Mäklare Jenny Karlson

Jenny Karlson

Om mig

Charmen med att vara fastighetsmäklare är just variationen; att hela tiden få träffa nya, intressanta människor och få arbeta med nya hus och lägenheter. Jag vill vara ett stöd och bistå med all hjälp som behövrs i en så viktigt del i av livet som ett bostadsbyte innebär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lyckevägen 25, Malmbäck, Nässjö kommun

Lyckevägen 25

Villa
Malmbäck, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö

1 550 000 kr

130 m²

5 rum

1 017 m² tomt

I hörnet av Lyckevägen och Malmgatan ligger en vitklädd tegelvilla, full av hemtrevnad och värme i en mix av dåtidens detaljer och typiska planlösning tillsammans med moderna inslag och renoveringar. Byggd på 1930-talet och på senare tid har villan moderniserats med bland annat nytt kök och badrum. Rummen är ljusa och fina. Luft- och vattenvärmepump förser huset med smidig uppvärmning, vänlig både för plånboken och mot den som önskar minimalt underhåll. Utvändigt har taket bytts, dräneringsmatta lagt runt om grunden och trädgården har omsorgsfullt utformats till en charmig oas med allsköns blomster och odlingar. Bakom huset står en uthuslänga. Ett bra förvaringsutrymme, eller härligt projekt för den som vill rusta upp och inreda. I längan finns även ett garage. Varmt välkomna att boka er på visning!

 • Balkong
Skördegatan 9, Åkershäll, Nässjö kommun

Skördegatan 9

Villa
Åkershäll, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö

2 000 000 kr

92 m²

4 rum

684 m² tomt

Nästan längst in på lugna återvändsgatan Skördegatan i Åkershäll ligger denna enplansvilla, som på pappret inte ter sig så stor men där överraskande mycket får plats. Husets dryga nitto kvadrat är otroligt smart planerade och rymmer hela tre sovrum, utspridda mot både fram- och baksidan, vardagsrum med braskamin, uppfräschat kök samt både badrum och gästtoalett. Separat tvättdel och garage och förråd, som smidigt nås inifrån. Själva återvändsgatan blir lika uppskattad av barnen som den skyddade tomten på baksidan, som gränsar mot en stor allmänning. Ett boende för såväl barnfamiljen som paret. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Järnvägsgatan 32, Centralt, Nässjö kommun

Järnvägsgatan 32

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö

4 600 000 kr

110 m²

4 rum

7 973 kr/mån

41 818 kr/m²

Måndagen den 27 februari håller vi en bokad visning i den inredda visningslägenhet i Brf Nya Hotellet. Varmt välkommen att boka in er för att komma och känna känslan av det centrala läget, titta på utsikten och inspireras av den fina visningslägenheten. En av Nässjös största takterasser, 64 öppna kvadrat med en sällsynt utsikt från femte våningen. Här njuter du från morgon till kväll och låter blicken vila ut över staden och Stadskyrkan, över sjön och ut mot fjärran. Terassen ger gott om utrymme till både matplats och loungedelar. Terassen och lägenheten är tillsammans en av de största i Brf Nya Hotellet. De 110 kvadraten har en klockren planlösning med tre sovrum i en del av lägenheten, två duschrum och kök och vardagsrum bildar en öppen social yta med fönster och utgång mot terassen. Alla sovrum är i bra storlek och två av dem har egna klädkammare. Duschrummen är helkaklade och i det ena finns en egen tvättavdelning. Härligt ljus och rymd då takhöjden är sluttande och varierar mellan ca 260-320 cm. Här är ribban höjd ett snäpp från originalinredningen. Här finns ett kök med varmgrå färg på luckorna, hel kyl och frys, inbyggd ugn och micro och lådor istället för bänkskåp med fin belysningsbotten. Ett boende unikt i sitt slag. Välkomna att boka er på visning för att komma på plats och känna känslan av det centrala läget, titta på utsikten och inspireras av den fina visningslägenheten. För nästan hundra år sedan uppfördes Cityhotell ett stenkast från järnvägsstationen och Nässjö Centrum. Med sitt unika läge kom hotellet att snabbt bli det självklara valet för resenärer som kom med tåget. De sista gästerna checkade ut för drygt 10 år sedan när hotellet stängdes igen och byggnaden började förfalla. Nu är det dags för nästa epok. Vi tänker nämligen att slå upp portarna till detta toppläge igen – men på ett nytt sätt där hotellkänslan lever kvar, gamla Cityhotell blir Brf Nya Hotellet. Hökerum Bygg kommer på denna unika plats uppföra 36 moderna bostadsrätter i varierande storlekar och planlösningar, givetvis med stora och rymliga balkonger. Här checkar du in när du vill, och vi lovar att du inte kommer vilja checka ut. Vi tycker du är värd lyxen i en nybyggd lägenhet med alla bekvämligheter som gör vardagen lite skönare. Vi kanske inte har någon receptionist som svarar i telefon dygnet runt, men sköna tofflor, egen morgonrock och tvålar som du slipper stjäla med dig hem, det kan vi lova dig. Välkommen till Nya Hotellet! För frågor och mer information samt intresseanmälan är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jenny Karlson. Följ länk till projektets hemsida under 'Länkar' nedan. Även här finns formulär för intresseanmälan samt information om projektets nuvarande status och kommande steg i processen.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Köpmansgatan 20, Centralt, Nässjö kommun

Köpmansgatan 20

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö

2 200 000 kr

85 m²

4 rum

4 867 kr/mån

25 882 kr/m²

Ekparkett, helkaklat badrum med egen tvättdel, tre fina sovrum och gott om förvaring. Lättsamt och öppet mellan vardagsrum och kök, en yta som gjord för att umgås i. Planlösningen är god nog som den är och samtidigt ges möjlighet till förändring för den som är sugen på än öppnare ytor. Och så massor med ljus såklart, genom stora glaspartier och fönster i två väderstreck. Lägenheten ligger i markplan, med ett uterum där man inte snålat med kvadraten. Tvärtom, här finns hela 19 sköna kvadrat, inglasade och med gräset precis utanför. Och föreningen - mycket välskött. Här är det god ordning på såväl ekonomi som byggnader och innegård. Möjlighet att hyra övernattningslägenhet samt att nyttja relaxavdelning med bastu och gemensam grillplats och pergola. Parkeringsplats och garageplats går att hyra i mån om plats via separat kösystem. Kort sagt, ett högkvalitativt boende på första parkett precis vid stadskärnan. Ren vardagslyx, om du frågar oss.

 • Hiss
Järnvägsgatan 32, Centralt, Nässjö kommun

Järnvägsgatan 32

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö

2 100 000 kr

78 m²

3 rum

6 113 kr/mån

26 923 kr/m²

Mitt i centrum och två våningar upp. Sjuttioåtta välplanerade, ljusa kvadrat. En trerummare som andas kvalitet, och som doftar nytt. Ett smidigt och bekvämt boende. Hiss från gatuplan och upp till lägenheten, och också hela vägen ner till garageplanet under huset. Innegården blir en liten grönskande oas med möjlighet till gräs under fötterna mitt i stan och väderskyddad fikastund i orangeriet. Lägenhetens två sovrum vetter just mot innegården, medan kök och vardagsrum har utsikt upp mot Norråsa och Stadskyrkan. Mot detta håll ligger även den 16 kvadratmeter stora balkongen. En fin extra yta under årets varmare del. Mitt i lägenheten ligger badrummet, självklart helkaklat och med egen tvättmaskin och torktumlare. Entrén har praktiskt klinker innanför dörren och i hallen som följer finns god förvaring bakom ett parti av skjutdörrar. För nästan hundra år sedan uppfördes Cityhotell ett stenkast från järnvägsstationen och Nässjö Centrum. Med sitt unika läge kom hotellet att snabbt bli det självklara valet för resenärer som kom med tåget. De sista gästerna checkade ut för drygt 10 år sedan när hotellet stängdes igen och byggnaden började förfalla. Nu är det dags för nästa epok. Vi tänker nämligen att slå upp portarna till detta toppläge igen – men på ett nytt sätt där hotellkänslan lever kvar, gamla Cityhotell blir Brf Nya Hotellet. Hökerum Bygg kommer på denna unika plats uppföra 36 moderna bostadsrätter i varierande storlekar och planlösningar, givetvis med stora och rymliga balkonger. Här checkar du in när du vill, och vi lovar att du inte kommer vilja checka ut. Vi tycker du är värd lyxen i en nybyggd lägenhet med alla bekvämligheter som gör vardagen lite skönare. Vi kanske inte har någon receptionist som svarar i telefon dygnet runt, men sköna tofflor, egen morgonrock och tvålar som du slipper stjäla med dig hem, det kan vi lova dig. Välkommen till Nya Hotellet! För frågor och mer information samt intresseanmälan är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jenny Karlson. Följ länk till projektets hemsida under 'Länkar' nedan. Även här finns formulär för intresseanmälan samt information om projektets nuvarande status och kommande steg i processen.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Järnvägsgatan 32, Centralt, Nässjö kommun

Järnvägsgatan 32

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö

4 500 000 kr

105 m²

4 rum

7 682 kr/mån

42 857 kr/m²

Finns drömmen om en takterass mitt i stan? Här sträcker 34 öppna kvadrat ut sig utanför en stor fyrarummare. Tillsammans bildar dessa en av Brf Nya Hotellets takvåningar – unika i sitt slag. På 105 kvm fördelar tre sovrum ut sig, två duschrum och en öppen social yta med fönster och utgång mot terassen. Alla sovrum är i bra storlek och två av dem har egna klädkammare. Duschrummen är helkaklade och i det ena finns en egen tvättavdelning. Härligt ljus och rymd då takhöjden är sluttande och varierar mellan ca 270-320 cm. Här är ribban höjd ett snäpp från originalinredningen. Här finns ett kök med varmgrå färg på luckorna, hel kyl och frys, inbyggd ugn och micro och lådor istället för bänkskåp med fin belysningsbotten. Från terassen njuter du från morgon till kväll och här finns gott om yta till både matplats och loungedelar. Middagsbjudningarna här ute får en sällsynt fond från femte våningen, med både staden, stationshuset och sjön som bakgrund. Låt blicken vila i fjärran och eftermiddagssolen värma till sent inpå kvällen. Vill du veta mer, välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer om denna härliga cityfyra! För nästan hundra år sedan uppfördes Cityhotell ett stenkast från järnvägsstationen och Nässjö Centrum. Med sitt unika läge kom hotellet att snabbt bli det självklara valet för resenärer som kom med tåget. De sista gästerna checkade ut för drygt 10 år sedan när hotellet stängdes igen och byggnaden började förfalla. Nu är det dags för nästa epok. Vi tänker nämligen att slå upp portarna till detta toppläge igen – men på ett nytt sätt där hotellkänslan lever kvar, gamla Cityhotell blir Brf Nya Hotellet. Hökerum Bygg kommer på denna unika plats uppföra 36 moderna bostadsrätter i varierande storlekar och planlösningar, givetvis med stora och rymliga balkonger. Här checkar du in när du vill, och vi lovar att du inte kommer vilja checka ut. Vi tycker du är värd lyxen i en nybyggd lägenhet med alla bekvämligheter som gör vardagen lite skönare. Vi kanske inte har någon receptionist som svarar i telefon dygnet runt, men sköna tofflor, egen morgonrock och tvålar som du slipper stjäla med dig hem, det kan vi lova dig. Välkommen till Nya Hotellet! För frågor och mer information samt intresseanmälan är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jenny Karlson. Följ länk till projektets hemsida under 'Länkar' nedan. Även här finns formulär för intresseanmälan samt information om projektets nuvarande status och kommande steg i processen.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Järnvägsgatan 32, Centralt, Nässjö kommun

Järnvägsgatan 32

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö

2 200 000 kr

78 m²

3 rum

6 113 kr/mån

28 205 kr/m²

Mitt i centrum och tre våningar upp. Sjuttioåtta välplanerade, ljusa kvadrat. En trerummare som andas kvalitet, och som doftar nytt. Ett smidigt och bekvämt boende. Hiss från gatuplan och upp till lägenheten, och också hela vägen ner till garageplanet under huset. Innegården blir en liten grönskande oas med möjlighet till gräs under fötterna mitt i stan och väderskyddad fikastund i orangeriet. Lägenhetens två sovrum vetter just mot innegården, medan kök och vardagsrum har utsikt upp mot Norråsa och Stadskyrkan. Mot detta håll ligger även den 16 kvadratmeter stora balkongen. En fin extra yta under årets varmare del. Mitt i lägenheten ligger badrummet, självklart helkaklat och med egen tvättmaskin och torktumlare. Entrén har praktiskt klinker innanför dörren och i hallen som följer finns god förvaring bakom ett parti av skjutdörrar. För nästan hundra år sedan uppfördes Cityhotell ett stenkast från järnvägsstationen och Nässjö Centrum. Med sitt unika läge kom hotellet att snabbt bli det självklara valet för resenärer som kom med tåget. De sista gästerna checkade ut för drygt 10 år sedan när hotellet stängdes igen och byggnaden började förfalla. Nu är det dags för nästa epok. Vi tänker nämligen att slå upp portarna till detta toppläge igen – men på ett nytt sätt där hotellkänslan lever kvar, gamla Cityhotell blir Brf Nya Hotellet. Hökerum Bygg kommer på denna unika plats uppföra 36 moderna bostadsrätter i varierande storlekar och planlösningar, givetvis med stora och rymliga balkonger. Här checkar du in när du vill, och vi lovar att du inte kommer vilja checka ut. Vi tycker du är värd lyxen i en nybyggd lägenhet med alla bekvämligheter som gör vardagen lite skönare. Vi kanske inte har någon receptionist som svarar i telefon dygnet runt, men sköna tofflor, egen morgonrock och tvålar som du slipper stjäla med dig hem, det kan vi lova dig. Välkommen till Nya Hotellet! För frågor och mer information samt intresseanmälan är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jenny Karlson. Följ länk till projektets hemsida under 'Länkar' nedan. Även här finns formulär för intresseanmälan samt information om projektets nuvarande status och kommande steg i processen.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Djurseryd 23, På Landet - Vid Södra Nömmen, Nässjö kommun

Djurseryd 23

Tomt
På Landet - Vid Södra Nömmen, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö

650 000 kr

1 687 m² tomt

I Djurseryd, precis intill Nömmen, kan du skapa ditt eget drömboende med given sjöutsikt! I härligt naturläge och med fin utsikt ner mot Nömmen kommer Landsbrovillan Fastigheter AB erbjuda två stycken tomter, Djurseryd 23 och 24. Vid köp av tomten kommer ett entreprenadavtal med Landsbrovillan att upprättas. Minimum att köpa är ett stommonterat hus, och därefter är det bara fantasin, och självklart reglerna för byggnation inom området, som sätter gränserna för vilket hus ni väljer att bygga. Landsbrovillan gör helt kundanpassade stommonterade hus, anpassade efter er som kunders egna unika och personliga önskemål. Landsbrovillan har nära samarbeten med lokala byggföretag och kommer därmed att kunna erbjuda en totalentreprenad i det fall det önskas. Se och läs mer om Landsbrovillan och olika hustyper genom att följa länken till hemsidan. För att göra det ännu enklare för er i ert val av hus har Landsbrovillan tagit fram interaktiva 3D-modeller av vissa av husen. Zooma eller snurra på modellen så kan ni se huset ur alla möjliga vinklar. Eller välja att öppna modellen via er mobil och uppleva det som kallas AR - Augmented Reality, vilket är en teknik för att tillföra digitala element i den riktiga världen. Följ instruktionen som finns i länkarna. Håll kameran mot en plats där ni vill placera huset. Därefter kan ni se hur huset ser ut på den platsen och till och med gå in i huset! Tomterna gör sig fint för att bygga såväl permanentboende som fritidshus på. De generösa stolekarna på tomterna gör det också möjligt till komplementbyggnader såsom attefallshus och garage. Vatten och avlopp samt elanslutning ombesörjs av köparen själv. Området är optimalt för dig som vill ha lite mer avskildhet från centrum men samtidigt bo i ett fritids- såväl permanentbostadsområde med hög standard. I det direkta närområdet finnas bland annat en lättillgänglig badplats och det kommer även finnas möjlighet till egen båtplats. Tomternas generösa storlek ger väldigt trevliga och fördelaktiga byggrätter. Från Djurseryd ner till Sandsjöfors är det knappa 3 km och närmsta förskola. Sandsjöfors Förskola är belägen mitt i Sandsjöfors med närhet till skog och natur. I Sandsjöfors hittar du också Sandsjöfors skola som är en liten skola på landet, med en stor skolgård i en vacker omgivning i östra delen av Nässjö kommun.

Djurseryd 24, På Landet - Vid Södra Nömmen, Nässjö kommun

Djurseryd 24

Tomt
På Landet - Vid Södra Nömmen, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö

650 000 kr

1 281 m² tomt

I Djurseryd, precis intill Nömmen, kan du skapa ditt eget drömboende med given sjöutsikt! I härligt naturläge och med fin utsikt ner mot Nömmen kommer Landsbrovillan Fastigheter AB erbjuda två stycken tomter, Djurseryd 23 och 24. Vid köp av tomten kommer ett entreprenadavtal med Landsbrovillan att upprättas. Minimum att köpa är ett stommonterat hus, och därefter är det bara fantasin, och självklart reglerna för byggnation inom området, som sätter gränserna för vilket hus ni väljer att bygga. Landsbrovillan gör helt kundanpassade stommonterade hus, anpassade efter er som kunders egna unika och personliga önskemål. Landsbrovillan har nära samarbeten med lokala byggföretag och kommer därmed att kunna erbjuda en totalentreprenad i det fall det önskas. Se och läs mer om Landsbrovillan och olika hustyper genom att följa länken till hemsidan. För att göra det ännu enklare för er i ert val av hus har Landsbrovillan tagit fram interaktiva 3D-modeller av vissa av husen. Zooma eller snurra på modellen så kan ni se huset ur alla möjliga vinklar. Eller välja att öppna modellen via er mobil och uppleva det som kallas AR - Augmented Reality, vilket är en teknik för att tillföra digitala element i den riktiga världen. Följ instruktionen som finns i länkarna. Håll kameran mot en plats där ni vill placera huset. Därefter kan ni se hur huset ser ut på den platsen och till och med gå in i huset! Tomterna gör sig fint för att bygga såväl permanentboende som fritidshus på. De generösa stolekarna på tomterna gör det också möjligt till komplementbyggnader såsom attefallshus och garage. Vatten och avlopp samt elanslutning ombesörjs av köparen själv. Området är optimalt för dig som vill ha lite mer avskildhet från centrum men samtidigt bo i ett fritids- såväl permanentbostadsområde med hög standard. I det direkta närområdet finnas bland annat en lättillgänglig badplats och det kommer även finnas möjlighet till egen båtplats. Tomternas generösa storlek ger väldigt trevliga och fördelaktiga byggrätter. Från Djurseryd ner till Sandsjöfors är det knappa 3 km och närmsta förskola. Sandsjöfors Förskola är belägen mitt i Sandsjöfors med närhet till skog och natur. I Sandsjöfors hittar du också Sandsjöfors skola som är en liten skola på landet, med en stor skolgård i en vacker omgivning i östra delen av Nässjö kommun.

Brf Nya Hotellet, Centralt, Nässjö kommun

Brf Nya Hotellet

Lägenhet
Centralt, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö

2 100 000 kr

118 m²

4 rum

6 113 kr/mån

Lördagen den 14 januari slog vi upp dörrarna till vår inredda visningslägenhet. Välkomna att boka er på visning för att komma på plats och känna känslan av det centrala läget, titta på utsikten och inspireras av den fina visningslägenheten. För nästan hundra år sedan uppfördes Cityhotell ett stenkast från järnvägsstationen och Nässjö Centrum. Med sitt unika läge kom hotellet att snabbt bli det självklara valet för resenärer som kom med tåget. De sista gästerna checkade ut för drygt 10 år sedan när hotellet stängdes igen och byggnaden började förfalla. Nu är det dags för nästa epok. Vi tänker nämligen att slå upp portarna till detta toppläge igen – men på ett nytt sätt där hotellkänslan lever kvar, gamla Cityhotell blir Brf Nya Hotellet. Hökerum Bygg kommer på denna unika plats uppföra 36 moderna bostadsrätter i varierande storlekar och planlösningar, givetvis med stora och rymliga balkonger. Här checkar du in när du vill, och vi lovar att du inte kommer vilja checka ut. Vi tycker du är värd lyxen i en nybyggd lägenhet med alla bekvämligheter som gör vardagen lite skönare. Vi kanske inte har någon receptionist som svarar i telefon dygnet runt, men sköna tofflor, egen morgonrock och tvålar som du slipper stjäla med dig hem, det kan vi lova dig. Välkommen till Nya Hotellet! För frågor och mer information samt intresseanmälan är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jenny Karlson. Följ länk till projektets hemsida under 'Länkar' nedan. Även här finns formulär för intresseanmälan samt information om projektets nuvarande status och kommande steg i processen.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 10