Mäklare Sofia Stolth

Sofia Stolth

Om mig

Jag värdesätter tillgänglighet, lojalitet och moral högt. Mitt strukturerade arbetssätt och höga ambitionsnivå leder till trygga bostadsaffärer med nöjda säljare och köpare som resultat. I jobbet som fastighetsmäklare vill jag understryka att det är av största vikt att ha förståelse för just din unika situation och därmed blir lyhördhet och flexibilitet två viktiga egenskaper. Mina kunder beskriver mig som en glad, engagerad och lösningsfokuserad person som har lätt att skapa goda relationer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skärkind Strömslund , Skärkind, Norrköpings kommun

Skärkind Strömslund

Villa
Skärkind, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 995 000 kr
155 m²
5 rum
1 175 m² tomt

Trevlig familjevilla med ett lugnt lantligt läge i Skärkind. Välplanerat hus med fyra sovrum med möjlighet att dela av till fler sovrum om så önskas, två badrum, stort vardagsrum i vinkel samt kök med plats för matgrupp och utgång till uteplats och trädgården. Insynsskyddad tomt med plana gräsytor och stor grusad uppfart. På tomten finns även en stor sidobyggnad innehållande gargae, snickarverkstad samt goda förrådsutrymmen. Varmt välkommen att boka en visningstid!

Solrosvägen 9, Krokek, Norrköpings kommun

Solrosvägen 9

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 695 000 kr
108 m²
4 rum
983 m² tomt

På Solrosvägen 9 finner vi detta enplanshus med garage. Huset är i originalskick och är i stort behov av renovering, här finns möjligheten att sätta sin egen prägel. Huset har idag tre sovrum, kök, badrum, mindre tvättstuga samt ett stort vardgsrum i vinkel. Södervänd trädgård med en delvis inglasad altan. Här bor du i ett lugnt barnvänligt område närhet till såväl naturen som till förskola, skola samt Krokek Centrum med matbutik och hållplats för både buss och tåg. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Marbyvägen 14, Marby, Norrköpings kommun

Marbyvägen 14

Villa
Marby, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
7 200 000 kr
250 + 60 m²
8 rum
1 366 m² tomt

Mycket tilltalande och stilren villa uppförd 2015 med ett utmärkt läge med både kvällssol och med vattenutsikt i sjönära Marby. Huset karakteriseras av stora ytor och mycket genomtänkta materialval. Härlig rymd tack vare takhöjden och den genomtänkta och tilltalande arkitekturen. Mycket bra planlösning med upp till sex sovrum, två dusch-/badrum samt två stora sällskapsrum. Utöver detta finns även en stor altan och en terrass. Låg driftkostnad tack vare bergvärme och FTX-ventilationssytem. Stor plan trädgårdstomt med bra utrymme för två bilar på uppfarten, där laddningsmöjlighet finns. På tomten finns även en praktisk cykelförvaring, redskapsbod samt ett gediget gästhus på ca 60 kvm innehållande kök, vardagsrum, tre mindre sovrum samt duschrum och tvättstuga. Fastigheten är befriad från fastighetsskatt i 15 år från byggåret. Varmt välkommen att boka en visningstid!

 • Balkong
 • Uteplats
Enebymovägen 5, null, Norrköpings kommun
 • Imorgon kl 12:30
Enebymovägen 5, null, Norrköpings kommun, bild 2
Enebymovägen 5, null, Norrköpings kommun, bild 3

Enebymovägen 5

Lägenhet
Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
950 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2/3
1 990 kr/mån
25 676 kr/m²

Ljus och trevlig hörn 1:a med låg avgift i populära Haga! Perfekt som första lägenhet eller för dig som ska börja studera till hösten. Rymlig hall med skjutdörrsgarderober, separat sovrumsdel med trevligt burspråk och plats för både säng och bra förvaring. Välskött HSB-förening med en god ekonomi. Haga är ett lugnt område nära såväl till grönområden som affär och bra kommunikationer, gång- och cykelavstånd från Campus, resecentrum och City. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Stensvängen 10, Eneby / Fyrby, Norrköpings kommun

Stensvängen 10

Villa
Eneby / Fyrby, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
5 295 000 kr
145 + 39 m²
5 rum
1 674 m² tomt

Välkommen till denna charmiga familjevilla med en smakfull kombination av gammalt och nytt, belägen på en lugn gata i Fyrby. Huset byggdes 1929 och 2006 har ägarna låtit utföra en omfattande renovering och tillbyggnation. Energieffektivt välplanerat hus med tre sovrum, stort badrum, wc, kök i en delvis öppen planlösning mot matrum och vardagsrummet samt källare med tvättstuga, pannrum och bra förvaringsutrymmen. Matrumsdelen har högt i tak och stora fönsterpartier som ger rikligt med naturligt ljus. Från vardagsrummet nås en stor veranda under tak med infravärme, en perfekt plats för avkoppling och umgänge. När det blir dags för lite utomhusaktiviteter kommer den fantastiska trädgården väl till pass. Den plana trädgårdstomten erbjuder både fruktträd, bärbuskar och rabarber. Praktisk förrådsbyggnad som ger gott om plats för förvaring. Med närhet till flera skolor och förskolor, kommunikationer och affärer, blir det enkelt för hela familjen att leva ett bekvämt och aktivt liv. Du kan enkelt ta en kort promenad till skolan eller njuta av skogen i närområdet. Spårvagnshållplats och busshållplats en kort promenad från huset samt cykelavstånd ner till city. En perfekt kombination av ett lugnt barnvänligt område och samtidigt närhet till allt du behöver. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan nu!

Lidéngatan 6, Söder, Norrköpings kommun

Lidéngatan 6

Lägenhet
Söder, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 595 000 kr
83,4 m²
2 rum
vån 3/3
4 010 kr/mån
31 115 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 1920-talslägenhet högst upp i huset på en av Norrköpings mest attraktiva adresser! Entré via husets enda och vackra port på Lidéngatan. Med sina fina detaljer och unika charm erbjuder denna lägenhet klassisk elegans endast ett stenkast från citykärnan. Mycket trevlig planlösning med ett ljust vardagsrum med ett härligt burspråk, rymligt sovrum, stort kök med separat köksingång och gott om plats för matgrupp samt duschrum med separat wc. De vackra trägolven sträcker sig genom hela lägenheten och ger ett varmt och inbjudande intryck. Här finns verkligen en känsla av historia och gedigen hållbarhet. Den generösa takhöjden ger en luftig och rymlig atmosfär, medan de stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och erbjuder en fin utsikt över den parkliknande innergården. Detta boende har verkligen allt man kan önska sig när det kommer till läget. Beläget på bekvämt avstånd till såväl vackra parker som till kaféer, restauranger och shopping. Dessutom finns det utmärkta kommunikationsmöjligheter i form av kollektivtrafik som tar dig snabbt och smidigt runt i staden och till omgivande områden. Bland annat stannar campusbussen till Linköpings universitet några få minuter bort. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en dröm för den som älskar den tidlösa elegansen hos detaljer som trägolv och originaldörrar. Med sin fantastiska placering och välbevarade charm erbjuder den en unik möjlighet att skapa ett hem i hjärtat av Norrköping. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla där du har möjlighet att sätta din egen prägel från början! Varm välkommen med din intresseanmälan!

De Geersgatan 97, Eneby Centrum, Norrköpings kommun

De Geersgatan 97

Lägenhet
Eneby Centrum, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 695 000 kr
67 m²
2.5 rum
vån 6/8
4 291 kr/mån
25 299 kr/m²

2,5:a i absoluta toppskick högt upp i huset med en fantastisk utsikt! Lägenheten totalrenoverades under år 2021-2022. Stilrent modernt kök i en öppen planlösning mot vardagsrummet som ger lägenheten ett härlig ljus och öppen känsla. Duschrum med microcementerade väggar och golv. Stor balkong med förmiddagssol och en härlig utsikt över parken och mot Kolmården. Hiss finns i huset! Välskött och stabil förening med god ekonomi och tillgång till spa, bastu och gym för föreningens medlemmar. Här bor du i ett lugnt område nära butiker och spårvagnshållplats i Eneby centrum. Varmt välkommen att boka en visningstid!

 • Hiss
Albrektsvägen 169, Centralt, Norrköpings kommun
 • Idag kl 12:30
Albrektsvägen 169, Centralt, Norrköpings kommun, bild 2
Albrektsvägen 169, Centralt, Norrköpings kommun, bild 3

Albrektsvägen 169

Lägenhet
Centralt, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
2 295 000 kr
59 m²
3 rum
vån 3/7
3 642 kr/mån
38 898 kr/m²

Centralt i Norrköping med närhet till alla bekvämligheter såsom spårvagn, affär och restauranger men även bekvämt avstånd till Strömmen med Åbackarna och de vackra Industrilandskapet hittar vi denna 3:a. Bra planerad lägenhet med två sovrum, duschrum med tvättpelare samt kök i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Stor balkong med eftermiddags- och kvällssol. Huset är byggt 2014 och håller en fin standard, hiss finns. Välkommen in med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Brännerigatan, null, Norrköpings kommun

Brännerigatan

Lägenhet
Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
5 895 000 kr
94 m²
4 rum
5 799 kr/mån
62 713 kr/m²

Väldisponerad hörn-4:a med fönster i tre väderstreck och två balkonger med utsikt över Strömmen! En modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum samt två badrum. Lägenheten är utrustad med vattenburen golvvärme och fina materialval så som stenskivor i köket. Slättö utvecklar Brf Litore – ett urbant bostadskvarter intill stadens puls och Motala Ström, mitt i Inre Hamnen. Projektet tillvaratar och förstärker kopplingen till Norrköpings historia och platsens unika kvaliteter. Totalt uppförs 37 bostadsrätter i storlekarna 2-5 rum och kök med ytor Här kan du välja på allt från små yteffektiva lägenheter till stora och luftiga penthouse för hela familjen. Interiört karaktiseras lägenheterna av stora glaspartier, härliga balkonger, fina HTH-kök samt golvvärme i alla rum. Projektet uppförs med en tilltalande träfasad och de boende har tillgång till två gemensamma terrasser med utsikt över strömmen och den intilliggande parken – detta är för dig som vill bo på Norrköpings absolut bästa läge intill Motala Ström! Dessutom finns en gemensam innergård där stor vikt har lagts på grönska och planteringar samt sitt-,lek- och aktivitetsytor via en landskapsarkitekt. Inre Hamnen håller nu på att utvecklas till en attraktiv destination för både Norrköpingsbor och besökare. En fantastisk boendemiljö med både stadsmässiga och rekreativa miljöer som uppmuntrar till möten, aktiviteter och en hållbar livsstil. Boendestandarden är hög men det är framförallt vardagslivet som står i fokus.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Stenbäcksvägen 31, Krokek, Norrköpings kommun

Stenbäcksvägen 31

Villa
Krokek, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
3 650 000 kr
91 m²
3 rum
1 831 m² tomt

Trevligt enplanshus med ett högt fint läge och en fantastisk utsikt över Bråviken! Huset innehåller kök i en öppen planlösning mot vardagsrummet, två sovrum, badrum samt tvättstuga. Stor härlig trädgårdstomt med en inredd gäststuga samt en redskapsbod. Tillgång till gemensam brygga och badhytt via samfällighet. Nära service och kommunikationer i Krokeks centrum. Varmt välkommen att boka en visningstid!

Låstad Berget 3, null, Norrköpings kommun

Låstad Berget 3

Tomt
Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
1 095 000 kr
1 984 m² tomt

Med en väldigt trevlig och ostörd omgivning på Vikbolandet erbjuds nu möjligheten att köpa tomt för bygge av ditt alldeles egna drömhus! Tomterna är belägna med utmärkt solläge så ni kan planera just ett bygge utefter solens gång. Drygt 10 minuter med bil från Norrköping city finns fyra tomter avstyckade och klara som väntar på sin nya ägare. Tomterna är obundna till husleverantör så här är fritt att välja vem du vill ska upprätta ditt nya boende. Med utsikt över åkrarna runt omkring bor du lantligt men ändå nära stan! Priser samt tomtstorlek finner ni under fliken beskrivning!

Tåby Torp 1:3, null, Norrköpings kommun

Tåby Torp 1:3

Tomt
Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
895 000 kr
2 000 m² tomt

Endast 2 km från Tåby mellan Söderköping och Norrköping finns nu 3 stycken tomter som ligger under avstyckning med positivt förhandsbesked. Ett mycket trevligt läge bara ett par minuter bilväg från Söderköping med naturen helt inpå knuten. Tomterna är ej bundna till någon husleverantör! Pris från 895.000 kr

 Litore i Inre Hamnen, Inre Hamnen, Norrköpings kommun

Litore i Inre Hamnen

Lägenhet
Inre Hamnen, Norrköpings kommun
Fastighetsbyrån Norrköping
fr. 1 895 000 kr
41-159 m²
2-5 rum
3 238 kr/mån

Här utvecklar Slättö Brf Litore – ett urbant bostadskvarter intill stadens puls och Motala Ström, mitt i Inre Hamnen. Projektet tillvaratar och förstärker kopplingen till Norrköpings historia och platsens unika kvaliteter. Totalt uppförs 37 bostadsrätter i storlekarna 2-5 rum och kök med ytor på 41- 159 kvadrat Här kan du välja på allt från små yteffektiva lägenheter till stora och luftiga penthouse för hela familjen. Interiört karaktiseras lägenheterna av stora glaspartier, härliga balkonger, fina HTH-kök samt golvvärme i alla rum. Projektet uppförs med en tilltalande träfasad och de boende har tillgång till två gemensamma terrasser med utsikt över strömmen och den intilliggande parken – detta är för dig som vill bo på Norrköpings absolut bästa läge intill Motala Ström! Dessutom finns en gemensam innergård där stor vikt har lagts på grönska och planteringar samt sitt-,lek- och aktivitetsytor via en landskapsarkitekt. Inre Hamnen håller nu på att utvecklas till en attraktiv destination för både Norrköpingsbor och besökare. En fantastisk boendemiljö med både stadsmässiga och rekreativa miljöer som uppmuntrar till möten, aktiviteter och en hållbar livsstil. Boendestandarden är hög men det är framförallt vardagslivet som står i fokus.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 13