Fastighetsbyrån Sävsjö

Fastighetsbyrån Sävsjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hetseryd Slängeliden 1, Landet, Sävsjö kommun

Hetseryd Slängeliden 1

Fritidshus
Landet, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
1 075 000 kr
160 + 42 m²
9 rum
1 265 m² tomt

Med ett enskilt läge och lummig trädgård ligger denna pärla på landet. 5km in till samhället Stockaryd där buss- och tågförbindelser finns, caféer och mataffär. Ett stenkast ifrån kommunala badplatsen Västerkvarnsbadet. Fristående garage byggt 2018. Fiber finns. Här möter äldre charm; vackra beslag, spegeldörrar och rörspisar 60-talet. Från början vad det två separata hus som har byggts samman till ett. Tre eldstäder, varav två fungerar. Gott om sällskapsytor och många sovrum. Två badrum med kakel och klinkers. Möbler och inventarier ingår.

Skolgatan 8, Rörvik, Sävsjö kommun

Skolgatan 8

Villa
Rörvik, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
625 000 kr
85 + 170 m²
6 rum
1 203 m² tomt

Tegelvilla med två lägenheter om 3 rum och kök. En lägenhet på entréplan och en på övre plan. Källarplan med gott om förvaringsmöjligheter. Två garageplatser i källaren samt fristående uthus/garage på baksidan. Bergvärme! Beläget inte alls långt ifrån skola, klass F-9 och förskola. Rörvik har vacker natur med 3 fina sjöar. Ett lugnt och trivsamt samhälle. Affär och restaurang finns.

Kännestubba 8, Kännestubba, Sävsjö kommun

Kännestubba 8

Villa
Kännestubba, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
1 075 000 kr
180 + 112 m²
6 rum
2 807 m² tomt

En pampig villa på landet med stort dubbelgarage med höga portar, samt ett mindre garage intill. Hundgård. Hönshus. Mycket vackert blommande trädgård - en dröm för den trädgårdsintresserade. Växthus med vinranka. Gott och bär och frukt i trädgården och en fin porlande trädgårdsdamm med vattenfall. Bostadshuset perfekt för den stora familjen eller som två lägenheter - två kök och två badrum finns. Fina trägolv i de flesta rummen i huset. Vardagsrum med kamin. Vedeldad köksspis som fungerar i köket. Flera bra uteplatser - altan och balkong i soliga lägen. Vidbyggt växthus bredvid garaget med god plats för att ha utemöblemang och sitta och njuta bland växterna! Värmesystem är luft/vattenvärmepump/vedpanna och flera fungerande eldstäder. Fiber finns!

Björkgatan 4, Stockaryd, Sävsjö kommun

Björkgatan 4

Villa
Stockaryd, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
895 000 kr
147 + 38 m²
6 rum
901 m² tomt

Ett mycket välbevarat och välskött hus, arkitektritat 1971. Allt är byggt i exklusiva och fina materialval. Vackra snickerier, platsbyggda elementskydd, fina trägolv och en smart och tilltänkt planlösning. På ett och samma plan finns sovrummen med bra förvaring, vardagsrum, matsal, tvättstuga, en toalett och ett badrum. Källarplan med gott om förvaringsmöjligheter, bastu och duschrum. I huset finns flera utgångar till trädgården, som upplevs som två trädgårdar i en. Två vinklar som ger soltimmar från morgon till kväll. En trädgårdsvinkel med morgonsol, soldäck och växthus som även kan användas som extra uterum under våren eller svala sommarkvällar. Den andra trädgårdsvinkeln med kvällssol har stort soldäck och altan under tak. Fiber finns installerat. Bergvärme, ny pump 2016. Vidbyggd garage och carport. Läget är perfekt med gångavstånd till förskola, skola (klass F-6) och tåg- och busstation.

Storgatan 30, Rörvik, Sävsjö kommun

Storgatan 30

Villa
Rörvik, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
475 000 kr
100 m²
5 rum
1 693 m² tomt

Rymlig villa med lummig trädgård, gott om fina fruktträd och bärbuskar. Totalt fem äppelträd och två päronträd. I huset erbjuds fem rymliga rum och kök. Altan under tak mot lummiga baksidan. Uthus med garage och flera förrådsdelar. Hörntomt och ett läge med gångavstånd till förskola och Rörvik nybyggda skola, klass F-9. I Rörvik finns liten småbåtshamn, matbutik och trevlig resturang.

Petrus Svenssons väg 9, Vallsjön, Sävsjö kommun

Petrus Svenssons väg 9

Fritidshus
Vallsjön, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
1 275 000 kr
56 + 15 m²
3 rum
880 m² tomt

Fritidshus på en stor tomt, stenkast ifrån Vallsjön och med ett uthus byggt 2020. Baksida med fin solaltan i söderläge, delvis inglasad. Kök med fungerande öppen spis. Öppen planlösning mellan allrum och kök. Första våningen har två bra sovrum. Tomt på 880kvm och med en egen grävd brunn - perfekt till trädgårdsbevattning. Kommunalt vatten och avlopp i stugan. Luft/luftvärmepump installerad 2019. Gångavstånd till Vallsjön, där finns fin badplats och café samt fin dansbana. Fiber finns.

Oxelvägen 1, Vrigstad, Sävsjö kommun

Oxelvägen 1

Villa
Vrigstad, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
1 600 000 kr
136 + 74 m²
5 rum
892 m² tomt

Välskött och fin enplansvilla i vinkel. Lugn barnvänlig gata i Vrigstad med gångavstånd till fin badplats vid Slättsjön. Fri baksida ut mot skogen. Fin inglasad altan och stensatt uteplats i västerläge. Ljust fint kök med köksö. Två badrum fina badrum, ett med kakel och klinkers & bastu. Ett smidigt boende i ett plan! Vidbyggt garage med bra förrådsutrymmen. Fiber finns. 3-glasfönster nya 2012.

Parallellgatan 1A, Centralt, Sävsjö kommun

Parallellgatan 1A

Lägenhet
Centralt, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
600 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
4 547 kr/mån
7 895 kr/m²

Fin och välskött hörnlägenhet på 3 rum och kök. Badrum med kakel och klinkers. Egen tvättmaskin och torktumlare i lägenheten. Hörnlägenheten som ger mycket ljus in till lägenheten med fler fönster. Fint kök med vit skåpsinredning. Ljust vardagsrum med fint ljusinsläpp och 2 sovrum. Inglasad balkong i söderläge - som ett extra litet rum många månader om året.

Ekängsvägen 6, Vrigstad, Sävsjö kommun

Ekängsvägen 6

Villa
Vrigstad, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
975 000 kr
108 + 108 m²
5 rum
960 m² tomt

Pampig villa med ett trevlig läge på Lundbyområdet i Vrigstad. Fri baksida ut mot skogen. Solaltan och stensatt uteplats med morgonsol. Mycket välskött hus med fint parkettgolv i vardagsrummet. Tre bra sovrum och möjlighet att göra ett fjärde. Gillestuga med vacker öppen spis. Vidbyggt garage med eldriven port från 2019. Bergvärme. 3-glasfönster. Fiber finns. Gångavstånd till fin badplats vid Slättsjön. Gång- och cykelväg som leder till förskola och skola inne i Vrigstad.

Boxningsringen 19, Vallsjön, Sävsjö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Boxningsringen 19

Fritidshus
Vallsjön, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
450 000 kr
45 m²
2 rum
636 m² tomt

Mysig sommarstuga med mycket charm och ett trevlig läge - bara ett stenkast ifrån Vallsjön. Vallsjöbaden har en fin badplats och café med stor dansbana med dans om somrarna. Stugan har nästan ett eget litet dansgolv i form av en stor solaltan med fin utsikt mot Vallsjön. Kommunalt vatten och avlopp finns in till huset, ej inkopplat. Bygglov finns för att kunna bygga ut för att göra ett badrum, se ritning i annonsen. Egen vattenbrunn finns på tomt med fungerande handpump - perfekt för trädgårdsbevattning!

Odengatan 45, Centralt, Sävsjö kommun

Odengatan 45

Villa
Centralt, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
1 100 000 kr
137 + 82 m²
6 rum
722 m² tomt

Vacker 60-talsvilla som är pampigt byggd från grunden. Inrett och renoverat estetiskt och unikt. Skylt över entrédörr som vittnar om vilka som satt sin prägel på huset, "SOL" - Svenne och Lotta. En rejäl tegelvilla. Fönsterbänkar i sten och fint stavparkettgolv med fris i vardagsrum. Gott om sovrum. Balkong ut mot en insynsskyddad trädgård med flaggstång och liten trädgårdsdamm. Hallon- och krusbärsbuskar. Garage med eldriven garageport. Fiber finns. Bergvärme.

Vrigstadvägen 16, Centralt, Sävsjö kommun

Vrigstadvägen 16

Villa
Centralt, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
790 000 kr
115 + 10 m²
7 rum
605 m² tomt

Villa om 7 rum och kök. Hörntomt och ett centralt bra läge med gångavstånd in till Sävsjö centrum med buss- och tågförbindelser. Närhet till skolor, vårdcentral och högagärdebacken. Fristående garage och förrådsdel. Stensatt uteplats under tak. Nyinstallerad fjärrvärme!

Lönelid 1, Landet, Sävsjö kommun
Lönelid 1, Landet, Sävsjö kommun, bild 2
Lönelid 1, Landet, Sävsjö kommun, bild 3

Lönelid 1

Villa
Landet, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
2 995 000 kr
225 + 30 m²
7 rum
4 763 m² tomt

Med ett underbart läge på landet, enda huset på vägen, ligger Lönelid 1. En lantlig idyll som renoverats på ett mycket smakfullt och varsamt sätt. Flera vackra kakelugnar och rörspis, renoverade och fungerande. Bostadshus helt genomgånget på entréplan och nästan hela övre plan, möjlighet och påbörjat för att kunna göra ytterligare ett badrum. Högt till tak. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matsal. På fastigheten finns förutom bostadshuset ett timrat brygghus, ladugård och uthus. Pendlingsavstånd till Lammhult, Växjö, Sävsjö mm. Fiber finns installerat. Nära till sjön Allgunnen. Bra tågkommunikation från Alvesta och Lammhult så man med 1 byte kan ta sig ner till Europa.

  • Premium
Eksjöhovgårdsvägen 25, Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun
Eksjöhovgårdsvägen 25, Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun, bild 2
Eksjöhovgårdsvägen 25, Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun, bild 3

Eksjöhovgårdsvägen 25

Villa
Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
2 400 000 kr
310 m²
9 rum
6 851 m² tomt

Pampig prästgård med mycket bevarad charm och karaktär - vackra stavparkettgolv med fris, spegeldörrar och högt till tak. Ett centralt läge i Sävsjö men ändå närhet till fin natur och elljusspår. Bra med utrymmen på alla plan i huset - finns det gott om plats för både den stora familjen och vännerna. Minst fem bra sovrum, två badrum och flera sällskapsytor både på entréplan och övre plan. Vardagsrum på entréplan med öppen spis. Uthus med garagedel och förrådsutrymmen. Stor tillhörande tomt på 6 851kvm.

  • Premium
Kopparslagaregatan 1E, Centralt, Sävsjö kommun

Kopparslagaregatan 1E

Lägenhet
Centralt, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
260 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 553 kr/mån
6 667 kr/m²

Fräsch etta med ett centralt läge i Sävsjö. Fint renoverad av nuvarande ägare med nytt kök 2020 samt alla ytskikt i kök, hall och vardagsrum renoverade med nya gipsväggar med isolering i. Fint badrum. Vardagsrum med utgång till balkong i med kvällssol i ett söder/västerläge. Närhet till tåg- och busskommunikation, apotek, affär, caféer och restauranger. Här är det bara att flytta in och börja bo i ett smidigt boende med en låg månadskostnad!

Parallellgatan  1 B, Hägnen, Sävsjö kommun

Parallellgatan 1 B

Lägenhet
Hägnen, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
425 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 438 kr/mån
8 019 kr/m²

På Parallellgatan 1B hittar ni en modern lägenhet med 2 rum och kök. Köket är renoverat 2019 med integrerad kyl, frys och diskmaskin. Badrum med kakel och klinkers. Inglasad balkong som förlänger sommaren. Här bor man billigt och bra i en omtyckt förening.

  • Balkong
Sporregatan 4, Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun

Sporregatan 4

Villa
Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
1 975 000 kr
230 + 90 m²
8 rum
883 m² tomt

Flerfamiljsfastighet med 3st fina lägenheter. Två lägenheter om 3 rum och kök på 90kvm. En vindslägenhet om 2 rum och kök på 50kvm. Samtliga i mycket gott skick. Två av lägenheterna har fina badrum med kakel och klinkers, öppna spisar i vardagsrummet och balkonger. Två garage under huset. Fjärrvärme. Fin gemensam tvättstuga i källaren.

Norrgatan 25, Rörvik, Sävsjö kommun

Norrgatan 25

Villa
Rörvik, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
2 500 000 kr
107 + 55 m²
5 rum
917 m² tomt

Unikt läge vid sjön Hillen strax utanför samhället Rörvik. Välskött villa. Nyinstallerad luft/vattenvärmepump 2022. Yttertak bytt 2016. Dränerat 2017. 3-glasfönster och flera nya 3-glasfönster från 2023. Ljust fint kök med porslinsdiskho. Stort trädäck med ny vedeldad badtunna. Tomten har 3 fria sidor, varav sjön finns åt 2 håll, ängsmark åt söder. Samhället Rörvik har snart en nybyggd skola klass F-9, förskola, mataffär och restaurang. Huset är besiktigat!

Ringvägen 10, Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun

Ringvägen 10

Villa
Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
1 525 000 kr
120 + 70 m²
5 rum
911 m² tomt

En fin tegelvilla där ytskikt nyligen har renoverats i boytan i huset. Kök från Epoq nytt 2023. Vardagrum med fungerande öppen spis och utgång till en stor altan under tak i söderläge. Yttertak bytt 2016. Flera fönster bytta till 3-glasfönster 2023. Garage under altanen. Fjärrvärme.

Bangårdsgatan 3A, 3B, Stockaryd, Sävsjö kommun

Bangårdsgatan 3A, 3B

Övrigt
Stockaryd, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
475 000 kr
255 m²
605 m² tomt

Flerfamiljsfastighet med 3st lägenheter. Entréplan med en stor fin lägenhet, renoverad 2022 med nytt kök och nya ytskikt. Övre plan med en lika stor lägenhet om 4 rum och kök på 95kvm. Vindsvåning med lite mindre lägenhet på 65kvm. Fiber finns. Pelletspanna från 2006 med ackumulatortank och ett bra självmatningssystem. Två garageplatser, förråd och gemensam tvättstuga i separat byggnad. Gångavstånd till buss- och tågstation.

Östra Esplanaden 98, Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun

Östra Esplanaden 98

Villa
Djurgårdsområdet, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
975 000 kr
150 + 40 m²
7 rum
1 140 m² tomt

En stor pampig villa med ett högt, fint läge. En lägenhet på entréplan med kök, två möjliga sovrum, vardagsrum och badrum. Lägenhet på övre plan med kök, allrum, två sovrum och badrum. Huset pryds av fem vackra kakelugnar - flera fungerande. Fina spegeldörrar, stora ytor och högt i tak. Perfekt för den stora familjen som vill bo nära till centrum med ett fritt läge. Uthus med gott om förvaringsutrymmen.

Västra Järnvägsgatan 17 B, Centralt, Sävsjö kommun
  • Budgivning pågår

Västra Järnvägsgatan 17 B

Lägenhet
Centralt, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
625 000 kr
98 m²
4 rum
vån 3/3
6 035 kr/mån
6 378 kr/m²

Stor lägenhet med ett centralt bra läge i Sävsjö. Nära till mataffär, butiker, caféer, apotek och kommunikation. Fint nyrenoverat kök. Två bra sovrum och möjlighet till att göra ett till. Matsal och vardagsrum i en öppen planlösning med utgång till balkong i västerläge. Genomgående fina ekparkettgolv. En toalett och ett badrum. Egen tvättmaskin finns i lägenheten.

Korpral Gräns väg 2, Vrigstad, Sävsjö kommun

Korpral Gräns väg 2

Villa
Vrigstad, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
1 250 000 kr
135 + 80 m²
5 rum
1 092 m² tomt

Villa med ett centralt bra läge i Vrigstad, matbutik bara ett par minuters promenad ifrån huset. Vardagsrum med fint nytt ekparkettgolv. Rymligt allrum på övre plan. Tre bra sovrum idag och möjlighet till att göra fler om man är en större familj. Stor inglasad altan. Källarplan med bastu och duschrum. Fin gillestuga med fungerande öppen spis. Vidbyggt garage med eldriven port. Fiber finns. Bergvärme.

Skogsrundan 50, Hägnen, Sävsjö kommun

Skogsrundan 50

Villa
Hägnen, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
1 350 000 kr
140 + 90 m²
6 rum
708 m² tomt

Välskött tegelvilla med en fin veranda vid entrén. Baksidan med nybyggd friggebod och uteplats. Vidbyggt garage och bra garageinfart. 4-5 bra sovrum. Två badrum, ett på entréplan och ett på övre plan. Nya 3-glasfönster från Elitfönster. Fjärrvärme. Fiber finns. Närhet till gymnasieskola, badhus och idrottsanläggningar. Förskola och skola klass F-6 bara ett kvarter ifrån huset.

Parallellgatan 1B, Hägnen, Sävsjö kommun

Parallellgatan 1B

Lägenhet
Hägnen, Sävsjö kommun
Fastighetsbyrån Sävsjö
450 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/3
4 280 kr/mån
6 618 kr/m²

3-rumslägenhet i HSB Tallbacken. Badrum renoverat 2019. Kök med originalluckorna kvar och nyare vitvaror. Nyligen ommålade luckor i köket. Elcentralen bytt och nyare el i hela lägenheten. Stor inglasad balkong i söderläge - som ett extra rum många månader som året. Internet och flera tv-kanaler ingår i månadsavgiften. Ett billigt och bra boende i en välskött bra förening.

Visar 1 - 25 av 26