Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke

Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lidsjöberg 205, null, Strömsunds kommun
  • Ons 24 apr kl 15:30

Lidsjöberg 205

Villa
Strömsunds kommun
Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke
700 000 kr
93 m²
4 rum
4 499 m² tomt

Med fokus på lugn. Här uppe i Lidsjöberg är läget extra bra för dig som inte räds ensamheten. Byn ligger i norra Jämtland mellan Gäddede och Strömsund vars största specialiteter består av gigantiskt utbud av lugn, vildmark och grymma fiskevatten. Fastigheten som nu är till salu bjuder på ett boendekoncept om bostad a 93 kvm och garagebyggnader och förråd som du bara vågat drömma om. Prisvärt boende med låga driftkostnader och uppvärmning via jordvärme.

  • Plus
Länsmansgatan 21, Strömsund, Strömsunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Länsmansgatan 21

Villa
Strömsund, Strömsunds kommun
Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke
800 000 kr
124 + 123 m²
5 rum
1 202 m² tomt

Ute på hörnan ligger tegelvillan som kan beskrivas som en fräsch 64-åring. Renoverad på resans gång där fördelar att nämna extra är bergvärme, ny dränering, gillestuga med ventilerat och uppvärmt golv och delvis nya fönster. Interiören följer ett väl omhändertaget skick där kökets fina standard sticker ut lite extra. Trädgården är en klassik villaträdgård som är inramad av riklig växtlighet och bjuder på allt från lekvänliga ytor till rymlig altan.

  • Energieffektiv
Finnäs 125, Gällö, Bräcke kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Finnäs 125

Villa
Gällö, Bräcke kommun
Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke
425 000 kr
49 m²
2 rum
1 520 m² tomt

Med grym natur i alla riktningar. Där landsvägen tar sig fram genom byn Finnäs hittar ni ett pittoreskt litet ställe som nu kan bli ert. Med högt och fint läge ut över Bodsjön ligger ett rödmålat hus med tomtgräns som vetter upp mot skogen. Här är natur och lugn det som kryddar vardagen men söker ni mera fart rekommenderas fiske eller skoter. Husmodellen är nätt om 49 kvm och har ett nyrenoverat kök.

  • Plus
Havsnäs 735, Strömsund, Strömsunds kommun

Havsnäs 735

Villa
Strömsund, Strömsunds kommun
Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke
550 000 kr
150 + 30 m²
5 rum
1 069 m² tomt

Välkommen till Havsnäs och en by belägen på västra sidan av Flåsjön. En by som kan beskrivas familjär och som bland de boende beskrivs med " den bästa platsen att vara på". Ett fantastiskt läge med storslagen natur, skoterleder, sjöar med fiskevatten och vandringsleder i dess närhet. In till Strömsund är det ca 3,5 mil där man hittar allt vad ett litet samhälle kan erbjuda. Bostadshuset som nu är till salu är i mycket fint skick och en fröjd att flytta in i. Totalrenoverad under 2018 med en budget som överstiger utgångspriset. Ett extra plus är att den stora vägen genom byn kommer att asfalteras till sommaren 2024. Fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul.

Utanede 306, Bispgården, Ragunda kommun

Utanede 306

Villa
Bispgården, Ragunda kommun
Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke
175 000 kr
4 rum
1 750 m² tomt

Välkommen till natursköna Utanede som ligger fint vid Indalsälven. Denna lantligt belägna fastighet går alldeles utmärkt att använda sommar som vinter. Ett hemtrevligt och charmigt boende att längta hem till. Fastigheten ligger med närhet till naturen där ett härligt friluftsliv väntar med fiskesjöar, slalombacke och elljusspår. Här finns också den Thailändska paviljongen som är vida känd även utanför Sveriges gräns.

Skogsstigen 25, Strömsund, Strömsunds kommun

Skogsstigen 25

Villa
Strömsund, Strömsunds kommun
Fastighetsbyrån Strömsund/Ragunda/Bräcke
1 500 000 kr
95 + 112 m²
4 rum
1 197 m² tomt

Varmt välkommen till villakvarteret som ligger ett stenkast bort från Strömsunds centrum. På attraktiv hörntomt och med stora grönområden i närmaste omnejd ligger villan som är i ett mycket tilltalande skick. Här är listan på utförda renoveringar lång och man kan med lätthet sammanfatta bostaden som väl underhållen och i gott skick för sin ålder. Såväl interiör som exteriör följer en ljus och behaglig färgpalett och där man från allra första stund garanterat kan avnjuta fördelarna man förknippar med villaägande. Utvändigt traditionell villaträdgård, stor altan och ett nybyggt garage.

  • Uteplats

Visar alla 6