Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Daniel Mohlin

Daniel Mohlin

Om mig

Jag har som mål att alltid överträffa dina förväntningar och leverera en mäklartjänst på högsta nivå med ständigt återkommande kunder och rekommendationer. De ledord som följer i mina försäljningar är trygghet, förtroende, engagemang och affärsmässighet. Jag är utbildad civilekonom och fastighetsmäklare och har tidigare jobbat på Swedbank i 10 år i olika roller. Är du nyfiken på hur jag kan göra skillnad så hör av dig till mig så bokar vi ett rådgivningsmöte.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vilbergsgatan 261, Vilbergen, Norrköpings kommun
Vilbergsgatan 261, Vilbergen, Norrköpings kommun, bild 2
Vilbergsgatan 261, Vilbergen, Norrköpings kommun, bild 3

Vilbergsgatan 261

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 195 000 kr
56 m²
1.5 rum
vån 3/7
3 225 kr/mån
21 339 kr/m²

Välkommen till Vilbergsgatan 261 och populära Hsb Brf Vilbergen! På våning 3 av 7 med hiss finner du en välplanerad 1.5:a med stor mysig inglasad balkong som man kan används årets alla dagar. Lägenheten har ett helkaklat duschrum, kök med plats för köksbord samt ett stort vardagsrum med sovalkov. HSB Brf Vilbergen är en välskött förening med god ekonomi. I avgiften så ingår: Värme, vatten, BR-tillägg, bredband, tv, parkering och fasta delen av elen. Föreningen erbjuder medlemmar tillgång till flera bekvämligheter såsom tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, välutrustat gym och relaxavdelning. Området har goda kommunikationsmöjligheter och fri parkering, vilket gör din vardag både smidig och stressfri. Med närheten till Vilbergens Centrum har du allt du behöver inom räckhåll. Dessutom lockar den natursköna Vrinnerviskogen till avkopplande promenader. Med 10 min på cykel så når du Norrköpings stadskärna med hela dess utbud. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vilbergsgatan 255, Vilbergen, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 11:00
Vilbergsgatan 255, Vilbergen, Norrköpings kommun, bild 2
Vilbergsgatan 255, Vilbergen, Norrköpings kommun, bild 3

Vilbergsgatan 255

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
995 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/3
2 846 kr/mån
22 111 kr/m²

Är du ute efter en lägenhet där du bor billigt och bara kan flytta in så kan detta vara lägenheten för dig. På entréplan finner du här en väldigt fin och rymlig etta, perfekt som första lägenhet! Lägenheten är i väldigt gott skick med flertalet renoveringar från år 2020 och framåt. Bostaden har ett rymligt vardagsrum med plats för soffmöbler och säng. Här finns möjlighet att bygga en sovalkov för den som önskar. Stort kök från år 2020 med plats för matbord. Från köket har du en utgång till en rymlig balkong. Lägenheten har ett helkaklat duschrum där det är förberett för tvättmaskin samt en rymlig klädkammare intill. HSB Brf Vilbergen är en välskött förening med god ekonomi. I avgiften så ingår: Värme, vatten, BR-tillägg, bredband, tv, parkering och fasta delen av elen. Föreningen erbjuder medlemmar tillgång till flera bekvämligheter såsom tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, välutrustat gym och relaxavdelning. Området har goda kommunikationsmöjligheter och fri parkering, vilket gör din vardag både smidig och stressfri. Med närheten till Vilbergens Centrum har du allt du behöver inom räckhåll. Dessutom lockar den natursköna Vrinnerviskogen till avkopplande promenader. Med 10 min på cykel så når du Norrköpings stadskärna med hela dess utbud. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sandgatan 22D, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Sandgatan 22D, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun, bild 2
Sandgatan 22D, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun, bild 3

Sandgatan 22D

Lägenhet
Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 695 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/5
4 541 kr/mån
23 873 kr/m²

Välkommen till denna fina trea på 71 kvm, belägen på tredje våningen med en genomströmmande känsla av ljus och trivsel. Det moderna köket är inte bara funktionellt utan även inbjudande med plats för köksbord. Härifrån når du en stor inglasad balkong, perfekt för både avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Rymligt vardagsrum som bjuder in till avkoppling och samvaro, där ett charmigt burspråk skapar en trevlig atmosfär och ger rummet extra karaktär. Badrummet är modernt och praktiskt, helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Utomhusmiljön är lika tilltalande med föreningens trevliga innegård, perfekt för grillkvällar och avkoppling. Den pryds av vackra Japanska körsbärsträd som ger en extra touch av naturlig skönhet. Stor stabil Riksbyggen förening med god ekonomi. Centralt belägen har du allt Norrköping har att erbjuda inom räckhåll. Åbackarna och Strömmens vackra stråk ligger närmast och ger möjligheter till avkopplande promenader. Resecentrum, med bussar, spårvagnar och tågförbindelser, är inom bekvämt gångavstånd. Industrilandskapet och charmiga Knäppingsborg är bara några minuters promenad bort. Dessutom har du närhet till förskolor, matbutiker, restauranger och härliga promenadstråk samt joggingspår. Denna bostad är perfekt för dig som värdesätter en bekväm och centralt belägen livsstil. Kontakta oss för att boka din visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Solstensvägen 12, Kimstad, Norrköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Solstensvägen 12, Kimstad, Norrköpings kommun, bild 2
Solstensvägen 12, Kimstad, Norrköpings kommun, bild 3

Solstensvägen 12

Villa
Kimstad, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
4 495 000 kr
152 + 31 m²
5 rum
764 m² tomt

I ett nybyggt område i populära Kimstad finner du en 2-plansvilla som är redo att bli ditt nya hem. Med en totalyta på 183 kvm erbjuder detta hus gott om utrymme för hela familjen. Dessutom ingår ett fristående garage med elport för bekväm parkering. Tomten är lättskött och har en trevlig altan med en pergola, perfekt för avkoppling. Det finns också en balkong som ger en fin överblick över området. Väl inne i villan möts du av en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, vilket skapar en naturlig och inbjudande atmosfär. Detta är den perfekta platsen för sociala tillställningar, familjemiddagar och avkopplande kvällar framför brasan. Stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med naturligt ljus. Villan är utrustad med en modern frånluftsvärmepump med värmeåtervinning, vilket innebär att du kan njuta av både komfort och energieffektivitet. Detta är ett hem där du kan flytta in direkt och börja skapa dina egna minnen. Området i Kimstad har mycket att erbjuda, inklusive en förskola inom området för de små och en lekpark för barnen att leka och ha kul i. Dessutom finns det en närliggande pendelstation som tar dig snabbt och smidigt till både Norrköping och Linköping. Varmt välkommen in med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Konsumvägen 12, Åby, Norrköpings kommun
  • Mån 22 apr kl 17:00
Konsumvägen 12, Åby, Norrköpings kommun, bild 2
Konsumvägen 12, Åby, Norrköpings kommun, bild 3

Konsumvägen 12

Villa
Åby, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 995 000 kr
132 + 48 m²
5 rum
803 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i omtyckta Åby, där ett hemtrevligt boende möter modern elegans. Med en totalyta om 180 kvm, fördelat över två plan och fyra olika nivåer, är detta en perfekt plats för dig och din familj. Bostaden, som sträcker sig över två plan, innehåller totalt 5 rum och kök fördelade på 132 kvm + 48 kvm. Ett nyrenoverat kök i öppen planlösning binder samman två av husets vardagsrum, vilket skapar en härlig atmosfär med högt till tak och spotlights för mysigt stämningsljus. Från dessa rum leder en generös balkong ut, perfekt för avkopplande stunder i solen. På övre plan hittar du tre välplanerade sovrum, separat placerade från övriga ytor. Samtliga sovrum är utrustade med garderober, och två av dem har även direktutgång till baksidan av tomten. Bostaden har dessutom två dusch/badrum, varav ett är utrustat med bastu för extra avkoppling. Det stora vardagsrummet, med utgång till den stenlagda uteplatsen i perfekt solläge, ger ytterligare möjligheter till sociala sammankomster. En praktisk tvättstuga och en välkomnande hall fulländar bilden av detta hem. Husets karaktär förstärks av den generösa takhöjden och de olika vinklarna mellan rummen. Under 2022 har stora delar av ytskikten renoverats och går i genomgående ljusa toner. Spotlights och ljusramp finns strategiskt placerade för att skapa en behaglig atmosfär i hela huset. Den barnvänliga tomten erbjuder en stor gräsmatta i bästa väderstreck (sydväst) med sol från morgon till kväll. Här finns även ett garage med vidbyggd carport för bekväm parkering. Boendet i Åby ger närhet till badsjöar, idrottsliv, skolor och bekvämligheter som livsmedelsbutik, apotek och pizzerior. Detta är en unik möjlighet att skapa ett hem där varje dag fylls med trivsel och komfort. Välkommen att boka din visningstid och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
Hagadalsgatan 12, null, Valdemarsviks kommun

Hagadalsgatan 12

Övrigt
Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 795 000 kr
2 595 m² tomt

Nu finns det möjlighet att förvärva en fastighet med synligt och strategiskt utmärkt läge vid infartsvägen till Valdemarsvik. Denna mångsidiga kommersiella fastighet uppfördes år 1990 då den lokala klädfirman Jacobssons flyttade in. Sedan dess har den anpassats för olika ändamål och erbjuder idag en stor och öppen yta, redo för nya möjligheter. Här har utrymmet tidigare inhyst en mångfald av verksamheter, från lager och djurbutik till trädgårdsbutik och loppis. Fastigheten erbjuder en flexibel layout med möjlighet att enkelt dela av ytan efter behov, vilket gör den perfekt för olika verksamheter eller kontorsutrymmen. Den omgivande miljön är livlig med närheten till Vammar köpcentrum, där två matbutiker, bygghandel och restaurang skapar en dynamisk handelsplats. I dagens utförande är det en stor butikslokal, lager, pannrum, pentry, kontor och wc. Uppvärmning sker effektivt med en luft/vatten pump. Nuvarande ägare hyr av sig själv. Marknadsmässig hyra är mellan 700 till 900 kr/kvm vilket skulle ge en hyresintäkt på mellan 560 000 kr - 720 000 kr per år. Nuvarande driftkostnader är 87 027 kr per år vilket skulle ge ett driftnetto på ca 470 000 kr - 630 000 kr per år. Försäljningen sker som fastighetsöverlåtelse.

Pampusvägen 22H, Lindö, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 12:15
Pampusvägen 22H, Lindö, Norrköpings kommun, bild 2
Pampusvägen 22H, Lindö, Norrköpings kommun, bild 3

Pampusvägen 22H

Lägenhet
Lindö, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
4 500 kr/mån
39 408 kr/m²

Välkommen till denna nyligen producerade lägenhet som fortfarande känns som ny. På Pampusvägen 22H finner du en öppen bostad med stilrena ytskikt, färger och materialval. Här disponerar du 76 effektivt utnyttjade kvadratmeter fördelade på tre rum och kök. Det är en bostad som inbjuder till umgänge och där de sociala ytorna kommer att uppskattas av både vänner och familj. Bostaden har ett socialt, stilrent och öppet kök med generösa arbetsytor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet erbjuder fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. I bostaden finns även två sovrum med rymliga garderober samt ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Två balkonger ger möjlighet att njuta av solen extra länge utan att lämna bostaden samt grillmöjligheter. Den första, nås från hallen, är mysig och liten med morgonsol, perfekt för ett mindre bord och stolar. Den andra balkongen är ljus och mysig och har sol hela eftermiddagen och kvällen samt plats för en loungemöbel. Här finns även en mysig och trevlig innergård. Lägenheten är väl isolerad och har vattenburen golvvärme med separata reglage i varje rum samt FTX-ventilation. Möjlighet finns att installera en luftvärmepump för den som önskar. Parkering för endast 300 kr / mån med möjlighet att ladda el-bil. Till bostaden hör ett stort förråd och möjlighet finns att hyra till extra förråd. Läget i Lindö lämnar lite att önska för en familj med höga krav på boendet. Busshållplatsen ligger tvärs över gatan och en kort promenad bort finner du även Småtbåtshamnen med restaurangen Lindö Hamnkrog, som har mycket gott omdöme. Via vattenbrynet kan du även promenera till Abborrebergsskogen där det finns lekparker, motionsspår och Abborrebergs glasveranda, som serverar mat och dryck samt glas under sommarhalvåret. Varmt välkommen in med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Eknäsgatan 27, Söder / Klingsberg, Norrköpings kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Eknäsgatan 27, Söder / Klingsberg, Norrköpings kommun, bild 2
Eknäsgatan 27, Söder / Klingsberg, Norrköpings kommun, bild 3

Eknäsgatan 27

Lägenhet
Söder / Klingsberg, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 295 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/2
3 370 kr/mån
26 429 kr/m²

Välkommen till Eknäsgatan 27, där en charmig 2:a nu finns tillgänglig för det perfekta första boendet! Belägen endast en halvtrappa upp i det eftertraktade Klingsberg, erbjuder denna genomgående lägenhet på 49 kvadratmeter en idealisk kombination av lugn omgivning och närhet till stadsliv. Lägenheten, en del av den välskötta HSB Brf Ekenäsgårdarna, präglas av ljusa ytor och en trivsam atmosfär. Med en solid ekonomi och låg skuldsättning i föreningen kan du känna dig trygg i ditt nya hem. Föreningens bakgård bjuder in till gemenskap och avkoppling med generösa gräsytor för odling, soliga dagar och trevliga grillkvällar. Området runt Eknäsgatan 27 är omgivet av grönområden, perfekt för avkopplande promenader, och här finns även närhet till livsmedelsbutiker och bekväma kommunikationer med buss och spårvagn. Med endast 5 minuters cykelfärd tar du dig till Norrköping City med dess rika utbud av shopping, restauranger och kulturella evenemang. Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Premium
Jacob Ekbohmsgatan 12, Söder, Norrköpings kommun
Jacob Ekbohmsgatan 12, Söder, Norrköpings kommun, bild 2
Jacob Ekbohmsgatan 12, Söder, Norrköpings kommun, bild 3

Jacob Ekbohmsgatan 12

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 995 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/2
4 274 kr/mån
30 876 kr/m²

Upplev det bästa av stadsboende i denna trevliga fyra som erbjuder både en inbjudande balkong och en mysig öppen spis. Belägen på populära Söder hittar du här en rymlig bostad om 97 kvm, perfekt för ett bekvämt och trivsamt boende. Det stora genomgående vardagsrummet med matsal bjuder in till sociala stunder och pryds av vackert fiskbensparkettgolv. Den öppna spisen skapar en varm och välkomnande atmosfär, perfekt för mysiga kvällar. Bostaden har en härlig balkong som bjuder på både morgon- och förmiddagssol. En perfekt plats att njuta av din första kopp kaffe eller bara koppla av och njuta av omgivningarna. Duschrummet är helkaklat och renoverat år 2015, och köket är rymligt och funktionellt. Föreningen, Brf Lillgården, står stadigt med en stabil ekonomi och ger dig en trygg boendemiljö. Du bor här i ett lugnt område samtidigt som du har bekvämt gångavstånd till stadslivet och närhet till Vasaparken för en aktiv livsstil. I närområdet finner du också en närbutik, Halvars Glass och Nelins konditori för extra bekvämlighet. Campus, vårdcentral och Norrköpings centrum med shopping och restauranger ligger också inom räckhåll. Varmt välkommen att visa ditt intresse för denna pärla på Söder!

  • Premium
  • Balkong
Lidabergsgatan 15, Smedby, Norrköpings kommun
Lidabergsgatan 15, Smedby, Norrköpings kommun, bild 2
Lidabergsgatan 15, Smedby, Norrköpings kommun, bild 3

Lidabergsgatan 15

Radhus
Smedby, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 995 000 kr
115 + 10 m²
4 rum
138 m² tomt

Välkommen till detta fina radhus med hörntomt i eftertraktade Smedby! Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till det mesta du kan tänkas behöva. Huset är i gott skick och har genomgått en rad renoveringar under åren, inklusive ett nytt kök från 2023. Här finns tre rymliga sovrum och ett mysigt loft som kan användas som exempelvis ett extra sovrum, kontor eller förvaringsutrymme. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för större matbord och soffgrupp, perfekt för sociala tillställningar. Två helkaklade badrum och tvättstuga gör vardagen smidigare och mer bekväm för hela familjen. Garage i länga med ett förråd vilket ger utrymme för både bil och förvaring. Tomt i sydvästläge som erbjuder sol från lunch och framåt, perfekt för utomhusaktiviteter och avkoppling. Närområdet bjuder på flera populära matvarubutiker, skolor, förskolor, lekparker och Mirum Galleria. Med bil tar det endast 5 minuter in till stadskärnan. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Uteplats
S:t Persgatan 150F, Centralt, Norrköpings kommun
S:t Persgatan 150F, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
S:t Persgatan 150F, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

S:t Persgatan 150F

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 395 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/4
3 706 kr/mån
22 869 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet i ett vackert sekelskiftshus med ett centralt läge och en stabil förening! Denna 2:a på 61 kvm är perfekt för dig som vill bo i en charmig och karaktärsfull bostad med närhet till stadskärnan. Föreningen är välskött och har endast 1 611 kr i lån per kvm, vilket ger en stabil och säker ekonomi. Lägenheten har en smart planlösning som utnyttjar ytan på bästa sätt och skapar en luftig och ljus atmosfär. Här finns ett modernt kök med gott om förvaring och alla bekvämligheter du behöver för att laga god mat. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande med stora fönster som släpper in massor av ljus. Det stora sovrummet är väl tilltaget och rymmer en dubbelsäng och har flertalet garderober. Här finns gott om plats för förvaring och möjlighet att skapa en avkopplande och bekväm atmosfär. Om du vill ha en trygg och bekväm plats att bo på med närhet till restauranger, shopping, gym och kommunikation så kan detta vara lägenheten för dig. Läs gärna mer under övrig info. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Kimstadsvägen 100, Kimstad, Norrköpings kommun
  • Borttagen före visning

Kimstadsvägen 100

Villa
Kimstad, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 595 000 kr
101 + 3 m²
4 rum
1 704 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Sveagatan 7, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun

Sveagatan 7

Lägenhet
Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 6/7
3 704 kr/mån
37 642 kr/m²

Nu ges chans att förvärva en högt belägen lägenhet i nyskick och med ett av Norrköpings kanske bästa läge! Trots att det har gått ett par år sätter nyproduktionskänslan fortfarande prägeln på denna välplanerade bostad. Lägenheten består av ett ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och som har en öppen modern planlösning mot köket. Påkostat högblankt kök med granitskivor och vitvaror från Siemens. Stilrent duschrum med tvättavdelning och golvvärme. I lägenheten hittar vi även sovrum, en hall med bra förvaringsutrymme samt en mycket trevlig inglasad balkong med en härlig utsikt. Här bor du i centralt belägna kvarter med närhet till det mesta. Kort och gott kan vi säga att adressen klarar av att balansera på den fina gränsen mellan central puls och harmoniskt lugn där få saker ligger för långt borta. Inte ens Linköping eller Stockholm känns särskilt långt bort med Norrköpings Centralstation bara minuter från dörren. Här finns även vackra promenadstråk längs med Strömmen inom bekvämt gångavstånd samt matbutiker, caféer och restauranger. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 13