Mäklare Alexandra von Zweigbergk

Alexandra von Zweigbergk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Solhemsvägen 36A, Grangärdet, Mariestads kommun

Solhemsvägen 36A

Lägenhet
Grangärdet, Mariestads kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
300 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 566 kr/mån
4 380 kr/m²

Välkommen till en trea belägen på Grangärdet! Det omtyckta området med närhet till både grönområden och skola. En lägenhet med stora möjligheter för den händige, en trappa upp med balkong i västerläge!

  • Balkong
Gärdesgatan 3, Gärdet, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gärdesgatan 3

Lägenhet
Gärdet, Mariestads kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
550 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 332 kr/mån
7 006 kr/m²

Trivsamt boende med högt och ljust läge som ger vacker utsikt och generöst ljusinsläpp. Gångavstånd till centrum och hamn. Praktisk planlösning och balkong i söderläge! Här bor du nära det mesta som naturen, city och kommunikationer. Lättillgänglig parkering och extra utrymmen som övernattningslägenhet, samlingslokal och bra förråd!

Västerlånggatan 35, null, Mariestads kommun

Västerlånggatan 35

Villa
Mariestads kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
5 000 000 kr
189 + 56 m²
6 rum
279 m² tomt

Välkommen till en bostad med stora sällskapsutrymmen samt genomgående bevarade 60-talsdetaljer. Här bor ni mitt i centrala Mariestad med en lugn och idyllisk atmosfär som präglar Gamla stans kulturområde med kyrkspiran och dess klockspel i fonden. Stadens kärna är synonymt med detta område. Gamla Stan är Mariestads äldsta stadsdel bestående av pittoreska gamla hus och kullerstensgator med vackra innergårdar. Många av husen är kulturminnesmärkta och tillsammans med Mariestads domkyrka, båthamnen och de båda torgen så har du den karaktäristiska stadskänslan från förr. Bor du i Gamla Stan så bor du så centralt det går med närhet till hamn, butiker, centralstation, mataffär, museum, stadspark, minigolf, volleyboll- och bouleplaner samt folkpark. Allt vad en småstad har att erbjuda! Från Västerlånggatan möts ni av känslan av ett pittoreskt gathus som smälter in i stadens miljö. Insidan erbjuder istället stora, öppna, sociala sällskapsytor och en boendeyta på hela 189 kvadratmeter. Golven är beklädda med fina trägolv samt ett gediget tegelgolv och i allrummets mitt värmer en öppenspis. Innergården ligger med härligt västerläge! Stenlagd uteplats och under sommartid en grönskade trädgård med mikroklimat. Här får ni en skyddad oas med flera perenner, krusbärsbuskar, rosor och pioner!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3