Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Beatrice Erixon

Beatrice Erixon

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsvägen 115, Timrå-örnen, Timrå kommun

Kungsvägen 115

Lägenhet
Timrå-örnen, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
850 000 kr
89,5 m²
3 rum
vån 4/7
5 930 kr/mån
9 497 kr/m²

På Kungsvägen 115 välkomnas du av en hemtrevlig hall med plats för avhängning. Till höger om hallen finns det en rymlig klädkammare. Vidare kommer man till bostadens två sovrum, badrum, en till klädkammare, kök och vardagsrum. Extra frysen som finns i köket kommer säljaren att ta med sig. Från vardagsrummet når man ut till bostadens stora terass. På örnen bor man i ett familjärt område med närhet till naturen. Till Timrå centrum är det ett gångavstånd på ungefär tio minuter och där finns det bland annat förskola, skola, mataffär, restaurang, apotek, vårdcentral, gym, tågstation och bussförbindelse. Örnen ligger även ett stenkast ifrån Sörberge där det finns sportanläggning, badhus, högstadieskola och gymnasium. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Hiss
Skogsvägen 10A, Timrå, Timrå kommun

Skogsvägen 10A

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
375 000 kr
45,5 m²
1 rum
3 085 kr/mån
8 242 kr/m²

På Skogsvägen 10A i Timrå har du nu möjligheten att förvärva denna etta på bottenplan. I den hemtrevliga och rymliga hallen finns det plats för avhängning. Vidare kommer man till badrummet som är helkaklat och består av WC, handfat, handdukstork och dusch. Tvättmaskinen kommer säljaren ta med sig. Vardagsrummet har en sovalkov och det ryms både en soffgrupp och en matgrupp. Från vardagsrummet når man bostadens inglasade balkong. Köket är ett uppfräschat original kök med målade luckor och nya beslag. Mikron tar säljaren med sig. Timrå centrum finner man ett stenkast härifrån och där finns det mataffär, apotek, vårdcentral, restaurang, bibliotek, busshållplats och tågstation. Till Birsta är det ett avstånd på ungefär 10 km och till Sundsvall centrum 20 km.

  • Balkong
Bergsgatan 79A, Centrum, Sundsvalls kommun

Bergsgatan 79A

Lägenhet
Centrum, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
595 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 776 kr/mån
10 917 kr/m²

Bergsgatan 79A är belägen i slutet av Södermalm och för den friluftsintresserade är denna stadsdel perfekt. I direkt anslutning till bostaden finns det trevliga promenadstigar mot Södra berget som utöver sin fantastiska utkiksplats har trevliga aktivitetsdagar, lekpark och restaurang. I anslutning till Södra berget finns det också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Från bostaden är det även gångavstånd till centrum, universitet, mataffär och mycket mer. När man kommer in i lägenheten möts man av en hemtrevlig hall som har bra med förvaring i form av walk in closet. Vardagsrummet har mycket ljusinsläpp och är rymligt vilket gör det perfekt för socialt umgänge med nära och kära. I anslutning till vardagsrummet finns bostadens balkong. Köket är välplanerat med gott om förvaring och är fullt utrustad med spis, ugn, diskmaskin, kyl och frys. I köket finns det även plats för matgrupp. Badrummet består av dusch, WC, handfat och tvättmaskin. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Mjösundsvägen 54, Njurunda, Sundsvalls kommun

Mjösundsvägen 54

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 200 000 kr
46 + 46 m²
2 rum
580 m² tomt

I populära Mjösund har du nu möjligheten att förvärva Mjösundsvägen 54 som är en charmig enplansvilla med källare! Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till Njurunda bommen, naturen, skola, mataffär, tågstation och busstation. Till Sundsvall centrum är det ett avstånd på ungefär 20 km. Huset utstrålar en hemtrevlig känsla och har ett gediget ljusinsläpp. I anslutning till huset finns det en stor altan som ligger i ett soldränkt läge. På entréplan finns kök, vardagsrum, sovrum och badrum samt ett förråd. I källaren finns det en tvättstuga, pannrum och en oinredd yta. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Medborgargatan 51, Skönsberg, Sundsvalls kommun

Medborgargatan 51

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
695 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 312 kr/mån
13 238 kr/m²

Med en halvtrappa upp välkomnas du till denna lägenheten på Medborgargatan 51. Lägenheten har en smart planlösning och fina detaljer i form av parkettgolv i vardagsrummet. I anslutning till vardagsrummet finns det en inglasad balkong där du kan spendera många sommardagar och sommarkvällar med nära och kära. I den här lägenheten är det en ljus och mörk interiör som gör att det känns hemtrevligt direkt när man kliver in i den öppna hallen. I huset finns det en gemensam tvättstuga som kan bokas på tavlor som sitter utanför alternativt via webben. Till lägenheten finns det ett källarförråd och en matkällare. Föreningens medlemmar har också tillgång till bastu och gym. Mellan husen ligger trivsamma innergårdar med gräsmattor och lekplatser samt grillmöjligheter på sommartid. I det populära området Skönsberg har du nära till bland annat Skönsbergs centrum, livsmedelsbutik, restaurang och vårdcentral. Bussförbindelsen är utanför bostaden vilket gör det smidigt för dig om du vill åka in till Sundsvall Centrum eller Birsta. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Balkong

Visar alla 5