Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Magnus Ståhl

Magnus Ståhl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Friggagatan 14 A, Töreboda Tätort, Töreboda kommun

Friggagatan 14 A

Lägenhet
Töreboda Tätort, Töreboda kommun
Fastighetsbyrån Töreboda
295 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
3 210 kr/mån
5 566 kr/m²

Välkommen till en mycket välskött och fin tvåa en halvtrappa upp. Lägenheten är genomgående fräsch med renoverat kök och uppdaterade ytskikt. Balkong i västerläge med chans till eftermiddag/kvällssol. Centralt läge med närhet till Göta Kanal, stationen, handel mm.

  • Balkong
Lingonstigen 25, null, Töreboda kommun

Lingonstigen 25

Villa
Töreboda kommun
Fastighetsbyrån Töreboda
1 275 000 kr
134 m²
5 rum
320 m² tomt

Här bor ni med härligt och naturskönt läge med baksida mot skogen, perfekt för barnen eller att rasta hunden. Barnvänligt läge, förskola/skola nås en kort promenad bort utan någon att passera någon trafikerad väg. Idrottsplats och ridskola inom gångavstånd, vid huset finns grönområde med populär pulkabacke och lekplats. På trädgården finns fristående uterum med bastu. Genomtänkt uppvärmning som är kompletterad med luft/luftvärmepump, pelletskamin och solceller. Huset har tilläggsisolerad fasad samt vind. Robotklippare och fiber!

  • Uteplats
Vävarevägen 6, Ullervad, Mariestads kommun

Vävarevägen 6

Villa
Ullervad, Mariestads kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
1 995 000 kr
115 + 23 m²
4 rum
901 m² tomt

Här möts vi av ett smidigt boende i ett plan, välskött villa om 4 rok som inrymmer tre sovrum. Baksida i härligt söderläge med uterum som förlänger säsongen. Tomten ligger med högt läge vilket bidrar till utsikt och minskad insyn. Vidbyggt dubbelgarage med elportar och rymlig uppfart.

  • Uteplats
Halnavägen 20, Töreboda - Kilenområdet, Töreboda kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Halnavägen 20, Töreboda - Kilenområdet, Töreboda kommun, bild 2
Halnavägen 20, Töreboda - Kilenområdet, Töreboda kommun, bild 3

Halnavägen 20

Villa
Töreboda - Kilenområdet, Töreboda kommun
Fastighetsbyrån Töreboda
850 000 kr
89 + 89 m²
4 rum
942 m² tomt

Enplanshus med källare i Kilen. Baksida i söderläge med altan under tak, delvis inglasad. Huset är löpande underhållet med bl.a. tak och fönsterbyte samt har praktisk/underhållsfri tegelfasad. Ekonomisk drift via bergvärme. Fiber!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vikängen Södra 2, Töreboda Landsbygd, Töreboda kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Vikängen Södra 2, Töreboda Landsbygd, Töreboda kommun, bild 2
Vikängen Södra 2, Töreboda Landsbygd, Töreboda kommun, bild 3

Vikängen Södra 2

Gård/Skog
Töreboda Landsbygd, Töreboda kommun
Fastighetsbyrån Töreboda
3 495 000 kr
66 + 26 m²
4 rum
22,3 ha tomt

Hästgård/skogsfastighet belägen strax utanför Töreboda i naturskön omgivning med skog och promenadavstånd till Månsarudssjön / golfklubben. Stall med fem boxplatser, sadelkammare och ladugårdsdel. Separat magasin/garage för den motorintresserade. Gården har ridbana och hagar i direkt anslutning till stallet. Bondgård med möjlighet till djurhållning, odling av mat, jakt, jordkällare, rinnande bäck - kanske något för er som söker självhushåll? Töreboda ligger några minuter bort (ca 9 km), centralt läge i Sverige mellan Stockholm och Göteborg som smidigt nås med tåg via Västra stambanan.

  • Premium
  • Uteplats
Grenvägen 14, Moholm, Töreboda kommun

Grenvägen 14

Radhus
Moholm, Töreboda kommun
Fastighetsbyrån Töreboda
245 000 kr
63,3 m²
2 rum
3 810 kr/mån
3 870 kr/m²

Välkommen till ett smidigt boende på hörntomt med egen parkering framför bostaden. Här bor ni med huskänsla med fördelarna av bostadsrättens gemensamma underhåll. Välskött och prydlig trädgård med skyddad baksida. Bostaden har uterum och uteplats både på fram och baksidan. Lugn återvändsgata utan genomfartstrafik.

  • Uteplats
Brommösund Lövåsen 1, Brommösund, Mariestads kommun

Brommösund Lövåsen 1

Villa
Brommösund, Mariestads kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
2 400 000 kr
121 + 27 m²
4 rum
1 573 m² tomt

Välkommen till Brommösund med dess vackra natur och Vänerskärgård. Här bor ni med gångavstånd till bad och i närområdet finns fina vandringsleder med svamp och bärplock. Välskött villa som löpande underhållen och nyligen fick nytt tak. Stor och härlig trädgård med blomster och plats för aktiviteter. Baksidan bjuder på uterum som förlänger möjligheterna att sitta ute. Fiber.

  • Uteplats
Ströms väg 8, Sjötorp, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ströms väg 8

Villa
Sjötorp, Mariestads kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
1 350 000 kr
77 + 77 m²
3 rum
1 387 m² tomt

Välkommen till mysiga samhället Sjötorp intill Vänern, här bor ni med vackra omgivningar med skog, fält och sjölandskap. Här får ni det bästa av Vänerns västkust med solnedgång i sjön, sjöbodar och Göta Kanals slussar. Enplanshus med källare beläget på stor tomt med härlig altan i söderläge. Underhållsfri tegelfasad och nyligen dränerad källare. Invändigt är huset löpande moderniserat och håller god standard. Ekonomisk drift via bergvärme. Fiber!

  • Uteplats
Segolsgatan 23, Leksberg, Mariestads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Segolsgatan 23

Villa
Leksberg, Mariestads kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
2 495 000 kr
130 + 22 m²
5 rum
682 m² tomt

Mycket välhållen bostad på lugn återvändsgata, här är det bara att flytta in och trivas. Härlig baksida mot skogsparti, stora altandäck där man kan fånga solen större delen av dagen och njuta av ett dopp i poolen. Invändigt möts ni av en renoverad insida med bra planlösning, vardagsrummet bjuder på värmande kamin för mysiga kvällar. Bostaden har under senare år gått igenom en stor renovering där bl.a. golv, väggar, innertak, yttertak, fönster, kök, badrum, tvättstuga, syllar (delvis), el mm. är utbytt. Välkommen att anmäla intresse!

  • Uteplats
Akaciastigen 15, Bråten Park, Mariestads kommun

Akaciastigen 15

Lägenhet
Bråten Park, Mariestads kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
450 000 kr
101 m²
4 rum
vån 3/4
7 903 kr/mån
4 455 kr/m²

Välkommen till en rymlig lägenhet om fyra rum och kök, högt och fritt läge med utsikt över området och utan insyn. Trevlig lägenhet som ligger på gaveln vilket bidrar till extra ljusinsläpp i vardagsrum och duschrum. Bråten Park ligger med cykelavstånd till centrum och handel, barnomsorg finns inom gångavstånd. Här passerar stadsbussen som går genom stan. Lägenheten har moderniserat kök och under 2023 renoverades duschrummet. Välkommen på visning

  • Balkong
Grenvägen 8, Moholm, Töreboda kommun

Grenvägen 8

Lägenhet
Moholm, Töreboda kommun
Fastighetsbyrån Töreboda
275 000 kr
63,3 m²
2 rum
vån 1/1
3 810 kr/mån
4 344 kr/m²

Välkommen till ett smidigt boende på hörntomt med egen parkering framför bostaden. Grenvägen är en lugn återvändsgata utan genomfartstrafik. Här bor ni med huskänsla med fördelarna av bostadsrättens gemensamma underhåll. Trevlig trädgård med flertalet bär och fruktträd, insynsskyddad och lugn baksida med altan under tak. Bostadens tak har 14 solceller som hjälper till att hålla ned elkostnaden.

  • Plus
  • Uteplats
Sundsmarken Håbergsledet 1, Sundsmarken, Mariestads kommun

Sundsmarken Håbergsledet 1

Gård/Skog
Sundsmarken, Mariestads kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
1 795 000 kr
80 m²
4 rum
8,1 ha tomt

I vackra omgivningar i närheten av Vänerns strand finns nu denna gård till salu. Här bor ni med lugnt läge bortom stora vägar och kan njuta av fågelkvitter i vårsolen. När sommaren kommer förvandlas gården till en grönskande oas med dess ståtliga ekar och fina ängsmark. Det här är en fastighet för er som söker ett ställe med potential och inte är rädda att ta sig an en ordentlig renovering.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 12