Mäklare Magnus Ståhl

Magnus Ståhl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Borreboda Sörgården 23, Töreboda, Töreboda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Borreboda Sörgården 23

Gård/Skog
Töreboda, Töreboda kommun
Fastighetsbyrån Töreboda

1 400 000 kr

133 m²

5 rum

5,2 ha tomt

Välkommen till en gård om ca 5,2 ha i ett skifte, här bor ni på landet med gång/cykelavstånd in till Töreboda centrum. Bostadshus i 1920-tals stil med möjligheter att renovera och skapa sin egen drömbostad. Gårdsbilden består av lada med stalldel, garage/förråd, öppen maskinhall samt får/grisstall. Marken runt omkring består av en luftig och öppen björkskog samt beteshagar. Töreboda ligger med strategiskt läge längs med Västra stambanan, tåget erbjuder avgångar mot Stockholm och Göteborg med stopp längs vägen.

  • Uteplats
Stora Bergsgatan 41, Töreboda Tätort, Töreboda kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stora Bergsgatan 41

Villa
Töreboda Tätort, Töreboda kommun
Fastighetsbyrån Töreboda

995 000 kr

127 m²

4 rum

945 m² tomt

Välkommen till en smidig enplansvilla i vinkel med garage. Här bor ni centralt med nära till handel och barnomsorg, Göta Kanal med promenadstråk samt det vardagen kräver. Lummig baksida i västerläge med stor gräsmatta, en favorit är uterummet där man kan njuta av lugnet i kvällssolen. Fiber finns installerat! Töreboda ligger med strategiskt läge längs med Västra stambanan, tåget erbjuder dagligen många avgångar mot Stockholm och Göteborg med stopp längs vägen.

  • Plus
  • Uteplats
Ärlestigen 6, Töreboda - Kilenområdet, Töreboda kommun

Ärlestigen 6

Villa
Töreboda - Kilenområdet, Töreboda kommun
Fastighetsbyrån Töreboda

895 000 kr

106 m²

4 rum

1 105 m² tomt

Välplanerad villa om fyra rum och kök med bra planlösning, praktisk källare med bra förvaring. Trevlig hörntomt, lummig trädgård med blomster och fruktträd, gräsmattan sköts av robotklippare. Nyligen bytt yttertak. Här bor ni på en lugn gata utan genomfartstrafik med nära till promenadområden, skola/förskola, idrottsplats samt ridklubb. Ekonomisk drift via bergvärme.

  • Uteplats
Radhusgatan 5, Moholm - Lagerfors, Töreboda kommun

Radhusgatan 5

Radhus
Moholm - Lagerfors, Töreboda kommun
Fastighetsbyrån Töreboda

490 000 kr

80 m²

4 rum

530 m² tomt

Smidigt boende i ett plan fördelat på fyra rum och kök. Baksidan bjuder på en härlig trädgård med altan och uterum som vätter mot grönområde. Garage med plats för bil och förvaring. Lagerfors ligger i naturskönt läge nära till skog och mark med pendlingsavstånd till Mariestad, Töreboda, Tibro, Skövde där service och handel finns. Digital visning finns tillgänglig

  • Uteplats

Visar alla 4