Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Nina  Hjelm

Nina Hjelm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Rönneholmsvägen 55D, Fågelbacken, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00

Västra Rönneholmsvägen 55D

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 795 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/4
1 782 kr/mån
51 286 kr/m²

Varmt välkomna till denna välskötta 30-tals fastighet som tar emot oss med en entré där körsbärsträden står i Blom och ett trapphus med originalmålningar på väggarna. En trappa upp ligger denna mysig 1,5a med bra förvaring i hallen, renoverat snyggt kök, badrum med badkar, tillbyggd sovdel och ett luftig allrum med genomgående brädgolv och stora fönster. En perfekt planerad 1,5a med social planlösning och separat sovdel i genomgående fint skick på en poplär adress som garanterar trevlig vardagspuls, lugn och ro samt närhet till city! Här bor du på trivsamt läge i en stabil förening med mycket låg avgift. För att inte tala om närhet till havet och ett grymt utbud av restauranger och caféer på gångavstånd. Lägenheten är kvadratsmart med mycket 30-tals charm bevarad. Perfekt för dig som söker centralt läge med en otroligt låg boendekostnad!

  • Plus
Ormvråksgatan 21 , Söderkulla, Malmö kommun

Ormvråksgatan 21

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 895 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 5/8
6 424 kr/mån
21 173 kr/m²

Varmt välkommen till denna hemtrevliga och stilfulla fyrarummare om 89,5 kvm! Här erbjuds ett inflyttningsklart hem där man satsat på en modern känsla. Tre rymliga sovrum , väl tilltaget vardagsrum i ljusa toner, stilfullt kök med matplats, helkaklat stort badrum och en inglasad balkong med grönskande fri utsikt. Mycket mer kan du inte önska dig! Söker du efter ett praktiskt boende i fint skick så har du nu hittat rätt! Perfekt för den växande familjen som ställer höga krav. Närområdet bjuder på grönskade och välskötta innegårdar med lekplatser och närhet till skolor. Precis intill har du vårdcentral och matbutik. Med gångavstånd på ca 7 minuter når man shopping och restauranger på Mobilia köpcenter. Kommunikationer till resterande delar av staden är goda då man med buss enkelt kan nå det viktigaste punkterna i Malmö. Välkomna på visning!

  • Hiss
Kvartettgatan 40, Almvik, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00

Kvartettgatan 40

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 495 000 kr
97 m²
4 rum
vån 3/3
7 133 kr/mån
15 412 kr/m²

Äntligen finns det nu möjlighet att förvärva en populär fyrarummare om hela 97 kvm! Här välkomnas du till en ljus och otroligt välplanerad bostad i genomgående fint skick. Letar du efter en större lägenhet på ett familjevänligt område har du nu hittat rätt! Tre rymliga sovrum, helkaklat badrum, gäst-wc, stort kök med matplats, ljust och stort vardagsrum med utgång till den härligt inglasade balkongen med utsikt över föreningens grönskande innergård. Välskötta ytskikt och ett stilrent kök ger er möjligheten att flytta direkt in i bostaden. Det stora badrummet är renoverat i smakfull stil och gäst-wc:n ger er en praktiskt vardag. Området är trevligt med närhet till mataffärer, bussförbindelser och ringvägen. Läget är perfekt för pendlare! Föreningens gård och närområde är mycket välskött med fina plattsättningar, flertalet sittplatser, lekplatser m.m. Här får du dessutom ett boende med förråd på samma våningsplan, tvättstuga på markplan och en låg kostnad för parkering. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3