Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sara Malm

Sara Malm

Om mig

Noggrannhet, trygghet och tillgänglighet är viktiga ledord för mig i mitt arbete. Som uppväxt Sjöbo-bo ligger mina styrkor i god lokalkännedom och ett brett kontaktnät. Genom att anlita mig får du en aktiv och engagerad fastighetsmäklare full av energi och som brinner för att göra din bostadsaffär till en lyckad affär med hög kvalitét och kundnöjdhet. Med min tillgänglighet finns jag alltid nära till hands för att vägleda dig genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brandstadvägen 120, Tolånga, Sjöbo kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Brandstadvägen 120

Villa
Tolånga, Sjöbo kommun
Fastighetsbyrån Sjöbo
2 250 000 kr
131 m²
4 rum
1 895 m² tomt

Upptäck denna unika 1,5-plansvilla på lantligt läge. Med en boyta om 131 kvm erbjuds en planlösning med detaljer som påminner om forna tider. Här lämnas inget åt slumpen. Huset värms kostnadseffektivt upp genom bergvärme och fiber är påkopplat. Plus i kanten för det välutrustade dubbelgaraget om hela 40 kvm. Här finns även separat tvättstuga, bastu och fantastiska förvaringsmöjligheter. Utemiljön är ett paradis för den trädgårdsintresserade. Ett hus som måste upplevas! Vänligen respektera säljarens önskemål om att kontakta mäklaren för visning. Vänligen beträd ej tomten utan att kontakta mäklaren.

  • Uteplats
Mårtensvägen 6, Blentarp, Sjöbo kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Mårtensvägen 6, Blentarp, Sjöbo kommun, bild 2
Mårtensvägen 6, Blentarp, Sjöbo kommun, bild 3

Mårtensvägen 6

Villa
Blentarp, Sjöbo kommun
Fastighetsbyrån Sjöbo
2 250 000 kr
108 m²
3 rum
674 m² tomt

På en lugn återvändsgata i omtyckta Blentarp finner vi detta renoverade enplanshus. Med 108kvm fördelat på tre rum och kök erbjuder detta hem ett bekvämt och trivsamt boende med allt på ett plan. Utomhus möts man av en fin trädgård på 674kvm med stensatt uteplats och stort trädäck för att njuta av sol och grönska. Här finns även ett praktiskt förråd och garage. I Blentarp finner ni allt ni behöver inom bekvämt avstånd - bra busskommunikationer, skola, matbutik och fina skogspromenader.

  • Premium
  • Uteplats
Planteringsgatan 2, Sjöbo, Sjöbo kommun
  • Sön 28 apr
Planteringsgatan 2, Sjöbo, Sjöbo kommun, bild 2
Planteringsgatan 2, Sjöbo, Sjöbo kommun, bild 3

Planteringsgatan 2

Villa
Sjöbo, Sjöbo kommun
Fastighetsbyrån Sjöbo
2 595 000 kr
149 + 117 m²
6 rum
957 m² tomt

Varmt välkomna till Planteringsgatan 2 och denna gedigna suterrängvilla invid natursköna Malenas park. Här bor du centralt med endast 5 minuters promenad till skola, bekvämligheter och service. Med en imponerande boyta om totalt 266 kvm fördelat på tre plan erbjuder denna villa allt en familj kan önska: 4 sovrum, två öppna sällskapsrum och generösa förvaringsutrymmen. Tomten på framsidan visar sin vackraste sida redan på våren med två blomstrande magnoliaträd, ett japanskt körsbärsträd och två djuprosa hibiskusbuskar framför entrédörren. På baksidan finns en större trädgård att njuta av med en stor variation av fruktträd och bärbuskar. God uppställningsplats, garage och fiber är bara några av de många fördelar som finns med denna bostad. Detta är ett hem som måste upplevas!

  • Premium
  • Uteplats
Storgatan 28, Vollsjö, Sjöbo kommun
  • Sön 28 apr kl 10:30

Storgatan 28

Villa
Vollsjö, Sjöbo kommun
Fastighetsbyrån Sjöbo
1 200 000 kr
110 + 73 m²
6 rum
1 126 m² tomt

Varmt välkomna till denna charmiga bostad i natursköna Vollsjö! Med trägolv och en ombonad känsla är detta ett hem där varje rum andas hemtrevnad och karaktär. Huset erbjuder gott om utrymme med en boyta på 110 kvm och en biyta på ytterligare 73 kvm. Med 5 rum, inklusive 3-4 sovrum, kök, tvättstuga och badrum komplett med dusch, badkar och bastu, är detta hemmet för den som söker en bekväm livsstil i en lantlig idyll. Bostaden värms kostnadseffektivt upp genom bergvärme och fiber är inkopplat. Med en generös tomt på 1 126 kvm och totalt insynsskydd erbjuder trädgården en fristad för avkoppling. Det stora uthuset erbjuder goda förvaringsmöjligheter, verkstad med smörjgrop och ett loft fyllt med potential för den kreativa!

  • Plus
  • Uteplats
Klara Hansson väg 5, Blentarp, Sjöbo kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Klara Hansson väg 5

Villa
Blentarp, Sjöbo kommun
Fastighetsbyrån Sjöbo
2 195 000 kr
117 + 117 m²
4 rum
1 131 m² tomt

På lugn återvändsgatan finner vi denna trivsamma enplansvilla med inredd källare och garage. Ett välplanerat boende om 117 kvm fördelat på tre sovrum, badrum, smakfullt renoverat vardagsrum och ett trivsamt IKEA kök med matplats stor nog för hela familjen. I källaren finner vi ett stort allrum, tvättstuga och ytterligare ett sovrum med egen toalett. Här bor du med gångavstånd till förskola, skola, livsmedelsbutik och grönskande natur - den perfekta villan för både den stora och lilla familjen!

  • Uteplats
Föreningsgatan 40D, Sjöbo, Sjöbo kommun

Föreningsgatan 40D

Lägenhet
Sjöbo, Sjöbo kommun
Fastighetsbyrån Sjöbo
395 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 954 kr/mån
9 294 kr/m²

Välkommen till denna bekväma 1-rums lägenhet på centralt läge i Sjöbo med genomtänkt planlösning och moderna bekvämligheter. Med en rymlig hall, nyinstallerat kök (-21), badrum med dusch och kombinerat sov- och vardagsrum med fönster i två olika väderstreck erbjuder denna lägenhet både funktion, ljus och komfort. Den låga månadsavgiften inkluderar värme, V/A, kabel-TV, sophämtning samt tillhörande källarförråd.

Kanslistgatan 1, Sjöbo, Sjöbo kommun

Kanslistgatan 1

Villa
Sjöbo, Sjöbo kommun
Fastighetsbyrån Sjöbo
1 795 000 kr
107,6 m²
4 rum
4 781 kr/mån

Här erbjuds en renoverad, friliggande bostadsrättsvilla med allt i ett plan! Tre sovrum, stort vardagsrum, två badrum (2019), tvättstuga och ett ljust Kvik-kök (2022) med rymlig matplats. Här finns god uppställningsplats med egen carport och förråd. Trädgården om ca 300 kvm är lättskött med grönskande gräsytor och uteplatser. Uterummet på baksidan förlänger säsongen och för njutning från tidig vår till sen höst. En välplanerad bostad som passar såväl gammal som ung!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Planteringsgatan 20B, Sjöbo, Sjöbo kommun

Planteringsgatan 20B

Lägenhet
Sjöbo, Sjöbo kommun
Fastighetsbyrån Sjöbo
500 000 kr
44 m²
1 rum
vån 3/3
2 332 kr/mån
11 364 kr/m²

Härmed saluförs en kvadratsmart etta på tredje våningen i en stabil förening med låg avgift. Planlösningen erbjuder ett ljust kök med goda arbetsytor och en rymlig matplats för att samla familj och vänner, stort vardagsrum med separat sovalkov, badrum med tvättmaskin samt flertalet inbyggda garderober som ger gott om förvaringsmöjligheter. Perfekt förstagångslägenhet för dig som vill bo centralt och bekvämt!

Visar alla 8