Mäklare Therese Lagerfelt

Therese Lagerfelt

Om mig

Hej! Jag heter Therese Lagerfelt, efter 11 år som fastighetsmäklare har jag idag ett väl genomtänkt arbetssätt där jag med glädje hjälper mina kunder att förverkliga sin bostadsdröm! Jag förmedlar såväl bostadsrätter som villor i hela Malmö.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Möllevångsgatan 32 lgh 1204, Möllevången, Malmö kommun

Möllevångsgatan 32 lgh 1204

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

2 395 000 kr

77 m²

3 rum

6 070 kr/mån

31 104 kr/m²

På ypperligt läge med närhet till såväl Möllan som hela City:s nöjesutbud väntar denna totalrenoverade trerummare på våning tre med hiss. Den väldisponerade planlösningen erbjuder praktisk hall med inbyggda garderober, spatiöst kök med goda arbetsytor, två gårdsvända sovrum och ett socialt vardagsrum. Via vardagsrummet nås även den inglasade balkongen i skönt söderläge där vi kan njuta av solen större delen av dagen. Bara att flytta in och må bra!

 • Balkong
 • Hiss
Skrivaregatan 36, Hyllie, Malmö kommun

Skrivaregatan 36

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

1 450 000 kr

35 m²

1 rum

3 053 kr/mån

41 429 kr/m²

Välkomna till en otroligt fint planerad etta med avskild sovalkov och västerbalkong med en imponerade utsikt västerut med glimt av Öresundsbron. Ett hem med fina och stilsäkra materialval. Kök och vardagsrum om cirka 20 kvm i öppen planlösning, härifrån nås balkongen i ljuvligt västerläge. Till det kommer en kvadratsmart sovdel med två garderober samt ett stort och luftigt helkaklat badrum med egna tvätt -/ torkmöjligheter. Till bostaden hör ett externt förråd. Det är en lyxig känsla att flytta in i en helt nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Detta är ett riktigt guldkorn på Hyllie!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ymers Gata 19A, Hyllie, Malmö kommun

Ymers Gata 19A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

2 350 000 kr

46,8 m²

2 rum

2 548 kr/mån

50 214 kr/m²

Välkomna till denna fina nyproducerade tvåa med två härliga balkonger, en helt öppen- och en inglasad och vinterbonad balkong, i skönt söderläge med underbar- och fri utsikt. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp och bjuder välplanerade 46,8 kvm med genomgående ekparkett och bra förvaringsutrymmen. Det stilrena köket i klassiskt vitt ligger i öppen planlösning med vardagsrummet som tillsammans med balkongen bildar härliga ytor. Utöver det finns ett rofyllt sovrum och ett badrum som är stort och praktiskt med egna tvätt- och torkmöjligheter. Här bor du granne med Emporia som har allt man kan tänkas behöva samt Hyllie station som snabbt tar dig över sundet eller in till city! På sikt kommer du även bli granne med, och ha en ljuvlig utsikt över Malmös "Central Park"

 • Balkong
 • Hiss
Barlastgatan 4, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Barlastgatan 4

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

2 195 000 kr

51 m²

2 rum

3 304 kr/mån

43 039 kr/m²

Nyproducerade tvåa med söderbalkong och utsikt mot föreningens trevliga gård. En otroligt fint planerad bostad med härligt ljusinsläpp och en takhöjd på 2.5 meter, detta tillsammans ger en upplevelse av luft och rymd. Trevliga sällskapsytor i vardagsrummet, härifrån nås balkongen. Ett bekymmersfritt boende med bekvämligheter som hiss till källarplan/garage och egna tvätt- och torkmöjligheter. Bara att flytta in! Här bor du på ett underbart läge med närhet till havet, fina promenadstråk längst såväl Ribersborg som Sibbarpsfältet samt restauranger och trevliga fik.

 • Balkong
 • Hiss
Skrivaregatan 36, Hyllie, Malmö kommun

Skrivaregatan 36

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

1 795 000 kr

35 m²

2 rum

3 053 kr/mån

51 286 kr/m²

Välkomna till en otroligt fint planerad minitvåa med västerbalkong och imponerade utsikt mot Öresundsbron, på expansiva och populära Hyllie! Här bor man högt upp i huset, utan grannar ovan, vilket gör bostaden tyst och ger en känsla av att man är högst upp i huset. Ett hem med fina och stilsäkra materialval. Kök och vardagsrum om cirka 20 kvm i öppen planlösning, härifrån nås balkongen i ljuvligt västerläge. Till det kommer en kvadratsmart sovdel med två garderober, här ryms en 140 cm säng, samt ett stort och luftigt helkaklat badrum med egna tvätt -/ torkmöjligheter. Till bostaden hör ett externt förråd. Det är en lyxig känsla att flytta in i en helt nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Detta är ett riktigt guldkorn på Hyllie!

 • Balkong
 • Hiss
Skrivaregatan 36, Hyllie, Malmö kommun

Skrivaregatan 36

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

3 175 000 kr

68 m²

3 rum

5 365 kr/mån

46 691 kr/m²

Nu har vi äran att få presentera en otroligt fint planerad, ljus och genomgående trea på expansiva och populära Hyllie! Bostaden ligger högt upp i huset, på våning 6 av 7 med imponerade utsikt mot såväl Öresundsbron i väster och Malmös nya stadsdelspark i öster. Västerbalkong, kök och vardagsrum i öppen planlösning, två bra sovrum och helkaklat badrum med egna tvätt- och torkmöjligheter. Fina materialval och ett fint ljusinsläpp! Och för den som inte vill äga egen bil så finns möjlighet att hyra elbil via OurGreenCar, dedikerad till föreningen och kommer stå parkerad vid miljöhuset. Det är en lyxig känsla att flytta in i en helt nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Detta är ett riktigt guldkorn på Hyllies bästa läge!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Borrebackevägen 215, Klagshamn, Malmö kommun

Borrebackevägen 215

Villa
Klagshamn, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

6 495 000 kr

180 m²

6 rum

701 m² tomt

Välkomna till en stor och charmig villa anno 1906 med härlig trädgård och pool, i omåttligt populära Klagshamn! Innanför ytterdörren möter vi trevliga sällskapsytor i matrum och vardagsrum, samt ett väl tilltaget kök, praktiskt grovkök och badrum på entréplan. En trappa upp finns fyra stora sovrum, ett mindre sovrum/kontor samt ett badrum med badkar. Under dom kallare årstiderna njuter man av den värmande kaminen i matrummet och under sommaren den härliga poolen, stora uterummet samt den ljusa och inhägnade trädgården.

Nålgränd 4, Hyllie, Malmö kommun

Nålgränd 4

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

2 750 000 kr

66 m²

3 rum

5 278 kr/mån

41 667 kr/m²

Nu har vi äran att få presentera en otroligt fint planerad och genomgående trea på expansiva och populära Hyllie! Bostaden kommer ha 2 uteplatser, en i norr på cirka 8 kvm och en i söderläge, ca 11 kvm, med trevlig utsikt mot Hyllie Homes fina gård. Fina materialval och fint ljusinsläpp samt en takhöjd på hela 2,9 meter! Det är en lyxig känsla att flytta in i en helt nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Detta är ett riktigt guldkorn på Hyllie!

 • Uteplats
 • Hiss
Limhamns Stationsväg 22, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Limhamns Stationsväg 22

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

2 495 000 kr

55,5 m²

2 rum

3 198 kr/mån

44 955 kr/m²

Välkomna till en nyproducerad tvåa utöver det vanliga! Belägen på första våningen, alldeles intill kajkanten. Otroligt fin planlösning med ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck och en takhöjd på hela 3 meter. Detta tillsammans ger en upplevelse av ljus och rymd. Ett bekymmersfritt boende med bekvämligheter som hiss till källarplan/garage och egna tvätt- och torkmöjligheter. Ta enkelt hissen upp till föreningens ljuvliga takterrass med imponerade utsikt. Här bor du på ett underbart läge med närhet till havet, fina promenadstråk längs såväl Ribersborg som Sibbarpsfältet samt restauranger och trevliga fik.

 • Plus
 • Hiss
Bures gata 27, Hyllie, Malmö kommun

Bures gata 27

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

2 295 000 kr

56 m²

2 rum

3 368 kr/mån

40 982 kr/m²

Ett riktigt guldkorn i föreningen! Att stiga in i en lägenhet med hela 3,10 i takhöjd är något utöver det vanliga! Till detta kommer en fin och öppen planlösning som bjuder på goda förvaringsmöjligheter samt en egen uteplats mot gård i söderläge. Här bor ni i en modern tvåa med alla bekvämligheter som kan tänkas. Granne med Emporia samt Hyllie station som snabbt tar dig över sundet eller in till city! Bara att flytta in och må bra!

 • Uteplats
 • Hiss
Skrivaregatan 36, Hyllie, Malmö kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Skrivaregatan 36, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Skrivaregatan 36, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Skrivaregatan 36

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

3 695 000 kr

70 m²

3 rum

5 453 kr/mån

52 786 kr/m²

Nu har vi äran att få presentera ett imponerade penthouse med stor takterrass om cirka 34 kvm på expansiva och populära Hyllie! Bostaden bjuder ljuvlig utsikt, ljusinsläpp från hela tre väderstreck samt eftermiddags-/kvällssol på terrassen. Till det har fina och påkostad tillval gjorts. En otroligt fint planerad våning med kök och vardagsrum om cirka 34 kvm i öppen planlösning. Från såväl vardagsrum och master bedroom nås den underbara terrassen. På terrassen finne ett förråd där man enkelt kan förvara utemöblemang under kallare årstider. Det är en lyxig känsla att flytta in i en helt nybyggd bostad. Allt är orört och alla bekvämligheter finns på plats. Detta är ett riktigt guldkorn i föreningen och på Hyllie!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gottorpsvägen 37D, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Gottorpsvägen 37D

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö

2 395 000 kr

72 m²

3 rum

5 462 kr/mån

33 264 kr/m²

VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkomna till en av de absolut finaste treorna i området. Här bor du med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två generösa sovrum, klädkammare och en stor uteplats om 8 kvm i söderläge. Här finner vi även ett modernt och stilrent kök samt ett vitkaklat och inbjudande badrum. Med gångavstånd till de vackra Strandängarna och med goda kommunikationer in till Centrala Malmö med linje 4 och 6 har ni både natur och staden nära. Ett trivsamt boende för dig som ställer höga krav på komfort, kvalité och funktionalitet. Här är det bara att flytta in!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 12