Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linnéa Lindberg

Linnéa Lindberg

Om mig

Med många års erfarenhet av försäljning och god lokalkännedom i Malmö står jag alltid redo att ta mig an ditt livs största affär. Jag har stora ambitioner i allt jag tar mig för och strävar ständigt efter att prestera på min högsta nivå för att få nöjda kunder och nå högsta möjliga slutpris. Dessutom är jag noggrann, påläst och jobbar kvalitativt, allt för att du som kund ska känna dig trygg genom hela försäljningsprocessen. En bra bostadsaffär bygger på förtroende - Tveka inte att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun
 • Mån 24 jun kl 17:00
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Ångfärjekajen 22

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 8/14
4 389 kr/mån
70 088 kr/m²

Bli den första att flytta in i denna otroligt fina tvårummare med stor balkong på hela 15kvm i perfekt västerläge. Här erbjuds en välplanerad bostad på gavelläge med ett härligt ljusinsläpp, öppen planlösning och en fantastisk utsikt mot Turning Torso och över kanalen. Läget är dessutom historiskt, mitt i mötet mellan havsbris och Malmös stadspuls. Nu kastas nytt ljus på historisk mark och Peab Bostad kan nu stoltsera med deras mest klimatsmarta bostadskvarter hittills, Brf Fyrskeppet i Varvsstaden. Här har skapats unika bostäder i hörnet mellan gamla Dockan och Kockums Gjuteri. Mitt i mötet mellan havsbris och stadspuls. I Brf Fyrskeppet finns dessutom en gemensam takterrass. Här kan du ta ditt morgonkaffe och njuta av soluppgången när den stiger upp över hustaken. Bjud upp vänner på middag under den gröna pergolan och plocka ihop kvällens sallad från terrassens egna odlingslådor. Allt med Malmös stadssiluett och kanal som utsikt. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Bellevuevägen 2A, Dammfri, Malmö kommun
 • Tis 25 jun kl 17:00
Bellevuevägen 2A, Dammfri, Malmö kommun, bild 2
Bellevuevägen 2A, Dammfri, Malmö kommun, bild 3

Bellevuevägen 2A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 995 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 724 kr/mån
35 946 kr/m²

På populär adress väntar nu denna trivsamma tvårummare på sin nya ägare. Lägenheten har en genomgående planlösning med flera vackra detaljer bevarade från byggåret, vilket gör att den känns både ljus, charmig och mysig. Här erbjuds ett klassiskt kök, ett rofyllt sovrum med fransk balkong, ett stort vardagsrum med balkong i perfekt västerläge med sol under hela eftermiddagen och kvällen samt ett helkaklat badrum. Lägg därtill en härligt grönskande gård som står till medlemmarnas förfogande. Kort och gott en perfekt bostad för förstagångsköparen, studenten, paret eller pendlaren som värdesätter närheten till både hav och stad! Här bor man i en stor och stabil förening med friköpt mark och närhet till allt. Inom promenadavstånd når man Erikslust med bra matbutiker och några kvarter bort når man även Regementsgatans utbud av restauranger, caféer och butiker. Bussen går precis runt knuten och på cykel når man snabbt både havet, Ribersborgsstranden, city, universitetet och Malmö C. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Signalgatan 6, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Mån 24 jun kl 18:00
Signalgatan 6, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Signalgatan 6, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Signalgatan 6

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 195 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/4
5 391 kr/mån
46 304 kr/m²

Väl undangömd från Västra hamnens annars så livliga atmosfär finner vi nu denna rymliga tvåa med fantastisk uteplats i perfekt västerläge. Vi bjuds på en öppen och social planlösning, ett väl tilltaget sovrum på rofyllt läge, ett helkaklat badrum med lyxiga materialval samt en stor och grönskande uteplats i soligt västerläge. Dessutom med en takhöjd utöver det vanliga och ett otroligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och gavelläget. Lägg därtill en härligt grönskande innergård som står till medlemmarnas förfogande och med havet som närmsta granne. Helt enkelt ett boende för den som söker något utöver det vanliga. I Västra Hamnen bor man i ett expansivt område med spännande arkitektur omgiven av hav, grönska och med staden tätt inpå. Här kan man strosa runt bland husen i Bo01, fika och äta gott på flertalet restauranger, ta en stärkande promenad eller löptur längs med havet eller varför inte ett morgondopp på djuphavsbadet? På promenadavstånd finns all service man kan tänkas behöva så som matbutik, apotek och gym och läget är dessutom perfekt för pendlaren med närheten till Malmö C och de stora vägarna. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun
 • Mån 24 jun kl 17:00
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Ångfärjekajen 12, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Ångfärjekajen 12

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 495 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/5
3 701 kr/mån
60 854 kr/m²

Historiskt läge mitt i mötet mellan havsbris och Malmös stadspuls. Vatten, historia, lugn och detta med fantastiska vyer - Välkommen till Brf Fyrskeppet i Varvsstaden. Klimatsmart bostadskvarter. Gemensam takterrass. Innergård med pergola, grillplats och smitvägar mellan huskropparna. Kvadratsmart tvåa på 41 kvm med balkong, utsikt mot vatten och fina tillval. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Grönegatan 2, Drottningtorget, Malmö kommun
 • Tis 25 jun kl 18:00
Grönegatan 2, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 2
Grönegatan 2, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 3

Grönegatan 2

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
4 295 000 kr
113 m²
4 rum
vån 5/6
7 135 kr/mån
38 009 kr/m²

På utmärkt cityläge med utsikt över kanalen finner vi nu denna ljuvliga gavellägenhet med balkong i soligt söderläge. Här bjuds vi på ett stort och ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck, ett renoverat kök, två bra sovrum samt ett helkaklat badrum. Dessutom finns en härlig balkong i perfekt söderläge med sol under hela dagen och en fantastisk utsikt över kanalen. Kort och gott en perfekt bostad för den som vill bo centralt med närhet till precis allt men samtidigt med vatten och grönska som närmsta granne. Området strax innanför kanalen är ett mycket trivsamt och centralt men också lugnt bostadsområde med närhet till allt som gör vardagen enkel. En kort promenad och du är inne i stan, än kortare på Caroli eller Drottningtorget. Utanför porten väntar kanalen som bjuder på både båtliv och härlig promenadslinga. I närområdet finns även matbutik, caféer, restauranger, gym och blandade småbutiker. Goda kommunikationer ute på Östra förstadsgatan såväl som från Värnhemstorget och Malmö C och pendlaren är snabbt ute på de stora vägarna. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Formgatan 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Formgatan 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Formgatan 27, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Formgatan 27

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 695 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/7
5 041 kr/mån
44 518 kr/m²

I populära Limhamns Sjöstad finner vi nu denna fantastiskt fina, öppna och ljusa trerummare med härlig balkong och havsutsikt. Här erbjuds två bra sovrum, ett stort badrum med egna tvättmöjligheter och gäst-wc samt kök och vardagsrum i symbios med varandra. Lägg därtill den mysiga balkongen på gårdsvänt läge med havsutsikt, den genomgående planlösningen och de stora fönsterpartierna i vinkel som bidrar till ett härligt ljusinsläpp. Hiss från markplan, trevlig innergård och närhet till precis allt är bara några av de faciliteter som ytterligare bidrar till detta moderna och trivsamma boende där man inte tullat på några bekvämligheter. Fastigheten är dessutom Svanenmärkt, vilket innebär att flera banker erbjuder Grönt bolån. Limhamns sjöstad kännetecknas av spännande arkitektur, hav, båtar och frisk luft. Här tar man gärna en promenad längs kajkanten ner mot småbåtshamnen eller längs Ribersborgsstranden för den som föredrar grönskan. Pittoreska gamla Limhamn med sitt stora utbud av vardaglig service, restauranger och caféer finns en kort promenad bort och ett dopp från bryggan finns ännu närmare. Kort och gott en perfekt bostad för den som vill bo centralt men även värdesätter närheten till hav och grönska. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kompassgatan 35, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Mån 24 jun kl 18:00
Kompassgatan 35, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Kompassgatan 35, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Kompassgatan 35

Radhus
Västra Hamnen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
12 000 000 kr
150 m²
4 rum
172 m² tomt

För första gången sedan byggåret finns nu möjlighet att förvärva detta fantastiskt fina arkitektritade radhus med trädgård mitt i hjärtat av Bo01. Här bor man verkligen i en liten oas, väl undangömd från Västra Hamnens annars så sprudlande atmosfär. Då detta från början var tänkt som två radhus är det helt unikt med sina öppna ytor och sitt aldrig sinande ljusinsläpp, för att inte tala om den ljuvligt blomstrande trädgården i perfekt söderläge. Lägg därtill det mysiga uterummet, dubbla förråd, ett extra stort garage och Sundspromenaden precis runt hörnet. Helt enkelt ett boende för den riktigt kräsna som söker något alldeles extraordinärt. I Västra Hamnen bor man i ett expansivt område med spännande arkitektur omgiven av hav, grönska och med staden tätt inpå. Här kan man strosa runt bland husen i Bo01, fika och äta gott på flertalet restauranger, ta en stärkande promenad eller löptur längs med havet eller varför inte ett morgondopp på djuphavsbadet? På promenadavstånd finns all service man kan tänkas behöva så som matbutik, apotek och gym och läget är dessutom perfekt för pendlaren med närheten till Malmö C och de stora vägarna. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Skeppsgatan 24G, Varvsstaden, Malmö kommun

Skeppsgatan 24G

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
7 995 000 kr
86 m²
3 rum
vån 8/8
5 838 kr/mån
92 965 kr/m²

SÄLJAREN ERBJUDER 12 MÅNADERS AVGIFTSFRITT! Otroligt stilrent penthouse med två terrasser och magisk utsikt! Nu finns äntligen möjligheten att flytta in i nya och fräscha Brf Varvsterrassen, Varvsstaden. Modernt och smakfullt på Malmös absolut bästa läge! Här finner vi ett penthouse utöver det vanliga som bjuder på två underbara terrasser, en i väst och en i öst. Terrasserna bjuder på gott om plats för sällskapsmöblemang och planteringar där ni kan skapa er gröna oas. Noga utvalda materialval kombineras snyggt med en smart och genomgående planlösning fördelad på 86 kvadratmeter med fönster åt två väderstreck tillsammans med öppna moderna ytor. Missa inte möjligheten att förvärva denna bostad. Här bor man gott på bästa kanalläget i Varvsstaden som är Malmös nummer 1 up and coming-område. Framtiden blir spännande att ta del av när området står i full blom med parker och vatten som närmsta grannar och ett för staden geografiskt superläge. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Bures gata 27, Hyllie, Malmö kommun

Bures gata 27

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 595 000 kr
39 m²
2 rum
vån 5/6
3 544 kr/mån
40 897 kr/m²

Högt upp i huset och väl undangömd från Hyllies sprudlande atmosfär finner vi nu denna optimalt planerade genomgående tvåa med stor balkong i söderläge. Här erbjuds ett bra sovrum med balkong mot innergården, ett stilrent kök i öppen planlösning med vardagsrummet samt ett generöst och modernt badrum. Lägenheten har genomgående vita väggar, klassiskt parkettgolv, och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Egna tvättmöjligheter, garage i huset, trevlig innergård samt närhet till precis allt är bara några av de faciliteter som ytterligare bidrar till detta moderna boende där man inte tullat på några bekvämligheter. Här bor man i lugnt kvarter med en grönskande innergård med planteringar och plats för umgänge. När du väljer ett hem i Hyllie blir du en pionjär i ett växande Malmö. Få platser erbjuder så många möjligheter och så mycket rörelse som denna fantastiska stadsdel. Shoppa bland cirka 230 butiker på Emporia, se världsartister på Malmö Arena, bo nära parker, skolor, matbutiker och all service man kan tänkas behöva. Dessutom ligger Hyllie station, en av Malmös knutpunkter, precis runt hörnet där du enkelt tar tåg eller buss vidare in till Triangeln och Malmö C på bara några minuter eller över sundet mot Kastrup och Köpenhamn. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9