Mäklare Rebecka Jänkälä

Rebecka Jänkälä

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Frösängsvägen 74, null, Oxelösunds kommun

Frösängsvägen 74

Lägenhet
Oxelösunds kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
625 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 857 kr/mån
7 862 kr/m²

EN TRAPPA UPP - BALKONG- CA 10 800kr i REPARATIONSFOND Varmt välkomna till denna fina trea med inbjudande hall med tre platsbyggda garderober. Vidare har bostaden två sovrum, ett trevligt kök med inglasad balkong, ett lättmöblerat vardagsrum som bjuder på härligt ljusinsläpp, samt ett helkalkat och stambytt duschrum med förberett för tvättmaskin. Här bor du i en stabil förening i ett omtyckt och lugnt område med närhet till buss, mataffär, pizzeria och förskola. Några minuter bort finns centrum med butiker och restauranger, flera havsbad och Femöre naturreservat.

 • Balkong
Brandkärrsvägen 146, Brandkärr, Nyköpings kommun

Brandkärrsvägen 146

Lägenhet
Brandkärr, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
560 000 kr
77 m²
2 rum
vån 2/6
3 741 kr/mån
7 273 kr/m²

TVÅA MED HISS- PARKERING INGÅR Här disponerar du en yta om 77 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på ett sovrum, vardagsrum, kök och ett förråd där det finns möjlighet att skapa ett kontor eller en trevlig walk in closet. Bostaden har en stor och härlig balkong med kvällssol, där du kan umgås med vänner eller bara vara för dig själv en stund. En rymlig och välplanerad tvåa vars härliga ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vara i. Här kan du bo och trivas länge. Goda parkeringsmöjligheter samt närhet till mataffärer, motorväg och naturen.

 • Balkong
 • Hiss
Esplanaden 7A, Oxelösund, Oxelösunds kommun

Esplanaden 7A

Lägenhet
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
365 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 939 kr/mån
8 202 kr/m²

Välkomna in i denna välplanerade tvåa med en möblerbar hall, ett ljust och fint sovrum, kök med gott om förvaringsmöjligheter, ett rymligt vardagsrum och ett stambytt badrum. Utöver alla förvaringsutrymmen i garderober finns dessutom ett externt vindsförråd som hör till lägenheten, samt en matkällare. Stabil förening med välordnade gemensamhetsutrymmen som renoverad tvättstuga och praktiskt hobbyrum. Här njuter du av ett centralt läge och lägenhetens väldisponerade kvadratmeter erbjuder alla förutsättningar att bo riktigt bra - ett hem att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Blåsarevägen 13, Harg, Nyköpings kommun
 • Fre 15 dec kl 12:00

Blåsarevägen 13

Radhus
Harg, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
2 895 000 kr
154 m²
7 rum
5 995 kr/mån
18 799 kr/m²

Perfekt bostad för dig som gillar sociala tillställningar. Entréplanet erbjuder öppen planlösning som lämpar sig utmärkt för umgänge och middagsbjudningar. Stora uteplatser ger ytterligare utrymme under årets varma månader. Interiören präglas av exklusiva materialval och stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp. Ett nybyggt hem fördelat på 154 kvm i tre plan med fint läge i området. Välkomna på visning.

 • Plus
 • Uteplats
Östra Rundgatan 10, Centralt Öster, Nyköpings kommun

Östra Rundgatan 10

Lägenhet
Centralt Öster, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
525 000 kr
25,9 m²
1 rum
vån 2/4
1 957 kr/mån
20 270 kr/m²

LÅG AVGIFT- CENTRALT - VÄND MOT INNERGÅRD Här erbjuds en ljus och fin etta med låg avgift och utsikt över den lugna innergården. Invändigt erbjuds badrum med dusch, rum med plats för både säng och soffa, kokvrå med spis och kyl/Frys. Stabil förening. Välkomna på visning.

Esplanaden 32, Centrala Oxelösund, Oxelösunds kommun

Esplanaden 32

Lägenhet
Centrala Oxelösund, Oxelösunds kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
350 000 kr
30,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 107 kr/mån
11 475 kr/m²

Nyrenoverad och välplanerad etta med låg avgift om 2 107 kr per månad! Här erbjuds du att köpa ett boende i mycket gott skick. En ljus och väldisponerad etta med stora fönster som ger ett trevligt ljus. Lägenheten utgörs av en inbjudande hall med garderobsvägg, ett stambytt och fräscht badrum samt ett rymligt rum med sovalkov och en trevlig köksdel. Här bor du i en populär förening som erbjuder bastu och relaxrum i källaren. Bostaden är centralt belägen med närhet till matbutik, skola, buss, konditori och restaurang och busshållplats. Cykelavstånd till havet, vacker natur och fina badplatser. Nära Nyköping - Skavsta. ca 15-20 min. Till Stockholm ca 1,5 tim.

Norrhem Norrstugan 1, Tystberga, Nyköpings kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Norrhem Norrstugan 1

Villa
Tystberga, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
1 500 000 kr
104 m²
3 rum
3 094 m² tomt

Charmigt litet hus med garage och en stor bra trädgårdstomt. Här erbjuds en trevlig bostad med visst renoveringsbehov. Entréplan erbjuder vardagsrum/rum med vedspis, kök med vedspis, vardagsrum med utgång till inglasat uterum, helkaklat badrum och på övre plan finns ett sovrum samt en oinredd vind. Välkomna på visning.

 • Uteplats
Flädervägen 2B, Arnö, Nyköpings kommun

Flädervägen 2B

Lägenhet
Arnö, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
1 995 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/4
5 440 kr/mån
26 250 kr/m²

GAVELLÄGE - HISS - TVÅ BALKONGER Nyligen producerad lägenhet med hiss som fortfarande håller hög standard. På Flädervägen 2 B ligger denna stora gavellägenhet med ett underbart ljusinsläpp. Invändigt bjuder denna bostad på fräscha ytskikt, behagliga färgval och härlig atmosfär! Här disponerar du en yta om 76 kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök med genomgående ekparkett. Det här är ett hem som har inretts med stilsäker blick och känsla för rådande trender. Något som verkligen får den här lägenheten att sticka ut ur mängden är det faktum att den har två balkonger med glasräcken. Det gör att du kan maximera antalet timmar i solen även när du är hemma. Läget på Arnö lämnar ytterst lite att önska för en familj som har höga krav på sitt boende, med Stadsfjärden som granne och en promenad bort hittar man centrum och hamnen. Här bor man i ett lugnt och havsnära läge med närhet till matbutik, bra kommunikationer och lekpark. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Tyras väg 27, Bergshammar, Nyköpings kommun

Tyras väg 27

Radhus
Bergshammar, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
2 895 000 kr
134 + 33 m²
4 rum
345 m² tomt

Varmt välkomna till Bergshammar och detta fina radhus på Tyras väg. Ett naturnära boende med skog i anslutning till tomtens baksida och en helt fantastisk vy ut över de öppna fälten från framsidan. Radhuset erbjuder totalt 134 kvadratmeter fördelade över två plan med tre uteplatser att välja på. Totalt 5 rum varav 3 sovrum med möjlighet att få till fler om så önskas. Garage finns. Uppvärmningen har effektiviserats med luftvärmepump. Vi ses på visningen!

 • Balkong
 • Uteplats
Brannebolsvägen 18, null, Nyköpings kommun

Brannebolsvägen 18

Tomt
Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
1 500 000 kr
1 445 m² tomt

BYGGA NYTT? - HAVSNÄRA TOMT- Här har du möjlighet att skapa ditt drömboende, med naturen som granne på en trevlig tomt. Tyst, lugnt läge och till centrala Nyköping kommer du med bil på ca 15 minuter här finns ett stort utbud av restauranger, butiker, båthamn samt tåg och busskommunikationer till Stockholm. Till Stockholm tar det ca en timme. Kommunalt VA, el och fiber framdraget till tomtgräns. Varmt välkomna att höra av er!

Borgaregatan 19A, Nyköping Väster, Nyköpings kommun

Borgaregatan 19A

Lägenhet
Nyköping Väster, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
850 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/3
3 484 kr/mån
21 250 kr/m²

Hjärtligt välkommen på visning av denna lägenhet som har det mesta du behöver för att trivas! Här disponerar du en yta om 42 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på ett mindre kök, rymligt vardagsrum, ett ljust sovrum, samt ett helkaklat och stambytt duschrum. Lägenheten har målade väggar och tak 2023. Här bor du i en stabil förening med både gym och bastu i källaren, bostaden har ett centralt läge med närhet till bland annat restauranger, matbutiker, butiker och caféer. Tågstationen ligger precis runt hörnet, centrum en kort promenad bort och busstation når du enkelt med cykel eller en promenad. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Centralt Väster!

Morotstaden 27, Nävekvarn, Nyköpings kommun

Morotstaden 27

Lägenhet
Nävekvarn, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
1 595 000 kr
133 m²
5 rum
5 191 kr/mån
11 992 kr/m²

NYTT PRIS - Välplanerat gavelradhus i två plan med ljus atmosfär belägen på grönskande trädgårdstomt med insynsskyddad tomt och solig uteplats i söderläge. Invändigt erbjuds kök med matplats intill, två badrum samt 3-4 rogivande sovrum varav ett har utgång till balkong. Parkeringsplats ingår i avgiften och fiber finns indraget. Välkomna på visning.

 • Balkong
 • Uteplats
Borgaregatan 19B, Nyköping Väster, Nyköpings kommun

Borgaregatan 19B

Lägenhet
Nyköping Väster, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
795 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/3
3 233 kr/mån
18 488 kr/m²

NYTT PRIS - NÄRA TÅGSTATION - ETTA MED KÖK Här bor du med ett mycket centralt läge nära både till tågstationen och centrum med affärer och flera restauranger. Bostaden erbjuder ljusa ytskikt, fönster i två väderstreck in mot gården samt ett rum och kök med plats för matgrupp. Trevlig innergård med gemensam uteplats. Varmt välkomna på visning.

Hagtornsvägen 145, Oxelösund, Oxelösunds kommun

Hagtornsvägen 145

Radhus
Oxelösund, Oxelösunds kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
1 980 000 kr
109 m²
4 rum
4 704 kr/mån
18 165 kr/m²

NYTT PRIS - Rymligt radhus i barnvänligt område med närhet till förskola, skola och natur. Fin uteplats mot allmänning på trädgårdssidan. Interiört erbjuds tre sovrum, kök med matplats intill, vardagsrum, två badrum, tvättstuga och förråd.

 • Uteplats
Fotbollsvägen 12 B, Brandholmen, Nyköpings kommun

Fotbollsvägen 12 B

Lägenhet
Brandholmen, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
1 395 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/4
4 541 kr/mån
22 500 kr/m²

HÖGT UPP - HISS - INGLASAD BALKONG - POPULÄRT OMRÅDE Bli bland de första att bo i denna lägenhet som fortfarande känns som ny! Högt upp i huset på Fotbollsvägen 12 B ligger denna rymliga lägenhet med genomgående och vacker vitlackad ekparkett och fönster åt två väderstreck som ger bostaden ett fint ljusinsläpp, vilket gör att den upplevs ljus och rymlig. Ett fräsch boende med planlösning som fördelas på hall, kök med matplats intill fönster, helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare, rymligt vardagsrum och ett generöst sovrum. Att ha en stor och inglasad balkong att tillbringa varma dagar och ljumna kvällar på är inte alla förunnat. Här blir balkongen nästan som ett extra rum där du kan umgås med vänner eller bara vara för dig själv en stund. Här bor du nära hav och natur med fina promenadvägar längs med vattnet till hamnen och stadskärnan. Området har goda busskommunikationer och ett stort utbud av aktiviteter på Rosvalla. Något för dig som vill flytta in och bara njuta av tillvaron och livet!

 • Balkong
 • Hiss
Oppeby Torg 2B, Oppeby, Nyköpings kommun

Oppeby Torg 2B

Lägenhet
Oppeby, Nyköpings kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
650 000 kr
42,6 m²
1 rum
vån 3/3
2 342 kr/mån
15 258 kr/m²

NYRENOVERAT KÖK - NYTT PRIS! Varmt välkomna till denna rymliga och fina etta! Här bor du i en smart planerad lägenhet med fräscha ytskikt och behagliga färgval. Bostaden är ljus och har ett nyrenoverat kök från 2021, vardagsrum med plats för både soffgrupp, matgrupp eller säng och badrum med kaklade väggar och plastmatta samt en rymlig klädkammare. Här bor du i en förening med låg månadsavgift, närhet till mataffär, vacker natur med motionsspår och busskommunikationer till både centrum och Skavsta Flygplats.

Folkegatan 25 C, Centrala Oxelösund, Oxelösunds kommun

Folkegatan 25 C

Lägenhet
Centrala Oxelösund, Oxelösunds kommun
Fastighetsbyrån Nyköping
485 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
4 200 kr/mån
8 509 kr/m²

BALKONG MOT VÄST - PRELIMINÄR HUSHÅLLSEL INGÅR I AVGIFTEN - STAMBYTT FASTIGHET Hjärtligt välkommen på visning av denna lägenhet som har det mesta du behöver för att trivas. På Folkegatan 25 C ligger denna charmiga hörnlägenhet vars utmärkta planlösning skapar ypperliga förutsättningar att bo bra och bekvämt. Det första som möter oss i denna tvåa är en inbjudande och möblerbar hall. Vidare har bostaden ett trevligt kök med plats för matbord och stolar intill fönster mot innegården. Det lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp och utgång till mysig balkong i härligt västläge. Sovrum med en rymlig klädkammare, samt ett fräscht och helkalkat duschrum. Här bor du i en stambytt fastighet där preliminär hushållsel är inkluderad i månadsavgiften och du har tillgång till gemensamhetslokal och bastu i husets källare. Närhet till torget med affärer och service.

 • Balkong

Visar alla 17