Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Marina Matic

Marina Matic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bruksallén 10, null, Vellinge kommun

Bruksallén 10

Lägenhet
Vellinge kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 495 000 kr
76 m²
4 rum
vån 1/6
5 615 kr/mån
32 829 kr/m²

Denna nyproducerade fyrarummare på markplan med en fantastisk uteplats är din chans att skapa det liv du alltid har drömt om. Välkommen att boka en visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda. Missa inte chansen att bli en del av Hököpinges blomstrande gemenskap och skapa ditt eget lilla paradis – det väntar på dig!

 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
 • Sön 21 apr kl 14:00
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Geijersgatan 2G

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
4 995 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/8
7 949 kr/mån
48 971 kr/m²

Om du är på jakt efter ett bekymmersfritt och modernt boende med havsnära läge är denna nyproducerade fyrarummare med uteplats på Geijersgatan 2 ett utmärkt val! Här har du chansen att flytta in i en välplanerad och modern lägenhet med endast en tidigare ägare. Lägenheten har väldigt mycket att erbjuda, allt ifrån en stor uteplats i västerläge, balkong, två badrum samt egna tvättmöjligheter. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning vilket bidrar till socialt umgänge däremellan. Vi finner tre härliga sovrum och en rymlig hall. Ett boende att tycka om länge helt enkelt. Saknar du storstadens puls ibland, bor du knappast bättre än här, med både Malmö och Köpenhamn att välja mellan Den växande stadsdelen Limhamns Sjöstad bjuder på välskött område och behagligt avstånd från Ribersborgs strand och Limhamn Sjöstads grönområden utan att kompromissa på den genuina stadskänslan. Precis under oss finner vi lyxen i en helt ny ICA butik och när det är dags att svettas har vi nyöppnade SATS bara någon minut bort. Varm välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Västra skrävlingevägen 84, Husie, Malmö kommun

Västra skrävlingevägen 84

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 495 000 kr
94 m²
4 rum
vån 3/3
4 887 kr/mån
26 543 kr/m²

Välkomna på visning av denna toppmoderna fyrarummare med stor inglasad balkong. Här får du en smakfullt renoverad bostad med nytt kök, tre bra sovrum och renoverat badrum samt gäst-wc. Området Gula Höja är beläget i hjärtat av Husie stadsdel och intill Videdals lugna villakvarter. Gårdarna bjuder på fina lekplatser och gemensamma uteplatser med grill. Här bor du med närhet till mataffär och lite småbutiker samt kommunikation in till centrum och ringlederna. Varmt välkommen hem!

 • Balkong
Ernst Jakobssons gata 4F, Husie, Malmö kommun

Ernst Jakobssons gata 4F

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 395 000 kr
76 m²
4 rum
vån 2/2
8 247 kr/mån
18 355 kr/m²

Ljus och genomgående fyra med generösa kvadratmetrar på rätt ställe! Här finner vi en stilren lägenhet med allt man kan tänka sig och lite till. Bostaden bjuder bland annat på stora öppna ytor, balkong och tvättmaskin och grönskande omgivningar. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Lönnebergagatan 109, Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Lönnebergagatan 109, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, bild 2
Lönnebergagatan 109, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, bild 3

Lönnebergagatan 109

Radhus
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 995 000 kr
122 m²
5 rum
5 788 kr/mån
32 746 kr/m²

Välkomna till familjevänliga området Gyllins trädgård och detta bostadsrätts-radhus på hörntomt och med installerad laddstolpe. Här erbjuds ett modernt boende med trädgård i bästa läge med optimala solmöjligheter. Fastigheten byggdes år 2020 och bjuder på mycket hög standard. Vi finner en välplanerad planlösning där bottenvåningen erbjuder sociala ytor såsom kök och vardagsrum medan ovanvåningen består av tre bra sovrum och allrum. På båda våningarna finner vi dessutom helkaklade och rymliga badrum. Detta hus vill ni inte missa så varmt välkomna med er visningsanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
Signalgatan 6, Västra Hamnen, Malmö kommun

Signalgatan 6

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
4 243 kr/mån
49 907 kr/m²

Nu har du chans att flytta in i en utomordentlig 2:a på attraktiv och havsnära adress med allt man kan tänka sig runt knuten. Bostaden bjuder på smart planlösning och fina sällskapsytor. Här finner vi ett mysigt sovrum, förvaringmöjligheter, ett smakfullt badrum med tvättmaskin samt kök och vardagsrum i semiöppen planlösning. Bostaden bjuder även på härliga fönsterpartier för optimalt ljusinsläppoch sist men inte minst en uteplats i fördelaktigt läge där man kan njuta av härlig eftermiddagssol! Ett helt igenom attraktivt boende! Västra Hamnen är området för dig som vill omge dig med lite extra livskvalitet. Vad sägs om att promenera ner till någon av badbryggorna iförd morgonrock en tidig morgon för ett svalkande dopp och en efterföljande kaffe på bryggan? Eller varför inte en promenad med hunden till Ribersborg och njuta av de öppna omgivningarna? Alldeles utanför porten väntar trivsamma promenadstråkar och i din absoluta närhet har du flertalet fik, restauranger och glassbarer. Runt hörnet finner du matbutiker och roliga lekplatser, flera gym, förskolor och skolor. Du tar dig snabbt till stan på cykel eller en med stärkande promenad och du har även två busslinjer att välja på. Området Västra hamnen är populärt med ett helt nytt centrum som växer och som bjuder på det mesta för ett bekvämt liv i city!

 • Uteplats
 • Hiss
Sallerupsvägen 216 a, Husie, Malmö kommun

Sallerupsvägen 216 a

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/4
4 706 kr/mån
27 685 kr/m²

Välkommen till attraktiva Bulltofta och denna genomgående tvåa med inglasad söderbalkong och utsikt över Husies trivsamma villaområden. Fastigheten är nybyggd 2019 så standarden är hög. Vi har dessutom Bulltofta rekreationsområde som närmsta granne vilket bäddar för många avkopplande promenadmöjligheter. Området präglas av närhet till både natur samt bekväm access mot centrum och det urbana livet. Härifrån har vi nära till både Yttre och Inre Ringväg så läget är optimalt för pendlaren. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Högatan 9, Elinelund / Elinegård, Malmö kommun

Högatan 9

Lägenhet
Elinelund / Elinegård, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 795 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/5
5 681 kr/mån
35 380 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en av de populära 3:orna på mycket omtyckt adress. På våning 2 med hiss, finner vi denna välplanerade och genomgående bostad med generös och social planlösning. Hallen välkomnar med fint utrymme för avhängning och förvaring. Planlösningen är trivsam där kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning och bildar en härlig social samlingsplats. Köket erbjuder gott om arbetsyta, förvaringsmöjligheter samt en generös matplats och det luftiga vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer det större sällskapet. Vidare erbjuder hemmet två rofyllda sovrum och ett stort helkaklat badrum med tvätt- och torkmöjligheter. Dessutom finner vi dubbla balkonger med mysig kvällssol på somrarna på den stora balkongen och härlig morgonsol till kaffet på den lilla. Lägenhetens utmärkta planlösning, välrenoverade ytskikt och härliga ljusinsläpp gör detta till ett hem att stortrivas i. Du vill inte missa detta fantastiska hem! Här får du ett boende med naturen runt knuten i ett av Malmös allra nyaste områden. På Limhamn/Elinegård bor du med närhet till Emporia shoppingcenter, Malmö Arena och Hyllie station vilken möjliggör smidig och enkel kommunikation. Njut av rofyllda omgivningar och unik miljö med både Kalkbrottet och den mäktiga utsikten mot Öresundsbron. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv

Visar alla 8