Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Malin Lunde

Malin Lunde

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hammarvägen 40, Dockgärdet, Söderköpings kommun

Hammarvägen 40

Radhus
Dockgärdet, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Söderköping
2 850 000 kr
119 m²
4 rum
125 m² tomt

Varmt välkomna till detta perfekta boendet för barnfamiljen. Bostaden har de senaste åren genomgått en omfattande renovering med renoverat kök, badrum på övervåningen och större delen av alla ytskikt. Tillbyggd rymligare entréhall som leder in dig i det rymliga och öppna köket. Vardagsrum med parkettgolv, burspråk och utgång till inglasat uterum och altan med eftermiddagssol. Renoverad övervåning med tre bra sovrum varav ett med stor klädkammare och utbyggt badrum med bastu. Lekplats i området som är bilfritt. Här är det låga driftskostnader och lättskött tomt. P-plats med laddstolpe och förråd i länga. Centralt bostadsområde vid Göta Kanal där det är nära till allt vad Söderköping har att erbjuda. Området ligger strategiskt på rätt sida om staden för den som jobbar i Norrköping. Fiber finns installerat!

Erstorp 503, null, Finspångs kommun
  • Mån 3 jun kl 16:30
Erstorp 503, null, Finspångs kommun, bild 2
Erstorp 503, null, Finspångs kommun, bild 3

Erstorp 503

Fritidshus
Finspångs kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
695 000 kr
39 + 27 m²
3 rum
2 433 m² tomt

Drömmer du om en grön oas att åka ut till på sommaren och helger? Ett andningshål i den stressiga vardagen? Låt mig då presentera Erstorp 503, ett charmigt och tidstypiskt fritidshus från 1800-talet om ca 80 kvm golvyta med en gäststuga om ca 10 kvm. Här finns också bodar, dass och enklare garage. Detta är ett hus med mycket historia som gått i arv i generationer. På entréplan finns ett stort vardagsrum med öppen spis och ett ljust och fint kök med vedspis. På övre plan finns ett allrum med öppet upp till nock och ett sovrum med vedkamin. Här har man egen vattenbrunn och utedass. Stor hörntomt om 2.433 kvm som gränsar till skog och äng. Kort bilväg till sjöarna Glan och Dovern, badplats vid sjön Mässeln, handelsträdgård vid Mo Gård och för den fartintresserade finns en motorbana i närområdet. Endast 10 minuter till Finspång, 20 minuter till Skärblacka och 35 minuter till Norrköping. Perfekt för den som vill ha nära till allt men ändå lantligt läge. Fastigheten säljs med sk friskrivning från dolda fel. Detta innebär att en köpare inte kan kräva säljaren på ersättning för eventuella fel eller brister på fastigheten. Det är därför viktigt att man som köpare undersöker bostaden noggrant innan man köper fastigheten. Välkommen att anmäla ditt intresse.

  • Premium
  • Uteplats
Centralvägen 6, Snöveltorp, Söderköpings kommun

Centralvägen 6

Villa
Snöveltorp, Söderköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
4 295 000 kr
122 + 10 m²
6 rum
1 483 m² tomt

Med en insynsskyddad tomt i populära och lummiga Snöveltorp ligger denna 1 1/2-plansvilla byggd 2010 med altan på framsidan, altan på baksidan med SPA-bad och plats för matbord under tak samt poolområde med altan. Huset har ett stort och ljust öppet kök med köksö, vardagsrum, tre sovrum, praktisk tvättstuga med groventré, helkaklat badrum samt gäst wc. Huset värms upp via frånluftsvärmepump och under 2023 installerades 36 solcellspaneler som beräknas producera 12.000kwh/år. I huset finns fiber installerat och det är kommunalt vatten och avlopp. Stort friköpt tomt om strax under 1.500kvm med flertalet altaner där du kan njuta av dagens alla soltimmar eller hitta en plats i skuggan. Plan gräsyta på framsidan för bollspel eller odling, stor asfalterad uppfart med plats för era och gästers bilar samt litet utegym på baksidan vid poolområdet. Här bor du i ett ljust och modernt hus i ett lugnt och omtyckt villaområde med närhet till förskola 300m från bostaden, liten matbutik och skola i Västra husby ca 5 minuters bilväg från bostaden och promenadavstånd till badplats i Asplången. Snöveltorp är strategiskt placerad med ca 20 minuter till Norrköping, 17 minuter till Söderköping och strax under 40 minuter till Linköping. Välkommen att anmäla ditt intresse.

  • Uteplats
Tobo Kronhagen , Vikbolandet, Norrköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tobo Kronhagen

Gård/Skog
Vikbolandet, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 500 000 kr
93 + 2 m²
3 rum
3,4 ha tomt

Söker du efter en mindre gård eller hus med mycket mark? Här erbjuds ett välskött hus om strax under 100kvm med gäststuga och stor ladugård med plats för både festlokal, förvaring och snickeri. Med ett naturskönt läge på stor tomt om hela 34.175kvm ligger detta välskötta bostadshus där många tunga och kostsamma renoveringar gjorts de senaste 15 åren. Det borrades en ny vattenbrunn 2006 och samma år byttes elcentralen ut och det installerades nya oljefyllda element i bostadshuset, taket byttes 2009, gäststugan renoverades 2010 och då byttes även taket på ladugården, alla fönster och entrédörren byttes ut 2017 samtidigt som fasaden på bostadshuset målades om och det installerades en ny avloppsanläggning. 2019 installerades fiber i huset. Under renoveringen har man hela tiden haft husets ursprung i åtanke. Här har byggnadsvård, historia, modernitet och hemtrevnad kombinerats i perfekt harmoni. Huset bjuder på gammal charm med alla moderna bekvämligheter. Här finns bl.a. vackert trägolv i ett sovrum, spröjsade fönster samt kakelugn, gjutjärnskamin och vedeldad spis i köket. Fastigheten är insynsskyddad och omgärdas av åkrar och skog med grannar på promenadavstånd. Marken om 34.175kvm består av en en trevlig gräsmatta som omgärdar huset och ladugården och resterande är skog och åkermark som kan arrenderas ut, göras om till hagar eller brukas av dig som ägare. Här bor du med i en grönskande idyll i ett hus med ca 20 minuter bilfärd till Östra Husby med mataffär, 20 minuter till Stegeborgsgården, ca 30 minuter till Arkösund, 45 minuter till Norrköping, strax under 40 minuter till Söderköping och strax över två timmar till Stockholm. På Vikbolandet och i närheten av Tobo Kronhagen finns flertalet gårdsbutiker, man kan besöka Dalmyra gruva som är en historisk plats och naturupplevelse och ca 5 km från Tobo Kronhagen finns en liten badsjö som heter Skiren. Försäljning och visning planeras till våren 2024. Välkommen med din visningsanmälan.

  • Plus
  • Uteplats
Reenstiernagatan 18, Eneby Centrum, Norrköpings kommun

Reenstiernagatan 18

Lägenhet
Eneby Centrum, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
795 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/4
2 122 kr/mån
26 500 kr/m²

I den välskötta föreningen Brf Sandstugan finns denna 1:a som är omgjord till en liten 2:a om 30 kvm på andra våningen av fyra. Här har du en yteffektiv lägenhet med ljusa ytskikt, fint kök, helkaklat badrum med badrumsskåp, sovrum och hall med bra förvaringsmöjligheter. Låg månadskostnad om ca 2.100 kr där värme, VA, fasta avgiften för el, kabel-tv och BR-tillägget ingår. Parklikande innergårdar med planteringar och lekplatser. Brf Sandstugan är en välskött föreningen som bildades i början av 60-talet. Här har man gjort de stora renoveringar som stambyte, ombyggnad tak, fönster, balkonger, installering av solceller och målning av trapphus. I föreningen finns ett Spa som renoverades 2021 med bubbelpool, gym, solarium och bastu som man får nyttja till en kostnad om endast 100kr/månaden. I föreningen finns även miljöhus, lekplats på innergården, flertalet tvättstugor, garage och parkering (separat kö) samt två övernattningsrum. Lågt belånad förening med ca 1.200kr i lån/kvm. Lägenheten är belägen en kort promenad från Eneby Centrum med mataffär, konditori, bibliotek och skönhetssalong. På gatan finns fri parkering och i närheten finns även spårvagn och busshållplats.

Visar alla 5