Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Gustav Walther

Gustav Walther

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Oriongatan 6F, Fårhushagen, Strängnäs kommun
  • Lör 26 okt kl 12:15
Oriongatan 6F, Fårhushagen, Strängnäs kommun, bild 2
Oriongatan 6F, Fårhushagen, Strängnäs kommun, bild 3

Oriongatan 6F

Radhus
Fårhushagen, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 995 000 kr
109 m²
5 rum
5 752 kr/mån
27 477 kr/m²

Välkommen till Oriongatan 6F! Detta härliga nästan nya gavelkedjehus kan nu bli ditt nya boende! Här bor man bekvämt, stilrent, yteffektivt och energieffektivt med närhet till både golfbana, padelbanor, andra idrottsanläggningar och Solberga köpcentrum. Strängnäs stadskärna, resecentrum, skola och förskola är också inom gång/cykelavstånd. De tolv separata husen, delvis sammanlänkade via carport och förråd, bildar en fin enhet med centralt plana gräsytor med avgränsningar i form av thujahäckar. Husen är attraktiva för många målgrupper tex paret som vill unna sig gott om plats men fungerar lika bra för en barnfamilj. Isolerat förråd om cirka 4 kvm finns i anslutning till carport att nyttja. Uppställningsplats för ytterligare en bil.

  • Premium
  • Uteplats
Ringugnsvägen 11B, Stallarholmen, Strängnäs kommun
  • Sön 3 nov kl 15:15
Ringugnsvägen 11B, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 2
Ringugnsvägen 11B, Stallarholmen, Strängnäs kommun, bild 3

Ringugnsvägen 11B

Radhus
Stallarholmen, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 695 000 kr
54,8 m²
2 rum
3 018 kr/mån
30 931 kr/m²

Välkommen till ett stilrent parhus med två rum och kök beläget i Stallarholmen med närhet till Mälaren. Perfekt boende för dig som söker en lugn och bekväm tillvaro. Njut av en härlig uteplats i soligt sydvästläge där du kan koppla av och umgås med vänner och familj under varma sommarkvällar. Bostaden erbjuder en trevlig och välplanerad planlösning tillsammans med ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en mycket inbjudande känsla i hela bostaden. Smakfullt kök med plats för matgrupp och en öppen anslutning till vardagsrummet. Här bor du lugnt och trivsamt med närhet till både Mälaren, affärer, kommunikationer, skolor och trevliga promenadstråk. Utöver bostaden är BRF Sundbystrand i Strängnäs en välskött och trivsam bostadsrättsförening som har tillgång till egen brygga, där möjlighet till båtplats ges genom föreningen. Perfekt för dig som är båtägare. Missa inte denna chans att förvärva ett fantastiskt fint boende i ett lugnt och trevligt område.

  • Premium
  • Uteplats
Vallbyvägen 52G, null, Strängnäs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 27 okt kl 12:15
Vallbyvägen 52G, null, Strängnäs kommun, bild 2
Vallbyvägen 52G, null, Strängnäs kommun, bild 3

Vallbyvägen 52G

Radhus
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 395 000 kr
135 m²
5 rum
182 m² tomt

Välkommen till Vallbyvägen 52G. Detta välbehållna radhus i två plan erbjuder en generös boyta om 135 kvm. Bostaden innefattar fem rymliga rum, varav fyra är sovrum, samt ett funktionellt kök. Bostaden har även ett stort badrum och en extra toalett för ökad bekvämlighet. På baksidan finner du en stor takad uteplats med kvällssol. På framsidan finns en charmig, mindre uteplats omgiven av vackra växter, vilket ger en välkomnande känsla direkt vid ingången. Till fastigheten hör även en garageplats i länga samt ett förråd i direkt anslutning till huset. Trevligt och populärt område med närhet till centrum och resecentrum, natur, motionsspår, förskola och skola.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Videvägen 2 B, null, Strängnäs kommun
Videvägen 2 B, null, Strängnäs kommun, bild 2
Videvägen 2 B, null, Strängnäs kommun, bild 3

Videvägen 2 B

Lägenhet
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 850 000 kr
129 m²
4 rum
vån 1/2
6 977 kr/mån
22 093 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet på Videvägen 2B, med fyra rum och kök. Med en generös boyta på 129 kvm, som sträcker sig över två våningar, får du en unik och rymlig känsla som är svår att hitta någon annanstans. Denna fantastiska bostad erbjuder gott om utrymme . Med två badrum, tre rymliga sovrum och ett inbjudande vardagsrum och kök. Här får du inte bara ett fantastiskt boende, utan också trygghet och en hög standard i din vardag med en välskött förening tillsammans med närhet till kommunikationer, restauranger, affärer och skolor. Kontakta mäklaren för en visning!

  • Premium
  • Balkong
Bergåsa 4, Mariefred Hedlandet, Strängnäs kommun
  • Sön 27 okt
Bergåsa 4, Mariefred Hedlandet, Strängnäs kommun, bild 2
Bergåsa 4, Mariefred Hedlandet, Strängnäs kommun, bild 3

Bergåsa 4

Villa
Mariefred Hedlandet, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
16 995 000 kr
382 + 225 m²
7 rum
1,7 ha tomt

Detta synnerligen gedigna timmerhus som i folkmun går under namnet Stöllet, har anor från 1700-talet och flyttades till sin nuvarande plats på Hedlandet invid Marielundsfjärden från just Stöllet i Värmland på 80-talet. Nu vilar det på platån ovan Mälaren med sin pampiga pelarförsedd entré, marmor- och skiffergolv och väntar på att någon ska skriva dess framtida historia. Här erbjuds uteplatser eller balkonger i samtliga väderstreck samt stor takaltan med lusthus. Utsikten är magnifik. Totalt rör det sig om 382 kvm boarea samt 225 kvm biarea som du kan sätta din egen prägel på. Tomten på 16 631 kvm är en strandtomt med lång strandlinje. Här kan man glädjas över bad/båtbryggor invid egen strand och en serpentinväg som slingrar sig ner mot vattnet. Den varierade tomten erbjuder även stora härliga plana gräsytor med fruktträd, en jordkällare och ett friliggande dubbelgarage. Det är cykelavstånd till Mariefreds skolor och stadskärna via trevlig genväg över vattnet på gång/cykelväg. Med bil tar det två minuter till Läggesta station varifrån Stockholm nås på mindre än 40 min. Sannolika avstyckningsmöjligheter i flertalet tomter där man ändock kan bevara nuvarande fastighets värden. Det är sällan ordet unik känns så relevant som just i detta fall. Denna fastighet har, i rätta händer, en otrolig potential att bli något alldeles, alldeles extra! Det här är en ytterst sällsynt möjlighet att förvärva en fastighet av denna storlek i Mariefreds närhet med strandtomt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan åstadkomma. Fastigheten består av två delområden där det lilla delområde 2 utgörs av en enklav i form av ett extra landområde med fri lejd ut på Mälarens vatten. Hör gärna av dig till ansvarig mäklare för mer information och ev. privat visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Brunnsvägen 68, null, Strängnäs kommun

Brunnsvägen 68

Villa
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
3 295 000 kr
147 m²
6 rum
385 m² tomt

Välkommen till Brunnsvägen 68. Detta fantastiska hus på 147 kvm fördelat på 6 rum och kök det perfekta hemmet för familjen eller för dig som vill ha gott om plats! Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område där vardagen blir både bekväm och trivsam. Huset erbjuder rymliga sällskapsytor, ett trevligt kök och generösa sovrum. Här kan du njuta av ett inglasat uterum som förlänger utesäsongen, en mysig balkong med kvällssol för avkopplande stunder och två trivsamma uteplatser för härliga grillkvällar med familj och vänner. Utöver huset finns ett tillhörande garage, förråd, redskapsförråd och fiber är indraget i huset. Med närheten till både förskola och grundskola, som du når med en kort promenad, blir morgnarna enkla och smidiga för hela familjen. Ett stenkast bort finns den vackra skogen, perfekt för promenader, löpning eller avkopplande stunder i naturen. Cykel- och bussvägar tar dig smidigt till Strängnäs centrala delar, idrottsanläggningar och andra bekvämligheter. Här får du det bästa av två världar – lugnet och naturen, samtidigt som allt du behöver i vardagen finns nära till hands.

  • Balkong
  • Uteplats
Skördevägen 11D, null, Strängnäs kommun
Skördevägen 11D, null, Strängnäs kommun, bild 2
Skördevägen 11D, null, Strängnäs kommun, bild 3

Skördevägen 11D

Lägenhet
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
1 195 000 kr
77,8 m²
3 rum
vån 2/2
3 795 kr/mån
15 360 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma tre-rumslägenhet beläget på övre plan i Åkers Styckebruk. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område. Du möts av ett fräscht och stilrent kök med gott om arbetsyta,förvaring och plats för matgrupp. Från köket når du en trevlig balkongen, perfekt för morgonkaffet eller avkopplande stunder i solen. Badrummet är helkaklat och i fint skick. Det rymliga vardagsrummet har en social planlösning som inbjuder till både umgänge och avkoppling. Den här bostaden erbjuder både funktion och hemtrevnad i en harmonisk omgivning. Ett förråd tillhör lägenheten! Området omges av vacker natur med närhet till skog, vatten, lekplatser, restauranger och skolor. Dessutom finns här utmärkta kommunikationsmöjligheter.

  • Premium
  • Balkong
Vildsvinsvägen 12B , Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun
  • Sön 3 nov kl 16:30
Vildsvinsvägen 12B , Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 2
Vildsvinsvägen 12B , Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun, bild 3

Vildsvinsvägen 12B

Radhus
Mariefred Marielundsviken, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
3 195 000 kr
117 m²
5 rum
7 298 kr/mån
27 308 kr/m²

Välkommen till detta stilrena parhus i Brf Vildsvinet Mariefred. Här erbjuds ett trivsamt boende på 117 kvadratmeter. Uteplats i söderläge för härliga sommarkvällar och bjudningar. Unika fördelar som solceller och laddbox. Boendet präglas av modern design, rymlighet och hög standard. Med fem rum finns gott om plats för familjen eller för den som önskar ett hemmakontor och gästrum. Området erbjuder vacker natur med närhet till skog och vatten. Precis över vägen ligger en stor nybyggd lekpark med utegym. Perfekt för den som gillar att vara aktiv utomhus eller ta lugna promenader i det gröna. Enbart några minuters promenad till tåget som tar dig till Stockholm på ca 38 minuter. Kontakta mäklaren för en visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Slängstan 6, null, Strängnäs kommun
  • Lör 26 okt kl 11:00
Slängstan 6, null, Strängnäs kommun, bild 2
Slängstan 6, null, Strängnäs kommun, bild 3

Slängstan 6

Fritidshus
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
3 895 000 kr
63 + 8 m²
3 rum
8 483 m² tomt

Välkommen till Slängstan 6. Nu finns möjligheten att förvärva ett fantastiskt fint soldattorp beläget på en naturskön tomt om hela 8 483kvm. Tillhörande gästhus med helkaklat badrum, bastu, sovrum och ett trevligt trädäck. Torpet består av tre rum varav ett sovrum. Det trevliga köket kompletteras av det rymliga vardagsrummet, som har en imponerande takhöjd och en stämningsfull öppen spis med kassett. Dessutom finns ett charmigt loft som ger extra utrymme och karaktär till torpet. Här finns även en vacker glasveranda som förlänger bostaden och erbjuder en perfekt plats för att njuta av trädgården året runt. På den övre delen av tomten finns en ytterligare gäststuga som går att nyttja som ytterligare boyta. Den grönskande trädgården erbjuder ginkgo, kinesisk sekvoja, tulpanträd, korkträd, gul och röd kastanj, magnolia samt äkta valnöt med mer. Trädgården är belägen i ett solrikt läge, där varje växt och träd noga har valts ut. Här finns också en fruktodling med äpplen, päron, bigarråer, plommon, vinbär och krusbär, vilket ger dig chansen att njuta av färska, egenodlade frukter och bär direkt från trädgården. Området erbjuder en utmärkt kombination av lugn och bekvämlighet. På bara några minuter med bil når du charmiga Strängnäs centrum. Njut av närheten till den lokala lanthandeln, som ligger endast 5 km bort, och för golfentusiaster ligger Fogdö Golfbana på ett perfekt avstånd för en runda i vacker miljö. Stockholm är inom bekvämt räckhåll, endast en timmes bilresa bort.

  • Premium
  • Uteplats
Granskog 7, Mariefred, Strängnäs kommun
  • Sön 27 okt
Granskog 7, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Granskog 7, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Granskog 7

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 595 000 kr
91 m²
4 rum
1 199 m² tomt

Trivsamt hus i lantligt läge mellan Mariefred och Stallarholmen! Högt belägen med flera uteplatser, gäststuga och inbjudande spa-bad. Vacker vy över omgivningen och en lättskött naturtomt. Fin interiör med fullt utrustat kök, vardagsrum med mysig täljstenskamin, två bra sovrum samt kontor. Separat gäststuga med plats för två sängar. Närhet till Mälaren och kortare bilfärd in till pittoreska Mariefred. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Kvarnstugan 1, Selaön, Strängnäs kommun

Kvarnstugan 1

Gård/Skog
Selaön, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
4 495 000 kr
124 + 29 m²
6 rum
2 ha tomt

Välkommen till Kvarnstugan 1. Ett unikt boende i en naturskön och lantlig miljö, där lugnet och friheten står i fokus. På denna generösa tomt om hela 20 389 kvm, varav Ca 16 000 kvm är en grönskande trädgård som erbjuder magnolior, azaleor, rhododendron, ett ca 15 meter högt tulpanträd som i regel blommar vartannat år, ett ca 15 meter högt valnötsträd, tujor, cypresser, ädelgranar och mycket mer. Här kan du förverkliga dina drömmar oavsett om du vill odla, hålla djur, eller bara njuta av naturens stillhet. Detta är det perfekta hemmet för såväl barnfamiljer som äldre eller för bara dig. Huset bjuder på sex rum, varav två är sovrum, med möjlighet att enkelt anpassa och skapa ett tredje sovrum. Utöver rummen finns ett inrett loft. Husets ursprungliga del är från 1835, en gammal mjölnarbostad, tillför en unik charm och karaktär som genomsyrar hela hemmet. Här får du inte bara ett flexibelt boende, utan också en bit av historien. På tomten står en charmig väderkvarn som du kan förvandla till en unik bostad, ett mysigt café eller en livfull loppmarknad. Föreställ dig en grönskande oas i trädgården, där besökare kan njuta av lugnet och den natursköna omgivningen där möjligheterna är oändliga! Fastigheten har potential att styckas upp i flera mindre tomter, tack vare de två separata infarterna. Området erbjuder en utmärkt kombination av lugn och bekvämlighet. Här finns nära till både skolbuss och allmänna kommunikationer där området omges av vackra promenadvägar som leder till natursköna omgivningar. Ca 1 km till Mälaren, ca 15 minuter till Mariefred och 20 minuter till Läggesta, samt 1 timmes bilavstånd till Stockholm. Ta tillfället i akt att förvärva mellansveriges enda fastighet som just nu inkluderar en fullstor väderkvarn med en historiskt rik miljö.

  • Uteplats
Hästhagen 8, Mariefred, Strängnäs kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Hästhagen 8, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 2
Hästhagen 8, Mariefred, Strängnäs kommun, bild 3

Hästhagen 8

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
7 995 000 kr
214 m²
6 rum
2 684 m² tomt

Välkommen till Hästhagen 8! Ett unikt drömboende som sällan finns till salu! Här erbjuds en fantastisk möjlighet att förvärva en fastighet med två separata byggnader, belägna på en stor tomt som ger möjlighet till avstyckning för den som önskar. Detta är inte bara ett hem, utan en chans att skapa ditt alldeles egna paradis i en idyllisk miljö. Fastigheten passar perfekt för generationsboende, uthyrning eller för den som driver företag hemifrån. Det eleganta huvudhuset är en rymlig enplansvilla om hela 214 kvm, fördelat på 6 rum och kök, som med enkla medel kan göras om till 7 rum. Villan erbjuder generösa sällskapsytor med en öppen planlösning som skapar ljus och rymd. Vardagsrummet har en stämningsfull eldstad som blir hemmets hjärta – perfekt för mysiga kvällar framför brasan och som ger en härlig värme under kalla vinterdagar. Fastigheten är dessutom utrustad med solceller, vilket gör den energieffektiv och ekonomisk med en hållbar framtid i åtanke. Förutom huvudbyggnaden finns här två separata vinterbonade hus, båda fullt utrustade med kök och badrum samt anslutna till vatten och avlopp, vilket gör dem perfekta för direkt uthyrning, gästboende eller som extra bostäder för generationsboende. Fastigheten erbjuder också två dubbelgarage, varav det ena med fördel kan byggas om till en bostad för att ytterligare utöka boytan – perfekt för den som vill skapa en lägenhet eller ett större gästhus. Allt detta ramas in av en härlig naturmiljö som bjuder på rogivande grönska, samtidigt som du har tillgång till flera uteplatser i alla väderstreck – idealiskt för att njuta av solens strålar hela dagen. Hästhagen 8 ligger inbäddat i en naturnära oas, omgiven av vackra ridvägar och hästhagar, vilket gör detta till en perfekt plats för den hästintresserade. Här kan du leva det lantliga livet fullt ut, med närhet till skog och mark samt Mälarens glittrande vatten. En kort promenad eller cykeltur tar dig till en vacker badplats där du kan njuta av mysiga kvällar på klippan med en picknick i kvällssolen – den perfekta platsen för avkopplande stunder och magiska solnedgångar. Trots den lantliga känslan har du bekvämt avstånd till pittoreska Mariefred, en charmig småstad fylld av historia, caféer och småstadsidyll. Även Åkers Styckebruk och service som skolor och förskolor finns i närheten för hela familjens bekvämlighet. Med goda kommunikationer till Stockholm via E20 och Läggesta station är det enkelt att pendla – du når city på bara 38 minuter med tåg. Här får du en unik kombination av naturnära livskvalitet och smidiga kommunikationer i en fantastisk miljö som passar både stora och små familjekonstellationer. Varmt välkommen på visning och upplev detta smultronställe på plats!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bataljonsgatan 10 B , ELDSUNDSVIKEN, Strängnäs kommun
  • Sön 3 nov kl 12:30
Bataljonsgatan 10 B , ELDSUNDSVIKEN, Strängnäs kommun, bild 2
Bataljonsgatan 10 B , ELDSUNDSVIKEN, Strängnäs kommun, bild 3

Bataljonsgatan 10 B

Lägenhet
ELDSUNDSVIKEN, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 995 000 kr
99 m²
3 rum
vån 4/4
7 515 kr/mån
30 253 kr/m²

Välkommen till Bataljonsgatan 10B! Denna moderna lägenhet har en fantastisk utsikt över Mälaren! Lägenheten har tre rum och ett smakfullt modernt kök med en öppen planlösning som skapar en rymlig och inbjudande känsla. I direktanslutning till vardagsrummet ligger balkongen med utsikt över vattnet. De stora fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp. Lägenheten har generös takhöjd och erbjuder mycket charm. Två rymliga sovrum som även passar perfekt för att användas som gästrum eller hemmakontor. Lägenheten har ett stilrent helkaklat badrum. Intill hallen finns en klädkammare och bra med förvaringsmöjligheter. Området erbjuder vacker natur med stadens puls på ett oslagbart sätt! Här får du möjligheten att njuta av Mälarens ständigt föränderliga vyer, med din båt förtöjd vid bryggan och allt sett från din egen balkong.. Bo i en fridfull och trygg miljö, samtidigt som du bara har en härlig promenad längs vattnet på femton minuter till stadens alla bekvämligheter. Om du dessutom uppskattar klassiska byggnader med tidlös och stilren arkitektur, då är detta hemmet för dig! Kontakta mäklaren för en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kyrkbrinken 4, null, Strängnäs kommun

Kyrkbrinken 4

Villa
Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
13 000 000 kr
555 + 249 m²
17 rum
1 047 m² tomt

Välkommen till Kyrkbrinken 4. Upptäck en enastående Patriciervilla från 1905, belägen i hjärtat av Strängnäs, som verkligen imponerar med sin prakt och stil. Denna praktfulla fastighet om totalt 555 + 249 kvadratmeter är en sann pärla, där varje detalj är noggrant bevarad och utstrålar tidlös elegans. Här möts du av vackra stuckaturer, blyinfattade fönster och höga, välvda fönster med djupa nischer som släpper in ett fantastiskt ljus och skapar en känsla av rymd i de generösa sällskapsrummen med imponerande takhöjd. Platsbyggda skåp och bokhyllor adderar både karaktär och funktion, medan blyinfattade fönster och stämningsfulla eldstäder sätter pricken över i detta unika hem. Huvudbostaden bestående av tolv rum och kök samt ytterligare två lägenheter. De två lägenheterna kan med fördel nyttjas som generationsboenden eller kontorslokaler. Omsorgsfulla renoveringar har gjorts genom åren för att bevara villans charm. År 2021 fick fasaden en uppfräschning i en ljusrosa nyans, och tidigare renoverades både ett av badrummen och köket i huvudbostaden. Interiören pryds av tidstypiska tapeter och målade väggar, vackra ekgolv i flera av rummen samt mjuka heltäckningsmattor. Drömlik grönskande trädgård som erbjuder en perfekt blandning. Här möts du av buskar och charmiga grusade gångar som leder dig genom denna gröna oas. En ståtlig flaggstång pryder trädgården och förstärker den idylliska atmosfären. Mitt i denna härlighet finns ett underbart uterum med skjutbara glasdörrar som öppnar upp mot en vacker altan. Här kan du njuta av solen och koppla av i en rofylld miljö, samtidigt som du har en fantastisk utsikt mot domkyrkans majestätiska torn. Utöver denna enastående villa så ligger Mälaren bara ett stenkast bort och erbjuder en rad fantastiska möjligheter till både bad och båtliv. Området bjuder också på härliga promenader vid båthamnen. Här finner du ett komplett utbud av service, inklusive flera skolor och förskolor vilket gör det till en utmärkt plats för familjer. Dessutom erbjuder området enkel pendling till Stockholm, med resecentrum, beläget på kort promenadavstånd, som en bekväm knutpunkt för en resa på endast cirka 45 minuter. Ta tillfället i akt att förvärva denna storslagna Patriciervilla, som inte bara erbjuder en imponerande utsikt mot domkyrkan och den ikoniska kvarnen, utan även ger dig en chans att bli en del av en rik och fascinerande historia. Denna historiska byggnad bär på en berättelse som sträcker sig tillbaka till 1905. Varmt välkommen och kontakta mäklaren för visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Sjöborgsvägen 11, Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun

Sjöborgsvägen 11

Villa
Strängnäs Kommun, Strängnäs kommun
Fastighetsbyrån Strängnäs/Mariefred
2 795 000 kr
114 + 50 m²
5 rum
1 057 m² tomt

Trevlig och välplanerad suterrängvilla med garage på sluttande hörntomt. Rymligt uterum, delvis inglasat i skyddat läge på baksidan i nordvästläge. Upfräschat badrum. Balkong längs med husets framsida i sydostläge. Vedförråd och förråd finns på tomten. Nära till förskola, badplats med sandstrand och naturen. Närhet till utfart till E20 med bra pendlingsläge till Eskilstuna och Stockholm.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 15