Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Lena Ekström

Lena Ekström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjögatan 22 A, Oxelösund, Oxelösunds kommun
 • Mån 22 jul kl 17:00
Sjögatan 22 A, Oxelösund, Oxelösunds kommun, bild 2
Sjögatan 22 A, Oxelösund, Oxelösunds kommun, bild 3

Sjögatan 22 A

Lägenhet
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
475 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 392 kr/mån
8 482 kr/m²

Fin 2:a i välskött föreningmed fint kök och badrum; nya luckor i köket samt nya vitvaror. 9500 kr finns i renoveringsfonden för köparen att använda. Fastigheten är stambytt så här finns ett fräscht, helkaklat badrum. Rymliga och ljust tapetserade rum. Vardagsrummet har fint ekparkett och utgång till balkong med förmiddagssol. På gården finns en gemensam grillplats. Bredband finns indraget och hushållsel ingår i avgiften. Här bor du i en ekonomiskt stabil förening med låg nettoskuldsättning.

 • Premium
 • Balkong
Lilljas väg 6d, Högbrunn, Nyköpings kommun

Lilljas väg 6d

Radhus
Högbrunn, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
2 350 000 kr
81 + 41 m²
4 rum
5 277 kr/mån
29 012 kr/m²

Välkommen till ett mycket fint och trevligt radhus med bästa läget i området! 4 rok plus ett stort rum i den inredda källaren. Egen liten tomt med privat uteplats omgiven av grönska i härligt sydvästläge. Tre bra sovrum och dusch/WC på övre plan och kök och vardagsrum i markplan. I den inredda källaren finns också ett stort rum samt hobbyrum och tvättstuga. Allt är i väldigt fint skick så här är bara att flytta in. P-plats, kabel-TV och bredband ingår i avgiften, och i föreningen finns även tvättstuga, bastu, hobbyrum och övernattningslägenhet.

 • Uteplats
Björntorpsvägen 71, Oxelösund, Oxelösunds kommun

Björntorpsvägen 71

Lägenhet
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
795 000 kr
96 m²
3 rum
vån 3/3
4 234 kr/mån
8 281 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 3 rok i högt och fritt läge med 2 sovrum, modernt och helkaklat bad/dusch/tvätt, och en riktigt stor södervänd balkong vänd in mot mysig innergård med fantastiskt utsikt. Lugnt område med nära till torget med service och affärer och även nära till natur, bad och småbåtshamn. En parkeringsplats hör till bostaden. TV och bredband via Tele2. Låg avgift!

 • Balkong
Nytorgsgatan 19, Oxelösund, Oxelösunds kommun

Nytorgsgatan 19

Villa
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
1 595 000 kr
81 + 81 m²
4 rum
1 018 m² tomt

Familjevilla i fint, högt läge med insynsskyddad och privat tomt. Huset har 3 sovrum varav ett i entréplan, vardagsrum med öppen spis och utgång till altanen mot den skyddade tomten samt nyrenoverat badrum och WC 2020. Tillagningskök med intilliggande matrum. Bra utrymmen i källarplanet med hobbyrum, förråd, tvättstuga. Nya takpannor 2015 och då renoverades även skorstenen. Stammarna invändigt är delvis bytta (kök, badrum, WC) och luftvärmepump installerades 2021. I övrigt är de flesta ytskikt av äldre modell och huset behöver en del renovering.

 • Uteplats
Jogersö Koloniområde, Syrenen 4, Jogersö, Oxelösunds kommun

Jogersö Koloniområde, Syrenen 4

Fritidshus
Jogersö, Oxelösunds kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
445 000 kr
23 m²
1 rum
500 m² tomt

Nära bad och camping finns nu dessa två kolonilotter Syrenen 3 & 4 till salu som tillsammans ger en stor och privat tomt i hörnan på området. En mycket fin stuga på en härligt rymlig tomt med stor gräsmatta. Perfekt skyddat läge men ändå nära parkeringen och det fina servicehuset med mycket fina duschar och toaletter. Den röda stugan på Syrenen 4 är en välskött, välisolerad och charmig stuga på omkring 23 kvadratmeter, med en trivsam och till största delen inglasad veranda med tak, modern köksdel, sovdel och trevligt rum. Fint golv i mörkt trä med ljusa väggar och flera fönster som gör den ljus och trevlig. Till stugan hör en härlig hörntomt med flera bärbuskar, fruktträd och välskött gräsmatta. Ett fristående förråd finns för förvaring av trädgårdsredskap. Lotten Syrenen 3 har en stor gräsmatta för goda odlingsmöjligheter med flera fruktträd och hallonbuskar, samt ett mysigt växthus med två stora vinrankor. Här kan du tillbringa din sommar nära omtyckta Jogersö med badplats, lek och restaurang mm. Köpare/ägare måste vara skriven i Oxelösunds eller Nyköpings kommun.

 • Uteplats
Jupitervägen 17, Stenkulla, Nyköpings kommun

Jupitervägen 17

Lägenhet
Stenkulla, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
950 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/7
3 700 kr/mån
15 702 kr/m²

Mycket trevlig och ljus 2 rok med luftig planlösning. Genomgående ljusa väggar och vitt fräscht kök med modern, inglasad balkong intill matplatsen. Helkaklat badrum som stambyttes 2007, med tvättmaskin. Här bor du i en bra förening i hus med hiss, fiber och med matbutiken runt hörnet. I området finns även gym, konditori och restaurang. Föreningen har ett hobbyrum och övernattningsrum med kök, perfekt när man har gäster. Med bussen når du centrum på 10 minuter och Rosvallas sportanläggning på 5 min. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Annebergsgatan 2C, Centralt Öster, Nyköpings kommun

Annebergsgatan 2C

Lägenhet
Centralt Öster, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
695 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
3 494 kr/mån
17 821 kr/m²

Centralt belägen 1 rok på våning 1 i hus med hiss. Här bor du med ett rymligt kök med plats för köksbord, stor balkong med eftermiddags- och kvällssol samt en fräscht renoverat badrum. I bostaden finns en rejäl sovalkov med plats för säng samt upphängning för skyddande draperier. Ljusa väggar och snyggt laminatgolv. Bredband ingår i avgiften. Fri parkering på föreningens parkeringsplatser på gården. Ett praktiskt boende nära centrum och endast en kort från tågstationen. En snabb inflyttning kan vara möjlig.

 • Balkong
 • Hiss
Astrids väg 4, Bergshammar, Nyköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Astrids väg 4

Villa
Bergshammar, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
3 350 000 kr
110 + 135 m²
6 rum
1 230 m² tomt

Välkommen till den här renoverade, rymliga villan med 3-5 sovrum med fint sydvästläge i populära Bergshammar. Entréplan med stora umgängesytor och öppet kök/vardagsrum. Härligt ljus och skön utsikt över tomten från flera stora fönster och utgång till altanen som löper längs husets långsida. Huset är renoverat med nya golv, väggar och tak samt nya innerdörrar. Det är dränerat, tilläggsisolerat, har fiber och larm installerat samt golvvärme via bergvärme. Nu i juni renoverades garaget med ny panel, nytt tak, nya garagedörrar och fönster. Villan har en praktiskt planlösning där umgängesdelen är belägen i ena delen av huset och de tre sovrummen samt ett nyrenoverat badrum placerade i andra delen. På nedre plan finner du ytterligare två möjliga sovrum samt WC, stor tvättstuga med dusch, 3 förråd och ett stort hobbyrum. Stor gårdsplan med vidbyggt garage med ingång även inifrån huset. Här finns det plats för både bilar och husbil. Från Bergshammar är det ca 5 km in till Nyköping och en upplyst cykelväg tar dig dit på ca 15 min och med bil är du där på 5-10 min. I området finns skola åk f-6, förskola, fina naturområden, ridskola, golfbanor, pizzeria och nära till Gumsbackens köpcentrum samt Nyköpings Bro.

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Fotbollsvägen 30B, Brandholmen, Nyköpings kommun

Fotbollsvägen 30B

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
1 695 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
5 833 kr/mån
23 873 kr/m²

På vackra Brandholmen finns nu den här mycket fina och stilrena hörnlägenheten om 3 rok till salu. Här bor man modernt och fräscht i hus med hiss. Bostaden är i väldigt fint skick då den är sparsamt använd med nästan oanvänd utrustning. Här möts man av en genomgående ljus bostad med vita väggar och snygg vitlaserad ekparkett. Väggarna har inga märken eller hål från tavlor mm. Vackert ljusinsläpp från fönstren i hörnet samt en härligt inglasad balkong utan direkt insyn från och utsikt mot grannar. Mycket bra planlösning med två bra sovrum, en stor klädkammare och ett härligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Modernt och ljus kök med vitvaror i fint skick och ljus matplats intill fönstren. Lägenheten har även ett stort, helkakalat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor du nära vattnet och de fina promenadstråken längs Stadsfjärden in till nyköpings hamn. Kika på båtarna, träna på utegymmen eller njut av solen i de snygga stolarna som byggts längs vattnet. Nära till Rosvalla och gym, och i området finns en trevlig matbutik och en mysig kvartersdeli med lättare rätter och god dryck.

 • Balkong
 • Hiss
Skogsvägen 45 lgh 1003, Oppeby, Nyköpings kommun

Skogsvägen 45 lgh 1003

Lägenhet
Oppeby, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
450 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 200 kr/mån
12 000 kr/m²
Flädervägen 2H, Arnö, Nyköpings kommun

Flädervägen 2H

Lägenhet
Arnö, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
2 050 000 kr
74,5 m²
3 rum
5 374 kr/mån
27 517 kr/m²

Välkommen till en modern gavellägenhet med radhuskänsla! Utgång från vardagsrummet direkt ut till gräsmatta på gaveln och en altandörr ut till den stora uteplatsen på entrésidan. Här bor du i en lättillgänglig bostad utan några trappor. Inredningen går i vitt, ek och mörk klinker. Här finns två bra sovrum, klädkammare/förråd, stort helkaklat badrum och ett öppet kök/vardagsrum. Föreningen har parkeringplatser/garage på gården och en mysig innergård med planteringar, grillplats och en lekplats. Huset är byggt 2018 och föreningen har fiber via stadsnätet.

 • Uteplats
 • Hiss
Norra Malmgatan 4 A, Oxelösund, Oxelösunds kommun

Norra Malmgatan 4 A

Lägenhet
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
620 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
3 604 kr/mån
8 611 kr/m²

Ljus och modern 3 rok med stor inglasad balkong i ekonomiskt stabil och välskött förening. Modernt och snyggt kök i vitt. Två sovrum varav ett med egen walk-in closet. Dusch/WC med vitt kakel och nya duschväggar samt även ny inredning i handfatskommod och badrumsskåp. I badrummet finns uttag för tvättmaskin. Rymligt vardagsrum med utgång till en riktigt stor, inglasad balkong i perfekt västerläge. Stor hall med en rymlig klädkammare med skjutdörrar. Låg avgift där bredband och Kabel-TV ingår i avgiften. Stambytt och välskött fastighet i stabil föreningen med god ekonomi. Här bor du lugnt men ändå centralt, med nära till matbutik, pizzeria och konditori.

 • Plus
 • Balkong
Grönviksvägen 20, Oxelösund, Oxelösunds kommun

Grönviksvägen 20

Fritidshus
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
2 295 000 kr
60 + 15 m²
3 rum
1 452 m² tomt

Bo i skärgården med morgonbad vid badbryggan, dyk från klippan och båttur in till restaurangen på kvällen. Grönvikens sommarstugeförening ligger som en oas i Oxelösunds skärgård och äger mark och vatten med gemensamma bryggor/båtplatser, strand och klippor för bad och sol samt grönytor för barnen att leka på. Här i Grönviken hittar du den här mysiga sommarstugan med skönt avskilt och högt läge med utsikt över området och vikens vatten. Naturtomten med syrener, björnbär och vindruvor inbjuder till avkoppling istället för trädgårdsskötsel. Med stugan följer en båtplats vid brygga med möjlighet att bygga en liten sjöbod.

 • Uteplats

Visar alla 13