Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kevin Ibrahim

Kevin Ibrahim

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sturegatan 38B, Runneryd, Nässjö kommun

Sturegatan 38B

Lägenhet
Runneryd, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 922 kr/mån
9 000 kr/m²

Vill du också bo på första våningen med endast några trappsteg upp? Välkommen till Sturegatan 38B och denna eftertraktad tvåa på första våningen med balkong. På de femtiofem kvadraten finns ett praktiskt kök, kaklat duschrum med egen tvättmaskin, ett stort vardagsrum med klassiskt fiskbensparkettgolv och ett rymligt sovrum. Påkostade inbyggda garderober i hela lägenheten samt nya innerdörrar. Läget är kanon - i en fin och välskött förening och med bara ca tio minuter till centrum och stationen. I den låga avgiften inkluderar värme, vatten, kabel-tv och även parkeringsplats! Tillträde kan ske omgående. Välkomna på visning!

 Ingrid Mariegatan 2C , Åker, Nässjö kommun

Ingrid Mariegatan 2C

Lägenhet
Åker, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
1 250 000 kr
55,1 m²
2 rum
vån 1/2
4 282 kr/mån
22 686 kr/m²

Vill du bara vrida om nyckeln och inte ens lyfta en pensel? Då har du hittat rätt. Stolt presenteras denna omåttligt påkostade 2:a med toppenadress, i ett av Nässjös mest moderna bostadsområden. Bekvämt på markplan bor du i en bostadsrätt med hög standard uppförd 2019. Fullutrustat kök med exklusiva materialval. Modern och öppen planlösning med trivsamma sociala ytor, ett ljust och rymligt vardagsrum, ett stilrent badrum med golvvärme och en egen tvättavdelning som underlättar vardagen. Rymligt och ljust sovrum med fantastiska förvaringsmöjligheter. Extra förvaring i form av klädkammare. Ta en morgonkaffe i den förlängda uteplatsen och njut av ditt framtida boende! Välkommen att boka in dig på platsvisning!

  • Uteplats
Ringgatan 31, Runneryd, Nässjö kommun

Ringgatan 31

Villa
Runneryd, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
2 100 000 kr
112 + 66 m²
4 rum
612 m² tomt

Precis intill Nässjös hembygdspark finner man denna trevliga tegelvilla med hörntomt i familjärt område. Välskött från utsidan med både tak och fönster iordning och nyinsatta grindar. Lika välskött från insidan med tre hemtrevliga rum med möjlighet till fyra, modernt kök och välplanerat vardagsrum med en härlig kamin med nyinsatt kassett som skapar den perfekta stämningen. Inglasad altan perfekt för familjekvällar eller när man har besök. Sprillans ny bergvärmepump 2023 som sänker dina boendekostnader och gör detta till en mycket energisnål villa med låg drift! Inredd källare med trevlig gillestuga perfekt för myskvällar, en tvättstuga med torkrum och modernt badrum med spabad. En mycket trevlig villa i gott grannskap med centrum, skola samt förskolor ett stenkast ifrån och mycket goda pendlingsvägar i närheten. Välkommen till Ringgatan 31 och upplev detta hemtrevliga hus bäst på plats!

  • Balkong
  • Uteplats
Tomtebergsvägen 14, Anneberg, Nässjö kommun

Tomtebergsvägen 14

Villa
Anneberg, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
1 575 000 kr
137 m²
5 rum
812 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem på Tomtebergsvägen. Här erbjuds en härlig mix av utrymme, trivsel och närhet till både stad och natur. Denna robusta villa från 70-talet är inte bara ett hus i utmärkt skick med moderniserade basfunktioner såsom kök, badrum och golv, utan inbjudande plats där minnen skapas och familjen kan växa och fritt. Sannolikt blir grannbarnen även klasskamrater om några år. Det första som möter dig är känslan av rymd och möjligheter. Här kan du njuta av grillkvällar, ordna barnkalas med skratt och glädje, eller kultivera din egen trädgårdsoas. Utrymme finns för alla slags nöjen, och med Anneberg endast 15 minuter från både centrala Nässjö och Eksjö har du ett perfekt geografiskt läge. Huset är en familjevilla prydd med välskött träpanel fördelad över två plan och andas en härlig mix av ljus och mörk elegans. Träinslag på golvet skapar en varm atmosfär som genomsyrar hela hemmet. Med totalt fem rum och kök finns generösa sällskapsutrymmen där familjen kan samlas och trivas. En våning upp väntar tonåringarnas eget paradis, ett stort allrum där soffhäng, pysselhörna och kanske till och med ett biljardbord kan få plats. Tänd braskaminen för att skapa den perfekta stämningen. Altanen blir platsen för alla måltider – från frukost till middag. Här kan du njuta av utomhuslivet under tak oavsett väder, skapa minnen och dela ögonblick med nära och kära. Varmt välkomna att anmäla er till visningen.

  • Uteplats
Södra Skogsvägen 13B, Handskeryd, Nässjö kommun

Södra Skogsvägen 13B

Lägenhet
Handskeryd, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
975 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
4 520 kr/mån
11 337 kr/m²

I en synnerligen stabil och populär bostadsförening i HSB Orion presenteras nu denna rymliga trerummare med perfekt läge i Handskeryd! 86 välplanerade kvadrat där vardagsrum och kök är vänt mot sydväst, precis som den inglasade balkongen. De två sovrummen ligger mot andra sidan och det stora badrummet i ett av sovrummen. I mitten av lägenheten löper hallen med svart klinkergolv och intill denna finns en extra toalett. Ett boende som inte kräver så mycket mer än att komma på plats och bo in sig i detta lugna och välskötta område. En perfekt bostad för den mindre familjen! I förvärvet följer också en inre fond om 4 126 kr! Avgiften för den här stora trerummaren är endast 4 520 kr och i området är det även kostnadsfritt med p-plats i mån om plats. Ta tillfället i akt och boka in dig på visningen och upplev lägenheten bäst på plats!

  • Balkong

Visar alla 5