Mäklare Andreas Bromfalk

Andreas Bromfalk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Strandvägen 15, Gamla Stan, Mariestads kommun

Strandvägen 15

Lägenhet
Gamla Stan, Mariestads kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
895 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/4
4 862 kr/mån
11 188 kr/m²

Ljus och välplanerad lägenhet med högt läge på tredje våning och balkong som vetter åt innergården och Karlsholme. Lägenheten är centralt belägen med gångavstånd till centrum med butiker, torghandel och kommunikationer. Vackra promenadstråk ut med Vänerns kust och båthamnen. Fiber finns indraget och ingår i avgiften. Välkomna på visning!

  • Hiss
Hjortstigen 27, Marieholm, Mariestads kommun

Hjortstigen 27

Villa
Marieholm, Mariestads kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
2 995 000 kr
90 + 45 m²
3 rum
505 m² tomt

Parhus med en perfekt kombination av komfort, funktion och stil! Den öppna planlösningen skapar en luftig och ljus atmosfär. Här smälter vardagsrum, matplats och kök samman och skapar en naturlig samlingsplats för familj och vänner. Genomgående golvvärme ger komfort och den ljusa interiören ger ett ombonat och fräscht intryck. Bostaden har två sovrum, ett rymligt helkaklat badrum och gästtoalett, samt ett inglasat uterum där du kan njuta året om. Garage med inrett förråd/gästrum!

Adolfsbergsgatan 9, Högelid, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Adolfsbergsgatan 9

Tomt
Högelid, Mariestads kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
600 000 kr
950 m² tomt

Tomt till salu på Högelid i Mariestad. I ett av Mariestads populäraste barnfamiljsområde med mestadels friliggande enfamiljshus från 60- och 70-talet har inga tomter sålts eller hus byggts på många år. Äntligen erbjuds en unik möjlighet att bygga nytt. Gångavstånd till flera skolor, handel och natur i Mariestads norra delar samt enkelt att ta sig till E20 för dig som pendlar. Dessutom har du cykelavstånd till Volvos kommande batterifabrik.

Bankgatan 2, Gullspång, Gullspångs kommun

Bankgatan 2

Övrigt
Gullspång, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
1 750 000 kr
333 m²
918 m² tomt

Hyreshus med två lägenheter och affärslokal/lägenhet. Bra och centralt läge i Gullspång. Affärslokalen nyttjas för tillfället som bostad men kan enkelt och med fördel återställas för att användas till verksamhet. Lägenheterna är i gott skick, en fyra på 90 kvm och en trea på 80 kvm.

  • Plus

Visar alla 4