Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tobias Axéll

Tobias Axéll

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Spångatan 18 e, Triangeln, Malmö kommun

Spångatan 18 e

Lägenhet
Triangeln, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 995 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/4
6 612 kr/mån
33 652 kr/m²

På utmärkt cityläge, i kärnan av Triangeln, finner vi denna välplanerade trerummare med balkong. Lägenheten lockar med underbart och nyrenoverat kök med stor matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin och två sovrum i bra storlek. Här bor du i stabil och välskött förening med övernattningslägenhet. Utanför dörren har du allt från shopping, restauranger och grönområden nära. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Balkong
  • Hiss
Gibraltargatan 3a, Malmö Live, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:00
Gibraltargatan 3a, Malmö Live, Malmö kommun, bild 2
Gibraltargatan 3a, Malmö Live, Malmö kommun, bild 3

Gibraltargatan 3a

Lägenhet
Malmö Live, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 995 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 3/14
2 336 kr/mån
59 307 kr/m²

Välkommen till denna moderna lägenhet med hög standard på attraktiv adress intill Malmö Live och kanalen. Lägenheten lockar med vardagsrum och kök i öppen planlösning med stora fönsterpartier, stor inglasad balkong i västerläge och sovrum i bra storlek med gott om förvaring. Dessutom badrum med egna tvättmöjligheter. Här bor du i bra förening med tillgång till föreningens gemensamma takterrass med anslutande festvåning. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nobelvägen 38, Folkets Park, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 16:00

Nobelvägen 38

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
4 483 kr/mån
27 708 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade trerummare på populärt läge. Lägenheten lockar med fiskbensparkett, semiöppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt alla fönster mot Trelleborgsgatan. Här erbjuds två sovrum i bra storlek, rymligt vardagsrum samt trevligt kök. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Carl Herslowsgatan 9B, Hästhagen, Malmö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Carl Herslowsgatan 9B

Lägenhet
Hästhagen, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
3 495 000 kr
79,8 m²
3.5 rum
vån 3/5
5 753 kr/mån
43 797 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerummare med toppenläge! Här finns goda möjligheter att skapa en lägenhet efter eget tycke och smak. Lägenheten har originalattribut såsom fiskbensparkett och takrosetter samt två badrum och två balkonger i söderläge! Här bor du i ett av Malmös mest populära område med närhet till både hav och stad. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

  • Balkong
  • Hiss
Jägersrovägen 7B, Västra Kattarp, Malmö kommun

Jägersrovägen 7B

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
1 095 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/4
3 999 kr/mån
19 211 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvårummare med öppen planlösning och stor balkong i västerläge! Lägenheten lockar med genomgående fint skick, social planlösning med plats för många gäster, stort sovrum och helkaklat badrum. Med bussar och tågstation runt hörnet tar du dig snabbt till centrum, centralen eller Hyllie och vidare mot Köpenhamn. Det är cykelavstånd till både mataffärer och grönområden. På Persborgs torg och Kattarps torg har du små butiker, frisör och flera restauranger. Närheten till motorvägen gör att du snabbt tar dig vidare mot Trelleborg och Köpenhamn. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vi intresse.

  • Balkong
Helenetorpsgatan 34, Gullvik, Malmö kommun

Helenetorpsgatan 34

Radhus
Gullvik, Malmö kommun
Fastighetsbyrån Malmö
2 200 000 kr
93 m²
4 rum
6 039 kr/mån
23 656 kr/m²

På populära och barnvänliga Gullvik finner vi detta mysiga brf-radhus med insynsskyddad trädgård. Välplanerat radhus på två plan där bottenvåningen står för de sociala ytorna med kök i öppen planlösning mot vardagsrummet samt ett sovrum. Ovanvåningen är mer privat med två sovrum, klädkammare och badrum. Trädgården har både gräsmatta och stensatt uteplats, perfekt för familjen och för umgänge. Bostaden har även uteplats på framsidan och har finns ett förråd som tillhör bostaden. Här bor man i en stabil förening med trivsamma innergårdar för medlemmarna att nyttja och där garageplats ingår i avgiften.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 6