Mäklare Lina Thörnkvist

Lina Thörnkvist

Om mig

Jag har jobbat som mäklare i Sjöbo sedan 2007 och har med åren lärt mig att arbeta med försäljning på ett aktivt och ärligt vis. Jag leder dig genom processen smidigt och tryggt och strävar alltid efter att du ska få bäst betalt. För mig är det viktigt att skapa trygghet i hela försäljningsprocessen för både säljare och köpare. Min ambition är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån er bostad och er unika situation.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Björngången 53, Blentarp, Sjöbo kommun
  • Sön 3 mar kl 13:00

Björngången 53

Villa
Blentarp, Sjöbo kommun
Fastighetsbyrån Sjöbo
1 395 000 kr
71 m²
4 rum
1 054 m² tomt

Välkommen till villa Nattviolen i Hemmestorp – en välskött pärla i originalskick med tidlös charm. Med tre sovrum, vardagsrum och kök erbjuder boendet gott om plats, med möjlighet till ett extra rum. Stor stenlagd altan och en mysig gäststuga på tomten kompletterar den underbara miljön. En unik chans att äga en bevarad stuga med autentisk karaktär, perfekt för de som uppskattar genuin atmosfär och närhet till naturen.

  • Plus
Styrödsvägen 134-50, Fyledalen, Sjöbo kommun

Styrödsvägen 134-50

Villa
Fyledalen, Sjöbo kommun
Fastighetsbyrån Sjöbo
1 850 000 kr
108 + 37 m²
4 rum
1 763 m² tomt

En drömvilla omgiven av naturskönhet intill Fyledalen! Charmig arkitektur och en idyllisk atmosfär. Möjligheter till egen verksamhet i ekonomibyggnader – kennel, snickeri eller hemmakontor. Rymlig trädgård för grönsaksodlingar och avkoppling. En unik kombination av natur, komfort och företagsmöjligheter väntar på dig.

  • Uteplats
Tockäng 5, Blentarp, Sjöbo kommun

Tockäng 5

Villa
Blentarp, Sjöbo kommun
Fastighetsbyrån Sjöbo
1 595 000 kr
61 m²
3 rum
600 m² tomt

Totalrenoverad stuga i Karups Nygård med 3 rum och kök. Solceller och kamin för hållbart boende. Välplanerat och modernt. Nytt tak 2018, nytt kök 2019 och nytt badrum 2020. Mycket prisvärt boende för området. En perfekt kombination av komfort och charm. Nära naturen och underbara Sövdesjön men även bekvämligheter i Malmö/Lund 35-40 min bort.

Alestadsvägen 97, Vollsjö, Sjöbo kommun

Alestadsvägen 97

Villa
Vollsjö, Sjöbo kommun
Fastighetsbyrån Sjöbo
1 495 000 kr
208 + 152 m²
6 rum
1 845 m² tomt

Denna rymliga villa om 208 kvadratmeter är vackert inredd och belägen i en lantlig miljö. Huset består av sex rum och kök, samt två badrum, vilket ger gott om utrymme för familjen. Villan omges av en generös trädgård där du kan njuta av naturen och lugnet. Trädgården har även ett dubbelgarage som ger gott om plats för fordon och förvaring. Ett idealt hem för dem som söker en kombination av modern bekvämlighet och en fridfull lantlig livsstil.

Frostvägen 6, Blentarp, Sjöbo kommun

Frostvägen 6

Villa
Blentarp, Sjöbo kommun
Fastighetsbyrån Sjöbo
2 450 000 kr
108 m²
4 rum
845 m² tomt

1-plans villa i populära Blentarp. På barnvänlig återvändsgata ligger huset fint beläget intill skogen. Härliga ytor för familjen som vill ha gott om plats. Fin trädgårdstomt med både garage och bra uppfart. Både köket och badrummet är smakfullt renoverade de senaste åren. Här är det bara att flytta in med familjen och börja njuta av lugnet i Blentarp.

Planteringsgatan 20B, Sjöbo, Sjöbo kommun

Planteringsgatan 20B

Lägenhet
Sjöbo, Sjöbo kommun
Fastighetsbyrån Sjöbo
850 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
3 697 kr/mån
14 407 kr/m²

Trivsam 2:a på populära Planteringsgatan! Detta är lägenheten för er som vill flytta in i ett bekvämt och välplanerat boende med inglasad balkong. Ljusa fina rum, härlig utsikt från balkongen och den välskötta gården är extra plus. Lugnt läge med all service inom promenadavstånd. Välkommen på visning!

Agusagården, Agusa, Tomelilla kommun
Agusagården, Agusa, Tomelilla kommun, bild 2
Agusagården, Agusa, Tomelilla kommun, bild 3

Agusagården

Gård/Skog
Agusa, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Simrishamn
Pris saknas
180 + 85 m²
4 rum
11,5 ha tomt

Storslagen 3-längad gård med två separata bostäder i norra respektive södra flygeln belägen på vackra Österlen. Det levande kulturlandskapet på Österlen med alla sina gårdar, betesmarker, vandringsleder, sagolika miljöer och lummiga skogspartier ger livskvalitet och uppskattas av både boende och gäster. Agusagården, med anor tillbaka till 1600-talet, är en vacker och generös gård med gedigna gråstenslängor och vitputsade fasader som omfamnar oss när vi står på gårdsplanen. Marken, ridbanan och hagarna ligger intill gårdsbilden. Gården har genomgått omfattande restaureringar och renoveringar under de senaste 20 åren vilket gjort att vi här har en gård som genomgående håller en mycket hög klass på en unik plats på Österlen.

  • Premium
Onslunda 337, Onslunda, Tomelilla kommun

Onslunda 337

Gård/Skog
Onslunda, Tomelilla kommun
Fastighetsbyrån Tomelilla
3 600 000 kr
115 + 13 m²
3 rum
6,5 ha tomt

Denna gård på Österlen är inbäddad i det vackra kulturlandskapet och sträcker sig över 6 hektar mark. Med 1 hektar betesmark och 5 hektar åkermark erbjuder den en mångsidig yta. Det traditionella skånska boningshuset har röda träpaneler, vita knutar och plåttak. Betesmarken ger plats åt vänliga betesdjur, medan åkermarken ger möjlighet till ett småskaligt lantbruk. Gården har även stallar som är omgjorda till maskinhallar. Men häst på lösdrift och får funkar fint i byggnaderna. Med en fridfull atmosfär och enastående utsikt över landskapet, ger denna plats en chans att leva det enkla lantlivet i harmoni med naturen.

Visar alla 8