Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jennifer Cademan

Jennifer Cademan

Om mig

För mig är en lyckad bostadsaffär inte en slump, utan resultatet av att ha en dedikerad mäklare vid din sida och att använda väl utformade tjänster med rätt verktyg för både säljare och köpare.Jag vet att extra energi och nya infallsvinklar kan vara avgörande i din affär och göra skillnaden mellan ett slutpris och ett annat. Som fastighetsmäklare strävar jag efter att erbjuda en affärsmässig inställning med fokus på kundnöjdhet och engagemang i varje steg av processen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kårtorpsvägen 54, Kårtorp, Norrköpings kommun
 • Ons 19 jun kl 18:00
Kårtorpsvägen 54, Kårtorp, Norrköpings kommun, bild 2
Kårtorpsvägen 54, Kårtorp, Norrköpings kommun, bild 3

Kårtorpsvägen 54

Fritidshus
Kårtorp, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
525 000 kr
25 m²
2 rum
1 283,5 m² tomt

Välkomna till Kårtorpsvägen 54 och detta trevliga fritidshus med tillhörande gästhus och förrådsbyggnad uppfört på andelstomt. Belägen som sista huset på återvändsgata med härlig naturtomt och fri utsikt över skog och öppet fällt. Närhet till Ensjön och kort gångväg ner till gemensam badplats med omklädningsrum och dusch. På tomten finns även två trevliga altaner med plats för grill och utemöbler. Här samlar ni familj och vänner för trevliga grillkvällar och middagar, regnar det är den ena uteplatsen under tak. Fritidshuset är i fint skick med laminatgolv och tapetserade väggar. Fördelat på två rum samt kök med skåpsförvaring och bordsugn med kokplattor. På tomten finns även ett isolerat gästhus med plats för flera bäddar. Endast ca 15 min bilfärd in till city och bara några minuter bort i Björkalund finner ni nyöppnad matbutik. Andelstomt 132 i Kårtorps fritidsstugeförening, kontakta er bank om villkor för finansiering för denna typ av ägandeform. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Garvaregatan 4B, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun
 • Tis 18 jun kl 16:30
Garvaregatan 4B, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun, bild 2
Garvaregatan 4B, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun, bild 3

Garvaregatan 4B

Lägenhet
Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 895 000 kr
84 m²
3.5 rum
vån 4/17
6 743 kr/mån
34 464 kr/m²

Välkomna till Garvaregatan 4 och detta fantastiska boende! Bostaden om 84kvm är fördelat på 3 rum och kök med öppna sociala ytor och goda förvaringsytor. Belägen på våning 4 med minnesvärd utsikt över Strömsparken och Norrköpings vackra omgivningar! Trevlig nära vattenkontakt men ändå helt utan insyn. Här trivs du som söker en bekväm och modern bostad med ett oslagbart centralt läge. Den sociala och öppna planlösningen skapar en inbjudande atmosfär med plats för umgänge. Här kan du njuta av stunder med familj och vänner medan du förbereder maten eller kopplar av med kvällens underhållning. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus i varje rum, och den stora franska balkongen i vardagsrummet förlänger ditt boendeutrymme med den förtrollande utsikten. Två väldisponerade sovrum och generöst med förvaringsmöjligheter i garderober samt en rymlig klädkammare/kontor. Duschrummet är modernt och smakfullt inrett med kaklade väggar och golv. Praktiskt med både dusch och tvättavdelning med arbetsbänk och skåpsförvaring. Här bor du med närhet till både natursköna promenadstråk och stadens pulserande nattliv. Promenadavstånd till restauranger, barer och caféer samt kommunikationer och resecentrum. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Smedstuguplan 13, Haga, Norrköpings kommun
 • Mån 17 jun kl 17:30
Smedstuguplan 13, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Smedstuguplan 13, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Smedstuguplan 13

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
6 562 kr/mån
19 416 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet på våning 2/3 i hus med hiss. Belägen i omtyckta Haga där du har närhet till både kommunikationer, fina grönområden och citylivets puls. Med tre rum och kök samt en trevlig planlösning är detta ett perfekt hem för såväl den lilla familjen som för dig som vill ha extra utrymme. Lägenheten är ljus och trivsam, med fönster åt tre väderstreck som skapar en härlig atmosfär och generöst med naturligt ljus. Genomgående ljusa och fina ytskikt. Rymligt vardagsrum med plats för både större soffgrupp och matsalsbord om så önskas. Från vardagsrummet nås balkongen med plats för utemöbler och sol stora delar av dagen. Köket är modernt och praktiskt med vita skåpsluckor och plats för matbord. Här kan du enkelt laga goda måltider och bjuda in vänner och familj för trevliga middagar. Lägenheten har även två sovrum i god storlek och gott om förvaringsutrymme i form av garderober och förråd. Badrummet är helkaklat och har alla bekvämligheter du behöver. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Albrektsvägen 169, Centralt, Norrköpings kommun
Albrektsvägen 169, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Albrektsvägen 169, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Albrektsvägen 169

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/7
3 727 kr/mån
34 259 kr/m²

Välkommen till Albrektsvägen 169! Här erbjuds en charmig tvåa i nästintill nytt skick med en härlig och avskild uteplats! Belägen i BRF Nya Parken 1 som bildades 2015/2016 och med närhet till alla bekvämligheter man kan önska sig. Den 54 kvadratmeter stora bostaden har ett välutrustat kök med en öppen och inbjudande planlösning som sträcker sig mot matplatsen och vardagsrummet. En rymlig hall välkomnar er, med gott om förvaringsutrymme, sovrum med garderobsvägg och helkaklat badrum med tvättavdelning. Från sovrummet leder en dörr ut till en uteplats med trätrall, perfekt skyddad från insyn och vänd mot en lugn innergård. Här kan ni njuta av tidiga vårkvällar och härliga sommardagar med tillräckligt med plats för en skön loungemöbelgrupp. Med ett centralt läge har ni nära till trevliga promenadstråk längs strömmen och stadens puls med all dess utbud. Föreningen erbjuder även möjlighet till garageplats under huset (för separat kö) samt en gästlägenhet för familj och vänner att nyttja. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Karin Swanströms gata 1, Sandtorp, Norrköpings kommun
 • Mån 17 jun kl 17:30
Karin Swanströms gata 1, Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 2
Karin Swanströms gata 1, Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 3

Karin Swanströms gata 1

Lägenhet
Sandtorp, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 095 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/3
5 536 kr/mån
30 809 kr/m²

På Karin Swanströms gata 1 finns nu möjlighet att förvärva en eftertraktad trea om 68kvm i BRF Sandtorp! Bostaden är belägen högst upp i huset med stor härlig balkong med bästa solläge. Genomgående moderna och ljusa materialval samt ett härligt ljusinsläpp ifrån två håll. Planlösningen är attraktiv med vardagsrum och kök i öppen yta, två sovrum samt helkaklat duschrum med tvättavdelning och rymlig klädkammare. Bostaden stod klar -21 och är fortsatt i nyskick med målade väggar och parkettgolv. Sandtorp är en trevlig stadsdel med närhet till det mesta. I närområdet finner ni matbutiker, servicebutik, idrottsanläggning, förskola och skola. Ni bor även nära grönområde och kommunikationer som enkelt tar er till Norrköpings innerstad. För dig som hellre tar cykeln finns det fina cykelvägar från området. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gustaf Janzéns gata 35, Sandtorp, Norrköpings kommun
 • Sön 16 jun kl 12:00
Gustaf Janzéns gata 35, Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 2
Gustaf Janzéns gata 35, Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 3

Gustaf Janzéns gata 35

Lägenhet
Sandtorp, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 250 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 659 kr/mån
22 727 kr/m²

Välkomna till Gustaf Janzéns gata 35 och denna ljusa och moderna bostad om 55 kvadratmeter fördelat på två rum och kök. Belägen på våning två i hus med hiss. Genomgående ljusa materialval medmålade väggar och parkettgolv i hall, vardagsrum och sovrum. Rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Plats för både soffgrupp och matbord. Kök med vita skåpsluckor och grå bänkskiva. Rymligt sovrum, stor klädkammare samt helkaklat badrum med tvättavdelning. Denna lägenhet är en del av Brf Kneippen Syd, en förening som bildades år 2015. Belägen i omtyckta Sandtorp som ger närhet till både matbutiker, grönområden och kommunikationer som enkelt tar dig in till centrala Norrköping. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Bråddgatan 23, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bråddgatan 23

Lägenhet
Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 895 000 kr
70,5 m²
2 rum
vån 6/7
4 068 kr/mån
26 879 kr/m²

Välkomna till Bråddgatan 23 och denna centrala och trevliga bostad! Belägen näst högst upp i huset med fint ljusinsläpp och underbar utsikt över takåsarna! Det höga läget ger både ett ljust intryck och insynsskyddat läge. Hörnläget bidrar med fönster i flera väderstreck och utsikt som sträcker sig över staden. Genomgående fint och modernt skick med ljusa färgval, parkettgolv och grått modernt kök. Här flyttar du in och trivs direkt! Interiört möts du av en rymlig möblerbar hall med skjutgarderober till förvaring. Trevlig öppenhet mot både kök och vardagsrum vilket bidrar till en trevlig planlösning. Köket renoverades 2018 med trevlig köksö, integrerad kyl/frys och inbyggnadsugn och mikro. Vardagsrummet förlängs med den inglasade balkongen och detta blir den centrala platsen för umgänge. God plats för både matsalsbord och vardagsrum. Ni har även sovrum samt badrum med tvättmaskin. Stabil och omtyckt HSB förening med bra avgifter där värme, vatten, bredband och fasta abonnemanget för el ingår. Centralt belägen i lugnt kvarter med närhet till både spårvagn, centralstation och universitet. Närheten till Coop bara några meter utanför porten. Möjlighet till garageplats i huset (separat kö) där du smidigt kan ta hissen som går hela vägen! Ni har även trevliga promenadstråk runt Motala Ström och härliga grönområden i Folkparken nära till hands. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Finspångsvägen 72, Eneby / Karlshov, Norrköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Finspångsvägen 72, Eneby / Karlshov, Norrköpings kommun, bild 2
Finspångsvägen 72, Eneby / Karlshov, Norrköpings kommun, bild 3

Finspångsvägen 72

Lägenhet
Eneby / Karlshov, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 195 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/2
6 157 kr/mån
18 106 kr/m²

Välkommen till Karlshov och denna ljusa lägenhet om 66 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök. Bostaden, som är i fint skick, är ljus och modern med genomtänkta materialval. Härligt ljusinsläpp, bra takhöjd, trevlig planlösning med balkong. En rymlig och praktisk hall med platsbyggda garderober skapar ett positivt första intryck. Lägenheten rymmer även ett modernt kök med rostfria vitvaror, två sovrum, och vardagsrum med utgång till balkong. Här hittar man även ett rymligt helkaklat badrum. HSB BRF Pionen i Norrköping bildades -15 och har genomfört flera större renoveringar så som stambyte och nytt tak. Här bor du naturnära och trevligt med närhet till bland annat vackra promenadstråk och goda kommunikationer. Himmelstalundsfältet ligger precis runt hörnet, Eneby centrum med matbutik och serviceutbud en kort promenad bort. Ni har även närhet till lekplatser, förskolor och skolor. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Smedjegatan 21, Centralt / Norr, Norrköpings kommun
 • Ons 26 jun kl 16:45
Smedjegatan 21, Centralt / Norr, Norrköpings kommun, bild 2
Smedjegatan 21, Centralt / Norr, Norrköpings kommun, bild 3

Smedjegatan 21

Lägenhet
Centralt / Norr, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 550 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/3
2 631 kr/mån
34 444 kr/m²

Välkomna till Smedjegatan 21 och denna fantastiska tvårummare om 45kvm! Genomgående ljusa och moderna materialval samt en öppen och attraktiv planlösning. Målade vita väggar samt spotlights i alla rum. Klinkergolv i hall samt parkettgolv i kök/vardagsrum och sovrum. Det moderna köket ligger i öppenhet mot vardagsrummet men avgränsas av bardisk med både förvaring och sittplatser. Vardagsrummet erbjuder god plats för soffgrupp och tv möbel. Härifrån når ni även en trevlig balkong i söderläge. Vidare finner ni ett rymligt sovrum med skjutgarderober och ett helkaklat badrum med kombimaskin. Centralt belägen med närhet till både city, campus samt trevliga grönområden i Folkparken och promenadstråk runt strömmen. Brf Musköten 14 är en välskött förening med bra avgifter och låg belåning. Välkommen med din intresseanmälan för mer information!

 • Premium
 • Balkong
Nordanskogsvägen 37D, Arkösund, Norrköpings kommun
 • Sön 16 jun kl 11:00
Nordanskogsvägen 37D, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 2
Nordanskogsvägen 37D, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 3

Nordanskogsvägen 37D

Radhus
Arkösund, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 495 000 kr
107 m²
4 rum
5 871 kr/mån
23 318 kr/m²

Välkomna till Nordanskogsvägen 37D och detta nybyggda radhus med hög standard, väl valda materialval och social planlösning! Ett trevligt och problemfritt boende med skärgården precis utanför ytterdörren. Insidan erbjuder öppen planlösning på entréplan med god plats för matsalsbord och soffgrupp i anslutning till köket. Braskamin bidrar till extra mysfaktor. Härifrån har ni även utgång till trevlig altan med planteringslådor. Här finns plats för både grill, utemöbler och loungegrupp. På övervåningen finner ni två sovrum samt allrum som enkelt kan inredas till ett ytterligare sovrum om så önskas. Goda förvaringsmöjligheter samt två badrum med dusch. Asfalterad uppfart med plats för två bilar samt mindre altan och förråd på framsidan. Endast ett stenkast ifrån vattnet och med möjlighet till att hyra egen båtplats i mån av plats. På gångavstånd finns hela Arkösunds utbud med mataffär, tennis- & padelbanor, gästhamn, hotell, restauranger och badklippor. Härligt hem för dig som vill leva och bo vid vattnet men även för dig som söker ett bekvämt fritidsboende! Varmt välkommen att boka visning.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Folkborgsvägen 14, Sandtorp, Norrköpings kommun
 • Lör 15 jun kl 14:00
Folkborgsvägen 14, Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 2
Folkborgsvägen 14, Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 3

Folkborgsvägen 14

Lägenhet
Sandtorp, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 295 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/4
2 393 kr/mån
32 375 kr/m²

Välkomna till Folkborgsvägen 14 och denna moderna enrummare om 40 kvm med stor solig balkong! Lägenhet är i fortsatt nyskick med målade väggar och parkettgolv. Ni har även ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Planlösningen är välplanerad med rymlig hall, goda förvaringsytor, stort badrum och modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås en generöst tilltagen balkong i soligt läge med plats för både loungegrupp och matgrupp. Belägen i trevligt område med närhet till matbutiker, fina grönområden samt kommunikationer genom buss och spårvagn. Om du är på jakt efter ett bekymmersfritt och modernt boende med trevligt läge och balkong är denna etta på Folkborgsvägen 14 ett utmärkt val! Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Slussvägen 1, Norsholm, Norrköpings kommun
 • Budgivning pågår

Slussvägen 1

Övrigt
Norsholm, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
295 000 kr
2 rum
1 000 m² tomt

Välkomna till Slussträdgården och denna trevliga handelsträdgård samt butik belägen i Norsholms gamla Postkontor! Här har ni möjligheten att förverkliga drömmen om en egen gårdsbutik med tillhörande trädgård med fantastiskt läge vid Göta kanal. Huset i två plan har en inredd butiksdel samt källare med plats till förvaring. Till huset hör en stor plan trädgårdstomt perfekt för planteringar och trevliga fikagrupper. Tidigare ägares affärsidé var att detta skulle bli en trevlig oas där man kan samlas för att köpa lokalproducerade grönsaker och ägg i takt med årstiderna, sätta sig intill kanalen och avnjuta en glass samt kunna köpa med sig en närodlad bukett från trädgården hem. Just snittblomsodlingen är något som var väldigt omtyckt av besökare! Huset ligger på arrendetomt, det betyder att du äger rätten att nyttja mark och byggnad men äger inte fastigheten. Ej anslutet till vatten eller avlopp. Vatten från kanalen går att ta upp. Samtycke från arrendator krävs för ny- och tillbyggnad och påtaglig förändring av byggnad eller anläggning. Innan arrende övertas krävs även godkännande av affärsidé. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Styrestagatan 6, Centralt / Öster, Norrköpings kommun

Styrestagatan 6

Lägenhet
Centralt / Öster, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
795 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/4
2 337 kr/mån
25 645 kr/m²

Nu ges chans att förvärva en välplanerad etta i stabil och omtyckt förening. Här förfogar ni över en genomgående ljus och trevlig bostad med balkong i bra solläge. Öppen yta mellan sovdel och vardagsrum med bra förvaring och originalgolv samt ett stilrent kök. Adressen är belägen i centrala Norrköping med gångavstånd till kommunikationer och matbutik. Här trivs du som vill bo i ett lugnt område men med stadens puls runt husknuten. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Åbygatan 12 LGH 1103, Centralt / Norr, Norrköpings kommun

Åbygatan 12 LGH 1103

Lägenhet
Centralt / Norr, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 895 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/4
6 954 kr/mån
18 398 kr/m²

- Kontakta mäklaren för bokning av visningstid- Välkomna till Åbygatan 12 och denna moderna 4-rumslägenhet som under 2019-2021 har genomgått en renovering med fokus på moderna och ljusa materialval. Trestavsparkett som löper genom hela bostaden och vitmålade väggar vilket ger en tidlös och fräsch atmosfär. Här möts ni av en generös hall med skjutgarderober. Vidare in möts ni av en semi-öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en rymlig känsla. Här finner du ett stort vardagsrum som är perfekt för umgänge och avkoppling. Köket är modernt och stilrent, utrustat med högkvalitativa apparater och matplats där du kan njuta av måltider i gott sällskap. Med tre sovrum i god storlek finns det gott om plats för hela familjen. Ett av sovrummen har utgång till balkong. Badrum med badkar och dusch samt praktisk gästtoalett. Trevligt läge med närhet till grönområden vid Folkparken där du kan promenera, träna eller helt enkelt njuta av naturen. Dessutom är det bara en kort väg till både centrala Norrköping och resecentrum, vilket gör det enkelt att ta sig runt och uppleva allt som staden har att erbjuda. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Helgeandsgatan 7, Lagerlunda, Norrköpings kommun

Helgeandsgatan 7

Lägenhet
Lagerlunda, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 345 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
3 983 kr/mån
22 049 kr/m²

Kontakta mäklaren för bokning av visningstid! Välkomna till Helgeandsgatan 7 och denna välplanerade 2:a med balkong i lugna och omtyckta Lagerlunda! Lägenheten renoverades i samband med ombildningen av föreningen 2021/2022. Här finner ni en rymlig hall med dubbla klädkammare till förvaring, modernt kök med mycket skåpsluckor och arbetsyta samt plats för matbord. Ni har även ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong, sovrum med garderob samt helkaklat duschrum med tvättmaskin. På Helgeandsgatan 7 bor du med närhet till det mesta. Busskommunikationer, mataffär och trevliga promenadstråk inom gångavstånd. Norrköpings Centralstation ligger ca 2,5km ifrån lägenheten och du tar dig även enkelt in till city! Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Hagebygatan 37, null, Norrköpings kommun

Hagebygatan 37

Lägenhet
Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
750 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 780 kr/mån
26 316 kr/m²

Snabbt tillträde möjligt! Kontakta mäklare för visning. Välkommen till Hagebygatan 37 och denna ljusa och trevliga 1:a om 28,5 kvm. Lägenheten är belägen på våning 4 med hiss. Här möts du av en rymlig hall med flera garderober till förvaring. Ljust och trevligt allrum med fransk balkong och plats för sovdel och soffgrupp. Köket är modernt renoverat. Stort duschrum med tvättmaskin. Stabil Riksbyggen förening med fin innergård, härliga uteplatser, grill och lekplatser. I föreningen finns även tillgång till relaxavdelning med bastu, gym och solarium. Gångavstånd till Norrköpings centrum, Campus, kommunikationer och Vrinneviskogen, Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Slottsgatan 122, Centralt, Norrköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Slottsgatan 122

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
950 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/6
1 812 kr/mån
30 645 kr/m²

Möjligt med snabbt tillträde! Välkomna till Slottsgatan 122 och denna trevliga 1:a om 31kvm!Belägen i en mycket stabil och omtyckt Riksbyggen-förening med låg belåning och låg avgift där både värme, vatten, hushållsel, kabel-tv och bredband (obligatoriskt tillägg) ingår i avgiften. Här bor du centralt och attraktivt i en ljus lägenhet med fina ytskikt och renoverat kök från 2019 samt helkaklat badrum från 2016. Öppen planlösning med bra ljusinsläpp ifrån fönster med utsikt över innergården. Rymlig hall med förvaring, möjlighet till sovalkov plats för soffgrupp, databord samt matbord i anslutning till kök. Lägenheten ligger endast ett stenkast från Norrköpings resecentrum med bra kommunikationer samt med kort gångväg in till både campus och citykärnan. Perfekt som första lägenhet, för studenten eller för pendlaren. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 17