Mäklare Mathilda Jingnäs

Mathilda Jingnäs

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Erikslustvägen 36 D, Erikslust, Malmö kommun
  • Ons 6 dec kl 16:45
Erikslustvägen 36 D, Erikslust, Malmö kommun, bild 2
Erikslustvägen 36 D, Erikslust, Malmö kommun, bild 3

Erikslustvägen 36 D

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
795 000 kr
16 m²
1 rum
vån 1/3
1 115 kr/mån
49 688 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva en liten pärla i de populära stjärnhusen på Erikslust. Med en låg boendekostnad är denna bostad perfekt för studenten eller för den som önskar en mindre lägenhet på ett bra läge. Med närhet till både Ribersborgsstranden, matbutiker, gym och bra bussförbindelser kan man här bo bekvämt. Med föreningens mysiga innergård utanför fönstret bor man lugnt och tryggt med gröna omgivningar trots det nära läget in till stan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Högerudsgatan 42, Limhamn, Malmö kommun
Högerudsgatan 42, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Högerudsgatan 42, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Högerudsgatan 42

Villa
Limhamn, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
9 995 000 kr
225 + 90,5 m²
9 rum
312 m² tomt

Hjärtligt välkommen till ett hem utöver det vanliga! Nu ges tillfälle att förvärva ett ljuvligt hus byggt 1909 med en underbar blandning av gammal charm och själ i kombination med moderna bekvämligheter. Husets kvadratmeter disponeras över 2 plan samt en inredd vind samt källare. Fastigheten bjuder på en fantastisk trädgård på baksidan som är inhägnad och privat och känns som en egen oas. Här finns en underbar pool att njuta av under årets varma dagar och stor yta att ha olika loungegrupper och utemöbler på. Huset har varsamt renoverats av nuvarande ägare för att uppnå ett hem med det lilla extra. Det här är en bostad för den stora familjen där alla får plats att ha sin egen sfär. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
Sölvesborgsgatan 9 , Folkets Park, Malmö kommun

Sölvesborgsgatan 9

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 150 000 kr
22 m²
1 rum
vån 4/4
1 499 kr/mån
52 273 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna charmiga och välplanerade enrummare högst upp i huset! I lägenheten finns ljuvliga 30-talsdetaljer såsom fiskbensparkett och generös takhöjd. Fönstren, som vetter mot den mysiga innergården, skapar fint ljus i bostaden. Läget är optimalt med absolut närhet till Folkets Park, Möllevången, S:t Knut och citykärnan. Här bor du i en stabil förening med riktigt låg avgift. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Ärenprisgatan 22 D, Almhög, Malmö kommun

Ärenprisgatan 22 D

Lägenhet
Almhög, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 650 000 kr
77 m²
4 rum
vån 3/3
4 702 kr/mån
21 429 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva denna helt nyrenoverade rymliga gavelfyra med stor inglasad balkong! Lägenhetens 77 kvadratmeter disponeras över tre bra sovrum, stort vardagsrum, kök med plats för matgrupp samt badrum med dusch. Lägenheten renoverades 2023 med påkostade material och detaljer, här har inget lämnats åt slumpen. Köket har stilrent vita luckor som möter ljust stänkskydd och bänkskiva. I hela lägenheten löper samma golv och väggarna är enhetligt vita. Badrummet är snyggt renoverat med stora kakelplattor i modern gråbeige nyans. I lägenheten finns dessutom fönster i tre väderstreck vilket gör bostaden ljus och luftig. Tack vare de tre sovrummen är lägenheten perfekt för familjen. Här bor du i en stabil HSB-förening med mysig grönskande innergård och bekvämt avstånd in till stan. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Tornfalksgatan 14, Söderkulla, Malmö kommun

Tornfalksgatan 14

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 295 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 542 kr/mån
15 509 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en praktisk och välplanerad trerummare på populära Söderkulla med stor härlig inglasad balkong. Lägenheten har fönster i två väderstreck och stora fönster vilket skapar ett härligt ljus i lägenheten. De 83,5 kvadratmeterna disponeras över en praktisk hall, två bra sovrum, stort vardagsrum med plats för stor soffgrupp och ett kök med plats för matbord. I lägenheten finns dessutom ett badrum med toalett och badkar samt en extra gäst-toalett. I en välmående HSB-förening bor du här bekvämt med närhet till allt du behöver. I området finns bland annat matbutiker, skolor och lekplatser. En kort bit från lägenheten finner man Mobilia köpcenter, Hyllie samt Inre Ringvägen. Det här är en bostad på bra läge där det finns möjlighet att sätta sin egen prägel. Lägenheten passar perfekt för paret eller för familjen. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 5