Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare André Nasiri

André Nasiri

Om mig

För mig är inte bara slutresultatet viktigt, utan att du som kund, oavsett om du är säljare eller köpare, känner dig trygg under hela processen. De goda resultaten kommer från att jag är lyhörd, tillgänglig och målmedveten. Tveka inte att höra av dig oavsett vart i processen ni befinner er. Även om det endast är en tanke vid matbordet om att eventuellt flytta eller ifall ni är redo för försäljning. Jag hjälper också gärna med att hitta nya drömboendet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Krysshammarvägen 22, Huvudsta, Solna kommun
  • Borttagen före visning
Krysshammarvägen 22, Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Krysshammarvägen 22, Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Krysshammarvägen 22

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
2 395 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 8/8
2 954 kr/mån
53 820 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gustav III:s Boulevard 53, Frösunda, Solna kommun
Gustav III:s Boulevard 53, Frösunda, Solna kommun, bild 2
Gustav III:s Boulevard 53, Frösunda, Solna kommun, bild 3

Gustav III:s Boulevard 53

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
4 995 000 kr
100,3 m²
3 rum
vån 4/6
5 649 kr/mån
49 801 kr/m²

Välkommen till en oerhört fin bostad som skiljer sig från mängden. I spännande stadsdel med goda kommunikationsmöjligheter och naturen runt hörnet. Modern arkitektur med funktionalitet och yteffektiva lösningar. Här har man utnyttjat varenda kvadratmeter för att få den optimala planlösningen för största möjliga trivselmöjligheter. Bostaden är välplanerad med genomgående moderna materialval. Väl tilltagna sällskapsytor, delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stor fin balkong.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Garvis Carlssons Gata 15, Råsunda, Solna kommun
  • Budgivning pågår
Garvis Carlssons Gata 15, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Garvis Carlssons Gata 15, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Garvis Carlssons Gata 15

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
3 995 000 kr
47 m²
2 rum
vån 5
3 232 kr/mån
85 000 kr/m²

Stig in i en bostad som uppfyller de mest kräsna behoven, Redan i entrén omfamnas du av en atmosfär av lyx som fortsätter genom hela den väldesignade och exklusiva lägenheten. Med vidsträckt utsikt och tillgång till ett gym med bastu, festlokal, terrasser, biograf och gästlägenheter blir vardagen här både bekväm och lyxig. Lägenheten på 47 kvm är planerad med omsorg och innehåller ett öppet och socialt utformat kök från Marbodal som smidigt förenas med det ljusa vardagsrummet, den generösa takhöjden gör så att ljuset flödar in. Boendet är centralt beläget med närhet till alla bekvämligheter man kan önska sig. Som medlem i föreningen får du tillgång till enastående faciliteter, inklusive en inbjudande terrass med loungemiljö både inomhus och utomhus, en bokningsbar biograf, två gästlägenheter, festlokal samt en Wellness-studio högst upp i byggnaden med en fantastisk utsikt från gymmet med bastu och dusch. På entréplan finner Lemon garden ett populärt cafe/restaurang med stort utbud , samt MABI biluthyrning. Foajén erbjuder postboxar och gemensamma utrymmen för cykelförvaring samt förråd för varje lägenhet. Det centrala läget i Solna ger utmärkta kommunikationsmöjligheter, med en kort promenad på cirka 1-2 minuter till busstorget vid Solna Centrum, tvärbana och tunnelbanans blå linje mot Stockholm Central åt ena hållet och Akalla/Kista åt andra hållet, med en restid på cirka 10 minuter till city. För bilburna är det enkelt att ta sig ut på E18, E4 och E20. Varmt välkommen till din nya bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Backvägen 7, Råsunda, Solna kommun

Backvägen 7

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
2 200 000 kr
33 m²
2 rum
vån -1
3 844 kr/mån
66 667 kr/m²

Accepterat pris! Vid frågor eller funderingar så kan du kontakta ansvarig mäklare André Nasiri Tel: 070-784 21 83. Välkomna till Råsundas bästa läge, här ligger denna optimala mini 2:a i bra läge med närhet till Mall of scandinavia. Här finner man en bostad med genomgående hög standard och en mysig sovrum med plats för stor säng. Stilrent badrum utrustat med en kombimaskin för bekvämligheten. Köket har gott om förvaring och arbetsytor för den som gillar att laga mat, utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Sammanfattningsvis erbjuder lägenheten ljusa och luftiga utrymmen med en social och mycket välplanerad planlösning med lättmöblerade ytor. Goda förvaringsmöjligheter i förrådet som är inbyggt i bostaden. - Hjärtat av Råsunda - Stenkast från Solna Centrum - Bra kommunikationer. Tunnelbana, tvärbana samt pendeltåg med gångavstånd. - Stockholms läns lägsta kommunalskatt - Grönområde utanför dörren - Goda förvaringsmöjligheter För de som uppskattar grönska och utomhusaktiviteter ligger Skytteholmsparken, Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken alla inom bekvämt räckhåll. När det kommer till transport är Solna ett nav med tillgång till tunnelbana, tåg, tvärbana och flera busslinjer som förbinder dig med resten av staden. Närmaste tunnelbanestation Solna Centrum ligger bara 3 minuter bort.

  • Hiss
Evenemangsgatan 30, Arenastaden, Solna kommun

Evenemangsgatan 30

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
3 200 000 kr
43 m²
2 rum
vån 12/21
2 215 kr/mån
74 419 kr/m²

Accepterat pris! Optimal 2:a om 43kvm för dig som söker ett modernt boende av högsta klass. Belägen på 12:e våningen i huset med närhet till Råstasjön i populära Arenastaden med inglasad balkong. Ett boende vid Skandinaviens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia och granne med Friends Arena. .

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5