Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sofie Mattsson

Sofie Mattsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kolsyregatan 5 B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Tor 18 apr kl 18:00
Kolsyregatan 5 B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Kolsyregatan 5 B, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Kolsyregatan 5 B

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 195 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/5
5 062 kr/mån
35 403 kr/m²

Nu har vi glädjen att erbjuda denna rymliga och genomgående tvårummare med uteplats! På 62 väldisponerade kvadratmetrar erbjuder bostaden väl tilltagna rum och gott om förvaringsmöjligheter. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp från två håll och tillsammans med takhöjden om ca 2,9 meter får lägenheten en härlig rymd. Lägenheten, som ligger en halv trappa upp, bjuder på ett stort och stilrent kök med plats för större köksbord för 4-6 personer. Köket har gott om möjlighet till förvaring i de många skåpen och den maskinella utrustningen är komplett med moderna vitvaror. Från vardagsrummet nås bostadens uteplats som vetter mot föreningens grönskande och välskötta gård, där man med fördel njuter av eftermiddagssolen under sommarhalvåret. Sovrummet är stort med plats för dubbelsäng och här finns flertalet garderober för extra förvaring. Lägg därtill lägenhetens stora, helkaklade badrum med egna tvättmöjligheter i form av både tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i en fastighet som stod klar för inflyttning 2022 och som har all bekvämlighet man kan tänka sig. Föreningens gemensamma innergård har vackra planteringar och stenläggningar, grillplats, miljörum och cykelparkering. I föreningen finns dessutom övernattningslägenhet, bilpool samt garage- och parkeringsplatser, även med laddstolpe för elbil. Bostäderna på Limhamns Sjöstad är skapade för livskvalitet och bekvämlighet. Här har man gångavstånd till hav, strand, grönområden och promenadstråk, men även till Limhamns centrums utbud av butiker och affärer. Nya Ica Supermarket ligger precis runt hörnet. Bussen stannar längs Limhamnsvägen och tar dig snabbt till Malmö city, Malmö C eller universitetet. En perfekt bostad för den som vill bo centralt men även värdesätter närheten till hav och grönska. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Östra Farmvägen 19 BA, Norra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Tor 18 apr kl 18:00
Östra Farmvägen 19 BA, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Östra Farmvägen 19 BA, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Östra Farmvägen 19 BA

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
650 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/5
6 948 kr/mån
16 250 kr/m²

Välkommen till denna unika enrummare med stor balkong i populär Bosam-förening! Här har arkitekterna från Liljewall lyckats skapa lägenheter i härlig industrikänsla med genomgående råa och robusta material - allt för att optimera energilösningar, tålighet och livslängd. Hiss från markplan tar oss upp på tredje våningen och denna kvadratsmarta bostad med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Det moderna och stilrena köket har svarta luckor tillsammans med detaljer i rostfritt och den maskinella utrustningen är komplett med integrerade vitvaror. Den öppna planlösningen mot bostadens vardagsrum ger plats för både matbord, soffgrupp och tv-möbel. Härifrån nås den stora balkongen med fantastisk utsikt över Sorgenfris växande kvartersstad. Lägg därtill en stor sovalkov med plats för större säng samt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och ditt boende är komplett! Här bor du i en modern Bosam-förening som sänker tröskeln till bostadsmarknaden och gör att fler kan köpa en bostad. Med Bosam-modellen tar föreningen en större del av finansieringen, vilket gör att priset för en bostadsrätt blir 50-70 % lägre än för en traditionell bostadsrätt. Bosam skapar en trygg och stabil ekonomi då månadsavgiften är förutbestämd och inte påverkas av stigande räntor. Byggnaden färdigställdes 2021 och erbjuder bland annat "härproducerad" el, fossilfri bilpool och smarta mobilitetslösningar. Norra Sorgenfri har förvandlats från ett av Malmös äldsta industriområden till en levande kvartersstad med cykelavstånd till centrum. Utanför dörren ligger S:t Pauli Kyrkogård med dess gröna promenadstråk, men även gym, matbutiker, caféer och busshållsplats finns alldeles i närheten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Konsultgatan 9, Södertorp, Malmö kommun
Konsultgatan 9, Södertorp, Malmö kommun, bild 2
Konsultgatan 9, Södertorp, Malmö kommun, bild 3

Konsultgatan 9

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 295 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/8
4 590 kr/mån
20 887 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tvårummare med inglasad balkong! Bostaden har rymliga rum, gott om förvaringsmöjligheter och de stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp. I det stora vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang och på golvet ligger en charmig parkett i original. Köket är utrustat med moderna vitvaror och bjuder på gott om förvaringsmöjligheter i de många skåpen. Här finns dessutom plats för köksbord för ca 4 personer. Lägg därtill bostadens sovrum med gott om förvaringsutrymme och plats för dubbelsäng, sängbord och extra garderober. Från sovrum och kök nås bostadens inglasade balkong där man med fördel avnjuter morgonkaffet. Badrummet är halvkaklat i ljusa, neutrala färger. Här bor du i en HSB-förening med närhet till det mesta. Med buss eller cykel tar du dig snabbt till Hyllie med Emporias stora shoppingutbud, men även dess goda buss- och tågkommunikationer till stora delar av Skåne och Köpenhamn. Alldeles i närheten ligger grönskande Kroksbäcksparken, matbutiker och vårdcentral, men även Eleda stadion för den fotbollsintresserade. Brf Södertorp främjar granngemenskap och fritidsaktiviteter - i föreningen finns bland annat gym, boulebana, biljard och söndagscafé att tillgå. Lägg därtill föreningens trevliga grill- och sittplatser som finns över hela området. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Roslins väg 7, Ribersborg, Malmö kommun
  • Borttagen före visning
Roslins väg 7, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Roslins väg 7, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Roslins väg 7

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 695 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/4
4 865 kr/mån
49 267 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Korsörvägen 4 B, Dammfri, Malmö kommun

Korsörvägen 4 B

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 395 000 kr
91 m²
3 rum
vån 2/4
6 454 kr/mån
37 308 kr/m²

PREMIÄRVISNING SÖNDAG 14/4 KL 12:30! Nu har vi glädjen att presentera denna renoverade trerummare om hela 91 kvm med balkong i bästa solläge! Lägenheten renoverades 2021 med gedigna och noga genomtänkta materialval vilket gör det enkelt att flytta rakt in. Vi välkomnas in i den ljusa och rymliga hallen som direkt sätter känslan för hela bostaden. Här finns ett stort och stilrent kök med gott om förvaringsmöjligheter samt plats för köksbord, ett rymligt vardagsrum för middagsgäster och myskvällar i soffan samt två stora sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet nås bostadens balkong i soliga söder mot föreningens gröna och välskötta gård. Lägg därtill både badrum och gäst-wc och hemmet är komplett! Här bor du i ett populärt område med närhet till både hav, gröna parker och citypuls! I området finns mysiga caféer, restauranger, matbutiker och gym, men även Kronprinsens köpcenter med sitt växande utbud. Runt hörnan ligger grönskande Pildammsparken, Rönneholmsparken och Slottsparken med härliga promenadstråk och en kort cykeltur bort ligger city med shopping och nöjesliv. För pendlaren passerar stadsbussarna alldeles utanför och tar dig snabbt till Malmö C eller Triangeln för vidare buss- och tågkommunikation. Ett perfekt boende med närhet till allt man kan önska sig! Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Annebergsgatan 3 C, Borgmästaregården, Malmö kommun
Annebergsgatan 3 C, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 2
Annebergsgatan 3 C, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 3

Annebergsgatan 3 C

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 395 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 277 kr/mån
29 387 kr/m²

Välkommen till denna rymliga trerummare om hela 81,5 kvm på populära Borgmästaregården! Lägenheten är genomgående och har fantastisk utsikt över föreningens gröna och välskötta gård. Bostaden bjuder på ett stort och välplanerat kök med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor samt plats för större köksbord. Vardagsrummet är luftigt och rymmer både soffgrupp och matsalsmöblemang för den som önskar. I de två sovrummen finns plats för säng, sängbord och goda förvaringsutrymmen i form av garderober och inredd klädkammare. Härifrån nås bostadens stora, inglasade balkong som ligger i bästa solläge och kan användas som ett extrarum under stora delar av året. Lägg därtill helkaklat badrum i neutrala färger, utrustat med badkar och egna tvättmöjligheter. Här bor du i en trivsam HSB-förening med vackra, grönskande Pildammsparken och dess mysiga promenadstråk som granne. I området Borgmästaregården har du nära till det mesta; i närheten ligger köpcentren Mobilia och Triangeln med sina stora utbud av butiker och restauranger, men även busskommunikation, förskolor, skolor och mataffärer. För den fotbollsintresserade ligger Eleda Stadion runt hörnet och med cykel tar du dig snabbt in till city, Ribersborgsstranden eller Hyllie för vidare kommunikation till Köpenhamn eller andra delar av Skåne. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ehrensvärdsgatan 9, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Imorgon kl 17:00
Ehrensvärdsgatan 9, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Ehrensvärdsgatan 9, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Ehrensvärdsgatan 9

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 995 000 kr
62 m²
3 rum
vån 1/6
4 926 kr/mån
32 177 kr/m²

På utmärkt läge, mellan grönskande parker och storstadspuls, kan vi nu erbjuda denna genomgående trerummare i anrika Brf Malmgården. Fastigheten byggdes av den kände byggherren Eric Sigfrid Persson på 1930-talet och genomsyras av Funktionalismens idéer med ljusa och luftiga bostäder, stora grönytor och social gemenskap. Lägenheten är smakfullt renoverad men har även välbevarade originaldetaljer från byggåret i form av charmig fiskbensparkett, brädgolv och stora fönster med djupa nicher. Det rymliga vardagsrummet och renoverade köket ligger i direkt anslutning till varandra vilket ger generöst med sociala ytor för stunder med vänner och familj. I bostadens två sovrum finns plats för dubbelsäng och badrummet är modernt renoverat med snygga detaljer. Lägenheten är dessutom utrustad med både diskmaskin och tvättmaskin för en trivsam vardag. Föreningen har en stor, parkliknande innegård med grillplats, lekplats, cykelparkering och gemensamma sittplatser för medlemmarna att nyttja. Alldeles utanför dörren ligger även grönskande Rörsjöparken samt Kungsallén med dess promenad- och cykelstråk in till city. I området finns allt man behöver; service, matbutiker, restauranger, caféer och gym. Värnhemstorgets goda busskommunikation tar dig snabbt till stora delar av Malmö och Skåne och pendlar du med bil tar du dig snabbt till de större vägarna. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Hyllie Boulevard 6 C, Hyllie, Malmö kommun
  • Tor 18 apr kl 17:00
Hyllie Boulevard 6 C, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Hyllie Boulevard 6 C, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Hyllie Boulevard 6 C

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 350 000 kr
34 m²
2 rum
vån 2/7
3 647 kr/mån
39 706 kr/m²

Varmt välkommen till Brf Hyllie Bro och denna väldisponerade tvårummare med balkong! Fastigheten stod klar 2022 och ingår i JMs Smarta kvadrat, ett bostadskoncept för dig som önskar kvalitét, trivsel och bekvämlighet men som också vill ha pengar över till annat än bara boende. Ett kvadratsmart hem helt enkelt! Med hiss från markplan åker vi upp en våning och stiger in i bostadens hall. Här finns stora, inbyggda garderober för gott om förvaringsmöjligheter. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör att det finns plats för mindre bord, soffgrupp och tv-möbel utan problem. Härifrån nås bostadens balkong i soligt västerläge. I sovrummet finns plats för dubbelsäng och det stora, helkaklade badrummet är utrustat med dusch och egna tvättmöjligheter. Hyllie är stadsdelen som snabbt har gått till att bli en tätbebyggd plats med stort klimatfokus. På Hyllie bor du med närhet till Emporias stora utbud av shopping, butiker och restauranger, Malmö Arena med dess idrotts- och musikevenemang och Hyllie station med buss- och tågkommunikation till stora delar av Malmö och Köpenhamn. Med cykeln tar du dig lätt till Malmö city genom grönskande Kroksbäcksparken. Runt hörnet ligger dessutom Hylliebadet, grönområden, gym och Hyllie Sportcenter för den aktiva. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Regementsgatan 56 C , Slottsstaden, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 12:30

Regementsgatan 56 C

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 795 000 kr
90,8 m²
4 rum
vån 3/7
5 985 kr/mån
41 795 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna genomgående fyrarummare med västerbalkong på populärt läge! Här finner vi ett modernt hem med renoverat badrum och kök men även välbevarade originaldetaljer från byggåret i form av charmig fiskbensparkett, takrosetter och härlig takhöjd. Lägenhetens stora vardagsrum ger utrymme för sociala tillställningar med vänner och med tre sovrum får hela familjen plats. Köket är renoverat i tidsenlig stil och är utrustat med moderna vitvaror och gott om förvaringsmöjligheter i de många skåpen. Det helkaklade badrummet är smakfullt renoverat med modern inredning tillsammans med charmigt, marockanskt kakel. Fastigheten stod klar år 1939 och är ritat av Carl Axel Stoltz, en av Malmös vid tiden ledande arkitekter. Här bor du i en HSB-förening som bildades 2005 och som äger marken. Föreningen har bland annat två takterasser med utemöbler och nyrenoverad övernattningslägenhet för medlemmarna att nyttja. I området finns allt man kan önska - i Kronprinsens nyrenoverade köpcentrum och längs paradgatan Regementsgatan finns ett stort utbud av trevliga restauranger, mysiga caféer, butiker, apotek och vårdcentral. En kort promenad bort ligger grönskande Slottsparken och Kungsparken men även Ribersborgsstranden med kallbadhus, grönområden och aktiviteter. Utanför dörren går bussarna med täta omgångar och tar dig snabbt till city, men även Malmö C och Hyllie för vidare buss- och tågkommunikation till andra delar av Skåne och Köpenhamn. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lagmansgatan 6 C, Borgmästaregården, Malmö kommun

Lagmansgatan 6 C

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 995 000 kr
116,5 m²
5 rum
vån 1/3
7 069 kr/mån
34 292 kr/m²

På populär adress ligger denna topprenoverade gavellägenhet i välskött fastighet från 1965. Läget på Lagmansgatan är ett av de populäraste på Borgmästaregården mycket tack vare det lugna läget och närheten till Pildammsparken. Här bjuds optimalt planerade kvadrat med grönska precis utanför porten. Detta hem erbjuder många av de kvaliteter som är svåra att finna. Allt är renoverat i mycket smakfull stil som även passar den allra kräsnaste. Generöst vardagsrum och kök med plats för stora bjudningar. Två fantastiska badrum i lyxig renovering samt separat tvättrum med tvättpelare. Den som flyttar in här har även nöjet att njuta av den stora balkongen som är inglasad och blir som ett extra rum. Det är sällan en sådan här välrenoverad femrummare är ute till försäljning - nu har du chansen. Lagmansgatan har ett lugnt och rogivande läge samtidigt som det är nära till stan, Mobilia och Hyllie med hela dess utbud. Bara några meter från porten ligger magnifika Pildammsparken som erbjuder snirkliga promenadstråk och härlig parkmiljö, det är avslappnat och lugnt, i området råder en härlig atmosfär som många älskar. Mataffärer, skola och stadion är bara en kort promenad bort och stadens mångfasetterade utbud på behagligt cykelavstånd. De som bor här kan lyxigt njuta av både storstadslivet och den fristad som området kring Pildammarna innebär.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 10