Mäklare Rebecca Fogelberg

Rebecca Fogelberg

Om mig

Jag har arbetat på Fastighetsbyrån sedan 2013. Jag är en engagerad mäklare som jobbar hårt för att hålla en hög servicenivå och ha förståelse för kundens situation i varje affär. Detta för att affären alltid ska kännas trygg och få bästa möjliga resultat. Hör av dig till mig om du går i säljtankar eller om du bara vill ha ett förutsättningslöst möte. Läs gärna mina omdömen på https://www.reco.se/fastighetsbyran-nassjo/rebecca-fogelberg

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lingonstigen 5, Hultet, Nässjö kommun

Lingonstigen 5

Villa
Hultet, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
3 150 000 kr
190 m²
5 rum
907 m² tomt

Välkommen till Lingonstigen 5 och denna hemtrevliga familjevilla i ett uppvuxet och lugnt villakvarter. Läget är perfekt i utkanten av området med naturen som närmsta granne. Här bor ni i ett omtyckt kvarter med närhet till förskola, skola och goda förbindelser till övriga Nässjö via cykelvägar eller buss. Bostadens 174 kvm är väldisponerade. Entréplanet välkomnar med en ljus hall som öppnar upp mot bostadens vardagsrum och kök. Vardagsrummet är stort och blir en perfekt samlingspunkt för familj och vänner där det ryms både soffgrupp och stort matsalsbord. På entréplan finns också ett sovrum, stort duschrum, samt tvättstuga. Trappan upp till övervåningen leder upp till ett mindre allrum. På övervåningen finns ytterligare ett badrum samt master bedroom och två mindre sovrum. Välkommen med er anmälan till visningen!

 • Uteplats
Hagtornsgatan 6B, Handskeryd, Nässjö kommun

Hagtornsgatan 6B

Lägenhet
Handskeryd, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
1 100 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
4 085 kr/mån
12 791 kr/m²

Åttiosex ljusa och rymliga kvadrat. Två trappor upp och med fönster på två håll. Vardagsrum och kök är vänt mot sydväst, precis som den inglasade balkongen. De två sovrummen ligger mot andra sidan och mellan dessa finns en liten hall och det stora badrummet. I mitten av lägenheten löper hallen och intill denna finns en extra toalett. Smidigt och bekvämt. Ett boende som inte kräver så mycket mer än att komma på plats och bo in sig i detta lugna och välskötta område. Läget, nära det mesta som behövs i vardagen. Med cykeln tar det bara några minuter att rulla ner mot centrum, mataffär och station. Förskola och skola, de ligger precis runt hörnet. Föreningen HSB Orion är välskött och den totala avgiften för den här stora trerummaren är endast 4 520 kr. Välkomna!

 • Balkong
Runedalsgatan 8, Åker, Nässjö kommun

Runedalsgatan 8

Lägenhet
Åker, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
800 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 214 kr/mån
14 159 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade lägenhet med balkong belägen högst upp i huset. Lägenheten har ett fint kök med matplats. Duschrummet är ljust och rymligt. Stort sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet har ett generöst ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och här får man plats med både soffmöblemang och matbord. I Åker bor ni i ett lugnt område med närhet till grönområden med endast en kort promenad bort från Nässjös centrum. Bostaden tillhör föreningen Riksbyggen Brf Nässjöhus 3 som är en mycket välskött förening med god ekonomi. Ett boende att trivas i helt enkelt! Varmt välkommen med din anmälan till visningen!

Parkgatan 17B, Bodafors, Nässjö kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Parkgatan 17B

Lägenhet
Bodafors, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
220 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 660 kr/mån
3 793 kr/m²

Rymlig och välplanerade lägenhet med balkong belägen i bästa västerläge. Lägenheten är mycket trevlig och bjuder på ett totalrenoverat duschrum, kök med med god maskinell utrustning, sovrum med bra förvaringsmöjligheter och ett vardagsrummet med generöst ljusinsläpp tack vare de stora fönsterna. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt. I området finns bra samhällsservice med ICA-butik, vårdcentral, tandläkare mm. I Bodafors bor du med bra pendlingsavstånd till kringliggande orter. För dig som åker kollektivt finns busshållplats i närheten. Möjligheten finns till ett snabbt tillträde. Välkommen med din anmälan till visningen!

Parkgatan 8, Forserum, Nässjö kommun
Parkgatan 8, Forserum, Nässjö kommun, bild 2
Parkgatan 8, Forserum, Nässjö kommun, bild 3

Parkgatan 8

Villa
Forserum, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
2 250 000 kr
91 + 58 m²
4 rum
845 m² tomt

Mycket trivsam enplansvilla med lättskött trädgård i ett lugnt kvarter i Forserum. Praktisk och hemtrevlig planlösning som passar såväl barnfamiljen som den mindre familjen. Här finner vi bland annat ett väl tilltaget vardagsrum i direkt anslutning till köket. Totalt finns tre stycken sovrum. Stort kaklat badrum och separat tvättstuga. Vidbyggt garage med intilliggande kontorsdel och framför garaget finns en stor uppställningsplats för bilar. Forserum som samhälle har allt som behövs för att göra vardagen enkel med en liten centrumkärna med bland annat en livsmedelsaffär, café, restaurang och gym. På orten finns flera förskolor och skola upp till årskurs nio. Smidigt pendelavstånd till kringliggande orter. Bostaden är besiktigad, kontakta Rebecca för att få ta del av protokollet. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
Per Hörbergs väg 4C, Bodafors, Nässjö kommun

Per Hörbergs väg 4C

Villa
Bodafors, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
1 385 000 kr
132 + 132 m²
7 rum
987 m² tomt

På en härligt prunkande trädgård ligger huset på Per Hörbergs väg 4C redo att ta emot nästa ägare. Med en spännande planlösning, generösa rum och stora ytor om hela 132+132 kvm finns det gott om plats för hela familjen att trivas. På entréplan finns ett stort vardagsrum i vinkel med generöst ljusinsläpp. Köket vetter mot husets baksida och tar vi ett kliv ut genom altandörren når vi altanen och baksidan av trädgården i bästa sydvästliga läge. Husets har möjlighet till hela fem sovrum. Duschrum finns på så väl entréplan som källarplan. Genomgående gott om förvaringsmöjligheter och förrådsutrymme. Extra bekvämt med vidbyggt garage och asfalterad uppfart. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Per Hörbergs väg 22, Bodafors, Nässjö kommun

Per Hörbergs väg 22

Villa
Bodafors, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
1 500 000 kr
107 + 119 m²
5 rum
724 m² tomt

Varmt välkommen till Per Hörbergs väg 22 och detta boende med en mysig trädgård som ligger med ett perfekt solläge. Bostaden erbjuder generösa ytor för hela familjen med ett entréplan på 107 kvm och därtill en källarvåning med samma yta. Sällskapsytorna är flera till antalet och sovrum går det att nyttja allt mellan fyra till fem om så önskas. Därtill finns det ett stort nyligen helt renoverat badrum med badkar samt ett kaklat duschutrymme på källarplan och ett fint renoverat kök. Utöver detta har bostaden även genomgått flera andra investeringar så som fönsterbyte, installation av fjärrvärme och fiber. Ett rymligt garage med plats för två bilar finns vidbyggt med huset och framför garaget finns en ordentlig uppfart med plats för ytterligare bilar. Här bor ni i villaområde med lugn omgivning och närhet till naturen. Närmsta lekplats ligger 150 m från huset. Skola och förskola finns inom gång- och cykelavstånd. I Bodafors bor du med bra pendlingsavstånd till kringliggande orter. För dig som åker kollektivt finns busshållplats i närheten.

 • Plus
 • Uteplats
Björnbärsvägen 50, Hultet, Nässjö kommun
 • Tor 14 dec kl 16:30

Björnbärsvägen 50

Lägenhet
Hultet, Nässjö kommun
Fastighetsbyrån Nässjö
1 000 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
4 637 kr/mån
12 500 kr/m²

Den genomgående planlösningen med fönster åt två håll ger denna trea ett härligt ljus och rymd. Bostaden har ett hemtrevligt tema med rymliga rum som gör det enkelt att möblera efter eget tycke och behov. Kök med bra förvaringsutrymmen och god maskinell utrustning. Utanför köket finns balkongen i fritt västerläge. Vardagsrummet ger plats för ett större möblemang. Två sovrum. Helkaklat duschrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Genomgående bra förvaring i lägenheten samt genom tillhörande förråd precis utanför dörren in till lägenheten. I ett lugnt område bor du med närhet till både natur och stan. Bra område sett till pendlingsmöjligheter, både med bil och kollektivtrafik med busshållplats bara ett stenkast bort. Även smidiga gång- och cykelvägar in till centrum. Välskött bostadsrättsförening med bra områdesservice. Månadsavgiften om 4637 kr inkluderar värme, VA, hushållsel och kabel-TV. I området är det även kostnadsfritt med p-plats i mån om plats. Välkommen på visning!

 • Plus

Visar alla 8