvarteren och alldeles utanför porten finns det mesta, allt ifrån italiensk mat och mysiga caféer till små hantverksbutiker. Läget är rofyllt med stranden endast ett par kvarter bort som utöver ett dopp också bjuder på en grönskande motionsrunda. City nås genom Slottsparken, bussen går precis runt hörnet och på cykel går det snabbt att ta sig till såväl högskolan och Centralstationen som Triangeln. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Tenorgatan 10, Almvik, Malmö kommun

Tenorgatan 10

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

1 350 000 kr

75 m²

3 rum

5 171 kr/mån
18 000 kr/m²

I populära Almvik finns nu möjlighet att förvärva denna trivsamma trerummare med stor balkong i härligt västerläge. Bostaden bjuder på ett stort och ljust vardagsrum, två rymliga och rofyllda sovrum, ett trivsamt kök med plats för både mycket förvaring och matplats samt ett ljust och fräscht badrum. Lägg därtill en genomgående planlösning som bidrar till mycket ljus, goda förvaringsmöjligheter och en fantastisk gårdsvänd balkong på lugnt läge med sol under hela eftermiddagen och kvällen. En perfekt bostad för den som värdesätter lugn och grönska men samtidigt vill ha nära till allt! Det här är bostadsområdet för dig som vill bo lite utanför de mest centrala delarna men ändå på bekvämt avstånd till allt man kan tänkas behöva. Till medlemmarnas förfogande står föreningens fantastiska grönskande gårdar och inom nära räckhåll finner vi Emporia med dess utbud av shopping, restauranger och matbutiker. Lägg därtill goda kommunikationer med buss och nära till de stora pendelvägarna. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Nobeltorget 7, Nobeltorget, Malmö kommun

Nobeltorget 7

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

1 195 000 kr

34,9 m²

1 rum

2 452 kr/mån
34 241 kr/m²

Mitt i stadens puls finner vi nu denna mysiga och genomgående bostad i en exceptionellt bra förening. Lägenheten är välplanerad och bjuder på ett stort och ljust vardagsrum, ett rymligt och trivsamt kök, hall med klädkammare samt helkaklat badrum. Med dess vackra originaldetaljer såsom takstuckaturer, fiskbensparkett och generös takhöjd genomsyras hela bostaden av en fantastisk rymd, charm och känsla. Här bor man i en mycket trevlig och välskött förening med låg belåningsgrad, friköpt mark och en styrelse som är måna om föreningens medlemmar. Innergården är lummig och blomstrande med ett mysigt litet lusthus och grillmöjligheter och högst upp i huset finns en gemensam terrass med grillmöjligheter även där. På vinden finns relaxavdelning med bastu och jacuzzi och i källaren finns en vinkällare med individuella vinskåp. Lägg därtill en nyrenoverad tvättstuga med toppmoderna maskiner för ett mer miljövänligt tvättande och ett fikarum i direkt anslutning med gratis kaffe och varuautomat. Kort och gott en mysig lägenhet i en otroligt trivsam förening med bussförbindelser och mataffär precis utanför dörren och gång- och cykelavstånd till allt som staden har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

Stensåkervägen 114, Oxie, Malmö kommun

Stensåkervägen 114

Radhus
Oxie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

3 195 000 kr

135 m²

6 rum

202 m² tomt

I Oxie strax utanför stadens puls finner vi detta lugna, bilfria och barnvänliga område med radhus, grönområden och lekplatser. Här finns nu möjlighet att förvärva ett av de populära, välplanerade och friköpta radhusen i två plan med lättskött trädgård och stor uteplats med trädäck i perfekt sydvästläge. Här betyder de exteriöra miljöerna lika mycket som de interiöra. Innanför dörren bjuds vi på ett fantastiskt fint kök med matplats, grovkök med tvättstuga, två badrum med dusch, fyra bra sovrum och ett stort vardagsrum med utgång till balkongen. Lägg därtill garage, förråd, naturnära miljö samt närhet till Oxie centrum. Kort och gott en familjevänlig bostad med allt man behöver. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Solvändegatan 3A, Almhög, Malmö kommun

Solvändegatan 3A

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

1 995 000 kr

133,5 m²

6 rum

9 533 kr/mån
14 944 kr/m²

I populära Almhög finns nu äntligen möjlighet att förvärva denna unika bostad om hela 133,5 kvm. Lägenheten har en planlösning utöver det vanliga då den tidigare byggts om och därmed erbjuder både två badrum med dusch, generösa förvaringsutrymmen, stora sociala ytor, dubbla balkonger och dessutom två ingångar vilket underlättar för den som har tonårsbarn som vill ha egen ingång. Utöver detta finns ett stort vardagsrum i gavelläge med ett fantastiskt ljusinsläpp, tre mysiga och rofyllt belägna sovrum, ett gästrum/kontor, ett stilrent kök med stor matsalsdel i direkt anslutning samt två helkaklade badrum. Med den fina originalparketten, gavelläget och de stora sociala ytorna genomsyras hela bostaden av en härlig rymd och känsla. Här bor man i en stabil HSB-förening med grönskande gårdar som äger marken och har gemensamt el-avtal. I det absoluta närområdet finns både skolor, dagis, gym och mataffär och dessutom ligger Mobilia köpcentrum bara ett stenkast bort. Bussarna stannar precis utanför dörren och gör det enkelt att ta sig in till stadens centrum och för pendlaren tar man sig snabbt ut på ringlinjerna. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Bodekullsgatan 37A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Tor 15 jun kl 19:00

Bodekullsgatan 37A

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

750 000 kr

22,2 m²

1 rum

1 765 kr/mån
33 784 kr/m²

På populär adress finner vi nu denna charmiga och kvadratsmarta enrummare. Här bor man på lugnt och avskilt läge med fönster som vetter ut mot föreningens lummiga och trevliga innergård. Lägenheten bjuder på ett ljust och fint vardagsrum med plats för både soffa, säng och ett mindre matbord, en praktisk kokvrå i stilrent utförande samt ett helkaklat badrum. Lägg därtill ett härligt ljusinsläpp och en känsla av rymd tack vare det stora fönsterpartiet och takhöjden samt goda förvaringsmöjligheter i form av garderob och smarta skåpslösningar. Kort och gott en trivsam bostad som passar perfekt för studenten, förstagångsköparen eller pendlaren som vill ha en låg boendekostnad och nära till allt! Här bor man i en stabil förening i ett populärt och grönskande område med allt man kan önska sig inom promenad- och cykelavstånd. För den som pendlar går bussar med täta avgångar precis runt hörnet och sedan några år tillbaka finns även kontinentalbanan inom gångavstånd med goda tågförbindelser till större delarna av Malmö och resten av Skåne. Helt enkelt ett gynnsamt läge för den som eftersöker både goda kommunikationer och vill ha nära till faciliteter såsom mat- och livsbutiker, restauranger och barer. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 7