Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Rebecca Jansson

Rebecca Jansson

Om mig

Mitt mål är att anpassa och finna den bästa lösningen utifrån mina kunders behov och livssituation. Goda kundrelationer driver mig i mitt arbete och genom engagemang, återkoppling och personlig service vill jag överträffa mina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Magnus Ladulås väg 2, Hova, Gullspångs kommun

Magnus Ladulås väg 2

Villa
Hova, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Töreboda
1 295 000 kr
163 + 32 m²
7 rum
897 m² tomt

På Magnus Ladulås väg 2 erbjuds nu ett boende i mycket gott skick! Enplansvilla med fina umgängesytor för vänner och familj. Fräsch och stilren interiör gör bostaden till ett trivsamt hem. Denna fastighet har dessutom jordvärme, fräscht kök, braskamin samt fiber. Boendet är beläget på återvändsgata med direkt närhet till skogen. I närområdet finns också skola, förskola, idrottsanläggning samt kommunikationer via tåg och buss. Varmt välkommen att anmäla er till visning!

  • Uteplats
Torpa 11, Gullspång Landsbygd, Gullspångs kommun

Torpa 11

Gård/Skog
Gullspång Landsbygd, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
1 795 000 kr
143 + 16 m²
5 rum
8,1 ha tomt

Med vacker gårdsbild bjuder denna fastighet in till drömmen om att blir gårdsägare! Här erbjuds ett rejält bostadshus, stort stall och carport med verkstadsdel. Möjlighet till både djurhållning och odling! På fastigheten finns även en stor kräftdamm. Tak 2019, jordvärme, pool och fiber. Missa inte detta! Varmt välkomma att boka er på visning!

  • Uteplats
Stora Bergsgatan 11B, Töreboda Tätort, Töreboda kommun
  • Budgivning pågår

Stora Bergsgatan 11B

Lägenhet
Töreboda Tätort, Töreboda kommun
Fastighetsbyrån Töreboda
475 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 856 kr/mån
6 934 kr/m²

Snyggt renoverad trea på Stora Bergsgatan med högt och fritt läge. Genomgående fräscha ytskikt i ljus färgskala. Hela lägenheten har genomgått renovering med bland annat smakfullt kök, golv och tapeter. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Närhet till service och kommunikation. Här bor du med låg månadsavgift i en populär förening. Fiber ingår i avgiften! Varmt välkommen att boka er på visning!

  • Balkong
Hägerstigen 28, Hova - Delebäck, Gullspångs kommun

Hägerstigen 28

Fritidshus
Hova - Delebäck, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Töreboda
1 895 000 kr
72 m²
3 rum
947 m² tomt

Med ett lugnt och sjönära läge ligger Hägerstigen 28. Här erbjuds en riktig pärla med en otrolig utsikt över sjön Skagern! Närhet till bad, fiske och båtliv. Fritidshuset rymmer två sovrum, duschrum, tvättstuga, ett stort allrum med köksavdelning och med plats för matplats samt soffgrupp. Braskamin för extra mysfaktor! Delebäck – en perfekt plats att skapa minnen och spendera ledig tid vid. Välkomna att boka visning!

  • Uteplats
Östergatan 9, Gullspång Tätort, Gullspångs kommun
  • Borttagen före visning

Östergatan 9

Lägenhet
Gullspång Tätort, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
70 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 085 kr/mån
1 197 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Sjötorpsvägen 5B, Lyrestad, Mariestads kommun

Sjötorpsvägen 5B

Lägenhet
Lyrestad, Mariestads kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
235 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 219 kr/mån
4 476 kr/m²

Välplanerad tvåa med ljust kök och balkong i västerläge! Perfekt lägenhet för dig som söker ett enkelt och smidigt boende. Endast en halvtrappa upp! Fint läge med närhet till grönområden, matbutik och Göta Kanal! Varmt välkommen att boka er på visning!

  • Balkong
Storgatan 12, Gullspång, Gullspångs kommun

Storgatan 12

Lägenhet
Gullspång, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
120 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3/4
5 287 kr/mån
1 655 kr/m²

Fin och hemtrevlig trerumslägenhet med centralt läge i Gullspång. Lägenheten ligger på tredje våningen och har balkong i västerläge med fin utsikt. Hiss och fiber finns. Varmt välkomna att boka er på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Järnvägsgatan 16, Gullspångs Kommun, Gullspångs kommun

Järnvägsgatan 16

Villa
Gullspångs Kommun, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
825 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
1 213 m² tomt

På Järnvägsgatan 16 möts ni av denna hemtrevliga enplansvilla med källare. Totalt 206 kvm med bo-och biyta! Fastigheten erbjuder gott om förvaringsutrymmen, uterum samt praktiskt dubbelgarage. Välskött boende med mycket bra läge på återvändsgata samt skyddad baksida med härlig uteplats. Kök från 2018, fräscht duschrum, fiber samt braskamin för att nämna ännu fler fördelar med detta boende! Här bor ni med bekvämt promenad- och cykelavstånd till bland annat skola, idrottsanläggning, mataffär, tennisplan och gym. I närområdet finns flertalet badplatser. Varmt välkommen att boka er på visning!

  • Uteplats
Delfinvägen 26, Otterbäcken, Gullspångs kommun

Delfinvägen 26

Villa
Otterbäcken, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
1 225 000 kr
115 + 50 m²
5 rum
1 068 m² tomt

Upptäck Otterbäcken som omfamnar ett attraktivt läge vid Vänerns strand. Här erbjuds en trivsam enplansvilla med skyddat läge. Flera ytskikt har förnyats och det nya helkaklade duschrummet ger en modern touch. Stort uterum samt soldäck! Upplev ljus och fräsch interiör samt förmånen av gångavstånd till bad och båtliv. Mitsubishi Luft/vattenvärmepump installerad 2024! Välkomna att boka in er på visningen!

  • Uteplats
Skagersviksvägen 16, Skagersvik, Gullspångs kommun

Skagersviksvägen 16

Villa
Skagersvik, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
695 000 kr
137 + 6 m²
5 rum
2 619 m² tomt

Välkomna till Skagersviksvägen 16! Huset med sin 5 rum och kök är välplanerat med en god planlösning. Altan med härligt västerläge och lättskött fasad. Tomten är stor och erbjuder gott om plats för umgänge och lek. Täljstenskamin! Fastigheten är belägen i lugnt kvarter med naturen runt knuten. I närområdet finns golfbana, badplats och fina promenadstråk. Mataffär och annan närservice finner ni i Gullspång. Välkommen att boka er på visning!

Babordsvägen 3, Otterbäcken, Gullspångs kommun
  • Lör 11 maj kl 10:45

Babordsvägen 3

Villa
Otterbäcken, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
1 450 000 kr
130 + 53 m²
5 rum
1 235 m² tomt

Välkommen till Otterbäcken som med sitt attraktiva västerläge vid Vänerns strand bjuder in till denna pampiga villa! Här kan ni avnjuta utsikten och kvällssolen över Vänern. Grönskande och välskött trädgård. Bergvärme och nytt helkaklat duschrum! Gångavstånd till bad och båtliv i Vänern. Missa inte detta, anmäl er till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Järnvägsgatan 12, Gullspång Tätort, Gullspångs kommun

Järnvägsgatan 12

Villa
Gullspång Tätort, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
950 000 kr
220 m²
2 277 m² tomt

Välkommen till Järnvägsgatan 12 och denna imponerande byggnad! Härlig takhöjd och stora fönster ger huset en känsla av rymd och luftighet. Huset har idag tre lägenheten med möjlighet till uthyrning. Fastigheten erbjuder dessutom bergvärme, fiber samt två praktfulla kakelugnar. Husets ena duschrum renoverades 2016. Beläget på en lugn återvändsgata, samtidigt med bekvämt gångavstånd till bland annat centrum, gym och tennisplan. Varmt välkommen på visning!

Kajakvägen 17, Otterbäcken, Gullspångs kommun
  • Tis 7 maj kl 16:30

Kajakvägen 17

Villa
Otterbäcken, Gullspångs kommun
Fastighetsbyrån Mariestad
795 000 kr
99 m²
4 rum
886 m² tomt

Enplansvilla med bra planlösning och gångavstånd till bad och båtliv i Vänern! Bostaden har öppna och trevliga umgängesytor där kök och vardagsrum knyter samman med varandra. Här erbjuds även tre sovrum samt två toaletter och tvättstuga med groventré. På fastigheten finns ett friliggande garage med förråd/gästrum samt lättskött trädgård. Robotgräsklippare medföljer! Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 13