Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare André Nasiri

André Nasiri

Om mig

För mig är inte bara slutresultatet viktigt, utan att du som kund, oavsett om du är säljare eller köpare, känner dig trygg under hela processen. De goda resultaten kommer från att jag är lyhörd, tillgänglig och målmedveten. Tveka inte att höra av dig oavsett vart i processen ni befinner er. Även om det endast är en tanke vid matbordet om att eventuellt flytta eller ifall ni är redo för försäljning. Jag hjälper också gärna med att hitta nya drömboendet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solnavägen 43, Råsunda, Solna kommun
  • Sön 21 apr kl 12:45
Solnavägen 43, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Solnavägen 43, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Solnavägen 43

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
2 495 000 kr
37 m²
1 rum
vån 5/6
3 035 kr/mån
67 432 kr/m²

Välkomna till Råsundas bästa läge, här ligger denna optimala 1:a i högt läge med utsikt över föreningens mysiga innergård. Här finner man en bostad med genomgående hög standard och en mysig sovalkov som är avskärmad mot vardagsrummet. Den franska balkongen nås från allrummet och bidrar till ett härligt ljusinsläpp genom sina stora dubbeldörrar. Stilrent badrum utrustat med en kombimaskin för bekvämligheten. Köket har gott om förvaring och arbetsytor för den som gillar att laga mat, utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Sammanfattningsvis erbjuder lägenheten ljusa och luftiga utrymmen med en social och mycket välplanerad planlösning med lättmöblerade ytor. Goda förvaringsmöjligheter i förrådet som är inbyggt i bostaden. - Hjärtat av Råsunda - Stenkast från Solna Centrum - Bra kommunikationer. Tunnelbana, tvärbana samt pendeltåg med gångavstånd. - Stockholms läns lägsta kommunalskatt - Grönområde utanför dörren - Goda förvaringsmöjligheter För de som uppskattar grönska och utomhusaktiviteter ligger Skytteholmsparken, Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken alla inom bekvämt räckhåll. När det kommer till transport är Solna ett nav med tillgång till tunnelbana, tåg, tvärbana och flera busslinjer som förbinder dig med resten av staden. Närmaste tunnelbanestation Solna Centrum ligger bara 3 minuter bort. Vid frågor eller funderingar så kan du kontakta ansvarig mäklare André Nasiri Tel: 070-784 21 83

  • Premium
  • Hiss
Fridensborgsvägen 112, Järvastaden, Solna kommun
  • Sön 21 apr kl 13:45
Fridensborgsvägen 112, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Fridensborgsvägen 112, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Fridensborgsvägen 112

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
4 195 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/4
3 945 kr/mån
52 438 kr/m²

Välkomna till denna väldigt välplanerade bostad med väl tilltagna rum, mycket ljus genom flertal fönsterpartier samt stor balkong för maximal trivsel. Här erbjuds en harmonisk bostad med öppna ytor som gör att du har gott om plats för det större sällskapet. Strategiskt belägen med direkt närhet till allt vardagen efterfrågar. Natur, mataffärer, gym, parker och restauranger, allt inom promenad avstånd som garanterar högsta bekvämlighet. Välkomna till Fridensborgsvägen 112.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Garvis Carlssons Gata 15, Råsunda, Solna kommun
  • Sön 21 apr kl 14:45
Garvis Carlssons Gata 15, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Garvis Carlssons Gata 15, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Garvis Carlssons Gata 15

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
3 495 000 kr
47 m²
2 rum
vån 5
3 232 kr/mån
74 362 kr/m²
  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mittfältsgatan 11, Råsunda, Solna kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Mittfältsgatan 11

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
1 995 000 kr
28 m²
1 rum
2 143 kr/mån
71 250 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna fina lägenhet i Solnas kanske bästa läge, med en uteplats och ett rymligt eget externt förråd precis intill lägenheten. Här har du nära till Solna Centrum, Råsunda och allt vad det erbjuder men även oslagbara kommunikationer. I omgivningen hittar man en charmig blandning av sekelskifte blandat med nyproduktion och funkis. Det finns ett stort utbud av restauranger och shoppingmöjligheter, samt närhet till natur. Lägenheten erbjuder en välplanerad planlösning med ljusa och luftiga utrymmen, där fokus är lagt på de sociala sällskapsytorna. Det finns gott om utrymme för säng, soffa, TV och matbord, vilket skapar en välkomnande miljö för både umgänge och avkopplande stunder. Det finns ett välutrustat badrum med kombimaskin som präglas av moderna materialval. Det smakfulla köket innebär möjligheter för den som gillar att laga mat, utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin. Den lummiga uteplatsen, som är lättåtkomlig direkt från lägenheten, erbjuder en skön reträtt under sommarhalvåret. Läget är perfekt med närhet till Solna Centrum och Westfield Mall of Scandinavia, vilka båda erbjuder utmärkt service, shopping och ett stort utbud av matställen och underhållning. Det gröna området runt Råsunda är fullt av charmiga caféer, bagerier och restauranger, optimalt för stunder av avslappning. Dessutom är Vasastan endast en kort promenad eller cykeltur bort. För de med bil finns det goda parkeringsmöjligheter. Antingen via parkeringsgaraget under huset eller Solnas förmånliga gatuparkering. För de som uppskattar grönska och utomhusaktiviteter ligger Skytteholmsparken, Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken alla inom bekvämt räckhåll. När det kommer till transport är Solna ett nav med tillgång till tunnelbana, tåg, tvärbana och flera busslinjer som förbinder dig med resten av staden. Närmaste tunnelbanestation Solna Centrum ligger bara 3 minuter bort. Ta chansen att flytta in i denna ideala markplanslägenhet med alla tänkbara bekvämligheter och närhet till både stadens puls och natursköna områden. Kontakta ansvarig mäklare André Nasiri på 070-784 21 83 för mer information och för att boka en privatvisning.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Gustafsvägen 10, Råsunda, Solna kommun

Gustafsvägen 10

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
5 295 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/5
4 239 kr/mån
65 370 kr/m²

Den här fantastiska 4-rumslägenheten i Råsunda har genomgått en imponerande renovering och erbjuder närhet till allt du behöver. Ytskikten är vackra och välvårdade med varma toner som skapar en hemtrevlig atmosfär. Golv och badrum/dusch är också i utmärkt skick och separata wc ger extra bekvämlighet. Lägenheten har helt nya och underbara golv i hela bostaden från varumärket Bjelin, med en härdad ek "Ervalla" i vackert fiskbensmönster. De tre rymliga sovrummen erbjuder gott om plats och i Master-Bedroom finns det bra förvaringsutrymmen i garderoberna. Vardagsrummet är luftigt och ljust med stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. En lägenhet som verkligen måste upplevas på plats! - Bra skick genomgående i hela lägenheten - Attraktiv adress. - Bra förening. - Bra busskommunikationer med buss 515 och nattbuss 595 - Närhet till Friends arena, Mall of Scandinavia och Hagaparken. - Promenadavstånd till Solna station och Solna centrum med dess kommunikationer. Med pendeln tar det ca 8 minuter in till Stockholm central och 30 minuter till Arlanda. - Bra planlösning med öppen sällskapsyta mellan kök och vardagsrum. - Tre rofyllda sovrum. - Stambytt badrum - Stor balkong - Fönster i två väderstreck. - Fina ytskikt. - Generös takhöjd - Bra förvaring - Sveriges lägsta kommunalskatt. - Tunnelbanan som byggs och höjer värdet på området, läs mer om det på solna stads hemsida Mer info kommer inom kort och skulle du vara intresserad så är det bara höra av dig till ansvarig mäklare : André Nasiri 070-784 21 83

  • Balkong
  • Hiss
Evenemangsgatan 18, Arenastaden, Solna kommun

Evenemangsgatan 18

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
4 000 000 kr
51 m²
2 rum
vån 15/21
2 987 kr/mån
78 431 kr/m²

Arenastadens bästa förening! Varmt välkomna till en av få välplanerade och INSYNSFRIA 2:or på attraktiv adress. På 15:e våningen på Evenemangsgatan 18 erbjuds nu en perfekt tvåa för den kräsne. En magisk utsikt över Solna utan insyn och bekvämligheter som Arenastaden har att erbjuda. Bostaden har genomgående ljus och är i toppskick med flertal tillval samt en fantastisk utsikt över Solna. Här erbjuds en generös planlösning med väl tilltagna sällskapsytor, ljust golv, inbyggda garderober i hallen och dags sol på balkongen. Bostaden har ett modernt och exklusivt kök med plats för matgrupp, ett rymligt sovrum som rymmer både säng, sängbord samt förvaring längs ena väggen. Perfekt bostad för dig som vill bo nära pulsen men samtidigt ha naturen utanför dörren! En attraktiv och solid förening med låga avgifter och goda intäkter från bland annat sina lokaler. Välkomna till Evenemangsgatan 18: - Låg avgift. - Kök från VEDUM! - Skåp i badrum också från VEDUM - Genomgående parkettgolv - Solig balkong (söderläge) - Fantastiska förvaringsmöjligheter i både hallen och i sovrummet - Attraktiv adress - Plats för hemmakontor - Stabil förening - Närhet till Friends Arena och Westfield mall of scandinavia - Ett stenkast från City - Närhet till grönska - Närhet till gym - Gångavstånd till kommunikation i form av både buss, T-bana, tvärbana och pendeltåg. - I ett av Sveriges mest expansiva områden med länets lägsta skatt. - Gröna-linjen byggstart 2020.

  • Balkong
  • Hiss
Evenemangsgatan 30, Arenastaden, Solna kommun

Evenemangsgatan 30

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Fastighetsbyrån Solna
3 200 000 kr
43 m²
2 rum
vån 12/21
2 215 kr/mån
74 419 kr/m²

Accepterat pris! Optimal 2:a om 43kvm för dig som söker ett modernt boende av högsta klass. Belägen på 12:e våningen i huset med närhet till Råstasjön i populära Arenastaden med inglasad balkong. Ett boende vid Skandinaviens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia och granne med Friends Arena. .

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7