Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jenny Wallström Lindahl

Jenny Wallström Lindahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torvmossvägen 6C, null, Nykvarns kommun
  • Tor 25 apr

Torvmossvägen 6C

Lägenhet
Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
3 200 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/2
6 925 kr/mån
43 243 kr/m²

Välkomna till Torvmossvägen 6C och denna fantastiska trea med två balkonger i syd/sydväst läge och sjöutsikt. Endast ett stenkast från sjön Yngern och i idyllisk omgivning. Direkt när du kliver innanför dörren ser du ett stort fönsterparti med vy ut mot sjön. Härlig takhöjd om 3,40m ger dig en rymd i hela lägenheten och de två balkongerna skapar en valmöjlighet på sol eller skugga. Två väl tilltagna sovrum gör att du har gott om utrymme för möblering och bostaden har även mycket förvaringsmöjligheter i de flera garderoberna.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Flodins väg 31F, null, Strängnäs kommun

Flodins väg 31F

Radhus
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 595 000 kr
110 m²
4 rum
514 m² tomt

Välkommen till ett trevligt och välplanerat 2-plans gavelradhus i lugnt villaområde på Tosterö. Fastigheten är en gavelfastighet med stor tomt där du kan ägna dig åt odling och planteringar. Bostaden har tre sovrum och badrum med tvättavdelning på övre plan samt vardagsrum och kök i nedre plan. Fönster och balkongdörrar byttes 2020. Fastigheten ligger i ett naturskönt område med närhet till badplats, strövområden, flertalet skolor och busshållsplats.

Brunnsvägen 142E, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
  • Tor 25 apr
Brunnsvägen 142E, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 2
Brunnsvägen 142E, Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 3

Brunnsvägen 142E

Villa
Centrala Strängnäs, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
3 200 000 kr
137 + 7 m²
6 rum
223 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhem! Denna charmiga villa erbjuder allt inom bekvämlighet och charm. Köket är modernt med fina detaljer, perfekt för att skapa måltider och minnen med din familj och vänner. Vardagsrummet är rymligt och ombonat, med gott om plats för avslappning och socialt umgänge. Rum för hela familjen för personlig tillväxt och kreativitet. Huvud sovrummet är stort och elegant, renoverade badrum med fantastiska detaljer gör att du känner dig ombonad och fräsch varje dag! Njut av sommaren i den fantastiska insynsskyddade trädgården, eller sätt dig kring bordet i uterummet och mys med vänner och familj. Missa inte denna unika chans om att förvärva ditt nya drömhus!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Eldarevägen 25, Nykvarn, Nykvarns kommun
  • Sön 28 apr
Eldarevägen 25, Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 2
Eldarevägen 25, Nykvarn, Nykvarns kommun, bild 3

Eldarevägen 25

Villa
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
4 450 000 kr
116 m²
5 rum
1 071 m² tomt

Välkomna till Eldarevägen 25 och denna trevliga familjevilla som är redo bli ert nya hem! Här bor ni centralt i Nykvarn med närhet till skola, förskola och fina skogar med bra gång- och cykelvägar, perfekt för barnfamiljen. Den trevliga hörntomten bjuder in till lek och avkoppling under det fantastiska körsbärsträdet.

  • Premium
  • Uteplats
Torvmossvägen 6B, null, Nykvarns kommun

Torvmossvägen 6B

Lägenhet
Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
1 850 000 kr
47 m²
1 rum
vån 2/2
4 517 kr/mån
39 362 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga lägenhet högst upp i huset på Torvmossvägen 6B. Här bor du med högt i tak, ljusinsläpp från flera takfönster. Från balkongen kan du njuta av sjöutsikt och magiska solnedgångar. Bostaden är idag en stor etta om hela 47 kvm, men ursprungligen en tvåa vilket den därför går att återställa till om man önskar. Bekvämligheter som egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet. En bostad som måste upplevas på plats!

  • Balkong
  • Hiss
Skalla hamnväg 14D, Mariefred, Strängnäs kommun

Skalla hamnväg 14D

Radhus
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
3 495 000 kr
117 m²
5 rum
6 276 kr/mån
29 872 kr/m²

Välkommen till natursköna Ekviken i Mariefred och ett fantastiskt radhus - byggt 2019 - på badrocksavstånd till Mälaren. Välplanerad bostad med engelsk prägel och mysig uteplats med gräsmatta. Husets panel av cederträ gör att bostaden smälter in i områdets vackra miljö. Detta i kombination med de behagligt färgade fönstren i aluminium gör att huset är mer eller mindre underhållsfritt. Huset har en varm, välkomnande atmosfär, smakfullt inrett med fina materialval samt platsbyggt kök. Uppvärmningen är vattenburen golvvärme på hela nedre planet samt komplement av radiatorer på övervåningen. Hela bostaden präglas av välplanerade lösningar! Området erbjuder något för alla med vatten, skog och natur. I den lilla marinan kan ni bada, segla eller utforska naturen. På vintern är den optimal för skridskoåkning. Det är gångavstånd till förskola och barnen kan ta sig till skolan i Mariefred på den fina upplysta cykelvägen (10 min), det går även buss. Ekviken har dessutom en egen hållplats för det populära lilla ångtåget som tar dig både till Mariefreds centrum och Taxinge slott. Här finns också restaurangen Skalla Bord och den kreativa blomstudion Oak & Reed.

  • Plus
  • Uteplats
Fårhäll 1, null, Strängnäs kommun

Fårhäll 1

Fritidshus
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 550 000 kr
60 m²
3 rum
4 079 m² tomt

Denna lantliga pärla är mer än bara ett hus, det är en livsstil. En plats där du kan återupptäcka enkelheten och skönheten i det lantliga livet. Kom och upplev allt detta och mer – din dröm om det lantliga livet väntar på dig här. Välkommen till en plats där tiden står stilla och naturen omfamnar dig. Detta charmiga hus, vars historia sträcker sig tillbaka till år 1789, bjuder in till en genuin upplevelse.

  • Plus
Hackspettsvägen 10, Ulvhäll, Strängnäs kommun

Hackspettsvägen 10

Lägenhet
Ulvhäll, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 175 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 878 kr/mån
31 333 kr/m²

Trevlig 1:a som har allt! Rymligt rum med sängskåp, kök med matplats, badrum med tvättmaskin och en stor härlig balkong i soligt sydostläge, med fantastisk utsikt. Bara att flytta in och bo, perfekt första boende! Lägenheten ligger i ett lugnt villaområde, högst upp på 2:a våningen i en förening med 6 lägenheter. Gångavstånd till centrum och resecentrum. Parkering på gården ingår!

  • Plus
  • Balkong
Jägarbacken 54F, Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun
  • Lör 27 apr kl 13:45
Jägarbacken 54F, Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 2
Jägarbacken 54F, Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 3

Jägarbacken 54F

Radhus
Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 675 000 kr
102 + 7 m²
4 rum
5 476 kr/mån
26 225 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade radhus i bostadsrättsform i populära Marielundsviken. En Familjevänligt bostad nära natur, vatten, skola och förskola och den charmiga småstaden Mariefred kan nås med cykel på några minuter. Till dig som pendlar, Läggesta Station ligger ett stenkast bort, där nås med tåget Södertälje på 16 min, Stockholm C i 40 min, Strängnäs och Eskilstuna på 10 respektive 30 min.

  • Premium
  • Uteplats
Hälltorpsvägen, null, Nykvarns kommun

Hälltorpsvägen

Tomt
Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
1 050 000 kr
2 070 m² tomt

Unna dig den lantliga drömmen - vi saluför nu ett par mycket vackra tomter i Taxinge/Näsby, ca 20 min bilfärd från Nykvarns centrum. Här kan du bygga ditt drömhus i lantlig miljö och med närhet till Mälaren. Du har friheten att forma ditt boende precis som du vill, oavsett om det är en modern villa eller en idyllisk sommarstuga eftersom fastigheten ligger utanför detaljplanerat område.

Svedlandsvägen 5, Mariefred - Edeby, Strängnäs kommun
  • Lör 27 apr kl 11:30
Svedlandsvägen 5, Mariefred - Edeby, Strängnäs kommun, bild 2
Svedlandsvägen 5, Mariefred - Edeby, Strängnäs kommun, bild 3

Svedlandsvägen 5

Fritidshus
Mariefred - Edeby, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 550 000 kr
68 m²
3 rum
1 603 m² tomt

Inbjudande fritidshus i högt läge i omtyckta Edeby, nära natur och vatten. Välhållen huvudbyggnad samt gästhus och förråd. Nylagt tak och nymålad fasad. Ljus och trivsam planlösning med mysig öppen spis både inne och ute. Stort trädäck i soligt söderläge med fin vy över grannskapet. Generös natur- och trädgårdstomt med högt och ogenerat läge. Kommunalt vatten/avlopp och generös byggrätt om 120 kvm + 50 kvm för uthus/gårdsbyggnad. Promenadavstånd till badplats i Herrestaviken och cykelavstånd till Mälaren.

  • Premium
  • Uteplats
Skvattramsvägen 7, Mariefred, Strängnäs kommun
Skvattramsvägen 7, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Skvattramsvägen 7, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Skvattramsvägen 7

Fritidshus
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 395 000 kr
48 m²
2 rum
2 400 m² tomt

Välkommen till Skvattramsvägen 7, som tillhör Edsala samfällighet, i Mariefred. Detta fritidshus, med permanentstandard, har en stor vacker tomt med fina altaner och mycket utrymme. En riktig juvel med gångavstånd till badplats och ca 5 min biltur till centrala Mariefred. Området är under införande av kommunalt vatten & avlopp. Här har ägaren redan förberett med detta på fastigheten. Endast kostnad för påkoppling tillkommer, med nuvarande plan, under 2025.

  • Premium
  • Uteplats
Norra Kronladsvägen 4, null, Strängnäs kommun
Norra Kronladsvägen 4, null, Strängnäs kommun, bild 2
Norra Kronladsvägen 4, null, Strängnäs kommun, bild 3

Norra Kronladsvägen 4

Villa
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
5 800 000 kr
140 + 41 m²
3 rum
3 136 m² tomt

Välkommen till denna charmiga enplansvilla som ligger i en idyllisk omgivning nära Mälaren. Denna rymliga bostad erbjuder ett bekvämt och modernt boende med stora öppna ytor som skapar en inbjudande atmosfär. Här bor du med en stor tomt på 3136 kvm med gästhus och goda odlingsmöjligheter. På badrocksavstånd för morgondoppet på sommaren eller för den trevliga dagen på sjön under vintern när isen lagt sig. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka tid för visning.

  • Premium
Hagalundsvägen 14, Mariefred, Strängnäs kommun

Hagalundsvägen 14

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
8 250 000 kr
168 m²
7 rum
806 m² tomt

Välkommen till Hagalundsvägen 14 i det barnvänliga området Ekviken, Här finns möjlighet att förvärva denna unika och synnerligen välplanerad och flexibla villa byggd i vackert cederträ som följer naturens åldrande på ett naturligt och harmoniskt sätt. Hela bostaden andas genuin kvalitet och sticker ut ur mängden. Arkitektens fokus har legat på att forma husen i en stilren och mjuk ton med inspiration från omgivningen samt lagt stor omsorg på flexibel planlösning med generösa ytor för den aktiva familjen!

  • Plus
Mellantäppsvägen 5, Mariefred, Strängnäs kommun
Mellantäppsvägen 5, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Mellantäppsvägen 5, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Mellantäppsvägen 5

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
7 195 000 kr
177,6 m²
6 rum
481 m² tomt

Kontakta mäklaren för bokning av visning. Varmt välkomna till denna underbara bostad på Mellantäppsvägen 5. Denna energieffektiva familjevilla erbjuder stora umgängesytor, 3 sovrum och 2 badrum. De nyinstallerade solcellerna med intelligent energilagring kommer hjälpa dig hålla nere elkostnaderna och den lättskötta trädgården bjuder på plommonträd, körsbärsträd och vindruvor. Här finns också ett isolerat garage. Här bor du i ett barnvänligt och populärt område med närhet till förskola, skola och Mariefreds pittoreska stadskärna. Inom promenadavstånd så finns även Hammarens IP. Här finns en sporthall, isrink, kampsportslokal, elljusspår och fotbollsplaner. Läs säljarens egna ord om "Villa Matilda" under Säljaren berättar!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lundvägen 3, Centralt, Strängnäs kommun
Lundvägen 3, Centralt, Strängnäs kommun, bild 2
Lundvägen 3, Centralt, Strängnäs kommun, bild 3

Lundvägen 3

Lägenhet
Centralt, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/2
6 207 kr/mån
19 933 kr/m²

Ljus, trevlig bostadsrätt om 3 rok i liten, familjär BR-förening. Centralt, bekvämt läge ett par minuter från resecentrum och centrum. Lägenheten totalrenoverades 2011 i samband med bildande av bostadsrättsförening. Ljusa ytskikt och ett härligt ljusgenomsläpp i hela lägenheten tack vare fönster i tre väderstreck. Kökssnickerier i vitt, helkaklat badrum och ljust målade trägolv. Inglasad balkong i soligt sydostläge. Vinden är friköpt till lägenheten vilket ger oändliga möjligheter och bostaden har även en friköpt tomt med fruktträd, bär och buskar. Möjlighet finns för en ny ägare att sätta sin egna prägel på bostaden. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Vidbynäs Allé 10, Nykvarn, Nykvarns kommun
  • Lör 4 maj

Vidbynäs Allé 10

Radhus
Nykvarn, Nykvarns kommun
Fastighetsbyrån Nykvarn
3 575 000 kr
175 m²
6 rum
6 954 kr/mån
20 429 kr/m²

Här på Vidbynäs Allé 10 hittar du ett en skickligt designad bostad med fokus på modern komfort och naturnära upplevelser. Med sina tre plan erbjuder det en flexibel boendelösning för den växande familjen eller den som söker ett hem med extra utrymme. Som golfare väntar här två 18-hålsbanor med hög kvalitet. Här väntar en lantlig miljö, men med goda kommunikationsmöjligheter. Detta är en idyll för dig som vill bo med närhet till allt vad vardagen kräver, men som ändå föredrar natur och lugn & ro. Kontakta mäklaren för bokning av visning.

  • Plus
  • Energieffektiv
Rådjursvägen 33, Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun

Rådjursvägen 33

Lägenhet
Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 895 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
6 274 kr/mån
23 395 kr/m²

Modern och yteffektiv 4:a i områdets bästa läge! Mysig balkong i soligt sydvästläge, med vy mot skogsområde. Utmärkt planlösning med tre bra sovrum och öppen anslutning mellan vardagsrum och kök. Genomgående ljusa och fina ytskikt. Lugn och lummig omgivning med lekplats, bad, naturområden, promenadvägar och båtbryggor inom bekvämt promenadavstånd. Suveränt pendlarläge med närhet till Läggesta station, för ca 37 minuters tågfärd till Stockholm Centralstation.

  • Balkong

Visar alla 18