Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jennifer Cademan

Jennifer Cademan

Om mig

För mig är en lyckad bostadsaffär inte en slump, utan resultatet av att ha en dedikerad mäklare vid din sida och att använda väl utformade tjänster med rätt verktyg för både säljare och köpare.Jag vet att extra energi och nya infallsvinklar kan vara avgörande i din affär och göra skillnaden mellan ett slutpris och ett annat. Som fastighetsmäklare strävar jag efter att erbjuda en affärsmässig inställning med fokus på kundnöjdhet och engagemang i varje steg av processen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Garvaregatan 4B, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun
  • Kommande
Garvaregatan 4B, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun, bild 2
Garvaregatan 4B, Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun, bild 3

Garvaregatan 4B

Lägenhet
Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 295 000 kr
84 m²
3 rum
vån 6/17
6 743 kr/mån
39 226 kr/m²

Välkomna till Garvaregatan 4 och denna trevliga nyproducerade 3:a med perfekt läge i huset och oförglömlig utsikt över Strömsparken och vackra Norrköping! Här trivs du som drömmer om en bekväm och modern bostad med centralt läge. När du stiger in i bostaden möts du av en öppen och social planlösningen mellan kök och vardagsrum. Här skapas en atmosfär av samhörighet och möjligheten att umgås med familj och vänner medan maten tillagas eller kvällens underhållning avnjuts. Stora fönsterpartier som släpper in generös mängd naturligt ljus i alla rum och i vardagsrummet kan ni öppna upp den franska balkongen med magisk utsikt. Lägenheten erbjuder inte bara en fantastisk social yta, utan också två välplanerade sovrum samt goda förvaringsutrymmen i garderober och stor klädkammare/förråd. Modernt och rymliga duschrum, smakfullt utformat i lugna beiga naturtoner med både dusch och tvättavdelning. Materialvalen i lägenheten är förstklassiga. Den nuvarande säljaren har lagt till sina egna stilsäkra färgsättningsval till de redan genomtänkta och högklassiga materialvalen. Denna unika lägenhet är en pärla i Norrköpings stadssiluett, belägen i stadens högsta bostadsbyggnad. Med närhet till Motala Ström, Strömsparken och dess natursköna promenadstråk, samt stadens puls och nattliv, är det lätt att känna sig hemma. En kort promenad tar dig till restauranger, barer och caféer för en kväll med god mat och underhållning. Välkommen hem till Garvaregatan 4!

  • Premium
  • Hiss
Slottsgatan 88, Centralt, Norrköpings kommun
  • Kommande
Slottsgatan 88, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Slottsgatan 88, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Slottsgatan 88

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 195 000 kr
29,7 m²
1 rum
vån 2/5
2 631 kr/mån
40 236 kr/m²

Välkomna till Slottsgatan 88! Här finner ni en trevlig 1a med hög standard och inglasad balkong. Lägenheten är fortsatt i nyskick med parkettgolv och vitmålade väggar samt klinkergolv i hall. Fullt utrustat med modernt kök och stort helkaklat badrum med tvättmaskin. Öppen planlösning med fint ljusinsläpp som ger plats för både soffa, matbord och säng. Centralt belägen med bekvämt gångavstånd till Campus och city. Du bor även precis bredvid strömmen med trevliga promenadstråk och fina vyer. För pendlaren så ligger Resecentrum ett stenkast bort. Bra förening med lägenheter byggda 2016. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2