Mäklare Malin Lunde

Malin Lunde

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sågvägen 43H, Skärblacka, Norrköpings kommun

Sågvägen 43H

Lägenhet
Skärblacka, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping

1 895 000 kr

132 m²

6 rum

6 530 kr/mån

14 356 kr/m²

Söker du efter ett boende med villakänsla men vill slippa utvändigt underhåll? Låt mig presentera detta hörnradhus i bostadsrättsform. Här har du en bostad om hela 132 kvm med 5 sovrum, två renoverade badrum med helkaklade väggar och klinkergolv, tre klädkammare, stort och luftigt vardagsrum, modernt kök och inglasad altan. Till bostaden hör en carportplats med litet förråd, ett förråd vid entrédörren och parkeringskort för bil nr två. Inte nog med att kök och badrum är renoverade 2018-2021 så är nästintill alla väggar och tak målade under 2022. Hsb Brf Blåklinten är en bra förening med flera lekplatser, det finns ett samlingshus med festlokal som kan lånas kostnadsfritt av medlemmarna och bastu, relax, solarie och gym. I månadsavgiften ingår kallvatten, tv, carportplats och ett parkeringskort. På Sågvägen bor man med gångavstånd till förskola, skola, busshållsplats och mataffär. För den som älskar att åka längdskidor är det endast 5 minuter med bil till skidspår i Kimstad och för den badsugna ligger Mårängens camping ca 7 minuter bort. Skärblacka är en lugn ort med ca 20 minuter till Norrköping och ca 30 minuter till Linköping. Detta är en bostad som passar den stora barnfamiljen som vill bo i ett lugnt område och bara kunna flytta in.

  • Balkong
  • Uteplats
Albert Engströms gata 68, Klockaretorpet, Norrköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Albert Engströms gata 68, Klockaretorpet, Norrköpings kommun, bild 2
Albert Engströms gata 68, Klockaretorpet, Norrköpings kommun, bild 3

Albert Engströms gata 68

Radhus
Klockaretorpet, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping

2 195 000 kr

110 m²

5 rum

144 m² tomt

Varmt välkommen till detta fina hörnradhus i kanske ett av Klockaretorpets bättre områden med en total golvyta om 110 kvm. Här erbjuds ett gavelradhus i två plan med trevlig altan belägen i sydvästläge på baksidan som gränsar mot grönområde. På entréplan möts du av sociala sällskapsytor där familj och vänner fritt kan umgås, helkaklat duschrum, tvättstuga och sovrum. På övre plan finns tre sovrum samt stor klädkammare som kan inredas som sovrum samt badrum med badkar. Utanför dörren på framsidan finns stenlagd uteplats under tak samt förrådshus. I samfällighetskostnaden ingår följande: Garageplats, två parkeringskort i utomhusmiljö, fjärrvärme, kall- och varmvatten (läses av en gång per år, schablon), sophämtning, snöskottning, skötsel av grönområden, grusning samt avsättning till underhållsfond. Tv och bredband betalas separat. Bo med närhet till förskola och skola, grönområden och mataffär. Goda kommunikationer med spårvagn. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse via Fastighetsbyråns hemsida.

  • Premium
  • Uteplats
Reenstiernagatan 18, Eneby Centrum, Norrköpings kommun

Reenstiernagatan 18

Lägenhet
Eneby Centrum, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping

795 000 kr

30 m²

1 rum

1 478 kr/mån

26 500 kr/m²

I den välskötta föreningen Brf Sandstugan finns denna 1:a som är omgjord till en liten 2:a om 30 kvm på andra våningen av fyra. Här har du en yteffektiv lägenhet med ljusa ytskikt, fint kök, helkaklat badrum med badrumsskåp, sovrum och hall med bra förvaringsmöjligheter. Låg månadskostnad om ca 2.000 kr (inklusive det obligatoriska tillägget) där värme, VA, fasta avgiften för el, kabel-tv, BR-tillägget, och bredband ingår. Parklikande innergårdar med planteringar och lekplatser. Brf Sandstugan är en välskött föreningen som bildades i början av 60-talet. Här har man gjort de stora renoveringar som stambyte, ombyggnad tak, fönster, balkonger, installering av solceller och målning av trapphus. I föreningen finns ett Spa som renoverades 2021 med bubbelpool, gym, solarium och bastu som man får nyttja till en kostnad om endast 100kr/månaden. I föreningen finns även miljöhus, lekplats på innergården, flertalet tvättstugor, garage och parkering (separat kö) samt två övernattningsrum. Lågt belånad förening med ca 1.200kr i lån/kvm. Lägenheten är belägen en kort promenad från Eneby Centrum med mataffär, konditori, bibliotek och skönhetssalong. På gatan finns fri parkering och i närheten finns även spårvagn och busshållplats.

Visar alla 3