Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sofia Stolth

Sofia Stolth

Om mig

Jag värdesätter tillgänglighet, lojalitet och moral högt. Mitt strukturerade arbetssätt och höga ambitionsnivå leder till trygga bostadsaffärer med nöjda säljare och köpare som resultat. I jobbet som fastighetsmäklare vill jag understryka att det är av största vikt att ha förståelse för just din unika situation och därmed blir lyhördhet och flexibilitet två viktiga egenskaper. Mina kunder beskriver mig som en glad, engagerad och lösningsfokuserad person som har lätt att skapa goda relationer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Augustenborgsvägen 8A, Åby, Norrköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Augustenborgsvägen 8A, Åby, Norrköpings kommun, bild 2
Augustenborgsvägen 8A, Åby, Norrköpings kommun, bild 3

Augustenborgsvägen 8A

Radhus
Åby, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 850 000 kr
117 + 33 m²
5 rum
474 m² tomt

Välkommen till Augustenborgsvägen 8A och detta mycket välplanerade parhus med ett högt trevligt läge i Åby! Huset är beläget på en lugn återvändsgata. Förutom fyra sovrum som ger gott om plats för hela familjen, erbjuder huset en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett badrum på varje plan, allrum samt tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter. Med ett mycket bra solläge och fritt från insyn erbjuder den stora altanen om ca 100 kvm en imponerande utsikt, en perfekt plats för avkoppling och umgänge. Även balkongen från köket erbjuder en fantastisk utsikt och samma utmärkta solläge. På promenadavstånd från huset finns skola, förskola och affär så väl som fina naturstårk och badsjöar. Från Åby går kollektivtrafiken tätt och det är inga svårigheter att ta sig in till Norrköping city. Varmt välkommen att boka en visningstid!

  • Premium
Knäppingsborgsgatan 25, Centralt, Norrköpings kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Knäppingsborgsgatan 25, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Knäppingsborgsgatan 25, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Knäppingsborgsgatan 25

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 695 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/6
4 459 kr/mån
24 214 kr/m²

Här finner du en bostad i mycket gott skick som har något för de allra flesta. På Knäppingsborgsgatan 25 ligger denna ljusa lägenhet med moderna färgval och ytskikt. Här disponerar du en yta om 70 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök. Det faktum att balkongen är inglasad gör att du kan vistas här även under årets kallare månader. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi och en trevlig innergård. Hiss finns i huset! Det centrala läget lämnar ytterst lite att önska för den som har höga krav på sitt boende. Här finns tillgång till allt man vill ha på nära avstånd i vardagen – trevliga promenadstråk, restauranger, bra kommunikationer, matbutiker mm. Varmt välkommen att boka en visningstid!

  • Premium
  • Hiss
Brännerigatan, null, Norrköpings kommun

Brännerigatan

Lägenhet
Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
5 895 000 kr
94 m²
4 rum
5 799 kr/mån
62 713 kr/m²

Väldisponerad hörn-4:a med fönster i tre väderstreck och två balkonger med utsikt över Strömmen! En modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum samt två badrum. Lägenheten är utrustad med vattenburen golvvärme och fina materialval så som stenskivor i köket. Slättö utvecklar Brf Litore – ett urbant bostadskvarter intill stadens puls och Motala Ström, mitt i Inre Hamnen. Projektet tillvaratar och förstärker kopplingen till Norrköpings historia och platsens unika kvaliteter. Totalt uppförs 37 bostadsrätter i storlekarna 2-5 rum och kök med ytor Här kan du välja på allt från små yteffektiva lägenheter till stora och luftiga penthouse för hela familjen. Interiört karaktiseras lägenheterna av stora glaspartier, härliga balkonger, fina HTH-kök samt golvvärme i alla rum. Projektet uppförs med en tilltalande träfasad och de boende har tillgång till två gemensamma terrasser med utsikt över strömmen och den intilliggande parken – detta är för dig som vill bo på Norrköpings absolut bästa läge intill Motala Ström! Dessutom finns en gemensam innergård där stor vikt har lagts på grönska och planteringar samt sitt-,lek- och aktivitetsytor via en landskapsarkitekt. Inre Hamnen håller nu på att utvecklas till en attraktiv destination för både Norrköpingsbor och besökare. En fantastisk boendemiljö med både stadsmässiga och rekreativa miljöer som uppmuntrar till möten, aktiviteter och en hållbar livsstil. Boendestandarden är hög men det är framförallt vardagslivet som står i fokus.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Låstad Berget 3, null, Norrköpings kommun

Låstad Berget 3

Tomt
Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 095 000 kr
1 984 m² tomt

Med en väldigt trevlig och ostörd omgivning på Vikbolandet erbjuds nu möjligheten att köpa tomt för bygge av ditt alldeles egna drömhus! Tomterna är belägna med utmärkt solläge så ni kan planera just ett bygge utefter solens gång. Drygt 10 minuter med bil från Norrköping city finns fyra tomter avstyckade och klara som väntar på sin nya ägare. Tomterna är obundna till husleverantör så här är fritt att välja vem du vill ska upprätta ditt nya boende. Med utsikt över åkrarna runt omkring bor du lantligt men ändå nära stan! Priser samt tomtstorlek finner ni under fliken beskrivning!

Tåby Torp 1:3, null, Norrköpings kommun

Tåby Torp 1:3

Tomt
Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
895 000 kr
2 000 m² tomt

Endast 2 km från Tåby mellan Söderköping och Norrköping finns nu en tomt om ca 2 500 kvm med positivt förhandsbesked. Ett mycket trevligt läge bara ett par minuter bilväg från Söderköping med naturen helt inpå knuten. Tomterna är ej bundna till någon husleverantör!

 Litore i Inre Hamnen, Inre Hamnen, Norrköpings kommun

Litore i Inre Hamnen

Lägenhet
Inre Hamnen, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
fr. 1 895 000 kr
41-159 m²
2-5 rum
3 238 kr/mån

Här utvecklar Slättö Brf Litore – ett urbant bostadskvarter intill stadens puls och Motala Ström, mitt i Inre Hamnen. Projektet tillvaratar och förstärker kopplingen till Norrköpings historia och platsens unika kvaliteter. Totalt uppförs 37 bostadsrätter i storlekarna 2-5 rum och kök med ytor på 41- 159 kvadrat Här kan du välja på allt från små yteffektiva lägenheter till stora och luftiga penthouse för hela familjen. Interiört karaktiseras lägenheterna av stora glaspartier, härliga balkonger, fina HTH-kök samt golvvärme i alla rum. Projektet uppförs med en tilltalande träfasad och de boende har tillgång till två gemensamma terrasser med utsikt över strömmen och den intilliggande parken – detta är för dig som vill bo på Norrköpings absolut bästa läge intill Motala Ström! Dessutom finns en gemensam innergård där stor vikt har lagts på grönska och planteringar samt sitt-,lek- och aktivitetsytor via en landskapsarkitekt. Inre Hamnen håller nu på att utvecklas till en attraktiv destination för både Norrköpingsbor och besökare. En fantastisk boendemiljö med både stadsmässiga och rekreativa miljöer som uppmuntrar till möten, aktiviteter och en hållbar livsstil. Boendestandarden är hög men det är framförallt vardagslivet som står i fokus.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 6