Mäklare Jens Öhling

Jens Öhling

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fruängsgatan 48 A, Nyköping Väster, Nyköpings kommun
Fruängsgatan 48 A, Nyköping Väster, Nyköpings kommun, bild 2
Fruängsgatan 48 A, Nyköping Väster, Nyköpings kommun, bild 3

Fruängsgatan 48 A

Radhus
Nyköping Väster, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
3 850 000 kr
118 m²
4 rum
4 379 kr/mån
32 627 kr/m²

Välkomna till ett centralt beläget och väl renoverat 2,5-plans radhus om ca 118 kvm. Kök och vardagsrum i en öppen planlösning ger härliga umgängesytor på entréplanet. På plan två finns två sovrum samt ett helkaklat duschrum. Övre plan är en perfekt tonårsvåning med plats för både säng och soffgrupp. Vid entrén finns en trevlig uteplats och förråd. Centralt men lugnt läge med en grönskande innegård. Välskött förening med god ekonomi. Närhet till centrala Nyköping och tågstationen.

  • Premium
  • Uteplats
Lindvägen 2A, Jönåker, Nyköpings kommun

Lindvägen 2A

Radhus
Jönåker, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
2 100 000 kr
120 m²
5 rum
716 m² tomt

Välkomna till ett välskött och trevligt parhus i Jönåker. Entrévåningen inrymmer vardagsrum, kök med matplats, 2 sovrum samt dusch/wc och tvättstuga. På övervåningen finns ett rymligt allrum, stort sovrum, wc samt ett stort förrådsrum. På gården ligger en garagelänga där 3 garage tillhör detta hus. Grönskande tomt med gräsytor och prydnadsväxter. Altan/uteplats vid entrén. VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING.

Sjögatan 1A, Centrala Oxelösund, Oxelösunds kommun

Sjögatan 1A

Lägenhet
Centrala Oxelösund, Oxelösunds kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
330 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/3
2 118 kr/mån
11 379 kr/m²

Välkommen till en trevlig 1:a i Oxelösund! Lägenheten har ett rymligt allrum med utgång till en stor inglasad balkong med bra solläge. Duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Praktisk och fräsch kokvrå . Låg avgift i stabil och mycket välskött förening. VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING.

Holmstugevägen 29, Örstigsnäs, Nyköpings kommun

Holmstugevägen 29

Villa
Örstigsnäs, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
4 975 000 kr
120 m²
6 rum
1 089 m² tomt

Välkomna till en nybyggd 1-plansvilla med en väl genomtänkt planlösning och ett naturskönt läge endast ca 10 minuter från centrala Nyköping. Här finns gott om plats för den stora familjen. Huset inrymmer 6 rum samt kök och två helkaklade duschrum. Kök och vardagsrum i en öppen planlösning vilket ger stora, härliga umgängesytor. Från vardagsrummet når man ut till Altanen. På tomten finns även en fristående carport med förrådsdel. VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING

  • Uteplats
Björkkärrstugan 2, null, Nyköpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björkkärrstugan 2

Fritidshus
Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
995 000 kr
85 + 5 m²
3 rum
2 149 m² tomt

Välkomna till ett trivsamt året runt eller fritidsboende beläget på en grönskande trädgårdstomt med skogen inpå. Huset inrymmer kök med matplats, vardagsrum med eldstad, litet allrum samt dusch/wc på bottenvåningen. Ett sovrum samt allrum finns på vindsvåningen. På tomten finns även en gäststuga samt garage, förråd och vedbod. VÄNLIGEN KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING

Visar alla 5