Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke

Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lidsjöberg 205, null, Strömsunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Mån 20 maj kl 17:00

Lidsjöberg 205

Villa
Strömsunds kommun
Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke
700 000 kr
93 m²
4 rum
4 499 m² tomt

Med fokus på lugn. Här uppe i Lidsjöberg är läget extra bra för dig som inte räds ensamheten. Byn ligger i norra Jämtland mellan Gäddede och Strömsund vars största specialiteter består av gigantiskt utbud av lugn, vildmark och grymma fiskevatten. Fastigheten som nu är till salu bjuder på ett boendekoncept om bostad a 93 kvm och garagebyggnader och förråd som du bara vågat drömma om. Prisvärt boende med låga driftkostnader och uppvärmning via jordvärme.

  • Plus
Utanede 306, Bispgården, Ragunda kommun

Utanede 306

Villa
Bispgården, Ragunda kommun
Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke
175 000 kr
4 rum
1 750 m² tomt

Välkommen till natursköna Utanede som ligger fint vid Indalsälven. Denna lantligt belägna fastighet går alldeles utmärkt att använda sommar som vinter. Ett hemtrevligt och charmigt boende att längta hem till. Fastigheten ligger med närhet till naturen där ett härligt friluftsliv väntar med fiskesjöar, slalombacke och elljusspår. Här finns också den Thailändska paviljongen som är vida känd även utanför Sveriges gräns.

Skogsstigen 25, Strömsund, Strömsunds kommun

Skogsstigen 25

Villa
Strömsund, Strömsunds kommun
Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke
1 500 000 kr
95 + 112 m²
4 rum
1 197 m² tomt

Varmt välkommen till villakvarteret som ligger ett stenkast bort från Strömsunds centrum. På attraktiv hörntomt och med stora grönområden i närmaste omnejd ligger villan som är i ett mycket tilltalande skick. Här är listan på utförda renoveringar lång och man kan med lätthet sammanfatta bostaden som väl underhållen och i gott skick för sin ålder. Såväl interiör som exteriör följer en ljus och behaglig färgpalett och där man från allra första stund garanterat kan avnjuta fördelarna man förknippar med villaägande. Utvändigt traditionell villaträdgård, stor altan och ett nybyggt garage.

  • Uteplats

Visar alla 3