Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johanna Enström

Johanna Enström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skalla Hamnväg 16B, Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun
  • Mån 1 apr kl 14:15

Skalla Hamnväg 16B

Radhus
Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
5 995 000 kr
150 m²
5 rum
6 500 kr/mån
39 967 kr/m²

Här presenteras en av Mariefreds mest exklusiva och eftertraktade radhus beläget i natursköna Ekviken. Detta fantastiska hem andas lyx, öppenhet och klass bestående av eleganta och smakfulla materialval med stora fönsterpartier som vetter mot vattnet med magiskt ljusinsläpp över varje kvadratmeter. Tre badrum, balkong, en generös altan samt endast några steg till badbryggan är bara några få attribut som gör denna bostad till något alldeles extra. Även möjlighet till båtplats samt tillgång till båtklubbens vedeldade bastu. Bostaden är 150kvm byggt i tre plan där bottenplan 51kvm är en separat ”bokal” - en kombinerad bostad och lokal – som antingen integreras i övriga bostaden eller hålls helt separat för den egna verksamheten eller för uthyrning - möjligheternas boende. Missa inte chansen att förvärva detta drömhem där du bara kan flytta in och njuta.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Fruktvägen 34, Nykvarn, Nykvarns kommun
  • Mån 1 apr kl 13:00

Fruktvägen 34

Radhus
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
3 195 000 kr
96 m²
4 rum
251 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla som är perfekt belägen i ett barnvänligt och eftertraktat område. Med tre rymliga sovrum, fräscht kök, helkaklat badrum, generösa sällskapsytor och moderna bekvämligheter är detta hemmet som du och din familj har drömt om. Detta fina hem är strategiskt beläget med närhet till förskola, skolor, natur och busshållplats samt bara en kort promenad från Nykvarns centrum, där du finner mataffär, butiker, restauranger och andra bekvämligheter. Dessutom finns det utmärkta kommunikationer i närheten med SJ-regionaltåg som smidigt tar dig till Stockholm C under 30 min.

  • Plus
Gammeltorpsvägen 4D, Nykvarn, Nykvarns kommun
  • Mån 1 apr kl 12:00

Gammeltorpsvägen 4D

Lägenhet
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
1 795 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/2
5 983 kr/mån
23 618 kr/m²

Välkommen till denna välkomponerade trea om 76 kvadratmeter med öppna ytor och genomtänkta ytskikt erbjuder denna bostad en harmonisk atmosfär och skapar en perfekt miljö för dagligt liv och umgänge. Köket är utrustat med alla bekvämligheter och har en öppen planlösning som smidigt integreras med det ljusa och inbjudande vardagsrummet. Här kan du laga mat medan du samtidigt kan umgås med familj och vänner. Bostaden har två rymliga sovrum, varav det ena är utrustat med en praktisk klädkammare för att hålla dina kläder organiserade och nära till hands. Det andra sovrummet är flexibelt och kan användas som barnrum, gästrum eller arbetsplats efter behov. Det helkaklade badrummet är smakfullt utformat och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Här finns även gott om förvaringsmöjligheter i garderober för att hålla badrummet snyggt och organiserat. Utvändigt finns möjlighet att skapa en mysig uteplats med loungemöbler eller ett mindre matbord där du kan njuta av det fina vädret och umgås med vänner och familj. Denna bostad återfinns i en trevlig förening med god gemenskap och är belägen på ett centralt läge med gångavstånd till mataffär, förskola, skola, natur och SJ-regionaltåg. Med enkel tillgång till tågförbindelser tar dig snabbt och smidigt till Stockholm C på under 30 minuter. Varmt välkommen.

  • Plus
Bruksgatan 1B, Centralt, Nykvarns kommun

Bruksgatan 1B

Lägenhet
Centralt, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
2 695 000 kr
87 m²
3.5 rum
4 989 kr/mån
30 977 kr/m²

Välkommen till denna unika lägenhet om 87 kvm högst upp i huset på attraktiva Bruksgatan. Med synliga takbjälkar och delvis generös takhöjd erbjuder denna bostad en charm som är svår att motstå. Ljuset flödar in genom fina ljusinsläpp och renoverade ytskikt ger en modern känsla medan de bevarade detaljerna ger karaktär åt rummen. Köket är välutrustat och har gott om plats för matbord invid. Här finns även fönster i två väderstreck. Det väl tilltagna allrummet erbjuder en flexibel yta där endast fantasin sätter gränser för hur du kan inreda och använda utrymmet. Med tre sovrum finns gott om plats för familj och gäster. Det helkaklade badrummet är stilrent och modernt, vilket ger en avslappnande atmosfär för avkoppling. Föreningen har en fantastisk förmån i form av en gemensam och uppvärmd pool, vilket är det perfekta sättet att svalka sig och njuta av sommardagarna på. Ditt nya hem ligger bekvämt inom gångavstånd till förskolor, skolor, vacker natur och centrum med all dess service. Träningsanläggningar och kommunikationer finns också i närheten, vilket gör det enkelt att ta sig runt och utforska området. Med SJ-regionaltåg tar du dig enkelt och snabbt till Stockholms centralstation på under 30 minuter, vilket gör det bekvämt att pendla till jobbet eller ta en dagstur till huvudstaden. Här kan du bara flytta in och njuta av bekvämt boende där varje detalj är noggrant utformad för att ge dig en trivsam vardag. Varmt välkommen.

Hökmossvägen 2E, Centralt, Nykvarns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hökmossvägen 2E

Lägenhet
Centralt, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
2 850 000 kr
78,8 m²
3 rum
vån 1
5 025 kr/mån
36 168 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva trea i den åtråvärda Engelska parken! Här finner du en modern och elegant bostad med en öppen planlösning som genomsyras av ljus och rymd. De stora fönsterpartierna släpper in naturligt ljus och ger en luftig känsla i varje rum. Denna trea imponerar även med två inglasade balkonger där du kan njuta av soliga dagar eller lugna kvällar med en fantastisk vy över det grönskande området. Det välutrustade köket är perfekt för den som älskar att laga mat och bjuder in till gemensamma stunder kring middagsbordet. I vardagsrummet finns gott om plats för både umgänge och avkoppling, medan de två rymliga sovrummen erbjuder goda förvaringsmöjligheter för kläder och personliga tillhörigheter. Badrummet är helkaklat och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Läget är svårslaget med närhet till allt du behöver i vardagen, inklusive mataffärer, kommunikationer, förskolor och skolor. Samtidigt kan du njuta av lugnet och skönheten i områdets grönska. Detta är verkligen ett perfekt boende för den som söker både bekvämlighet och harmoni. Missa inte chansen att flytta in och njuta av allt detta underbara hem har att erbjuda. Varmt välkommen att upptäcka denna fantastiska pärla.

  • Hiss
Rosenbergsvägen 10, Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun

Rosenbergsvägen 10

Villa
Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
3 095 000 kr
107 + 107 m²
6 rum
1 086 m² tomt

Välkommen till Rosenbergsvägen 10, en villa i ett plan med hel källare samt vidbyggt garage. Huset är väl omhändertaget och nyrenoverat. Tomten har ett ogenerat läge som delvis gränsar till grönytor. Stor takad uteplats baksidan i sydostläge. Bergvärme som uppvärmning, ger låga driftskostnader. Nyrenoverat tak och helrenoverad källare.

Ryssjövägen 52, Nykvarn, Nykvarns kommun
  • Sön 7 apr

Ryssjövägen 52

Villa
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
3 495 000 kr
65 m²
4 rum
2 753 m² tomt

Välkommen till detta charmiga enplanshus med två tillhörande gästhus, perfekt beläget invid vatten och grönska för en harmonisk livsstil. Här erbjuds en unik möjlighet till ett boende som inte bara är praktiskt och funktionellt, utan även fyllt med en underbar atmosfär. Huvudbyggnaden imponerar med ett välutrustat kök där matlagningen blir en fröjd. Den öppna planlösningen ger en naturlig övergång till vardagsrummet, där en mysig kamin skapar en varm och inbjudande känsla. Här finns gott om plats för umgänge och avkoppling. Två välproportionerade sovrum ger möjlighet till en god natts sömn och det stilfulla badrummet skapar bekvämlighet i vardagen. Förvaringsmöjligheterna utökas av en rymlig klädkammare, vilket bidrar till en organiserad och praktisk livsstil. De två gästhusen kompletterar huvudbyggnaden på ett fantastiskt sätt. Där finner du ett allrum för gemensamma aktiviteter, extra sovrum för gäster eller familjemedlemmar, en praktisk tvättstuga och en köksdel för bekvämlighet. Dessa hus skapar utrymme för både privatliv och social samvaro och kan mycket väl användas som generationsboende alternativt uthyrning. Boendet är otroligt charmigt och omges av en rogivande atmosfär. Beläget invid vatten och omgivet av grönska blir detta en plats där naturen blir en förlängning av ditt hem. Badplatsen invid ger möjlighet till avkoppling och nytta av vattnet, medan närliggande promenadstråk och skog ger möjlighet till frisk luft och natursköna vandringar. Här är en plats för återhämtning. Kanske är det din tur att få ta del av det?

  • Plus
Tjäderspelsvägen 11, Nykvarn, Nykvarns kommun
  • Budgivning pågår

Tjäderspelsvägen 11

Villa
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
5 495 000 kr
150 + 80 m²
7 rum
1 018 m² tomt

Varmt välkommen till denna fantastiska villa belägen på en attraktiv adress! Detta välplanerade hem är perfekt för den stora familjen som söker generösa ytor och stilfullt boende. Med fina ljusinsläpp och stilrena ytskikt erbjuder detta hem en trivsam atmosfär och en hög grad av komfort. Här möts man av ett rymligt och modernt kök, perfekt för både vardagsliv och underhållning. De sociala ytorna skapar en naturlig samlingsplats för familj och vänner, med ett väl tilltaget vardagsrum i nära anslutning. Här finns gott om plats för alla med fyra till sex sovrum, vilket ger flexibilitet och utrymme för olika behov och önskemål. Två stilfulla badrum och en gästtoalett gör morgonrusningen smidigare, medan den praktiska tvättstugan och förrådet erbjuder goda förvaringsmöjligheter för hela familjen. Bostaden kompletteras av ett tillhörande garage, vilket ger bekväm parkering och extra förvaringsutrymme. Utvändigt väntar en insynsskyddad tomt som bjuder på lugn och ro, med naturen invid och möjlighet till avkopplande stunder utomhus. Området erbjuder dessutom en bekväm livsstil med skola, förskola och naturstråk på bekvämt gångavstånd. I närheten finns även Nykvarns C med sitt utbud samt goda kommunikationsmöjligheter. Detta en bostad som erbjuder en harmonisk och bekväm livsstil för den stora familjen. Välkommen att upptäcka allt detta hem har att erbjuda!

Hagalundsvägen 31, Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun
Hagalundsvägen 31, Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 2
Hagalundsvägen 31, Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 3

Hagalundsvägen 31

Radhus
Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
3 995 000 kr
117,5 + 24 m²
6 rum
5 900 kr/mån
34 000 kr/m²

Välkommen till detta charmiga hem beläget i det eftertraktade området Ekviken i Mariefred. En idyllisk plats nära vattnet och omgiven av grönska, samtidigt som du har bekväma kommunikationsmöjligheter till Stockholm C. Ett perfekt hem för den moderna familjen som värdesätter både stil och funktionalitet. Det barnvänliga området erbjuder närhet till förskola, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Huset självt imponerar med genomgående exklusiva materialval, vilket skapar en känsla av både lyx och hållbarhet. De fina ljusinsläppen ger en ljus och luftig atmosfär i varje rum, och de smakfulla färgsättningarna ger en tidlös och elegant touch. Den välplanerade planlösningen erbjuder ett välutrustat kök där matlagning blir en fröjd. Med två rymliga allrum finns det gott om plats för både avkoppling och sociala sammankomster. Huset har fyra generösa sovrum, perfekta för en växande familj. Dessutom finns två helkaklade badrum och en separat tvättstuga, vilket ytterligare ökar bekvämligheten. Utvändigt möts du av en privat och insynsskyddad takterrass där du kan njuta av lugna stunder och vacker utsikt. Den grönskande tomten är perfekt för både lek och avkoppling, med en altan som bjuder in till trevliga grillkvällar och ett stilfullt växthus för den trädgårdsintresserade. Garaget, med sina prydliga spröjsade dubbeldörrar, ger möjlighet att skapa ett extra rum eller användas för bilförvaring. Här finns utrymme för olika behov och önskemål. Invid garaget finns laddbox för elbil. Till bostaden hör även en båtplats samt om man så vill tillgång till båtklubbens bokningsbara bastuflotte nere vid vattnet. Där finns även badmöjligheter från bryggan. Denna bostad är ett mästerverk av exklusiv arkitektur där varje detalj är noga genomtänkt och utvald. Ett hem där man verkligen kan trivas och skapa minnen tillsammans med familj och vänner. Välkommen till ett livsstilshus i Ekviken – din framtida oas nära både vatten och stadsliv.

  • Premium
Mälarvägen 10, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun

Mälarvägen 10

Villa
Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
7 995 000 kr
204 + 74 m²
7 rum
1 404 m² tomt

Välkommen till denna magnifika bostad, belägen på ett av Strängnäs i särklass bästa lägen med en förtrollande utsikt över Mälaren och omfamnad av strålande solsken. Detta pampiga hus sträcker sig över tre plan och erbjuder generösa ytor för en bekväm och lyxig livsstil. Här möts du av ett välutrustat kök, perfekt för den kräsna hemmakocken. Två rymliga allrum ger möjlighet till avkoppling och underhållning. En inglasad veranda sträcker sig längs husets fasad och bjuder in till avkopplande stunder med en kopp kaffe eller ett glas vin samtidigt som du njuter av den fria vyn mot Mälaren, det glittrande vattnet och den magiska blicken över Strängnäs. Därtill finner du tre välplanerade sovrum, två eleganta badrum och en praktisk toalett. Ett separat pentry med tillhörande gästrum ger en privat oas för tonåringen i familjen eller för vänner som kommer på besök. Här finns även en separat tvättstuga för ökad bekvämlighet. Här imponeras det även med extra finesser, inklusive ett träningsrum för den hälsomedvetna, en matkällare för vinentusiasten och flera förråd och garderober för optimal förvaring. Utvändigt väntar ett garage för bekväm parkering samt en välskött tomt som, utöver Mälaren, ligger i anslutning till skog och grönska. Här lever du ett fridfullt och bekvämt liv med en extra guldglans på tillvaron. Möjlighet till brygga och båtplats invid bostaden. Detta exklusiva boende är inte bara en vacker plats att kalla hemma, utan det är också strategiskt beläget med närhet till förskolor, skolor och naturen. Strängnäs C, med sitt rika utbud av butiker, restauranger och kommunikationer, är inom bekvämt avstånd. Välkommen till ett hem där lyx och komfort möts på det mest idylliskt sätt.

Stavlundsvägen 12 E, Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun

Stavlundsvägen 12 E

Radhus
Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 295 000 kr
96 m²
4 rum
6 407 kr/mån
23 906 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska bostadsrättsradhus med en modern design och en bekväm layout över två plan. Här får du njuta av både stilfullt boende och en härlig uteplats i fint solläge. Denna bostad präglas av en öppen och luftig planlösning som ger dig en känsla av rymd och ljus. Den generösa takhöjden förstärker den moderna känslan och skapar en trivsam atmosfär. Här väntar även ett fullutrustat kök, vardagsrum, två helkaklade badrum, tre bra sovrum samt tillhörande förråd. Bostaden är beläget i ett barnvänligt område med närhet till förskolor och skolor. Detta gör det till en perfekt plats för familjer med barn. I området finns också vackra naturområden där du kan njuta av promenader, löpturer eller picknickar. För den som söker modern och trivsam boendemiljö i en familjevänlig och naturskön omgivning är det bara att flytta in. Välkommen.

Gammeltorpsvägen 4F, Nykvarn, Nykvarns kommun

Gammeltorpsvägen 4F

Lägenhet
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
1 595 000 kr
67 m²
2 rum
5 297 kr/mån
23 806 kr/m²

Välkommen till denna rymliga tvåa om 67 kvadratmeter som ligger i ett lugnt och charmigt område mitt i centrala Nykvarn. Den utmärkta planlösningen erbjuder en bekväm ingång på marknivå och en trevlig uteplats vid entrén, perfekt för att njuta av utomhuslivet och friska luften. Interiören präglas av genomtänkta och smakfulla färg- och materialval som skapar en harmonisk atmosfär. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger rummen ett ljust och öppet intryck. Varje rum är välplanerat och erbjuder gott om utrymme möblemang. Den välskötta föreningen erbjuder en trevlig gemenskap och är perfekt belägen med gångavstånd till mataffärer, förskolor, skolor och vacker natur. För den som pendlar finns bekvämligheten att ha SJ-regionaltåg inom räckhåll, vilket ger enkel och snabb tillgång till Stockholm Central på under 30 minuter. Denna bostad erbjuder inte bara en bekväm och trivsam miljö att bo i, utan inkluderar även en månadskostnad som täcker uppvärmning, vatten, TV och internet, vilket gör det till ett mycket attraktivt alternativ. Varmt välkommen.

  • Uteplats
Jägarbacken 51C, Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun

Jägarbacken 51C

Radhus
Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 750 000 kr
117 m²
5 rum
7 598 kr/mån
23 504 kr/m²

Välkommen till detta moderna radhus i två plan som erbjuder både stilfullt boende och närhet till det bästa av två världar. Bostaden är belägen i ett barnvänligt område med naturen och vattnet inom bekvämt avstånd. Skolor och förskolor finns inom räckhåll, vilket gör detta till det perfekta hemmet för en växande familj. På entréplanet möts du av en rymlig hall, tvättstuga och ett helkaklat duschrum. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket skapar en ljus och luftig känsla. Här har du plats för både vardagliga måltider och trevliga middagar med vänner och familj. Den vattenburna golvvärmen på hela nedre planet ger en extra touch av komfort. På övre plan väntar fyra välplanerade sovrum, perfekta för familjeliv eller gäster. Det andra helkaklade badrummet på detta plan är både stilrent och praktiskt. Utvändigt lockar en charmig uteplats där du kan njuta av sköna sommarkvällar och grilla med nära och kära. Ett förråd finns också tillgängligt för att lagra grillutrustning och trädgårdsredskap. Detta hem är inte bara en plats att bo, det är en livsstil. Med närhet till tågstationen tar du dig bekvämt till Stockholm på cirka 40 minuter, vilket gör arbetspendling eller dagsutflykter till huvudstaden enkla och bekväma. Dessutom kan du på bara några minuters cykeltur nå den charmiga småstaden Mariefred, där mysiga kaféer och historisk atmosfär väntar. Här är det lätt att trivas. Varmt välkommen.

Sundsviks hage 4, Nykvarn Sundsvik, Nykvarns kommun

Sundsviks hage 4

Villa
Nykvarn Sundsvik, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
4 495 000 kr
101 + 60 m²
5 rum
2 508 m² tomt

Välkommen till Sundsviks hage 4 och detta harmoniska och fridfulla smultronställe invid skog och natur. Här finner vi en trädgård full av grönska med flertal mysiga platser att utforska för att hitta dina favoriter för morgonkaffet i lugnet, lunchen med familjen och eftermiddagsfikan med vännerna - en plats för njutning. Huset är väl omhändertaget med vackra detaljer och öppna ytor. Här erbjuds ett välutrusat kök, 3-4 sovrum, vardagsrum med kamin, två vackra badrum varav det ena har en tillhörande bastu, en stor walk in closet samt en charmig tvättstuga med groventré mot tomten. Ett otroligt charmigt hem med många fina kvalitéer och där du bara kan flytta in och njuta. Missa inte det. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

Björnbärsstigen 8c, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
  • Mån 8 apr
Björnbärsstigen 8c, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 2
Björnbärsstigen 8c, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 3

Björnbärsstigen 8c

Radhus
Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 295 000 kr
102 m²
5 rum
6 407 kr/mån
22 500 kr/m²

På populära Björnbärsstigen 8C erbjuds detta välplanerade radhus där du bara kan flytta in och njuta. Bostaden erbjuder moderna och stilrena ytskikt med enhetliga golv och ljusa väggar, fina ljusinsläpp med grönskande natur invid. Invändigt väntar ett välutrustat kök, mysigt vardagsrum, fyra bra sovrum, två helkaklade badrum samt goda förvaringsmöjligheter i förråd och klädkammare. Utvändigt erbjuds en insynsskyddad uteplats som angränsar till skog och natur där hela familjen får plats för trivsamma stunder där livet blir lite lättare att leva. Här bor man i ett barnvänligt område med närhet till både förskola och skola, badstrand samt bekvämt avstånd till Strängnäs centrum där restauranger, butiker och Sj-regionaltåg smidigt tar dig till Eskilstuna och Stockholm. Här trivs man bra!

  • Premium
  • Uteplats
Fruktvägen 35, Nykvarn, Nykvarns kommun

Fruktvägen 35

Villa
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
3 195 000 kr
122 m²
5 rum
193 m² tomt

Välkommen till Fruktvägen 35 i attraktiva Sandtorp och detta barnvänliga hem om 122 välplanerade kvm med öppen planlösning och stilfulla materialval. Bostaden bjuder på två helkaklade badrum varav ett utrustat med bastu, ett välutrustat kök med öppna ytor mot vardagsrummet som skapar goda sociala ytor, fyra bra sovrum, separat tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Därtill väntar ett inglasat uterum och en trivsam uteplats på fint solläge. Här bor man bekvämt i ett lugnt och trivsamt område med gångavstånd till förskolor, skolor, flertal lekparker, natur, busshållsplats och Sj-regionaltåg som smidigt tar dig till Stockholm C under 30 min. Här trivs man bra! Välkommen på visning. Säljarens egna ord om sin bostad "Flera av anmärkningarna i besiktningsprotokollet är åtgärdade, bland annat ventilationen, rördragning i köket och elinstallation. Vår egen bedömning om vad som behöver åtgärdas är taket som behöver läggas om inom några år samt att våtrummen har passerat bäst före datum men ännu håller standard. Badrummen har våtrumsskydd, relaxdelen utanför bastun har ett trädäck. Tidigare ägare är elektriker som utfört eldragningar och det finns gott om dokumentation över gjorda renoveringar. Friköp av tomträtten görs hos kommunen för cirka 390 tkr. Därav att priset är betydligt lägre än tidigare sålda hus i området som redan varit friköpta. Huset är smakfullt renoverat med öppna ytor och fler sovrum jämfört med grannhusen i området. Fruktvägen är en barnvänlig och populär adress i kommunen med flera fina lekplatser, promenadvägar, skogsstigar och utan biltrafik. Två parkeringsplatser tillhör fastigheten. En väldigt engagerad och välmående samfällighetsförening har hand om området. Trevliga grannar och flera barnfamiljer."

Visar alla 16