Mäklare Rebecca Jansson

Rebecca Jansson

Om mig

Mitt mål är att anpassa och finna den bästa lösningen utifrån mina kunders behov och livssituation. Goda kundrelationer driver mig i mitt arbete och genom engagemang, återkoppling och personlig service vill jag överträffa mina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
John Hedins väg 7, Gullspång, Gullspångs kommun

John Hedins väg 7

Villa
Gullspång, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
575 000 kr
87 + 87 m²
3 rum
1 421 m² tomt

Trivsamt boende på naturskön tomt! Fastigheten erbjuder bland annat fräscht duschrum, fönster från ca 2011 samt praktisk tegelfasad. Bergvärme! Trädgård med härlig grönska. Närhet till så väl Gullspång centrum som till skola och vårdcentral. Här kan ni även njuta av härliga promenadstråk och natur. Varmt välkommen att boka er på visning!

 • Uteplats
Skagersviksvägen 16, Skagersvik, Gullspångs kommun

Skagersviksvägen 16

Villa
Skagersvik, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
695 000 kr
137 + 6 m²
5 rum
2 619 m² tomt

Välkomna till Skagersviksvägen 16! Huset med sin 5 rum och kök är välplanerat med en god planlösning. Altan med härligt västerläge och lättskött fasad. Tomten är stor och erbjuder gott om plats för umgänge och lek. Täljstenskamin! Fastigheten är belägen i lugnt kvarter med naturen runt knuten. I närområdet finns golfbana, badplats och fina promenadstråk. Mataffär och annan närservice finner ni i Gullspång. Välkommen att boka er på visning!

Bergsgatan 1A, Gullspångs Kommun, Gullspångs kommun

Bergsgatan 1A

Radhus
Gullspångs Kommun, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
345 000 kr
92 m²
4 rum
4 452 kr/mån
3 750 kr/m²

Utmärkt chans för dig som söker ett boende med villakänsla men med bostadsrättens alla fördelar! Här erbjuds en trivsam enplansvilla i bostadsrättsform med genomtänkt planlösning. Stor och fin hörntomt med välskött och grönskande trädgård. Vidbyggt garage och altan i söderläge för att nämna några fördelar med detta boende! Attraktivt bostadskvarter nära till centrum! I närområdet finns skola (årskurs 1-9), idrottsanläggning, mataffär, tennisplan och gym. Här kan ni även njuta av närheten till härliga promenadstråk och natur. Varmt välkommen att boka er på visning!

 • Uteplats
Midskog Mosstorp 4, null, Gullspångs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Midskog Mosstorp 4

Villa
Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Töreboda
695 000 kr
149 + 53 m²
8 rum
2 886 m² tomt

Nu saluförs Midskog Mosstorp 4! En tidigare lanthandel som sedan slutet av 50-tal nyttjats som bostad. Bostadshuset består av hela 8 rum och kök samt en mindre källardel. Härlig trädgårdstomt med stora gräsytor, fruktträd och bärbuskar. Här kan den trädgårdsintresserade leva ut sina odlingsdrömmar. Denna fastighet erbjuder dessutom gott om förvaringsutrymmen, traktorgarage/lada samt bergvärme (2019). Välkommen att boka er på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Exercisgatan 12, Hova - Mon, Gullspångs kommun

Exercisgatan 12

Villa
Hova - Mon, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Töreboda
495 000 kr
78 + 105 m²
4 rum
1 058 m² tomt

Varmt välkommen till detta 1½-planshus med ett lugnt läge på Exercisgatan. Härligt kök i öppen planlösning med matplats framför den öppna spisen med braskassett. Lättskött fasad och fint uterum med vidbyggd altan där ni kan njuta av solen från eftermiddag till kväll. Fiber och robotgräsklippare! I närområdet finns bland annat förskola, skola, idrottsanläggning samt kommunikationer via tåg och buss. Närhet till fin natur och härliga promenadstråk! Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Kapellgatan 10, Skagersvik, Gullspångs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kapellgatan 10

Villa
Skagersvik, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
575 000 kr
180 + 90 m²
6 rum
1 333 m² tomt

Möjlighet att förvärva ett tidstypiskt funkishus! Bostadshuset består av två separata lägenheter om tre rum och kök vardera. Stor trädgård med härlig grönska. Garage med stor förrådsdel. Bergvärme! Denna bostad på Kapellgatan 10 erbjuder många möjligheter beroende på vilket behov som finnes för den intresserade. Här erbjuds gott om plats för den stora familjen, generationsboende eller för uthyrning om så hellre önskas. Bostaden har renoveringsbehov. Fastigheten är belägen i lugnt kvarter med naturen runt knuten. I närområdet finns badplats och fina promenadstråk. Mataffär och annan närservice finner ni i Gullspång. Välkommen att anmäla er till visning!

 • Balkong
Järnvägsgatan 12, Gullspång, Gullspångs kommun

Järnvägsgatan 12

Villa
Gullspång, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
950 000 kr
220 m²
1 367 m² tomt

Välkommen till Järnvägsgatan 12 och denna imponerande byggnad! Härlig takhöjd och stora fönster ger huset en känsla av rymd och luftighet. Huset har idag tre lägenheten med möjlighet till uthyrning. Fastigheten erbjuder dessutom bergvärme, fiber samt två praktfulla kakelugnar. Husets ena duschrum renoverades 2016. Beläget på en lugn återvändsgata, samtidigt med bekvämt gångavstånd till bland annat centrum, gym och tennisplan. Varmt välkommen på visning!

Kajakvägen 17, Otterbäcken, Gullspångs kommun
 • Lör 2 dec kl 14:00

Kajakvägen 17

Villa
Otterbäcken, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
795 000 kr
99 m²
4 rum
886 m² tomt

Enplansvilla med bra planlösning och gångavstånd till bad och båtliv i Vänern! Bostaden har öppna och trevliga umgängesytor där kök och vardagsrum knyter samman med varandra. Här erbjuds även tre sovrum samt två toaletter och tvättstuga med groventré. På fastigheten finns ett friliggande garage med förråd/gästrum samt lättskött trädgård. Robotgräsklippare medföljer! Välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Grimstorp Lärarbostaden 1, Hova Landsbygd, Gullspångs kommun

Grimstorp Lärarbostaden 1

Villa
Hova Landsbygd, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Töreboda
925 000 kr
175 + 44 m²
7 rum
3 553 m² tomt

Välkommen till Grimstorp Lärarbostaden 1! Rymlig och trivsam bostad på stor tomt med närhet till natur och härliga promenadstråk. Denna fastighet erbjuder dessutom ett gediget kök från 2018, duschrum från 2017 samt jordvärmeanläggning. Goda förvaringsutrymmen i uthuslänga samt garage/förråd. Fiber! Varmt välkommen till visning!

Torggatan 18, Hova, Gullspångs kommun
 • Budgivning pågår

Torggatan 18

Övrigt
Hova, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Töreboda
1 950 000 kr
1 491 m² tomt

Möjlighet att förvärva centralt belägen hyresfastighet med fyra lägenheter samt affärslokal. Trevåningshus med källare och lättskött tomt. För närvarande är två lägenheter uthyrda och extraförråd uthyrda. Två lägenheter och affärslokalen är vakanta och ger möjligheten för nästa ägare att nyttja själv. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning.

Visar alla 10