Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ann Sjöblom

Ann Sjöblom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Solbovägen 7, Rönninge, Salems kommun
  • Kommande
Solbovägen 7, Rönninge, Salems kommun, bild 2
Solbovägen 7, Rönninge, Salems kommun, bild 3

Solbovägen 7

Villa
Rönninge, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem
6 195 000 kr
127 + 76 m²
8 rum
1 790 m² tomt

Välkomna till denna smakfullt renoverade villa i attraktiva Nytorp med allt vad ett perfekt boende kan erbjuda. Huset är beläget högt upp, på en stor och solig tomt. Här erbjuds en total bruksarea på 203 kvm och inkluderar bland annat garage som nås direkt från bostaden och ytterligare plats för minst 4 bilar på uppfarten. Sociala ytor med stort kök och vardagsrum i öppen planlösning där det även finns en öppen spis med kassett. Låga driftskostnader tack vare 3-glasfönster och installerad bergvärme. På tomten finns även en stor pool med ett härligt pooldäck omkring. För den frusne finns ett bastuhus byggt 2017 intill samt en utedusch. På baksidan är det ett mysigt trädäck med en öppen spis och på husets ena gavel en pizzaugn. Nära till sjö, motionsspår och skogspromenadstråk. Direkt närhet till både skola och förskola. Buss ligger inom behagligt gångavstånd och de gröna omgivningarna bjuder en trygg uppväxtmiljö. Visning planeras till i början av september.

  • Premium
Fiskaruddsvägen 5, Rönninge, Salems kommun
  • Kommande
  • Budgivning pågår

Fiskaruddsvägen 5

Lägenhet
Rönninge, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem
1 500 000 kr
35,5 m²
1 rum
2 807 kr/mån
42 254 kr/m²

Mysig 1:a nära Rönninge torg med dess service och kommunikationer. Inom några minuter når man tågstationen där pendeltågen går. Öppen planlösning mellan kök och allrum, där även plats för säng finns. Köket är utformat som ett U och har ett lite fönster för dagsljus. Kyl/frys från 2023, i övrigt är vitvarorna äldre. Skåpluckor och inredning från byggåret. Hallen har en garderob samt en hatthylla och mellan hall och rum finns 3 garderober som ger bra förvaringsmöjligheter. Ytterligare förråd finns i huset. Från rummet nås den rymliga balkongen i skyddat västerläge. Sommartid når den sena eftermiddagssolen genom löven och skuggar samtidigt de varma dagarna. Helkaklat duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Tvättmaskin från 2023. Stabil förening med låga avgifter!

  • Plus
  • Balkong
Rönninge skolväg 18B, Rönninge, Salems kommun
  • Kommande

Rönninge skolväg 18B

Villa
Rönninge, Salems kommun
Fastighetsbyrån Salem
8 475 000 kr
186 + 80 m²
7 rum
2 714 m² tomt

Välkommen till Villa Magni, en charmig villa som omfamnar dig med historiens vingslag. Byggd 1937, är detta hus mer än bara en bostad; det är ett stycke av Rönninges rika historia. Här finns så mycket mer än enbart fyra väggar och ett tak – det finns själ, karaktär och små detaljer att upptäcka. Tomten är avstyckningsbar enligt plankartan, där minsta tomtstorlek får vara 800 kvm. Köparen ombeds kontrollera möjligheterna till avstyckning hos kommunen/Lantmäteriet. Det är Lantmäteriet som avgör om en avstyckning är lämplig eller inte. De tittar bland annat på att en fastighet ska bli varaktigt lämpad för sitt ändamål med avseende på bl.a. belägenhet, väg och VA. Villa Magni är idylliskt belägen på toppen av berget och bjuder på en vidsträckt utsikt över sjön. Varje kväll kan du bevittna magiska solnedgångar från den rymliga altanen. Här kan du koppla av, njuta av en kopp kaffe eller annan dryck medan du skådar den spektakulära naturen som omger dig. Utsikten är inget mindre än betagande. På altanen kan du även njuta dag som kväll i ditt eget utespa, omgivet av grönska och vackra träd. Här kan du koppla av och njuta av naturens skiftande skönheter, året runt. En egen oas av fridfull avkoppling, direkt utanför dörren. Villa Magni är inte bara vacker, den är även praktisk. Med bergvärme håller du driftskostnaderna låga. Ett modernt val som smälter samman harmoniskt med husets tidlösa karaktär. Den charmiga planlösningen ger ett smakfullt insikt av förr i tiden. Här finns en separat köksingång, vilket ger huset den charm som fanns förr. Serveringsgången från köket leder oss till vardagsrummet, där en öppen spis skapar en varm och inbjudande atmosfär. Utanför huset hittar du en vacker pergola med pelare i trä och undertill en gång med Ölandssten som leder till en gullig gäststuga. Detta är en plats där gäster, eller varför inte tonåringen, kan bo. Perfekt för familj och vänner som kommer på besök. Villa Magni har uppdaterats för att möta moderna krav och bekvämligheter. Ett nybyggt duschrum med tvättavdelning är praktiskt placerad nära altanen och utespaet. Här finns även 2 balkonger och en stor vind. Till sist har vi källaren. En klassisk villakällare där det f d garaget och ett intilliggande rum har nyttjats till ett tonårsrum och den f d tvättstugan är numera fritt för andra idéer. Den gamla oljetanken är sedan tidigare borttagen och här finns nu bergvärmepumpen. En utgång till trädgården finns också. En privat väg leder dig direkt till huset. I närheten finns Rönninge skola, förskola och gymnasium. Pendeltåget finns också inom räckhåll, vilket gör det enkelt att ta sig till Stockholm och andra närliggande destinationer. Villa Magni är inte bara ett hus, det är ett hem med en rik historia, en plats där du kan skapa dina egna minnen och fortsätta berika historien. Välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3