Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maria Tillgren

Maria Tillgren

Om mig

Med mer än 15 år som mäklare i Malmö har jag skaffat mig gedigen erfarenhet. Jag är lyhörd, tydlig och målmedveten. Gå gärna in på reco.se för att se vad andra som anlitat mig tycker. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rosengrens gata 39, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Rosengrens gata 39

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
5 395 000 kr
104 m²
4 rum
7 267 kr/mån
51 875 kr/m²

Underbart townhouse som sticker ut från mängden! Unik chans att bli den första som flyttar in i denna bostad med stor terrass i söderläge samt två balkonger med havsutsikt!

 • Balkong
 • Hiss
Strandgårdsgränd 22, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Strandgårdsgränd 22

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
9 800 000 kr
160 + 11 m²
6 rum
684 m² tomt

Oerhört charmigt hem med 160 välutnyttjade kvadrat i ett plan. På havsnära läge, lugnt beläget längst ned på återvändsgata med åkrar som närmsta granne. Magisk trädgård utöver det vanliga och som pricken över i:et finns även pool.

Bures gata 17B, Hyllie, Malmö kommun

Bures gata 17B

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 6/6
4 633 kr/mån
44 701 kr/m²

Välkomna till en modern vindsvåning med stor- och vindskyddad söderbalkong samt en imponerade utsikt! Ett väldisponerat och otroligt ljust hem. Här bjuds två trevliga sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning och ett stort badrum med egna tvätt- och torkmöjligheter. Till det kommer mycket goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob, klädkammaren, förråd i lägenheten samt förråd i källaren. I källaren finns möjlighet att parkering. Säljaren har investerat i måttanpassade mörkläggningsgardiner till sovrummen och även en markis som täcker hela balkongen. Markisen gör att man kan sitta ute och nyttja balkongen nästan året runt, då den med markisens hjälp blir skyddad mot vind, sol och lättare sommarregn. Ett otroligt väl omhändertaget hem, bara att flytta in och må bra! På Hyllie finns allt man kan önska, ett stenkast bort ligger nyöppnade CityGross och andra riktningen Emporia. Utöver det har ett par trevliga restauranger och fik öppnat, bland annat restaurang Spill och Spoonery. I närheten avslutades precis byggnationen av en helt ny förskola. Grönområden och promenadstråk finns det gott om, och mer blir det när den omtalade Hyllievångsparken står klar. Hyllievångsparken kommer rymma blomsterplanteringar, långbord med grillmöjligheter och en fruktlund. På sikt blir norra delen bli parkens hjärta med café och växthus. Längre söderut blir parken mer naturlik, med klätterskog, hagmark och även en framtidsskog. Längs parkens östra kant planeras en gågata med många träd och sittplatser att byggas. Och förhoppningsvis blir det även härliga uteserveringar med utsikt över parken här. Hundrastgård kommer att öppna och för den som vill finns det faktiskt möjligt att rida här. Längst i söder finns nämligen en paddock.

 • Balkong
 • Hiss
Bettys väg 30, Klagshamn, Malmö kommun
 • Imorgon kl 18:00
Bettys väg 30, Klagshamn, Malmö kommun, bild 2
Bettys väg 30, Klagshamn, Malmö kommun, bild 3

Bettys väg 30

Radhus
Klagshamn, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 295 000 kr
120 m²
4 rum
8 455 kr/mån
27 458 kr/m²

På ett riktigt härligt läge i barnvänliga Klagshamn finns nu detta välplanerade och välskötta bostadsrättsradhus till salu. Huset har genomgått påkostade förbättringar under nuvarande ägares innehavstid (för mer info se stycke om utförda förbättringar). Här möter ni en trevlig planlösning med tre sovrum, som enkelt kan bli fyra, två badrum och flera klädkammare. Till det kommer ett renoverat- och socialt kök med köksö i anslutning till en generöst vardagsrum, mycket trevliga sällskapsytor! Sist men absolut inte minst- en förtjusande grön trädgård, en insynsskyddad oas med en härlig stenlagd uteplats i solsäkert söderläge. Även framsidan bjuder en trevlig uteplats i lite mer solskyddat läge. Här har man nära till badplatsen ute på Klagshamnsudde, härliga grönområden och många aktiviteter för barnen Vad mer kan man önska? Ett hem att trivas i!

 • Premium
 • Uteplats
Sivs Gränd 1B, Hyllie, Malmö kommun
Sivs Gränd 1B, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Sivs Gränd 1B, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Sivs Gränd 1B

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 295 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 1
3 037 kr/mån
39 846 kr/m²

På en av gränderna i urbana Hyllie, inbäddad på lugnt läge utan trafik, ligger denna välplanerade etta med egen ingång. Kvadratsmart och magisk takhöjd. Välkommen hem!

 • Premium
Sjötorpsvägen 42, Tygelsjö, Malmö kommun
 • Sön 21 apr kl 16:00

Sjötorpsvägen 42

Villa
Tygelsjö, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
7 250 000 kr
190 + 11 m²
4 rum
4 960 m² tomt

På idylliska läge mellan Tygelsjö och Klagshamn ligger detta fantastiska boende anno 1805. Här bor ni som på landet, men med storstaden på behagligt avstånd. Underbart renoverat med personlighet och högkvalitativa materialval. Stora generösa sällskapsytor, exklusivt och magnifikt kök samt renoverade badrum. Stor tomt med egen lada. Solceller installerade 2022.

 • Plus
Möllevångsgatan 32, Möllevången, Malmö kommun

Möllevångsgatan 32

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 395 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/7
6 677 kr/mån
31 104 kr/m²

På ypperligt läge med närhet till såväl Möllan som hela City:s nöjesutbud väntar denna totalrenoverade trerummare på våning tre med hiss. Den väldisponerade planlösningen erbjuder praktisk hall med inbyggda garderober, spatiöst kök med goda arbetsytor, två gårdsvända sovrum och ett socialt vardagsrum. Via vardagsrummet nås även den inglasade balkongen i skönt söderläge där vi kan njuta av solen större delen av dagen. Bara att flytta in och må bra!

 • Balkong
 • Hiss
Föreningsgatan 61, Rörsjöstaden, Malmö kommun
 • Imorgon kl 15:00

Föreningsgatan 61

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 750 000 kr
43,9 m²
2 rum
vån 5/5
2 346 kr/mån
39 863 kr/m²

Välkommen till en tvåa i hörnan av S:t Pauli kyrkogata och Föreningsgatan med ljust och högt läge. Av bruset på Föreningsgatan hörs noll och intet i denna mysiga lägenhet. Allt detta i vackert hus anno 1923. Hiss finns.

 • Plus
 • Hiss
Bures gata 19a, Hyllie, Malmö kommun
 • Sön 21 apr kl 16:00

Bures gata 19a

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 750 000 kr
69 m²
3 rum
4 718 kr/mån
39 855 kr/m²

På lugna Bures gata, med gott om plats och grönskande Tors park mellan husen, finns denna välplanerade och genomgående trerummare med inglasad uteplats mot lugn innergård i västerläge.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 9