Mäklare Malin Wallin

Malin Wallin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Industrigatan 4B, Norra Sorgenfri, Malmö kommun
 • Sön 3 mar kl 14:00
Industrigatan 4B, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Industrigatan 4B, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Industrigatan 4B

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 495 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 4/6
3 944 kr/mån
51 979 kr/m²

Nu har vi glädjen att presentera en av de unika bostäderna i gamla Malmö skofabrik! Huset är ursprungligen från 1907 men byggdes under 2022 om till bostäder, vilket resulterade i en perfekt kombination av moderna bekvämligheter och industriell charm från byggåret. Här erbjuds en ljus och rymlig 1,5a med eget sovrum, öppen planlösning och solsäker balkong. Genomgående fina och trendiga materialval, svarta detaljer och öppen planlösning sätter tonen i detta exceptionella boende. Som medlem i föreningen har man tillgång till ett eget orangeri, övernattningslägenhet samt bil- och cykelpool. Här bor du i ett av Malmös nyaste områden nära både grönska och stad. Här finns bekvämligheter som mataffärer och utmärkta kommunikationer. Dessutom mysiga caféer och grönområden för promenader både vid S:t knut och Rörsjöstaden. Kort och gott ett modernt och bekvämt boende för den som vill bo på lugnt läge i gedigna Malmökvarter och samtidigt värdesätter närheten till service och city. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sandbackegatan 10 C, Kirseberg, Malmö kommun
 • Sön 3 mar kl 12:00

Sandbackegatan 10 C

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 919 kr/mån
23 431 kr/m²

Nu har vi glädjen att presentera denna trivsamma tvårummare med genomgående planlösning och stor, västervänd balkong. Här erbjuds ett rymligt kök med bra förvaring och gott om plats för matbord. Badrummet är helkaklat och förvaringen lämnar inget mer att önska med hela två klädkammare. Sovrummet vetter optimalt mot den lugna gården och vardagsrummet är ljust och luftigt. Härifrån nås den inglasade balkongen, ett härligt extrarum från tidig vår till sen höst. Dessutom en välskött förening med stor, grönskande gård, flera grillplaster samt gemensam el som underlättar för medlemmarna. På Kirseberg bor du lugnt och lummigt med grönska och parker men samtidigt nära stadens puls. På cykel eller med buss är du inne i stan på under 15 minuter och närområdena bjuder på grönskande parker och praktisk dagligvaruhandel. Närheten till både Värnhemstorget och Östervärns tågstation gör läget utmärkt för pendlaren och den bilburne tar sig snabbt ut på de större vägarna. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Lönngatan 44D, Lönngården, Malmö kommun
 • Sön 3 mar kl 15:00
Lönngatan 44D, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Lönngatan 44D, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Lönngatan 44D

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 095 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 3/4
3 386 kr/mån
22 813 kr/m²

Nu har vi möjlighet att presentera en av områdets absolut finaste lägenheter. Här bor man i en välplanerad bostad med fina ytskikt och ytterst smakfulla renoveringar med alla bekvämligheter man kan tänkas behöva. Vardagsrummet är ljust och luftigt och sovalkoven mysig med plats för dubbelsängen. Köket är nyrenoverat med full maskinell utrustning där man dessutom satt in en kombimaskin för utmärkt tvätt- och torkmöjlighet. Helkaklat badrum med dusch samt en rymlig klädkammare med utmärkt förvaring. Lägg därtill föreningens grönskande innergård med grillplatser och grönytor som bjuder in till skönt häng. Perfekt för studenten, förstagångsköparen eller pendlaren! Här bor du i en bra och stabil förening med låg belåningsgrad och friköpt mark. Bostadsområdet är lugnt och trivsamt med närhet till det mesta. I kvarteret finns både en liten livsmedelsbutik, pizzeria, falafel, gym och en stor grönskande park som nyttjas flitigt under vår- och sommarhalvåret. Promenaden till köpcentrat Mobilia är kort och för pendlaren är läget utmärkt med busshållplats precis runt hörnet och Persborgs station bara ett stenkast bort. Både Södervärn med dess bussförbindelser samt Triangelns citytunnel ligger på gångavstånd och på cykel tar man sig snabbt bort till Möllevångstorget och därefter vidare in mot city, Malmö C och Universitetet. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Arkitektgatan 15, Södertorp, Malmö kommun
 • Sön 3 mar kl 13:00
Arkitektgatan 15, Södertorp, Malmö kommun, bild 2
Arkitektgatan 15, Södertorp, Malmö kommun, bild 3

Arkitektgatan 15

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 250 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 320 kr/mån
26 627 kr/m²

Nu har vi glädjen att presentera en av områdets absolut finaste treor. Fina ytskikt och smakfulla renoveringar gör det enkelt att flytta rakt in. Genomtänkt planlösning, bra förvaring och smakfulla färgval genomsyrar hela bostaden, vilket gör att den känns rymlig, öppen, praktisk och inte minst mysig och trivsam. Här erbjuds ett modernt kök med full maskinell utrustning, god förvaring och bra arbetsyta. Både badrum och gästtoalett är helkaklade, enhetligt renoverade i vitt och grått. Lägg därtill två bra sovrum, ett rymligt vardagsrum och en helt fantastisk inglasad balkong med grönskande utsikt över föreningens välskötta innergård. I HSB Brf Anneberg bor du i en mycket välskött förening med stort fokus på medlemmarnas trivsel. Här erbjuds gym, festlokal och gemensamma ytor på väl omhändertagna innergårdar. Förutom lekplatser, gräsområden och grönska kan du här även grilla och umgås med vänner och grannar när andan faller på eller vid anordnade trivselträffar. Läget kan heller inte bli mycket bättre. Ett par kvarter bort väntar Mobilias köpcenter med välrenommerad matbutik, shopping, bageri, gym och restauranger. Stor coop-butik ligger runt hörnet. Skolor, dagis och vårdcentral återfinns i området. Promenaden eller cykelturen till stadens centrum, Triangeln eller Emporia och Hylliebadet är inte lång och för den som vill ta sig kommunalt finns goda kommunikationer att tillgå med drygt 5 min med buss 6 till Hyllie & drygt 10 min till Triangeln med samma buss. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

 • Premium
 • Balkong
Baskemöllegatan 8A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
 • Sön 3 mar kl 11:00
Baskemöllegatan 8A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Baskemöllegatan 8A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Baskemöllegatan 8A

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 395 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/4
3 121 kr/mån
27 353 kr/m²

På trivsamt läge presenteras snart denna välplanerade gaveltvåa med låg avgift i stabil förening. Här erbjuds ett ljust kök med full maskinell utrustning och plats för matbord samt ett helkaklat badrum med dusch. Mysig sovrum med plats för både dubbelsängen och övrigt möblemang efter önskemål. Det rymliga vardagsrummet förlängs med den inglasade balkongen som optimalt vetter åt väst och ger ett riktigt härligt extrarum från tidig vår till sen höst. På Sorgenfri bor man bekvämt, med allt man kan önska inom promenad- eller cykelavstånd. I direkt närhet finner vi utmärka kommunikationer, närlivsbutiker, gym och flertalet grönområden. Angränsande S:t Knut och Nobel bjuder på mysiga caféer och restauranger och runt Folkets Park finns trevliga uteställen och matbutiker. Här finns valmöjligheter för veckans alla dagar i ett område som känns mer centralt för varje år som går. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Ehrensvärdsgatan 7, Rörsjöstaden, Malmö kommun
 • Idag kl 17:00
Ehrensvärdsgatan 7, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Ehrensvärdsgatan 7, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Ehrensvärdsgatan 7

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 995 000 kr
70 m²
2.5 rum
vån 1/5
5 464 kr/mån
28 500 kr/m²

På utmärkt cityläge, mitt mellan grönskande parker och storstadspulsen finner vi denna rymliga tvårummare med genomgående planlösning och öppna ytor. Här bor man i anrik funkisfastighet med en helt fantastisk, parkliknande innergård. Bostaden är smakfullt renoverad där fiskbensparkett, brädgolv, generös takhöjd och stora fönster med djupa nicher möter moderna bekvämligheter med modernt kök och helkaklat badrum. Generöst med sociala ytor där köket har gott om plats för stort matbord och med halvan som en förlängning av vardagsrummet, här ryms stora sällskap med lätthet. Alldeles utanför ligger Rörsjöparken, en oas mitt i city med plaskdamm och stora gröna ytor som bjuder in till skönt häng vår till sommar. En kort promenad bort finner du köpcentret Caroli med service- och matbutiker, Drottningtorget med omtyckta Boulebar samt Värhemstorget med sina goda kommunikationsmöjligheter. Pendlaren med bil kommer snabbt ut på de större vägarna. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
John Ericssons väg 55A, Pildammarna, Malmö kommun

John Ericssons väg 55A

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 750 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/4
5 131 kr/mån
27 344 kr/m²

Nu har vi glädjen att presentera denna rymliga gaveltvåa alldeles intill grönskande Pildammsparken. Här lockar stor västerbalkong och föreningens enda öppna spis, en riktig stämningshöjare! Genomgående fina ytskikt, modernt kök och helkaklat badrum med dusch gör att man enkelt flyttar rakt in. Gott om plats för sociala ytor med stort vardagsrum som förlängs ytterligare av balkongen. Lägg därtill ett mysigt sovrum och god förvaring i flera inbyggda garderober. För den med behov att ett extra rum möjliggörs detta av både storlek och gavelläget. Här bor man nära mysiga promenadstråk och fantastisk parkmiljö i Pildammsparken men även skolor, gym, mataffärer och restauranger. En kort promenad bort ligger Triangeln med sitt stora utbud av butiker och restauranger men även buss- och tåglinjer till hela Malmö, Köpenhamn och andra delar av landet. En kort cykeltur bort nås Malmö city eller Ribersborgsstranden. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 7