Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jenny Karlson

Jenny Karlson

Om mig

Charmen med att vara fastighetsmäklare är just variationen; att hela tiden få träffa nya, intressanta människor och få arbeta med nya hus och lägenheter. Jag vill vara ett stöd och bistå med all hjälp som behövrs i en så viktigt del i av livet som ett bostadsbyte innebär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skansgatan 3, Nyhem, Nässjö kommun

Skansgatan 3

Villa
Nyhem, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
3 000 000 kr
194 + 106 m²
6 rum
1 124 m² tomt

En funkisvilla från 1939 som med sina 194 välbyggda kvadrat står stadigt mitt i Nyhem. Här har du närhet till allt – stan, affärer, skola och transporter runt hörnet. Gården, med sina 1124 kvadratmeter, bjuder in till trädgårdsfester och lek och på uteplatsen kan många, härliga sommarkvällar spenderas. En bostad som alltid håller stilen och som på senare år fått både nytt tak, bergvärme och modernt kök och bad. Varmt välkomna till Skansgatan 3, mitt emot områdets lilla park och till detta unika hem att bygga vidare på och skapa minnen i.

 • Uteplats
Järnvägsgatan 32, lght 151, Centralt, Nässjö kommun

Järnvägsgatan 32, lght 151

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
3 500 000 kr
118 m²
4 rum
vån 5/5
9 134 kr/mån
29 661 kr/m²

En fantastisk lägenhet, högst upp i Brf Nya Hotellet och med Nässjös förmodligen största takterass. Här sträcker 77 öppna kvadrat ut sig utanför en stor fyrarummare. Tillsammans bildar dessa Brf Nya Hotellets största lägenhet – unik i sitt slag. På 118 kvm fördelar tre sovrum ut sig, två duschrum och en öppen social yta med fönster och utgång mot terassen. Alla sovrum är i bra storlek och två av dem har egna klädkammare. Duschrummen är helkaklade och i det ena finns en egen tvättavdelning. Härligt ljus och rymd då takhöjden är sluttande och varierar mellan ca 260-320 cm. Här är ribban höjd ett snäpp från originalinredningen. Här finns ett kök med varmgrå färg på luckorna, hel kyl och frys, inbyggd ugn och micro och lådor istället för bänkskåp med fin belysningsbotten. Från terassen njuter du från morgon till kväll och här finns gott om yta till både matplats och loungedelar. Middagsbjudningarna här ute får en sällsynt fond från femte våningen, med både staden, Stadskyrkan och sjön som bakgrund. En dag allena låter du blicken vila i fjärran och eftermiddagssolen värma till sent inpå kvällen.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Södra Koltorpsgatan 36B, Handskeryd, Nässjö kommun
 • Budgivning pågår

Södra Koltorpsgatan 36B

Lägenhet
Handskeryd, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
900 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/3
4 106 kr/mån
10 588 kr/m²

Upptäck charmen i denna rymliga lägenhet om 85 kvadratmeter, belägen på första våningen och i en bevarad och välskött äldre stil. Med fönster på två håll bildas en ljus och öppen atmosfär, och läget på första våningen erbjuder enkel tillgång och bekvämlighet. Vardagsrum och kök är riktade mot sydväst, liksom den tillhörande balkongen. De två sovrummen finns på andra sidan av lägenheten och är åtskilda av det generösa badrummet. I mitten av bostaden löper hallen, och där finns också en extra toalett för gästerna. Den inglasade balkongen skapar en plats för avkoppling och möjlighet till odling. Dessutom har bostaden ett idealiskt läge nära vardagens alla tänkbara bekvämligheter. Med cykel tar det endast några minuter ner till centrum, mataffärer och stationen. Skolan ligger praktiskt taget runt hörnet, och skog och natur är endast en kort promenad bort. HSB Orion är en välskött förening, och den månatliga avgiften för denna rymliga trerumslägenhet är endast 4 541 kr. Välkommen till ditt nya hem på första våningen med en touch av äldre charm och stil!

 • Balkong
Isåsa 11, null, Nässjö kommun

Isåsa 11

Gård/Skog
Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
4 500 000 kr
160 + 81 m²
7 rum
7 534 m² tomt

Runt fem minuters bilfärd från Nässjö centrum lämna du staden bakom dig och rullar in i Isåsa by. Sväng ner till höger och in på gårdsplan till Isåsa 11. En lantgård modell mindre, med lantligt läge modell större. Här bor du mitt bland åkrar och ängar, lantbruk och natur. Inbäddat bland stora, vackra träd ligger huvudbyggnaden. En härlig familjevilla med många sovrum och gott om ytor för familj och vänner att umgås på såväl inne som ute. Sommartid spenderas tiden lätt i det inglasade uterummet och i poolen precis utanför. Ladugården med stalldelen blir förstås platsen att vara på för den hästfrälsta, och för den som hellre intresserar sig för andra sorterna hästkrafter blir garage- och verkstadsutrymmet favoriten. Rejäl loge och en tomt om dryga 7 000 kvm. Bakom ladan ligger en liten idyllisk damm. Här finns fiskar och kräftor och på vinter kan du ta en liten skridskotur på isen.

 • Uteplats
Järnvägsgatan 32, lght 127, Centralt, Nässjö kommun

Järnvägsgatan 32, lght 127

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
1 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/5
6 932 kr/mån
24 036 kr/m²

Nytt pris! Två sovrum mot den lugna, skyddade innegården. Ett vardagsrum och kök i öppen planlösning med en elva kvadratmeter stor balkong utanför. En rymlig klädkammare och ett helkaklat duschrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Två våningar upp och med utsikt mot Runnerydssjön. En ytterst välplanerad trea, mitt i city, där de 83 kvadraten utnyttjats till max för att ge så goda ytor som möjligt i varje rum. Ett av sovrummen passar fint för dubbelsäng och det andra som kontor och gästrum. I det större av rummen finns en skjutgarderob. Klädkammaren intill hallen ger bra förvaring utöver förrådet i källarplanet. Kök i vinkel med matplats intill fönstren mot balkongen. Här bildas tillsammans med allrummet en nästan fyrtio kvadrat stor, fin social yta. Och så balkongen utanför. Det extra lilla utrymmet, under varmare delar av året. Utanför entrén sträcker sig en loftgång bort mot hissen, för smidig färd till innegården och huvudentré, och hela vägen ner till garageplanet. Ett ypperligt boende för dig som vill bo nytt och bekvämt, mitt i centrum.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Åkersgatan 11, Åker, Nässjö kommun

Åkersgatan 11

Radhus
Åker, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
1 700 000 kr
114 + 8 m²
4 rum
230 m² tomt

Mycket välplanerat radhus i två plan med snyggt kök, öppet och ljust vardagsrum, tre sovrum, helkaklat duschrum, gästtoalett och bra förvaringsutrymmen. En trädgård i behändig storlek, altan med skönt västerläge och låg driftskostnad. Läget kan knappt bli bättre för barnfamiljen; nära skola och förskola och med en lekplats inpå knuten. Varmt välkomna hit!

 • Uteplats
Sikvägen 2, Spexhult, Nässjö kommun

Sikvägen 2

Tomt
Spexhult, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
900 000 kr
1 536 m² tomt

Bygga nytt på tomt i Spexhult och skapa ett boende nära både skog, sjö och stad? Nu finns den möjligheten, på denna tomt i Solgläntan, något kvarter upp från sjön. Ett fint tillfälle att förverkliga drömmen om ett liv nära naturen med gott om plats för att bygga ditt drömhus eller stuga, och samtidigt ge en perfekt balans mellan avskildhet och närhet till samhället. Tomten är i dagsläget en naturtomt. Här ges möjlighet att bygga en huvudbyggnad med en byggnadsarea om max 140 kvm. På tomten få även två komplementbyggnader uppföras om max 40 kvm styck. Totalt får 180 kvm av fastighetsarean bebyggas. För komplett information kring tomt, markförhållanden och regler kring byggnation, se detaljplan under Dokument. VA-anslutning är betalad fram till tomtgräns. Spexhult är en idyllisk by att slå rot i. Med närheten till naturen har du möjlighet att ta del av allt det vackra som omgivningarna har att erbjuda. Så om du vill ha en plats att koppla av och njuta av naturen, är denna tomt vid Spexhult den perfekta platsen för dig - välkommen att kontakta oss idag för mer information.

Djurseryd 23, På Landet - Vid Södra Nömmen, Nässjö kommun

Djurseryd 23

Tomt
På Landet - Vid Södra Nömmen, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
650 000 kr
1 687 m² tomt

I Djurseryd, precis intill Nömmen, kan du skapa ditt eget drömboende med given sjöutsikt! I härligt naturläge och med fin utsikt ner mot Nömmen kommer Landsbrovillan Fastigheter AB erbjuda två stycken tomter, Djurseryd 23 och 24. Vid köp av tomten kommer ett entreprenadavtal med Landsbrovillan att upprättas. Minimum att köpa är ett stommonterat hus, och därefter är det bara fantasin, och självklart reglerna för byggnation inom området, som sätter gränserna för vilket hus ni väljer att bygga. Landsbrovillan gör helt kundanpassade stommonterade hus, anpassade efter er som kunders egna unika och personliga önskemål. Landsbrovillan har nära samarbeten med lokala byggföretag och kommer därmed att kunna erbjuda en totalentreprenad i det fall det önskas. Se och läs mer om Landsbrovillan och olika hustyper genom att följa länken till hemsidan. För att göra det ännu enklare för er i ert val av hus har Landsbrovillan tagit fram interaktiva 3D-modeller av vissa av husen. Zooma eller snurra på modellen så kan ni se huset ur alla möjliga vinklar. Eller välja att öppna modellen via er mobil och uppleva det som kallas AR - Augmented Reality, vilket är en teknik för att tillföra digitala element i den riktiga världen. Följ instruktionen som finns i länkarna. Håll kameran mot en plats där ni vill placera huset. Därefter kan ni se hur huset ser ut på den platsen och till och med gå in i huset! Tomterna gör sig fint för att bygga såväl permanentboende som fritidshus på. De generösa stolekarna på tomterna gör det också möjligt till komplementbyggnader såsom attefallshus och garage. Vatten och avlopp samt elanslutning ombesörjs av köparen själv. Området är optimalt för dig som vill ha lite mer avskildhet från centrum men samtidigt bo i ett fritids- såväl permanentbostadsområde med hög standard. I det direkta närområdet finnas bland annat en lättillgänglig badplats och det kommer även finnas möjlighet till egen båtplats. Tomternas generösa storlek ger väldigt trevliga och fördelaktiga byggrätter. Från Djurseryd ner till Sandsjöfors är det knappa 3 km och närmsta förskola. Sandsjöfors Förskola är belägen mitt i Sandsjöfors med närhet till skog och natur. I Sandsjöfors hittar du också Sandsjöfors skola som är en liten skola på landet, med en stor skolgård i en vacker omgivning i östra delen av Nässjö kommun.

Djurseryd 24, På Landet - Vid Södra Nömmen, Nässjö kommun

Djurseryd 24

Tomt
På Landet - Vid Södra Nömmen, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
650 000 kr
1 281 m² tomt

I Djurseryd, precis intill Nömmen, kan du skapa ditt eget drömboende med given sjöutsikt! I härligt naturläge och med fin utsikt ner mot Nömmen kommer Landsbrovillan Fastigheter AB erbjuda två stycken tomter, Djurseryd 23 och 24. Vid köp av tomten kommer ett entreprenadavtal med Landsbrovillan att upprättas. Minimum att köpa är ett stommonterat hus, och därefter är det bara fantasin, och självklart reglerna för byggnation inom området, som sätter gränserna för vilket hus ni väljer att bygga. Landsbrovillan gör helt kundanpassade stommonterade hus, anpassade efter er som kunders egna unika och personliga önskemål. Landsbrovillan har nära samarbeten med lokala byggföretag och kommer därmed att kunna erbjuda en totalentreprenad i det fall det önskas. Se och läs mer om Landsbrovillan och olika hustyper genom att följa länken till hemsidan. För att göra det ännu enklare för er i ert val av hus har Landsbrovillan tagit fram interaktiva 3D-modeller av vissa av husen. Zooma eller snurra på modellen så kan ni se huset ur alla möjliga vinklar. Eller välja att öppna modellen via er mobil och uppleva det som kallas AR - Augmented Reality, vilket är en teknik för att tillföra digitala element i den riktiga världen. Följ instruktionen som finns i länkarna. Håll kameran mot en plats där ni vill placera huset. Därefter kan ni se hur huset ser ut på den platsen och till och med gå in i huset! Tomterna gör sig fint för att bygga såväl permanentboende som fritidshus på. De generösa stolekarna på tomterna gör det också möjligt till komplementbyggnader såsom attefallshus och garage. Vatten och avlopp samt elanslutning ombesörjs av köparen själv. Området är optimalt för dig som vill ha lite mer avskildhet från centrum men samtidigt bo i ett fritids- såväl permanentbostadsområde med hög standard. I det direkta närområdet finnas bland annat en lättillgänglig badplats och det kommer även finnas möjlighet till egen båtplats. Tomternas generösa storlek ger väldigt trevliga och fördelaktiga byggrätter. Från Djurseryd ner till Sandsjöfors är det knappa 3 km och närmsta förskola. Sandsjöfors Förskola är belägen mitt i Sandsjöfors med närhet till skog och natur. I Sandsjöfors hittar du också Sandsjöfors skola som är en liten skola på landet, med en stor skolgård i en vacker omgivning i östra delen av Nässjö kommun.

Visar alla 9