Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Malin Wallin

Malin Wallin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Baskemöllegatan 8A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00
Baskemöllegatan 8A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Baskemöllegatan 8A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Baskemöllegatan 8A

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/4
3 121 kr/mån
25 392 kr/m²

På trivsamt läge presenteras denna välplanerade gaveltvåa med låg avgift i stabil förening. Här erbjuds ett ljust kök med full maskinell utrustning och plats för matbord samt ett helkaklat badrum med dusch. Mysig sovrum med plats för både dubbelsängen och övrigt möblemang efter önskemål. Det rymliga vardagsrummet förlängs med den inglasade balkongen som optimalt vetter åt väst och ger ett riktigt härligt extrarum från tidig vår till sen höst. På Sorgenfri bor man bekvämt, med allt man kan önska inom promenad- eller cykelavstånd. I direkt närhet finner vi utmärka kommunikationer, närlivsbutiker, gym och flertalet grönområden. Angränsande S:t Knut och Nobel bjuder på mysiga caféer och restauranger och runt Folkets Park finns trevliga uteställen och matbutiker. Här finns valmöjligheter för veckans alla dagar i ett område som känns mer centralt för varje år som går. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Valborgsgatan 7 B, Limhamn, Malmö kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00

Valborgsgatan 7 B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 195 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
5 628 kr/mån
40 443 kr/m²

Nu har vi glädjen att presentera denna trivsamma trerummare på attraktiv adress. Här erbjuds en ljus och luftig bostad med genomgående planlösning och balkong i soliga söder. Modernt kök med god förvaring, bra med arbetsyta och plats för större matbord. Helkaklat badrum med dusch och två sovrum i bra storlekar. Lägg därtill ett rymligt vardagsrum med gott om plats för sociala ytor och boendet är komplett! Här bor du lugnt och skönt på egen våning med endast en granne i trappen. Stabil förening med grönskande innergård och trevliga grillplatser. Dessutom ett fantastiskt läge nära både havet och mysiga Limhamns centrum med hela dess utbud av butiker samt trevliga restauranger och caféer. Tycker man om friluftsliv finns det gott om grönområde och närhet till många olika badplatser. City ligger en cykeltur bort och likaså Hyllie med både tågstation och Emporia med sitt stora utbud av butiker och dagligvaruhandel. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Skrivaregatan 36, Hyllie, Malmö kommun

Skrivaregatan 36

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 695 000 kr
35 m²
2 rum
vån 6/7
3 262 kr/mån
48 429 kr/m²

Nu har vi glädjen att presentera denna optimalt planerade tvårummare med västervänd balkong och fantastisk utsikt över Öresundsbron! Här bor du bekvämt och modernt med allt du behöver på få kvadrat. Smakfulla materialval ger en lyxig, genomtänkt känsla och läget högt upp i huset utan grannar ovan gör det extra trivsamt. Här erbjuds ett socialt hem med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Sovrummet inrymmer en 140-säng, badrummet är stort med både dusch- och tvättmöjlighet och i hallen finns god förvaring i spegelprydd skjutdörrsgarderob. Den välskötta föreningen Hyllie Homes består av två fastigheter som knyts samman av en grönskande innergård med planteringslådor, flera gröna rum och mysig pergola, här vill man vara! Högst upp finns en gemensam takterass och ett gym för dig som vill motionera med magisk utsikt. Läget passar det flesta då man är nära nära city, shopping, och utmärkta förbindelser för både den bilburne och för dig som vill ta tåget. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lönngatan 44D, Lönngården, Malmö kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Lönngatan 44D, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Lönngatan 44D, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Lönngatan 44D

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
995 000 kr
47 m²
1.5 rum
vån 3/4
3 386 kr/mån
21 170 kr/m²

Nu har vi möjlighet att presentera en av områdets absolut finaste lägenheter. Här bor man i en välplanerad bostad med fina ytskikt och ytterst smakfulla renoveringar med alla bekvämligheter man kan tänkas behöva. Vardagsrummet är ljust och luftigt och sovalkoven mysig med plats för dubbelsängen. Köket är nyrenoverat med full maskinell utrustning där man dessutom satt in en kombimaskin för utmärkt tvätt- och torkmöjlighet. Helkaklat badrum med dusch samt en rymlig klädkammare med utmärkt förvaring. Lägg därtill föreningens grönskande innergård med grillplatser och grönytor som bjuder in till skönt häng. Perfekt för studenten, förstagångsköparen eller pendlaren! Här bor du i en bra och stabil förening med låg belåningsgrad och friköpt mark. Bostadsområdet är lugnt och trivsamt med närhet till det mesta. I kvarteret finns både en liten livsmedelsbutik, pizzeria, falafel, gym och en stor grönskande park som nyttjas flitigt under vår- och sommarhalvåret. Promenaden till köpcentrat Mobilia är kort och för pendlaren är läget utmärkt med busshållplats precis runt hörnet och Persborgs station bara ett stenkast bort. Både Södervärn med dess bussförbindelser samt Triangelns citytunnel ligger på gångavstånd och på cykel tar man sig snabbt bort till Möllevångstorget och därefter vidare in mot city, Malmö C och Universitetet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Mellanhedsgatan 22B, Erikslust, Malmö kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

Mellanhedsgatan 22B

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 195 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
4 366 kr/mån
33 258 kr/m²

Nu har vi glädjen att presentera denna trivsamma trerummare på attraktiv adress, nära både stad och hav. Hit flyttar du bekvämt rakt in till fina ytsikt med vita släta väggar och genomgående ekparkett. Modernt kök med plats för matbord och helkaklat badrum med dusch. Lägg därtill två bra sovrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till den solsäkra balkongen med grönskande utsikt. I populära stjärnhusen bor du i en trevlig och stabil förening med stort engagemang. Föreningen har bland annat jättemysiga och välskötta innergårdar som är omtyckta av medlemmarna. Flera gemensamma utrymmen att nyttja såsom bastu, hobbyrum och fritidslokal. Föreningen har även egna parkeringsplatser och gemensam el, vilket blir både kostnadseffektivt och bekvämt. Här bor du bekvämt med närhet till allt du behöver. På kort gångavstånd finns matbutiker, gym och goda kommunikationer för de som åker kollektivt. Närheten till både havet, city och Slottsstadens mysiga caféer och restauranger gör det extra trivsamt! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Ellstorpsgatan 3 D, Ellstorp, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 12 maj kl 13:00
Ellstorpsgatan 3 D, Ellstorp, Malmö kommun, bild 2
Ellstorpsgatan 3 D, Ellstorp, Malmö kommun, bild 3

Ellstorpsgatan 3 D

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 495 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1,5/4
4 926 kr/mån
24 917 kr/m²

En hög trappa upp finner vi denna genomgående och otroligt välplanerade tvårummare med luftiga rum och fint ljusinsläpp. Här lockar renoverat kök med matplats, stort sovrum med plats för både dubbelsäng och garderober, helkaklat badrum och ett rymligt vardagsrum med gott om plats för sociala ytor där både soffgrupp och matbord ryms med lätthet. Som grädde på moset finns en otroligt härlig balkong som vetter mot innergården. Här njuter vi av södersolen hela dagen! Läget är lugnt med närhet till Värnhemstorget och service som matbutiker, shoppingcenter, gym och mycket annat. En skön promenad eller en kort cykeltur bort och du är mitt i stadens puls. Vid dåligt väderlag är det skönt att veta att stadsbussen går precis utanför husknuten. På Värnhemstorget finner vi en stor knutpunkt med både stads- och regionbussar. För den som pendlar med bil går det snabbt och enkelt att ta sig ut till ringvägen och motorvägarna. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra Förstadsgatan 17a, Slussen, Malmö kommun
  • Borttagen före visning
Östra Förstadsgatan 17a, Slussen, Malmö kommun, bild 2
Östra Förstadsgatan 17a, Slussen, Malmö kommun, bild 3

Östra Förstadsgatan 17a

Lägenhet
Slussen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 195 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 5/6
4 339 kr/mån
34 567 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Stadiongatan 55E, Lorensborg, Malmö kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

Stadiongatan 55E

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 595 000 kr
53 m²
2 rum
vån 6/9
3 385 kr/mån
30 094 kr/m²

Nu har vi glädjen att presentera en av områdets absolut finaste tvårummare med fantastisk utsikt, högt upp i huset. Här erbjuds ett nyrenoverat kök i ytterst smakfullt utförande med full maskinell utrustning. Vidare har vi ett rymligt vardagsrum där såväl soffan som matplats ryms med lätthet. Härifrån nås den västervända inglasade balkongen, ett riktigt härligt extrarum från tidig vår till sen höst. Sovrummet är mysigt och förvaringen god i flertalet garderober. Dessutom ett helkaklat badrum med dusch. Här bor du i populär och välskött förening på lugnt och skönt läge med närhet till allt man kan önska. Alldeles intill ligger grönskande Pildammsparken med dess lummiga promenadstråk och inte långt därifrån når du hela citys utbud av butiker och restauranger. Cykelturen till havet är inte lång och åt andra hållet väntar Hyllie med utmärkta kommunikationsmöjligheter och köpcentret Emporia. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
John Ericssons väg 55A, Pildammarna, Malmö kommun

John Ericssons väg 55A

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 750 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/4
5 131 kr/mån
27 344 kr/m²

Nu har vi glädjen att presentera denna rymliga gaveltvåa alldeles intill grönskande Pildammsparken. Här lockar stor västerbalkong och föreningens enda öppna spis, en riktig stämningshöjare! Genomgående fina ytskikt, modernt kök och helkaklat badrum med dusch gör att man enkelt flyttar rakt in. Gott om plats för sociala ytor med stort vardagsrum som förlängs ytterligare av balkongen. Lägg därtill ett mysigt sovrum och god förvaring i flera inbyggda garderober. För den med behov att ett extra rum möjliggörs detta av både storlek och gavelläget. Här bor man nära mysiga promenadstråk och fantastisk parkmiljö i Pildammsparken men även skolor, gym, mataffärer och restauranger. En kort promenad bort ligger Triangeln med sitt stora utbud av butiker och restauranger men även buss- och tåglinjer till hela Malmö, Köpenhamn och andra delar av landet. En kort cykeltur bort nås Malmö city eller Ribersborgsstranden. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 9