Mäklare Maxime Melkie

Maxime Melkie

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Varvsgatan 3BB, Dockan, Malmö kommun
 • Imorgon kl 17:00
Östra Varvsgatan 3BB, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Östra Varvsgatan 3BB, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Östra Varvsgatan 3BB

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
4 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 7/7
4 329 kr/mån
78 091 kr/m²

Penthouse med 68 kvm stor terrass! Nu finns äntligen möjligheten att flytta in i nya och fräscha Brf Vélo, Dockan. Modernt och stilrent på Malmös bästa läge! Här finner vi ett penthouse utöver det vanliga som bjuder på en fantastisk terrass som omringar bostaden med sol hela dagen och på kvällen, med gott om plats till planteringar där ni kan skapa er gröna oas. Noga utvalda materialval kombineras snyggt med en smart och genomgående planlösning fördelat på 55 kvadratmeter med fönster åt tre väderstreck tillsammans med öppna moderna ytor. Här bor du på första parkett i en bostad med sol, hav och umgängesytor i fokus. Läget är optimalt med närhet till citys puls, dessutom en busshållplats utanför huset där ni tar er till Malmö C på endast 5 minuter. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Lägatan 9A, Dockan, Malmö kommun
Lägatan 9A, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Lägatan 9A, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Lägatan 9A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
4 850 000 kr
102 m²
4 rum
5 860 kr/mån
47 549 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att flytta in i ett apartmenthouse fördelat på två plan. Här får du känslan av ett radhus med uteplats och balkong fast du bor i en lägenhet. Nya och fräscha Brf Lilla Varvsgatan, Dockan bjuder på ett modernt och stilrent boende på Malmös bästa läge! Underbar fyrarummare utöver det vanliga som bjuder på två härliga balkonger och en uteplats. Dessutom garage i huset! Noga utvalda materialval kombineras snyggt med en smart och genomgående planlösning fördelat på två plan med fönster åt två väderstreck tillsammans med öppna moderna ytor. Här bor du på första parkett i en bostad med sol, hav och umgängesytor i fokus. Välkommen att kontakta oss vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Rådmansgatan 14, Triangeln, Malmö kommun
 • Tor 7 dec

Rådmansgatan 14

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 995 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 13/19
2 090 kr/mån
60 455 kr/m²

Letar du efter ett unikt boende med hänförande utsikt med ett läge mitt i City men på ett lugnt och avkopplande läge så har du hittat rätt! På Triangeln finner vi denna välplanerade och stilrena enrummare med låg månadsavgift och med hänförande utsikt över ett glittrande Malmö! Ett modernt och optimalt boende för dig som vill bo mitt i City. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Bomgatan 18, Västra Hamnen, Malmö kommun

Bomgatan 18

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 495 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 4
3 394 kr/mån
42 714 kr/m²

Varmt välkommen till denna kvadratsmarta enrummare med en stor balkong mot den grönskande och lugna innergården! Här finner vi en bostad med en väldisponerad planlösning och smart sovalkov på attraktivt och havsnära läge. På nytt och fantastiskt läge finner vi denna moderna bostad som bland annat bjuder på genomtänkta materialval, smart planerat rum, öppna ljusa ytor och ett stort helkaklat badrum med kombinerad tvätt och torkmaskin. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Lilla Varvsgatan 45A, Dockan, Malmö kommun
 • Sön 10 dec kl 14:00

Lilla Varvsgatan 45A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
4 295 000 kr
93 m²
4 rum
vån 1,5
4 777 kr/mån
46 183 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att flytta in i en fyrarummare på Malmös bästa läge med två badrum och låg avgift. Här får du känslan av ett radhus mitt i stan med en egen uteplats i soligt läge. Noga utvalda materialval kombineras snyggt med en smart och genomgående planlösning med fönster åt två väderstreck tillsammans med öppna moderna ytor. Som om det inte är nog så finns det även garage i huset! Här bor du på första parkett i en bostad med sol, hav och umgängesytor i fokus. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Smedjekullsgatan 23, Rostorp, Malmö kommun

Smedjekullsgatan 23

Villa
Rostorp, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
5 495 000 kr
98 + 86 m²
5 rum
656 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hus i omtyckt och familjärt kvarter! Ett karaktäristiskt 20-talshus med välplanerade ytor och en stor trädgård i soligt läge. Ett gediget hus beläget i trivsamma kvarter perfekt för paret eller barnfamiljen. Bekvämt avstånd till matbutikerna och bra pendlingsmöjligheter! Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse.

 • Uteplats
Lilla Varvsgatan 21D, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 21D

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 195 000 kr
50 m²
1.5 rum
vån 4
3 272 kr/mån
43 900 kr/m²

Stilren och välplanerad bostad som nyttjas med eget sovrum på attraktivt och havsnära läge! På Lilla Varvsgatan 21D finner vi denna härliga bostad som bland annat bjuder på genomtänkta materialval, smart planerade rum, öppna ljusa ytor och en underbar balkong i fördelaktigt västerläge! Här bor du gott i en bra förening med garage i huset! Välkommen att kontakta oss vid intresse.

 • Balkong
 • Hiss
Stora Varvsgatan 33C, Västra Hamnen, Malmö kommun

Stora Varvsgatan 33C

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 350 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/6
4 215 kr/mån
46 078 kr/m²

Nytt, modernt och stilrent på attraktivt och havsnära läge! Här finner vi en nyproducerad bostad som bland annat bjuder på en smart planlösning och öppna ytor. Här bor du på första parkett i en bostad med sol, hav och umgängesytor i fokus. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

 • Hiss
Dockgatan 49A, Dockan, Malmö kommun

Dockgatan 49A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
4 995 000 kr
90 m²
3 rum
vån 3/5
5 036 kr/mån
55 500 kr/m²

Välkommen till en trerummare på första parkett. Här bjuds vi på lyx i form av utsikt, hav och marina. Bostaden präglas av ett fantastiskt ljus, stora fönsterpartier och två balkonger för en härlig utemiljö. Två sovrum, mycket god förvaring, ett stilrent badrum, gäst wc och förstklassiga sällskapsytor. Välkommen att kontakta oss vid intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Nobelvägen 93A, Nobeltorget, Malmö kommun

Nobelvägen 93A

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 395 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2
2 718 kr/mån
31 705 kr/m²

På trendigt läge precis intill Nobeltorget presenteras nu denna charmiga tvårummare med tidsenlig 30-tals charm bevarad. Vi får takhöjd, lamprosetter, brädgolv och så ett oslagbart läge för den som gillar restauranger och mysigt häng i närliggande park. Det charmiga köket bjuder på stora arbetsytor och optimal förvaring. Sovrummet ligger smart till och inrymmer enkelt den större sängen och det stora vardagsrummet samspelar fint med köket vilket tillsammans ger otroligt bra ytor att umgås på. I ett av Malmös trevligaste kvarter bor du med absolut närhet till allt du behöver! På smågatorna runt om finner du många olika restauranger, mysiga caféer, närlivs och krogar. Toppenläge med närhet till Folkets Park, Möllevången och mysiga Sankt Knut. Mycket bra kommunikationer med gångavstånd till såväl Södervärn, Nobeltorget som citytunneln vid Triangeln. Dessutom befinner du dig en uppfriskande promenad eller kort cykeltur från citys gågator! Välkomna på visning!

Östra Varvsgatan 3BB, Dockan, Malmö kommun

Östra Varvsgatan 3BB

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/7
4 156 kr/mån
48 922 kr/m²

På attraktivt och havsnära läge väntar nu denna toppmoderna och ljusa tvårummare på en ny ägare. Med närhet till allt men ändå lugnt och avskiljt från trafik och dessutom med en väl tilltagen balkong som bjuder på eftermiddagssol så kan man knappast bo på bättre läge. Lägenheten bjuder på ett kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till balkongen, en stor hall med gott om förvaringsutrymmen, ett mysigt sovrum med walk in closet samt ett helkaklat badrum med tvätt- och torkmöjligheter. Kort och gott en perfekt bostad för den som söker ett modernt boende med alla bekvämligheter man kan önska sig och samtidigt värdesätter närheten till både hav och stad. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Östra Varvsgatan 3BD, Dockan, Malmö kommun

Östra Varvsgatan 3BD

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 495 000 kr
75 m²
2 rum
vån 1
5 196 kr/mån
33 267 kr/m²

Varmt välkommen till Östra Varvsgatan 3BD! Underbar gaveltvåa med smart planlösning, fantastisk takhöjd och stora sällskapsytor. Här finner vi ett välplanerat sovrum mot lugnt och mysigt läge, ett badrum med kombinerad tvätt och tork samt kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till uteplatsen. Bostaden bjuder även på härliga fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter och en uteplats för den där huskänslan mot den kommande parken. Välkommen att kontakta oss vid intresse!

 • Uteplats
 • Hiss
Södervärnsgatan 9B, Södervärn, Malmö kommun

Södervärnsgatan 9B

Lägenhet
Södervärn, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 195 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/4
3 048 kr/mån
28 452 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga 2a på central och attraktiv adress! En perfekt bostad för förstagångsköparen, studenten eller pendlaren. Här finner vi en smart disponerad bostad med ett stilrent kök, mysigt sovrum, badrum samt vackra tidstypiska detaljer såsom väl tilltagen takhöjd, brädgolv och takrosett. Välkommen på visning!

 • Plus
Bomgatan 18, Västra Hamnen, Malmö kommun

Bomgatan 18

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 595 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 5
3 394 kr/mån
45 571 kr/m²

Säljaren åtar sig att betala för månadsavgiften under en period. Kontakta mäklaren för mer information! Smart 1,5a på attraktivt och havsnära läge! På nytt och fantastiskt läge finner vi denna välplanerade bostad som bland annat bjuder på genomtänkta materialval, smart planerade rum, öppna ljusa ytor och ett stort helkaklat badrum med kombinerad tvätt och torkmaskin. Dessutom balkong i fördelaktigt läge. Nu finns äntligen möjligheten att flytta in i nya och fräscha Brf Gymma i Västra Hamnen.

 • Balkong
 • Hiss
Pilgången 154, Jägershill Sommarstad Nr 1, Jägershill Sommarstad, Malmö kommun

Pilgången 154, Jägershill Sommarstad Nr 1

Fritidshus
Jägershill Sommarstad, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
995 000 kr
45 + 15 m²
3 rum
500 m² tomt

En sommaridyll till salu i härliga Jägershill Sommarstad! En underbar stuga med allt man kan önska och lite till. Renoverat kök, helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin, stort sovrum och välplanerat vardagsrum som inrymmer hela familjen. Här finner vi även ett underbart trädäck som kan användas som ett extra rum under årets alla varmare dagar! Som om det inte är nog så finns det även en tillhörande gäststuga på ca 15 kvm. Underbar och väl genomtänkt tomt som är helt omgiven av lummig grönska för en insynsskyddad miljö. Denna stuga måste helt enkelt upplevas. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

 • Plus
 • Uteplats
Palmgången 65, Jägershill Sommarstad Nr 4, Jägershill Sommarstad, Malmö kommun

Palmgången 65, Jägershill Sommarstad Nr 4

Fritidshus
Jägershill Sommarstad, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
895 000 kr
54 + 10 m²
2 rum
463 m² tomt

Äntligen finner vi en perfekt stuga i härliga Jägershill Sommarstad! En stilren stuga som totalrenoverades under 2020/2021. Här har man allt man kan önska och lite till. Smakfullt kök, helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin, stort sovrum och välplanerat vardagsrum som inrymmer hela familjen. Här finner vi även ett underbart trädäck som kan användas som ett extra rum under årets alla varmare dagar! Som om det inte är nog så finns det även en tillhörande gäststuga på ca 12 kvm. Underbar och väl genomtänkt tomt som är helt omgiven av lummig grönska för en insynsskyddad miljö. Denna stuga måste helt enkelt upplevas. Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

 • Uteplats

Visar alla 16