Mäklare Nikola Milakovic

Nikola Milakovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Beijerskajen 2E, Malmö Live, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:00

Beijerskajen 2E

Lägenhet
Malmö Live, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
4 495 000 kr
73,5 m²
2 rum
vån 2/14
3 929 kr/mån
61 156 kr/m²

Nu har vi äran att få presentera denna lyxiga tvåa á 73,5 kvm på attraktiv och havsnära adress med allt man kan tänka sig runt knuten. Genomgående bostad med modernt helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Öppet och modernt kök med vitvaror i toppskick. Det stora vardagsrummet ger dig plats för både matsal och sällskapsyta. I anslutning till vardagsrummet har du en stor inglasad balkong direkt ut mot hamnen och havet. Med Lumon inglasning kan du njuta av din balkong även när det är regnigt och blåsigt utomhus. Du slipper oroa dig för att pollen och annan smuts ska förstöra din balkonginredning. I Västra Hamnen bor du bland trivsamma kvarter med Turning Torso, Scaniabadet och Varvsparken inom bekvämt promenadavstånd och havet nås enkelt. I området finns restauranger, gym och busshållplats. Här har du möjlighet att verkligen ta tillvara på allt som Västra hamnen har att erbjuda. Ett område som ständigt förbättras och förnyas som tar området till en ny nivå. Varmt välkommen på visning.

  • Plus
  • Hiss
Mobäcksgatan 21, Kroksbäck, Malmö kommun

Mobäcksgatan 21

Lägenhet
Kroksbäck, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 545 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
5 430 kr/mån
18 393 kr/m²

På perfekt läge inne bland Brf Kroksbäcks välskötta gårdar finner ni denna fina trerummare med stor härlig inglasad balkong som blir som ett extra rum stora delar av året! Bostaden erbjuder ett stort badrum då man slagit ihop en gäst-wc och badrum som erbjuder wc, komod, badkar och tvättmaskin/torktumlare. Bostaden erbjuder även ett extra stor kök då man slagit ut en vägg och gjort plats för en större matsals del i köket. I populära Brf Kroksbäck är ni omgiven av grönska och välskötta gårdar där alla åldrar kan samsas. Ett stenkast bort ligger Hyllie med alla dess butiker och restauranger samt Hyllie station, från var du kan ta dig runt i hela Malmö, Skåne samt snabbt över till Köpenhamn, vilket är perfekt för pendlaren.

Norra Vallgatan 8, Drottningtorget, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Norra Vallgatan 8

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
4 995 000 kr
99,5 m²
3 rum
vån 3/6
6 014 kr/mån
50 201 kr/m²

I ett historiskt kvarter med en av Malmö vackraste fastigheter från tidigt 1900-tal finner du denna sekelskiftesbostad. Bostaden är en fantastisk trerummare med tidstypiska detaljer som högt i tak, stuckatur, fiskbensparkett, takrosetter och bröstpaneler. Bostadens hjärta är köket som har en öppen nyrenoverad planlösning och är en perfekt samlingspunkt för stora middagsbjudningar. Stora, fina fönster och en balkong som maximerar frihetskänslan med en underbar utsikt över tågspår och vatten. Denna genomgående bostad erbjuder två balkonger, en på varje sida av bostaden. I bostaden finns två rymliga sovrum där ett av sovrummen har en fransk balkong mot innergårdens lummiga grönska. Badrummet erbjuder fantastisk arkitektur med en cirkulär form som ger ett unikt utseende. Här har du både tvättmaskin, torktumlare och dusch.

  • Hiss
Stensåkervägen 158, Oxie, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stensåkervägen 158

Radhus
Oxie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 795 000 kr
132 m²
6 rum
244 m² tomt

I Oxie Kyrkby strax utanför stadens puls finner vi detta lugna, bilfria och barnvänliga område med radhus, grönområden och lekplatser. Välplanerat radhus i två plan med lättskött trädgård, uteplats med trädäck och balkong med trädäck. Här betyder de exteriöra miljöerna lika mycket som de interiöra. Renoverat kök med matplats, grovkök med tvättstuga, två helkaklade badrum, fyra bra sovrum och stort vardagsrum. Här trivs hela familjen. Naturnära miljö. Närhet till Oxie centrum. Det finns många fördelar med att bo i området kring Stensåkersvägen. Det känns som ett litet samhälle där man har naturen som granne samtidigt som man har alla bekvämligheter på nära avstånd. I Oxie centrum finns stort serviceutbud. Samtidigt har man grönskande omgivningar och Bokskogen på promenadavstånd. Radhusen i 2 plan byggdes på 70-talet och är som de mesta från den tiden välplanerade. Bottenvåning med två bra sovrum, klädkammare, helkaklat badrum med dusch, renoverat kök med matplats. Utgång till trädgården och uteplatsen med trädäck. Stora fönsterpartier mot trädgården. På framsidan av huset finns förråd och stensatt uteplats. Ovanvåning med ytterligare två bra sovrum, klädkammare, helkaklat badrum med badkar och ett stort vardagsrum med utgång till den generösa balkongen. Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus. Busshållplats precis utanför bostadsområdet med bussförbindelse såväl till Malmö som till Oxie centrum/Kristineberg. Två förskolor inom 300 m, skola F-6 1,2 km bort med cykelväg i stort sett hela vägen. 1 km till Icabutik, 800 m till närlivsbutik. Tågstation samt Oxie centrum 2 km bort där det finns apotek, bibliotek, Coop, frisör, bageri, restauranger m.m.

Visar alla 4