Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jennifer Cademan

Jennifer Cademan

Om mig

För mig är en lyckad bostadsaffär inte en slump, utan resultatet av att ha en dedikerad mäklare vid din sida och att använda väl utformade tjänster med rätt verktyg för både säljare och köpare.Jag vet att extra energi och nya infallsvinklar kan vara avgörande i din affär och göra skillnaden mellan ett slutpris och ett annat. Som fastighetsmäklare strävar jag efter att erbjuda en affärsmässig inställning med fokus på kundnöjdhet och engagemang i varje steg av processen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Anna Särströms gata 11D, Sandtorp, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 14:00
Anna Särströms gata 11D, Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 2
Anna Särströms gata 11D, Sandtorp, Norrköpings kommun, bild 3

Anna Särströms gata 11D

Radhus
Sandtorp, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 995 000 kr
115 m²
5 rum
5 935 kr/mån
26 043 kr/m²

Välkomna till Anna Särströms gata 11D och detta trevliga bostadsradhus med insynsskyddat tomt mot grönyta! På entrésidan finns en stenlagd uppfart med plats för både parkering och utemöbler. Insidan om 115kvm är fördelat på två plan med praktisk och trevlig planlösning. Entréplan bjuder på öppna sällskapsytor och stora fönsterpartier mot uteplats. Golvvärme på hela entréplanet och kvalitativa materialval genomgående. Kök från HTH med bra arbetsytor samt en stor köksö som bjuder in till sällskapligt umgänge under middagar med både familj och vänner. Ni har även plats för soffgrupp och större matsalsbord. Övervåning med markiser som bidrar till behaglig inomhustemperatur/stänger ute värme på sommaren. Tre sovrum samt allrum som både kan nyttjas som tv-rum eller kontorsyta. Generösa förvaringsmöjligheter med flertalet garderober, klädkammare och förråd. Sandtorp är ett lugnt och familjevänligt område med närhet till grönområden, förskolor, mataffärer samt både spårvagn och buss. Ni tar er även enkelt ut på E4an vilket ger bra pendlingsmöjligheter. Här trivs du som vill ha ett bekymmersfritt och rofyllt boende med hög standard på lugn och skyddad gata! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Varggatan 10, null, Valdemarsviks kommun

Varggatan 10

Villa
Valdemarsviks kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
375 000 kr
93,5 m²
3 rum
5 387 kr/mån

Välkomna till Varggatan 10 och detta trevliga enplanshus i bostadsrättsform. Bostaden är i genomgående ljust och trevligt skick med nyligen renoverade ytskikt och kök. Planlösningen ger er 93.5 välplanerade kvm fördelat på två sovrum i god storlek, kök med matplats samt rymligt vardagsrum, badrum och separat tvättstuga. Trädgården är inhägnad av staket och sträcker sig både på bak och framsidan av huset. På baksidan finner ni både en altan som nås från vardagsrummet samt gräsmatta och odlingsmöjligheter. På framsidan väntar en mindre altan som nås från kök/tvättstuga. Utvändigt finner ni även tillhörande carport, asfalterad uppfart och förråd. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Stockholmsvägen 11B, Centralt, Norrköpings kommun
Stockholmsvägen 11B, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Stockholmsvägen 11B, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Stockholmsvägen 11B

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
895 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 3/4
3 111 kr/mån
24 521 kr/m²

Välkomna till Stockholmsvägen 11B där ni nu har chansen att förvärva en modern och stilfull 1rok med balkong. Bra avgift där både bredband och fast avgift av el ingår. Bostaden är belägen på våning 3/4 i hus med hiss. Ljus och trevlig planlösning med fönster åt två håll samt modernt och stilfullt skick. Här kan du flytta in och trivas direkt! Köket är stilfullt renoverat och praktiskt utformat med både gott om arbetsyta och plats för matgrupp. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp och här ges plats för både en bekväm soffgrupp, säng och ett skrivbord för de som jobbar eller pluggar hemifrån. Dessutom finns utgång till balkong, perfekt för att njuta av frisk luft och soliga dagar. Badrummet är helkaklat och praktiskt med stor duschhörna. Läget är centralt med närhet till kommunikationer, vilket gör det lätt att ta sig runt i staden. Campusområdet och grönområden vid folkparken finns inom bekvämt avstånd. Stor och stabil förening med låg belåning. Föreningen har flera gemensamhetsutrymmen och här finner ni både gym, bastu och övernattningsrum. Ni har även en fantastiskt trevlig inhägnad innergård med flertalet sittgrupper och grillplats. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Miltons väg 9, Åby, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 15:00
Miltons väg 9, Åby, Norrköpings kommun, bild 2
Miltons väg 9, Åby, Norrköpings kommun, bild 3

Miltons väg 9

Villa
Åby, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
4 195 000 kr
125 + 4 m²
4 rum
700 m² tomt

Med en härlig ’’Bullerby-känsla’’ finner ni denna idyll. Denna gårdsliknande fastighet breder ut sig över 700 kvm tomt och passar dig som föredrar det enkla livet. Livet utan renoveringar. Här trivs ni direkt i hus om 125 kvm fördelade på fyra rum och kök. Tomten ligger bra till oavsett om du föredrar morgon-, kvälls- eller dagssol. På den stora altanen som vetter mot framsidan äter ni frukost och njuter av solens första strålar för att mot eftermiddagen vrida solstolen varefter solen löper sin utstakade väg över himlen. När dag blir kväll tänder ni brasan på husets baksida och njuter av både kvällssol, eldens sken och en hembakad pizza som med fördel bakas i pizzaugnen. Bostaden har under de senaste åren genomgått flera större renoveringar. Få delar av köket är äldre än ett par år och duschrummet och bastun totalrenoverades under 2021. Husets planlösning bidrar till ett trivsamt hem där livet får stå i fokus. Det trevliga köket mynnar ut i vardagsrum som med sin eldstad blir en samlingsplats när sommaren är över. Blir ni ofta med gäster eller är en stor familj löses detta genom gäststugan som står på tomten. Närheten till stan gör det lätt att, på cirka 10 minuter, nå Ingelsta Handelscentrum. Medan cirka fem minuter i motsatt väderstreck tillåter dig att njuta av fördelarna av att bo naturnära. Ett par hundra meter från huset breder Åbys skogar ut sig med trevliga promenadstråk och badmöjligheter i Glottern. NI har även kort gångavstånd till busshållplats och Åby centrum. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kårtorpsvägen 54, Kårtorp, Norrköpings kommun
  • Imorgon kl 11:00
Kårtorpsvägen 54, Kårtorp, Norrköpings kommun, bild 2
Kårtorpsvägen 54, Kårtorp, Norrköpings kommun, bild 3

Kårtorpsvägen 54

Fritidshus
Kårtorp, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
525 000 kr
25 m²
2 rum
1 283,5 m² tomt

Välkomna till Kårtorpsvägen 54 och detta trevliga fritidshus med tillhörande gästhus och förrådsbyggnad uppfört på andelstomt. Belägen som sista huset på återvändsgata med härlig naturtomt och fri utsikt över skog och öppet fällt. Närhet till Ensjön och kort gångväg ner till gemensam badplats med omklädningsrum och dusch. På tomten finns även två trevliga altaner med plats för grill och utemöbler. Här samlar ni familj och vänner för trevliga grillkvällar och middagar, regnar det är den ena uteplatsen under tak. Fritidshuset är i fint skick med laminatgolv och tapetserade väggar. Fördelat på två rum samt kök med skåpsförvaring och bordsugn med kokplattor. På tomten finns även ett isolerat gästhus med plats för flera bäddar. Endast ca 15 min bilfärd in till city och bara några minuter bort i Björkalund finner ni nyöppnad matbutik. Andelstomt 132 i Kårtorps fritidsstugeförening, kontakta er bank om villkor för finansiering för denna typ av ägandeform. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Smedstuguplan 13, Haga, Norrköpings kommun
Smedstuguplan 13, Haga, Norrköpings kommun, bild 2
Smedstuguplan 13, Haga, Norrköpings kommun, bild 3

Smedstuguplan 13

Lägenhet
Haga, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 495 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
6 562 kr/mån
19 416 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet på våning 2/3 i hus med hiss. Belägen i omtyckta Haga där du har närhet till både kommunikationer, fina grönområden och citylivets puls. Med tre rum och kök samt en trevlig planlösning är detta ett perfekt hem för såväl den lilla familjen som för dig som vill ha extra utrymme. Lägenheten är ljus och trivsam, med fönster åt tre väderstreck som skapar en härlig atmosfär och generöst med naturligt ljus. Genomgående ljusa och fina ytskikt. Rymligt vardagsrum med plats för både större soffgrupp och matsalsbord om så önskas. Från vardagsrummet nås balkongen med plats för utemöbler och sol stora delar av dagen. Köket är modernt och praktiskt med vita skåpsluckor och plats för matbord. Här kan du enkelt laga goda måltider och bjuda in vänner och familj för trevliga middagar. Lägenheten har även två sovrum i god storlek och gott om förvaringsutrymme i form av garderober och förråd. Badrummet är helkaklat och har alla bekvämligheter du behöver. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nordanskogsvägen 37D, Arkösund, Norrköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Nordanskogsvägen 37D, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 2
Nordanskogsvägen 37D, Arkösund, Norrköpings kommun, bild 3

Nordanskogsvägen 37D

Radhus
Arkösund, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 495 000 kr
107 m²
4 rum
5 871 kr/mån
23 318 kr/m²

Välkomna till Nordanskogsvägen 37D och detta nybyggda radhus med hög standard, väl valda materialval och social planlösning! Ett trevligt och problemfritt boende med skärgården precis utanför ytterdörren. Insidan erbjuder öppen planlösning på entréplan med god plats för matsalsbord och soffgrupp i anslutning till köket. Braskamin bidrar till extra mysfaktor. Härifrån har ni även utgång till trevlig altan med planteringslådor. Här finns plats för både grill, utemöbler och loungegrupp. På övervåningen finner ni två sovrum samt allrum som enkelt kan inredas till ett ytterligare sovrum om så önskas. Goda förvaringsmöjligheter samt två badrum med dusch. Asfalterad uppfart med plats för två bilar samt mindre altan och förråd på framsidan. Endast ett stenkast ifrån vattnet och med möjlighet till att hyra egen båtplats i mån av plats. På gångavstånd finns hela Arkösunds utbud med mataffär, tennis- & padelbanor, gästhamn, hotell, restauranger och badklippor. Härligt hem för dig som vill leva och bo vid vattnet men även för dig som söker ett bekvämt fritidsboende! Varmt välkommen att boka visning.

  • Premium
  • Uteplats
Blockstensgatan 2, Vilbergen, Norrköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Blockstensgatan 2

Lägenhet
Vilbergen, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 250 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 285 kr/mån
18 519 kr/m²

Välkomna till Blockstensgatan 2 och denna ljusa och trivsamma 2:a med inglasad balkong! Belägen på entréplan med tillhörande förråd i anslutning till lägenheten. Genomgående ljusa och trevliga materialval med ljusa tapetserade väggar samt parkettgolv i hall, vardagsrum och sovrum. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsbord om så önskas. Härifrån finns även utgång till inglasad balkong. Vidare finner ni ett ljust kök med matplats och sovrum med flertalet garderober. Helkaklat badrum med tvättmaskin som renoverades i samband med stambyte. Riksbyggen Brf Opalen är en stabil och välskött förening med låg belåning. I Vilbergen bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till kommunikationer, skolor, matbutik, grönområden och samtidigt cykelavstånd till stadskärnan. Välkommen på visning!

  • Balkong
Slussvägen 1, Norsholm, Norrköpings kommun

Slussvägen 1

Övrigt
Norsholm, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
295 000 kr
2 rum
1 000 m² tomt

Välkomna till Slussträdgården och denna trevliga handelsträdgård samt butik belägen i Norsholms gamla Postkontor! Här har ni möjligheten att förverkliga drömmen om en egen gårdsbutik med tillhörande trädgård med fantastiskt läge vid Göta kanal. Huset i två plan har en inredd butiksdel samt källare med plats till förvaring. Till huset hör en stor plan trädgårdstomt perfekt för planteringar och trevliga fikagrupper. Tidigare ägares affärsidé var att detta skulle bli en trevlig oas där man kan samlas för att köpa lokalproducerade grönsaker och ägg i takt med årstiderna, sätta sig intill kanalen och avnjuta en glass samt kunna köpa med sig en närodlad bukett från trädgården hem. Just snittblomsodlingen är något som var väldigt omtyckt av besökare! Huset ligger på arrendetomt, det betyder att du äger rätten att nyttja mark och byggnad men äger inte fastigheten. Ej anslutet till vatten eller avlopp. Vatten från kanalen går att ta upp. Samtycke från arrendator krävs för ny- och tillbyggnad och påtaglig förändring av byggnad eller anläggning. Innan arrende övertas krävs även godkännande av affärsidé. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Trozelligatan 53, Söder / Klingsberg, Norrköpings kommun
Trozelligatan 53, Söder / Klingsberg, Norrköpings kommun, bild 2
Trozelligatan 53, Söder / Klingsberg, Norrköpings kommun, bild 3

Trozelligatan 53

Lägenhet
Söder / Klingsberg, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 350 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/3
3 087 kr/mån
32 143 kr/m²

Välkomna till Trozelligatan 53 och denna ljusa och trevliga lägenhet med balkong! Belägen i det fridfulla Söder/Klingsberg med närhet till grönskande parkområden och Vrinneviskogen vilket ger er både trevliga promenad- och löparspår. Dessutom har lägenheten ett bekvämt avstånd till centrala Norrköping, matbutiker och kollektivtrafik. Lägenheten är i genomgående fint skick med moderna färgval och en inbjudande röd tråd som genomsyrar bostaden. Modernt kök med stilrena ytor och plats för ett mindre matbord. Ljust och öppet vardagsrummet som leder ut till en solig balkong, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Sovrummet är välplanerat med gott om förvaringsutrymme för dina kläder. Badrummet är delvis kaklat och är utrustat med tvättmaskin. Denna lägenhet är en del av en välskött HSB-förening med en fördelaktig månadsavgift som inkluderar kostnader för värme, vatten, TV och hushållsel. Här känner ni er hemma direkt i en välskött lägenhet med närhet till både natur och stad. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Finspångsvägen 72, Eneby / Karlshov, Norrköpings kommun
Finspångsvägen 72, Eneby / Karlshov, Norrköpings kommun, bild 2
Finspångsvägen 72, Eneby / Karlshov, Norrköpings kommun, bild 3

Finspångsvägen 72

Lägenhet
Eneby / Karlshov, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 350 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/2
6 157 kr/mån
20 455 kr/m²

Välkommen till Karlshov och denna ljusa lägenhet om 66 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök. Bostaden, som är i fint skick, är ljus och modern med genomtänkta materialval. Härligt ljusinsläpp, bra takhöjd, trevlig planlösning med balkong. En rymlig och praktisk hall med platsbyggda garderober skapar ett positivt första intryck. Lägenheten rymmer även ett modernt kök med rostfria vitvaror, två sovrum, och vardagsrum med utgång till balkong. Här hittar man även ett rymligt helkaklat badrum. HSB BRF Pionen i Norrköping bildades -15 och har genomfört flera större renoveringar så som stambyte och nytt tak. Här bor du naturnära och trevligt med närhet till bland annat vackra promenadstråk och goda kommunikationer. Himmelstalundsfältet ligger precis runt hörnet, Eneby centrum med matbutik och serviceutbud en kort promenad bort. Ni har även närhet till lekplatser, förskolor och skolor. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Styrestagatan 6, Centralt / Öster, Norrköpings kommun

Styrestagatan 6

Lägenhet
Centralt / Öster, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
795 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/4
2 337 kr/mån
25 645 kr/m²

Nu ges chans att förvärva en välplanerad etta i stabil och omtyckt förening. Här förfogar ni över en genomgående ljus och trevlig bostad med balkong i bra solläge. Öppen yta mellan sovdel och vardagsrum med bra förvaring och originalgolv samt ett stilrent kök. Adressen är belägen i centrala Norrköping med gångavstånd till kommunikationer och matbutik. Här trivs du som vill bo i ett lugnt område men med stadens puls runt husknuten. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Stationsvägen 16, Skärblacka, Norrköpings kommun

Stationsvägen 16

Villa
Skärblacka, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 995 000 kr
86 + 86 m²
5 rum
664 m² tomt

Välkommen till denna trevliga enplansvilla med källare, belägen i ett lugnt och barnvänligt område. Bostaden erbjuder en öppen och trevlig planlösning och en stor, insynsskyddad trädgårdstomt med altan. På entréplan finner ni två sovrum i god storlek, vardagsrum i öppen planlösning mot kök och matplats samt badrum. På källarplan finner ni ytterligare ett sovrum samt gillestuga med gästrum, helkaklat badrum med både dusch och badkar samt tvättstuga och bra förvaringsytor. Den stora trädgårdstomten erbjuder gott om utrymme för barnen att leka samtidigt som du kan njuta av avskildhet och ro. Trevligt belägen med närhet till lekplats och grönområden samt bussförbindelser, skolor och matbutik. Här är det enkelt att ta sig runt och ha allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Helgeandsgatan 7, Lagerlunda, Norrköpings kommun
  • Ons 8 maj kl 16:30

Helgeandsgatan 7

Lägenhet
Lagerlunda, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 345 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/2
3 983 kr/mån
22 049 kr/m²

Kontakta mäklaren för bokning av visningstid! Välkomna till Helgeandsgatan 7 och denna välplanerade 2:a med balkong i lugna och omtyckta Lagerlunda! Lägenheten renoverades i samband med ombildningen av föreningen 2021/2022. Här finner ni en rymlig hall med dubbla klädkammare till förvaring, modernt kök med mycket skåpsluckor och arbetsyta samt plats för matbord. Ni har även ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong, sovrum med garderob samt helkaklat duschrum med tvättmaskin. På Helgeandsgatan 7 bor du med närhet till det mesta. Busskommunikationer, mataffär och trevliga promenadstråk inom gångavstånd. Norrköpings Centralstation ligger ca 2,5km ifrån lägenheten och du tar dig även enkelt in till city! Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Trozelligatan 33, Söder, Norrköpings kommun

Trozelligatan 33

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
995 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/3
1 945 kr/mån
31 094 kr/m²

Välkomna till Trozelligatan 33 och denna kvadratsmarta enrummare med stor härlig balkong! Här bor ni med en bra månadskostnad i en stambytt och stabil förening med trevlig innergård. På söder har ni närhet till det mesta. Norrköpings city ligger med gångavstånd och i närområdet finns flera trevliga promenadstråk. Spårvagnen nås precis utanför porten och ni har även närhet till både universitet, matbutik och centralstation. Lägenhetens planlösning tar vara på dess kvadratmeter och är både ljus och öppen. Ni finner även flera charmiga detaljer som trägolv, generös takhöjd och funkiskök. Balkongen ger plats för mindre soffgrupp eller cafébord. Både balkong och bostadens fönster vetter mot den lugna innergården vilket både ger ett fint ljusinsläpp och utsikt. Här bor ni i en omtyckt förening och på behagligt avstånd till det mesta. Bra förvaring, en funktionell planlösning och genomgående ljusa och nya ytskikt gör att du enkelt kan flytta in och trivas direkt! Välkommen på visning!

  • Balkong
Hagebygatan 37, null, Norrköpings kommun

Hagebygatan 37

Lägenhet
Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
750 000 kr
28,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 780 kr/mån
26 316 kr/m²

Snabbt tillträde möjligt! Kontakta mäklare för visning. Välkommen till Hagebygatan 37 och denna ljusa och trevliga 1:a om 28,5 kvm. Lägenheten är belägen på våning 4 med hiss. Här möts du av en rymlig hall med flera garderober till förvaring. Ljust och trevligt allrum med fransk balkong och plats för sovdel och soffgrupp. Köket är modernt renoverat. Stort duschrum med tvättmaskin. Stabil Riksbyggen förening med fin innergård, härliga uteplatser, grill och lekplatser. I föreningen finns även tillgång till relaxavdelning med bastu, gym och solarium. Gångavstånd till Norrköpings centrum, Campus, kommunikationer och Vrinneviskogen, Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Slottsgatan 122, Centralt, Norrköpings kommun
  • Ons 8 maj kl 16:30

Slottsgatan 122

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
950 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/6
1 812 kr/mån
30 645 kr/m²

Möjligt med snabbt tillträde! Välkomna till Slottsgatan 122 och denna trevliga 1:a om 31kvm!Belägen i en mycket stabil och omtyckt Riksbyggen-förening med låg belåning och låg avgift där både värme, vatten, hushållsel, kabel-tv och bredband (obligatoriskt tillägg) ingår i avgiften. Här bor du centralt och attraktivt i en ljus lägenhet med fina ytskikt och renoverat kök från 2019 samt helkaklat badrum från 2016. Öppen planlösning med bra ljusinsläpp ifrån fönster med utsikt över innergården. Rymlig hall med förvaring, möjlighet till sovalkov plats för soffgrupp, databord samt matbord i anslutning till kök. Lägenheten ligger endast ett stenkast från Norrköpings resecentrum med bra kommunikationer samt med kort gångväg in till både campus och citykärnan. Perfekt som första lägenhet, för studenten eller för pendlaren. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 17