Mäklare Magnus Eklind

Magnus Eklind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bjärstad Tallgläntan 1, Vikbolandet, Norrköpings kommun

Bjärstad Tallgläntan 1

Tomt
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 195 000 kr
3 849 m² tomt

Upptäck Lantlivets Dröm - Naturskön Tomt med Vacker Utsikt! Drömmer du om ett liv i harmoni med naturen? Nu har du möjligheten att förverkliga din dröm på denna fantastiska lantliga naturtomt, belägen endast 20 minuter från Norrköping och Söderköping. Här väntar en idyllisk plats som erbjuder den perfekta kombinationen av lugn landsbygd och närhet till stadsbekvämligheter. Naturskön Tomt: Denna generösa naturtomt sträcker sig över grönskande landskap och bjuder på en förtrollande vy över böljande åkrar. Här är det lätt att koppla av och andas in den friska luften medan du njuter av den spektakulära naturen omkring dig. Tomtens storlek ger dig gott om utrymme att förverkliga dina trädgårdsdrömmar och skapa en plats för avkoppling och rekreation. Bygg Ditt Drömhus: Med denna tomt som canvas har du möjligheten att skapa det perfekta hemmet. Tänk dig att vakna varje morgon till soluppgången över de frodiga fälten och avsluta dagen med magiska solnedgångar. Designa ditt drömhus med stora fönster för att maximalt utnyttja den panoramautsikt som denna tomt erbjuder. Nära Till Norrköping: Trots den natursköna avskildheten är du bara en kort bilresa bort från Norrköping/Söderköping. Där hittar du ett brett utbud av butiker, restauranger och kulturella evenemang. Detta ger dig flexibiliteten att njuta av både det lantliga lugnet och stadens puls, allt inom bekvämt räckhåll. Livsstil och Möjligheter: Denna plats erbjuder mer än bara en tomt - det erbjuder en livsstil. Här kan du odla dina egna grönsaker, ta promenader i den omgivande naturen och njuta av stillheten som endast lantlivet kan erbjuda. Det är en möjlighet att skapa dina egna minnen och leva i harmoni med naturen. Färdigt bygglov finns för att kunna bygga tvåplansvilla om ca 175 kvm. Kontakta oss idag för mer information och ta ett steg närmare din dröm om det perfekta lantliga livet! Välkommen till din framtida oas!

S:t persgatan 39, Centralt, Norrköpings kommun
  • Mån 9 okt kl 16:30
S:t persgatan 39, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
S:t persgatan 39, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

S:t persgatan 39

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 895 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/4
5 580 kr/mån
20 160 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska fyrarummare med två toaletter. En attraktiv hörnlägenhet med stor inglasad balkong där du kan njuta av både vårsol och ljumma sommarkvällar. Här erbjuds du närhet till alla bekvämligheter och nöjen som Norrköping city har att erbjuda – samtidigt som du kan koppla av i avskildhet när du kommer hem. Denna bostad har verkligen allt du kan önska dig. Med fyra rymliga rum och kök får du gott om plats att skapa ditt drömhem. Lägenheten har dessutom besiktigats utan anmärkning. Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till både lugn och stadens puls. En extra bonus är den låsta innergården där du kan njuta av grönska och samtidigt låta barnen leka fritt i en skyddad och privat miljö. Bostadsrättsföreningen erbjuder en mängd bekvämligheter som en samlingslokal för evenemang och fester, en övernattningslägenhet för dina gäster samt en härlig avkopplande bastu. Tveka inte att ta chansen att bli ägare till denna bostadsrätt. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning. Du kommer inte att bli besviken!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Garvaregatan 6B, null, Norrköpings kommun
Garvaregatan 6B, null, Norrköpings kommun, bild 2
Garvaregatan 6B, null, Norrköpings kommun, bild 3

Garvaregatan 6B

Lägenhet
Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 395 000 kr
84,8 m²
3 rum
vån 1/4
5 576 kr/mån
40 035 kr/m²

Unik bostadrätt med industriell charm och modern elegans! Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av staden. Denna enastående bostadsrätt erbjuder allt du kan önska dig och mer därtill. Här har du chansen att äga en del av historien i denna ombyggda industrifastighet, där råa tegelväggar och imponerande 4 meters takhöjd skapar en atmosfär av autentiskt industriellt arv. Steg in i denna unika bostad och låt dig översköljas av känslan av rymd och ljus. Den generösa takhöjden ger inte bara utrymme åt fantasin, den skapar även en luftig känsla som öppnar upp för oändliga inredningsmöjligheter. Här finns inga begränsningar för din kreativitet – skapa ditt eget konstnärliga uttryck och lev ut dina inredningsdrömmar! De två loften adderar ännu mer flexibilitet till ditt nya hem. Använd dem som inspirerande arbetsutrymme, en mysig läshörna eller som en extra sovplats för gäster. Möjligheterna är oändliga och anpassningsbara efter dina behov. Njut av dina stunder utomhus på den privata uteplatsen, där du kan odla växter, njuta av solen eller kanske ordna en trevlig grillkväll med vänner och familj. Den centrala och bekväma placeringen innebär att allt du behöver finns precis runt hörnet. Från trendiga restauranger till lokala butiker och grönskande parker – allt är inom bekvämt räckhåll. Påkostade materialval och moderna bekvämligheter har noggrant valts för att säkerställa en lyxig livsstil. Här kan du förvänta dig högkvalitativa ytor, vackra detaljer och en övergripande känsla av exklusivitet. Samlingsplatsen för de som söker det unika, det autentiska och det eleganta. Denna bostadsrätt är inte bara ett hem, det är en upplevelse. Kom och upptäck ditt nya liv idag – industriell charm möter modern lyx på ett sätt du aldrig sett förut! Kontakta oss för att boka en visning och låt oss ta dig med på en resa mot ditt nya hem.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Skvattramstigen 33, Svärtinge, Norrköpings kommun

Skvattramstigen 33

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 400 000 kr
752 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömboende med närheten till Glan. Tomten är på 752 m² och obunden till husleverantör, så du fritt kan välja vad du vill bygga. Tomten är belägen i Svärtinge Skogsbacke som ligger ca 1 mil från Norrköping. Svärtinge är ett populärt samhälle med nära till naturen. I området finner du en ny skola, F-6 och en nybyggd förskola öppnar inom kort. Bra kommunikationer till Norrköping och Finspång samt cykelväg in till Svärtinge där det bl a finns livsmedelsaffär, idrottshall och badstrand. Byggrätt För fastigheterna gäller följande detaljplan, där huvudbyggnadens största byggnadsarea är om 140 m² eller 15 procent av fastighetsstorleken, dock max 200 m². Största byggnadsarea för komplementbyggnader är 50 m². Huvudbyggnad får vara högst två våningar därutöver medges suterrängvåning. Suterrängvåning högre än 1,7 meter måste förses med fönster. Minsta fastighetstorlek är 700 m². När det gäller marknivå får den inte ändras mer än +/- en meter om inte tillgänglighetskrav motiverar en större förändring. Gällande detaljplanehandlingar finns att hämta på länkarna nedan: Plankarta: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Plankarta/1615404.pdf Beskrivning: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Planbeskrivning/1615134.pdf Fiber Kommunal öppen fiber finns i tomtgräns. Köparen ansvarar själv för att ta kontakt med Nodra. Anslutningsavgiften är fn 29 000 kr. Utfart och krossdike I det fall utfart från fastigheten kommer att ske över ett s.k. krossdike som ligger mellan fastighetsgräns och vägbanan, måste detta anmälas och godkännas av kommunen innan uppförande. Utfarten över krossdiket behöver vara asfaltsbelagd för att klara snöröjning m.m. i framtiden. Se informationsblad, under länkar, om krossdiken m.m. Gränsutmärkning Fastigheterna är avstyckade och fastighetsgränserna är markerade med stadigvarande gränsmarkeringar i behövlig omfattning. I det fall framtida markarbeten på fastigheten medför att gränsmarkeringarna rubbas eller försvinner är det blivande fastighetsägares ansvar att ansöka hos lantmäterimyndigheten om att gränsmarkeringarna återutmärks (särskild gränsutmärkning). Anslutningsavgiften för kommunalt V/A tillkommer och är fn en kostnad om 119 322,50 kr. Anslutningsavgiften för el tillkommer är fn en kostnad om 38 125 kr. Anslutningsavgiften för kommunalt V/A är fn 119 322,50 kr. Fastigheten får ej köpas av juridisk person. Varmt välkommen att visa ditt intresse!

Skvattramstigen 31, Svärtinge, Norrköpings kommun

Skvattramstigen 31

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 400 000 kr
764 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömboende med närheten till Glan. Tomten är på 764 m² och obunden till husleverantör, så du fritt kan välja vad du vill bygga. Tomten är belägen i Svärtinge Skogsbacke som ligger ca 1 mil från Norrköping. Svärtinge är ett populärt samhälle med nära till naturen. I området finner du en ny skola, F-6 och en nybyggd förskola öppnar inom kort. Bra kommunikationer till Norrköping och Finspång samt cykelväg in till Svärtinge där det bl a finns livsmedelsaffär, idrottshall och badstrand. Byggrätt För fastigheterna gäller följande detaljplan, där huvudbyggnadens största byggnadsarea är om 140 m² eller 15 procent av fastighetsstorleken, dock max 200 m². Största byggnadsarea för komplementbyggnader är 50 m². Huvudbyggnad får vara högst två våningar därutöver medges suterrängvåning. Suterrängvåning högre än 1,7 meter måste förses med fönster. Minsta fastighetstorlek är 700 m². När det gäller marknivå får den inte ändras mer än +/- en meter om inte tillgänglighetskrav motiverar en större förändring. Gällande detaljplanehandlingar finns att hämta på länkarna nedan: Plankarta: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Plankarta/1615404.pdf Beskrivning: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Planbeskrivning/1615134.pdf Fiber Kommunal öppen fiber finns i tomtgräns. Köparen ansvarar själv för att ta kontakt med Nodra. Anslutningsavgiften är fn 29 000 kr. Utfart och krossdike I det fall utfart från fastigheten kommer att ske över ett s.k. krossdike som ligger mellan fastighetsgräns och vägbanan, måste detta anmälas och godkännas av kommunen innan uppförande. Utfarten över krossdiket behöver vara asfaltsbelagd för att klara snöröjning m.m. i framtiden. Se informationsblad, under länkar, om krossdiken m.m. Gränsutmärkning Fastigheterna är avstyckade och fastighetsgränserna är markerade med stadigvarande gränsmarkeringar i behövlig omfattning. I det fall framtida markarbeten på fastigheten medför att gränsmarkeringarna rubbas eller försvinner är det blivande fastighetsägares ansvar att ansöka hos lantmäterimyndigheten om att gränsmarkeringarna återutmärks (särskild gränsutmärkning). Anslutningsavgiften för kommunalt V/A tillkommer och är fn en kostnad om 119 754,50 kr. Anslutningsavgiften för el tillkommer är fn en kostnad om 38 125 kr. Fastigheten får ej köpas av juridisk person. Varmt välkommen att visa ditt intresse!

Skvattramstigen 29, Svärtinge, Norrköpings kommun

Skvattramstigen 29

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 100 000 kr
750 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömboende med närheten till Glan. Tomten är på 750 m² och obunden till husleverantör, så du fritt kan välja vad du vill bygga. Tomten är belägen i Svärtinge Skogsbacke som ligger ca 1 mil från Norrköping. Svärtinge är ett populärt samhälle med nära till naturen. I området finner du en ny skola, F-6 och en nybyggd förskola öppnar inom kort. Bra kommunikationer till Norrköping och Finspång samt cykelväg in till Svärtinge där det bl a finns livsmedelsaffär, idrottshall och badstrand. Byggrätt För fastigheterna gäller följande detaljplan, där huvudbyggnadens största byggnadsarea är om 140 m² eller 15 procent av fastighetsstorleken, dock max 200 m². Största byggnadsarea för komplementbyggnader är 50 m². Huvudbyggnad får vara högst två våningar därutöver medges suterrängvåning. Suterrängvåning högre än 1,7 meter måste förses med fönster. Minsta fastighetstorlek är 700 m². När det gäller marknivå får den inte ändras mer än +/- en meter om inte tillgänglighetskrav motiverar en större förändring. Gällande detaljplanehandlingar finns att hämta på länkarna nedan: Plankarta: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Plankarta/1615404.pdf Beskrivning: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Planbeskrivning/1615134.pdf Fiber Kommunal öppen fiber finns i tomtgräns. Köparen ansvarar själv för att ta kontakt med Nodra. Anslutningsavgiften är fn 29 000 kr. Utfart och krossdike I det fall utfart från fastigheten kommer att ske över ett s.k. krossdike som ligger mellan fastighetsgräns och vägbanan, måste detta anmälas och godkännas av kommunen innan uppförande. Utfarten över krossdiket behöver vara asfaltsbelagd för att klara snöröjning m.m. i framtiden. Se informationsblad, under länkar, om krossdiken m.m. Gränsutmärkning Fastigheterna är avstyckade och fastighetsgränserna är markerade med stadigvarande gränsmarkeringar i behövlig omfattning. I det fall framtida markarbeten på fastigheten medför att gränsmarkeringarna rubbas eller försvinner är det blivande fastighetsägares ansvar att ansöka hos lantmäterimyndigheten om att gränsmarkeringarna återutmärks (särskild gränsutmärkning). Anslutningsavgiften för kommunalt V/A tillkommer och är fn en kostnad om 119 250,50 kr. Anslutningsavgiften för el tillkommer är fn en kostnad om 38 125 kr. Fastigheten får ej köpas av juridisk person. Varmt välkommen att visa ditt intresse!

Skvattramstigen 27, Svärtinge, Norrköpings kommun

Skvattramstigen 27

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 100 000 kr
751 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömboende med närheten till Glan. Tomten är på 751 m² och obunden till husleverantör, så du fritt kan välja vad du vill bygga. Tomten är belägen i Svärtinge Skogsbacke som ligger ca 1 mil från Norrköping. Svärtinge är ett populärt samhälle med nära till naturen. I området finner du en ny skola, F-6 och en nybyggd förskola öppnar inom kort. Bra kommunikationer till Norrköping och Finspång samt cykelväg in till Svärtinge där det bl a finns livsmedelsaffär, idrottshall och badstrand. Byggrätt För fastigheterna gäller följande detaljplan, där huvudbyggnadens största byggnadsarea är om 140 m² eller 15 procent av fastighetsstorleken, dock max 200 m². Största byggnadsarea för komplementbyggnader är 50 m². Huvudbyggnad får vara högst två våningar därutöver medges suterrängvåning. Suterrängvåning högre än 1,7 meter måste förses med fönster. Minsta fastighetstorlek är 700 m². När det gäller marknivå får den inte ändras mer än +/- en meter om inte tillgänglighetskrav motiverar en större förändring. Gällande detaljplanehandlingar finns att hämta på länkarna nedan: Plankarta: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Plankarta/1615404.pdf Beskrivning: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Planbeskrivning/1615134.pdf Fiber Kommunal öppen fiber finns i tomtgräns. Köparen ansvarar själv för att ta kontakt med Nodra. Anslutningsavgiften är fn 29 000 kr. Utfart och krossdike I det fall utfart från fastigheten kommer att ske över ett s.k. krossdike som ligger mellan fastighetsgräns och vägbanan, måste detta anmälas och godkännas av kommunen innan uppförande. Utfarten över krossdiket behöver vara asfaltsbelagd för att klara snöröjning m.m. i framtiden. Bifogat finns ett informationsblad om krossdiken m.m. Gränsutmärkning Fastigheterna är avstyckade och fastighetsgränserna är markerade med stadigvarande gränsmarkeringar i behövlig omfattning. Förrättningskarta och teknisk beskrivning från nyligen utförd markering av gränser bifogas. I det fall framtida markarbeten på fastigheten medför att gränsmarkeringarna rubbas eller försvinner är det blivande fastighetsägares ansvar att ansöka hos lantmäterimyndigheten om att gränsmarkeringarna återutmärks (särskild gränsutmärkning). Anslutningsavgiften för kommunalt V/A tillkommer och är fn en kostnad om 119 286,50 kr. Anslutningsavgiften för el tillkommer är fn en kostnad om 38 125 kr. Fastigheten får ej köpas av juridisk person. Varmt välkommen att visa ditt intresse! - Nu har ni möjlighet att kunna bygga ert drömboende med närheten till Glan. Tomten på 751 kvm är obunden så ni fritt kan välja hur ni vill bygga. Tomten är belägen i Svärtinge Skogsbacke som är ca 1 mil från Norrköping. Svärtinge är ett populärt samhälle med närhet till naturen. Välkommen med din intresseanmälan. Anslutningsavgiften för kommunalt V/A är fn 119 286,50 kr

Skvattramstigen 22, Svärtinge, Norrköpings kommun

Skvattramstigen 22

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 500 000 kr
1 014 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömboende med närheten till Glan. Tomten är på 1 041 m² och obunden till husleverantör, så du fritt kan välja vad du vill bygga. Tomten är belägen i Svärtinge Skogsbacke som ligger ca 1 mil från Norrköping. Svärtinge är ett populärt samhälle med nära till naturen. I området finner du en ny skola, F-6 och en nybyggd förskola öppnar inom kort. Bra kommunikationer till Norrköping och Finspång samt cykelväg in till Svärtinge där det bl a finns livsmedelsaffär, idrottshall och badstrand. Byggrätt För fastigheterna gäller följande detaljplan, där huvudbyggnadens största byggnadsarea är om 140 m² eller 15 procent av fastighetsstorleken, dock max 200 m². Största byggnadsarea för komplementbyggnader är 50 m². Huvudbyggnad får vara högst två våningar därutöver medges suterrängvåning. Suterrängvåning högre än 1,7 meter måste förses med fönster. Minsta fastighetstorlek är 700 m². När det gäller marknivå får den inte ändras mer än +/- en meter om inte tillgänglighetskrav motiverar en större förändring. Gällande detaljplanehandlingar finns att hämta på länkarna nedan: Plankarta: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Plankarta/1615404.pdf Beskrivning: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Planbeskrivning/1615134.pdf Fiber Kommunal öppen fiber finns i tomtgräns. Köparen ansvarar själv för att ta kontakt med Nodra. Anslutningsavgiften är fn 29 000 kr. Utfart och krossdike I det fall utfart från fastigheten kommer att ske över ett s.k. krossdike som ligger mellan fastighetsgräns och vägbanan, måste detta anmälas och godkännas av kommunen innan uppförande. Utfarten över krossdiket behöver vara asfaltsbelagd för att klara snöröjning m.m. i framtiden. Se informationsblad, under länkar, om krossdiken m.m. Gränsutmärkning Fastigheterna är avstyckade och fastighetsgränserna är markerade med stadigvarande gränsmarkeringar i behövlig omfattning. I det fall framtida markarbeten på fastigheten medför att gränsmarkeringarna rubbas eller försvinner är det blivande fastighetsägares ansvar att ansöka hos lantmäterimyndigheten om att gränsmarkeringarna återutmärks (särskild gränsutmärkning). Anslutningsavgiften för kommunalt V/A tillkommer och är fn en kostnad om 128 745,50 kr. Anslutningsavgiften för el tillkommer är fn en kostnad om 38 125 kr. Fastigheten får ej köpas av juridisk person. Varmt välkommen att visa ditt intresse!

Skvattramstigen 20, Svärtinge, Norrköpings kommun

Skvattramstigen 20

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 500 000 kr
1 071 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömboende med närheten till Glan. Tomten är på 1071 m² och obunden till husleverantör, så du fritt kan välja vad du vill bygga. Tomten är belägen i Svärtinge Skogsbacke som ligger ca 1 mil från Norrköping. Svärtinge är ett populärt samhälle med nära till naturen. I området finner du en ny skola, F-6 och en nybyggd förskola öppnar inom kort. Bra kommunikationer till Norrköping och Finspång samt cykelväg in till Svärtinge där det bl a finns livsmedelsaffär, idrottshall och badstrand. Byggrätt För fastigheterna gäller följande detaljplan, där huvudbyggnadens största byggnadsarea är om 140 m² eller 15 procent av fastighetsstorleken, dock max 200 m². Största byggnadsarea för komplementbyggnader är 50 m². Huvudbyggnad får vara högst två våningar därutöver medges suterrängvåning. Suterrängvåning högre än 1,7 meter måste förses med fönster. Minsta fastighetstorlek är 700 m². När det gäller marknivå får den inte ändras mer än +/- en meter om inte tillgänglighetskrav motiverar en större förändring. Gällande detaljplanehandlingar finns att hämta på länkarna nedan: Plankarta: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Plankarta/1615404.pdf Beskrivning: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Planbeskrivning/1615134.pdf Fiber Kommunal öppen fiber finns i tomtgräns. Köparen ansvarar själv för att ta kontakt med Nodra. Anslutningsavgiften är fn 29 000 kr. Utfart och krossdike I det fall utfart från fastigheten kommer att ske över ett s.k. krossdike som ligger mellan fastighetsgräns och vägbanan, måste detta anmälas och godkännas av kommunen innan uppförande. Utfarten över krossdiket behöver vara asfaltsbelagd för att klara snöröjning m.m. i framtiden. Se informationsblad, under länkar, om krossdiken m.m. Gränsutmärkning Fastigheterna är avstyckade och fastighetsgränserna är markerade med stadigvarande gränsmarkeringar i behövlig omfattning. I det fall framtida markarbeten på fastigheten medför att gränsmarkeringarna rubbas eller försvinner är det blivande fastighetsägares ansvar att ansöka hos lantmäterimyndigheten om att gränsmarkeringarna återutmärks (särskild gränsutmärkning). Anslutningsavgiften för kommunalt V/A tillkommer och är fn en kostnad om 130 806,50 kr. Anslutningsavgiften för el tillkommer är fn en kostnad om 38 125 kr. Fastigheten får ej köpas av juridisk person. Varmt välkommen att visa ditt intresse!

Skvattramstigen 25, Svärtinge, Norrköpings kommun

Skvattramstigen 25

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 100 000 kr
750 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömboende med närheten till Glan. Tomten är på 750 m² och obunden till husleverantör, så du fritt kan välja vad du vill bygga. Tomten är belägen i Svärtinge Skogsbacke som ligger ca 1 mil från Norrköping. Svärtinge är ett populärt samhälle med nära till naturen. I området finner du en ny skola, F-6 och en nybyggd förskola öppnar inom kort. Bra kommunikationer till Norrköping och Finspång samt cykelväg in till Svärtinge där det bl a finns livsmedelsaffär, idrottshall och badstrand. Byggrätt För fastigheterna gäller följande detaljplan, där huvudbyggnadens största byggnadsarea är om 140 m² eller 15 procent av fastighetsstorleken, dock max 200 m². Största byggnadsarea för komplementbyggnader är 50 m². Huvudbyggnad får vara högst två våningar därutöver medges suterrängvåning. Suterrängvåning högre än 1,7 meter måste förses med fönster. Minsta fastighetstorlek är 700 m². När det gäller marknivå får den inte ändras mer än +/- en meter om inte tillgänglighetskrav motiverar en större förändring. Gällande detaljplanehandlingar finns att hämta på länkarna nedan: Plankarta: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Plankarta/1615404.pdf Beskrivning: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Planbeskrivning/1615134.pdf Fiber Kommunal öppen fiber finns i tomtgräns. Köparen ansvarar själv för att ta kontakt med Nodra. Anslutningsavgiften är fn 29 000 kr. Utfart och krossdike I det fall utfart från fastigheten kommer att ske över ett s.k. krossdike som ligger mellan fastighetsgräns och vägbanan, måste detta anmälas och godkännas av kommunen innan uppförande. Utfarten över krossdiket behöver vara asfaltsbelagd för att klara snöröjning m.m. i framtiden. Se informationsblad, under länkar, om krossdiken m.m. Gränsutmärkning Fastigheterna är avstyckade och fastighetsgränserna är markerade med stadigvarande gränsmarkeringar i behövlig omfattning. I det fall framtida markarbeten på fastigheten medför att gränsmarkeringarna rubbas eller försvinner är det blivande fastighetsägares ansvar att ansöka hos lantmäterimyndigheten om att gränsmarkeringarna återutmärks (särskild gränsutmärkning). Anslutningsavgiften för kommunalt V/A tillkommer och är fn en kostnad om 119 250,50 kr. Anslutningsavgiften för el tillkommer är fn en kostnad om 38 125 kr. Fastigheten får ej köpas av juridisk person. Varmt välkommen att visa ditt intresse!

Skvattramstigen 21, Svärtinge, Norrköpings kommun

Skvattramstigen 21

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 100 000 kr
751 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömboende med närheten till Glan. Tomten är på 751 m² och obunden till husleverantör, så du fritt kan välja vad du vill bygga. Tomten är belägen i Svärtinge Skogsbacke som ligger ca 1 mil från Norrköping. Svärtinge är ett populärt samhälle med nära till naturen. I området finner du en ny skola, F-6 och en nybyggd förskola öppnar inom kort. Bra kommunikationer till Norrköping och Finspång samt cykelväg in till Svärtinge där det bl a finns livsmedelsaffär, idrottshall och badstrand. Byggrätt För fastigheterna gäller följande detaljplan, där huvudbyggnadens största byggnadsarea är om 140 m² eller 15 procent av fastighetsstorleken, dock max 200 m². Största byggnadsarea för komplementbyggnader är 50 m². Huvudbyggnad får vara högst två våningar därutöver medges suterrängvåning. Suterrängvåning högre än 1,7 meter måste förses med fönster. Minsta fastighetstorlek är 700 m². När det gäller marknivå får den inte ändras mer än +/- en meter om inte tillgänglighetskrav motiverar en större förändring. Gällande detaljplanehandlingar finns att hämta på länkarna nedan: Plankarta: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Plankarta/1615404.pdf Beskrivning: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Planbeskrivning/1615134.pdf Fiber Kommunal öppen fiber finns i tomtgräns. Köparen ansvarar själv för att ta kontakt med Nodra. Anslutningsavgiften är fn 29 000 kr. Utfart och krossdike I det fall utfart från fastigheten kommer att ske över ett s.k. krossdike som ligger mellan fastighetsgräns och vägbanan, måste detta anmälas och godkännas av kommunen innan uppförande. Utfarten över krossdiket behöver vara asfaltsbelagd för att klara snöröjning m.m. i framtiden. Se informationsblad, under länkar, om krossdiken m.m. Gränsutmärkning Fastigheterna är avstyckade och fastighetsgränserna är markerade med stadigvarande gränsmarkeringar i behövlig omfattning. I det fall framtida markarbeten på fastigheten medför att gränsmarkeringarna rubbas eller försvinner är det blivande fastighetsägares ansvar att ansöka hos lantmäterimyndigheten om att gränsmarkeringarna återutmärks (särskild gränsutmärkning). Anslutningsavgiften för kommunalt V/A tillkommer och är fn en kostnad om 119 286,50 kr. Anslutningsavgiften för el tillkommer är fn en kostnad om 38 125 kr. Fastigheten får ej köpas av juridisk person. Varmt välkommen att visa ditt intresse!

Skvattramstigen 23, Svärtinge, Norrköpings kommun

Skvattramstigen 23

Tomt
Svärtinge, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 100 000 kr
750 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömboende med närheten till Glan. Tomten är på 750 m² och obunden till husleverantör, så du fritt kan välja vad du vill bygga. Tomten är belägen i Svärtinge Skogsbacke som ligger ca 1 mil från Norrköping. Svärtinge är ett populärt samhälle med nära till naturen. I området finner du en ny skola, F-6 och en nybyggd förskola öppnar inom kort. Bra kommunikationer till Norrköping och Finspång samt cykelväg in till Svärtinge där det bl a finns livsmedelsaffär, idrottshall och badstrand. Byggrätt För fastigheterna gäller följande detaljplan, där huvudbyggnadens största byggnadsarea är om 140 m² eller 15 procent av fastighetsstorleken, dock max 200 m². Största byggnadsarea för komplementbyggnader är 50 m². Huvudbyggnad får vara högst två våningar därutöver medges suterrängvåning. Suterrängvåning högre än 1,7 meter måste förses med fönster. Minsta fastighetstorlek är 700 m². När det gäller marknivå får den inte ändras mer än +/- en meter om inte tillgänglighetskrav motiverar en större förändring. Gällande detaljplanehandlingar finns att hämta på länkarna nedan: Plankarta: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Plankarta/1615404.pdf Beskrivning: https://kartor.norrkoping.se/custom/detaljplaner/Planbeskrivning/1615134.pdf Fiber Kommunal öppen fiber finns i tomtgräns. Köparen ansvarar själv för att ta kontakt med Nodra. Anslutningsavgiften är fn 29 000 kr. Utfart och krossdike I det fall utfart från fastigheten kommer att ske över ett s.k. krossdike som ligger mellan fastighetsgräns och vägbanan, måste detta anmälas och godkännas av kommunen innan uppförande. Utfarten över krossdiket behöver vara asfaltsbelagd för att klara snöröjning m.m. i framtiden. Se informationsblad, under länkar, om krossdiken m.m. Gränsutmärkning Fastigheterna är avstyckade och fastighetsgränserna är markerade med stadigvarande gränsmarkeringar i behövlig omfattning. I det fall framtida markarbeten på fastigheten medför att gränsmarkeringarna rubbas eller försvinner är det blivande fastighetsägares ansvar att ansöka hos lantmäterimyndigheten om att gränsmarkeringarna återutmärks (särskild gränsutmärkning). Anslutningsavgiften för kommunalt V/A tillkommer och är fn en kostnad om 119 250,50 kr. Anslutningsavgiften för el tillkommer är fn en kostnad om 38 125 kr. Fastigheten får ej köpas av juridisk person. Varmt välkommen att visa ditt intresse!

Skördevägen 15, null, Söderköpings kommun

Skördevägen 15

Tomt
Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
300 000 kr
914 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva tomt om 914 kvm på lugn återvändsgata och som angränsar mot grönområden. Obunden till husleverantör. Enligt byggnadsplan får ett fristående bostadshus i en våning utan källare samt ett uthus, garage eller annan gårdsbyggnad uppföras. Största sammanlagda byggnadsarea (BYA) är 200 kvm. Prickmark får inte bebyggas. Byggnadshöjd Högsta tillåtna byggnadshöjd är 4,0 meter. Tomten säljs med byggnadsskyldighet och ska bebyggas inom 18 månader från tillträdesdagen. Byggnadsskyldigheten anses uppfylld när det uppförts grundläggning, stomme och täckande takbeklädnad. Tomten får inte säljas vidare innan byggnadsskyldigheten är uppfylld. Anslutningsavgift år 2022 för kommunalt V/A är 173 792kr. Varmt välkomna att lämna ert intresse!

Visar alla 13