Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Madeleine Jansson

Madeleine Jansson

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan sommaren 2015 och jag började min karriär i Malmö men valde sommaren 2021 att flytta tillbaka hem till Nyköping och fortsätta arbeta här. Alla försäljningar är unika och jag har kunskapen om vad som är bäst för just din försäljning och känsla att skapa en trygg och lyckad bostadsaffär för alla parter. Det viktigaste målet för mig är att både säljare och köpare ska känna sig så nöjda med mitt arbete att jag är det självklara valet av fastighetsmäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Alstigen 4, Frösäng, Oxelösunds kommun

Alstigen 4

Lägenhet
Frösäng, Oxelösunds kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
595 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
3 856 kr/mån
10 625 kr/m²

Välkommen till Alstigen 4 och denna totalrenoverade tvårummare med inglasad balkong. Det första som möter oss en är inbjudande hall med gott om förvaring. Direkt på vänster hand finner vi det renoverade köket med gott om plats för matbord intill fönster. Ett generöst och härligt vardagsrum med utgång till den mysiga och inglasade balkongen med fri utsikt. Addera därtill goda förvaringsmöjligheter, välplanerat sovrum och helkaklat badrum. Här bor vi ett lugnt område med närhet till buss, mataffär, pizzeria och förskola. Några minuter bort finns centrum med butiker och restauranger, flera havsbad och Femöre naturreservat.

  • Balkong
Oxelögatan 18B , Centrala Oxelösund, Oxelösunds kommun

Oxelögatan 18B

Lägenhet
Centrala Oxelösund, Oxelösunds kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
235 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 362 kr/mån
6 620 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta enrummare att sätta din egen prägel på. Rymligt allrum med utgång till inglasad balkong, där du med ett steg kan ta dig ut till liten gräsplätt. Helkaklat badrum i stambytt förening och gott om förvaring i bostaden. I den inre repartionsfonden finns det ca 9200 kr. Här bor du i ett lugnt område med närhet till buss, mataffär, pizzeria och förskola. Några minuter bort finns centrum med butiker och restauranger, flera havsbad och Femöre naturreservat. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Tybblegårdarna 4B, Jönåker, Nyköpings kommun
Tybblegårdarna 4B, Jönåker, Nyköpings kommun, bild 2
Tybblegårdarna 4B, Jönåker, Nyköpings kommun, bild 3

Tybblegårdarna 4B

Lägenhet
Jönåker, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
249 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 222 kr/mån
4 527 kr/m²

Nu har du ett gyllene tillfälle att skapa drömlägenheten! En tvårummare som väntar på att du ska sätta din egen prägel med en planlösning som inte lämnar något övrigt att önska. Det första som möter oss i denna tvåa är en hall som öppnar upp sig mot bostadens samtliga rum. Rakt fram nås ett äldre och generöst kök med fin utsikt och gott om plats för matbord. Vägg i vägg med köket finner vi det generösa sovrummet. Det rymliga vardagsrummet bjuder på parkettgolv och balkong i söderläge. Badrummet är kaklat och här finns golvvärme! Lägenheten ligger mitt i Jönåker med närhet till butik, pizzeria och busshållplats samt endast 10 minuter med pendling till Nyköping. Varmt Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Tybblegårdarna 4A , Jönåker, Nyköpings kommun
Tybblegårdarna 4A , Jönåker, Nyköpings kommun, bild 2
Tybblegårdarna 4A , Jönåker, Nyköpings kommun, bild 3

Tybblegårdarna 4A

Lägenhet
Jönåker, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
495 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 327 kr/mån
8 684 kr/m²

Välkommen till Tybblegårdarna 4A och denna välplanerade tvårummare en halv trappa upp. Fint kök och stambytt badrum från 2024, fönster i tre väderstreck och balkong. Gott om garderober och rymliga förråd. Lägenheten ligger mitt i Jönåker med närhet till butik, pizzeria och busshållplats samt endast 10 minuter med pendling till Nyköping. Varmt Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Segelmakargatan 9, Brandholmen, Nyköpings kommun

Segelmakargatan 9

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
845 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 4/4
2 898 kr/mån
19 425 kr/m²

Välkommen till Segelmakargatan 9 och denna kvadratsmarta tvårummare med hiss från markplan. Ett havsnära boendeupplevelse där ni får ett bekvämt boende med havet och naturen inpå knuten. Omgivningen är naturskön med mysiga promenadstråk längst med strandkanten till hamnen, stadskärnan och grönområden. Brandholmen är ett havsnära och expansivt område i Nyköpings östra del med en särpräglad skärgårdsinspirerad stil vid inloppet till Nyköpings hamn. Välkommen på visning!

  • Hiss
Ringvägen 5B, Centralt Öster, Nyköpings kommun

Ringvägen 5B

Lägenhet
Centralt Öster, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
745 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/2
4 000 kr/mån
15 521 kr/m²

Välkommen till en charmig 2:a i ett fint 40-talshus. Här får du lite högre i tak och fina innerdörrar. Dessutom har lägenheten fönster i tre väderstreck vilket ger ljus och en fin rymd. Här bor ni med närhet till stan och promenadstråk som hamnen, vallarna och Nyköpingsån. Varmt välkommen på visning!

Nykyrkavägen 20, Stigtomta, Nyköpings kommun

Nykyrkavägen 20

Villa
Stigtomta, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
1 450 000 kr
140 + 76 m²
6 rum
1 551 m² tomt

På Nykyrkavägen 20 hittar du ett charmigt 40-tals hus med massor av potential. Här är det bara att sätta på sig snickarbyxorna och börja göra huset till ditt. Huset är i behov av mycket kärlek och i princip allt behöver renoveras. Men här finns en bra grund till att skapa ett stort och härligt hem. Huset har ett stort vardagsrum med öppen planlösning in mot matrummet, möjlighet till fyra sovrum och en källare med massor av förvaringsmöjligheter. Trädgården är stor och det finns ett större garage och flertalet förråd. Huset kommer att säljas med friskrivningsklausul. Känns detta intressant för dig så är du varmt välkommen att boka in dig på någon av visningarna.

Regeringsvägen 33, null, Nyköpings kommun

Regeringsvägen 33

Lägenhet
Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
450 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/3
1 750 kr/mån
16 071 kr/m²

Välkommen till ditt första boende eller kanske den perfekta övernattnings lyan! På Regeringsvägen 33 kan du flytta in och börja bo direkt. Lägenheten är totalrenoverad med nya ytskikt och ett nytt pentry. En smart uppbyggnad med förvaring göra att sängplatsen känns avskild från det övriga rummet. Här finns möjlighet att få plats med både soffa och ett mindre bord om du vill. Dessutom ligger lägenheten i en äldre, trygg och stabil förening. Välkomna på visning!

  • Plus
Stockholmsvägen 7A, Centralt Öster, Nyköpings kommun

Stockholmsvägen 7A

Lägenhet
Centralt Öster, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
605 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 1/3
1 818 kr/mån
22 830 kr/m²

Trevlig, kvadratsmart etta med laminatgolv och högt i takt. Loftsäng som frigör utrymme under för soffa, eller arbetsplats. Kök med öppen barplats in mot vardagsrummet. Trevlig innergård med gemensam uteplats och bastu för föreningens medlemmar finns i källaren. Varmt välkommen på visning!

Frösängsvägen 94, Frösäng, Oxelösunds kommun

Frösängsvägen 94

Lägenhet
Frösäng, Oxelösunds kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
745 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/3
5 290 kr/mån
9 551 kr/m²

På Frösängsvägen 94 hittar vi denna rymliga lägenhet vars härliga och genomgående ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende. Det första som möter oss i denna trerummare är en praktisk hall med goda förvaringsmöjligheter. Vidare har bostaden ett äldre och ljust kök, rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen med fri utsikt. Här hittar vi även två sovrum i bra storlekar, samt ett fräscht och stambytt badrum med tvättmaskin. Här bor vi ett lugnt område med närhet till buss, mataffär, pizzeria och förskola. Några minuter bort finns centrum med butiker och restauranger, flera havsbad och Femöre naturreservat.

  • Balkong
Sotarvägen 3, Stigtomta, Nyköpings kommun

Sotarvägen 3

Radhus
Stigtomta, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
1 895 000 kr
110 + 110 m²
4 rum
530 m² tomt

Välkomna till en rymlig enplansvilla med hel källare belägen i populära Stigtomta. På entrévåningen finns i dagsläget 3 sovrum, möjlighet till 4 sovrum finns, välhållet kök och charmigt vardagsrum med kamin. Ett helkaklat badrum och en gästtoalett. Källarvåningen inrymmer en stor gillestuga, ett allrum/TV-rum, sovrum/gästrum, tvättstuga samt förråd. Huset står på en rogivande och barnvänlig hörntomt med en generös gräsyta perfekt för sommarens uteaktiviteter och en häck som skyddar mot insyn. Garage sammanbyggt med huset. Här bor du med närhet till bensinmack, nybyggd förskola och skola samt mataffär och på smidigt avstånd finns Nyköping, E4;an och Skavsta flygplats. Hela Stigtomta har även naturen runt hörnet med bland annat nytt elljusspår och badplatser finns.

  • Uteplats
Jagarstigen 17, Oxelösund, Oxelösunds kommun
  • Ons 3 apr kl 17:15

Jagarstigen 17

Villa
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
1 850 000 kr
97 m²
4 rum
472 m² tomt

Nu kan du sluta jaga efter rätt hus, på Jagarstigen 17 hittar du ett trevligt kedjehus med stor potential. 2022 lades hela taket om och huset har nu ett praktiskt plåttak, ny altan och entrédörr, nya fönster på entréplan. På entréplan har huset öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger mycket ljus gör det möjlighet till många olika möbleringar. På övre plan finns tre rymliga sovrum och en stor klädkammare. På baksidan av huset kan du njuta av sol under hela dagen och en stor trädgård mot ett skogsparti vilket ger minimal insyn. Huset är besiktigat. Välkommen på visning!

  • Plus
Sparrisgången 80, Arnö, Nyköpings kommun

Sparrisgången 80

Lägenhet
Arnö, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
1 295 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 459 kr/mån
16 928 kr/m²

Varmt välkomna till denna trerummare på barnvänlig gata. På andra våningen möts ni av 76,5 kvadratmeter i väldigt gott skick. 2 rejäla sovrum, kök med matplats, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett rymligt vardagsrum. I anslutning till hallen finns även en stor klädkammare som sväljer en hel del förvaring. Via köket når man den mysiga balkongen med fint solläge. Eftertraktat och barnvänligt område med närhet till skolor/förskolor, livsmedelsbutik samt goda kommunikationer till Nyköpings centrum. Närhet till natur och bad vid Örstigsnäs och Strandstuviken. Vi ses på visningen!

  • Balkong

Visar alla 13