Mäklare Dung Le

Dung Le

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vikingavägen 45B, Granlo, Sundsvalls kommun
 • Imorgon kl 17:30
Vikingavägen 45B, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 2
Vikingavägen 45B, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 3

Vikingavägen 45B

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
995 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/3
4 728 kr/mån
14 632 kr/m²

Genomgående tvåa en halvtrappa med balkong i bästa solläge! På Vikingavägen 45B välkomnas du av en rymlig möblerbar hall med plats för avhängning samt förvaringsmöjlighet i garderober. Renoverat kök med modern köksinredning och full maskinpark. Stort vardagsrum där det finns gott om plats för flexibel möblering och härifrån når du även den trevliga inglasade balkongen i soligt söderläge. I lägenheten finns också ett rymligt sovrum med klädförvaring i garderober, helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättmaskin samt extra gäst wc. I Granlo bor man med närhet till det mesta och med både behagligt gång- och cykelavstånd in till centrum samt bra förbindelser via buss. I området finns även apotek, vårdcentral, Coop med postombud och pizzeria. Minigolfbana med 18 hål, Granlo kyrka och gång- och cykelvägar med mera. Varmt välkommen till Vikingavägen 45B!

 • Premium
 • Balkong
Vikingavägen 47D, Granlo, Sundsvalls kommun
Vikingavägen 47D, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 2
Vikingavägen 47D, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 3

Vikingavägen 47D

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 095 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/3
5 395 kr/mån
13 193 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade trea på Vikingavägen 47D! Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med generösa fönsterpartier och utgång till den inglasade balkongen. Här finns också ett renoverat kök med matplats vid fönster, två bra sovrum, ett helkaklat badrum och en separat gästtoalett. Bostaden är belägen högst upp i fastigheten och har ett högt, fritt läge. Tvättstuga finns smidigt beläget i samma hus. I månadsavgiften ingår basutbudet av kabel-tv och bredband. I närområdet återfinns matvaruaffär, vårdcentral, apotek, skola samt förskola och här är bra förbindelser via både buss och fin gång/cykelväg in till stan. Välkomna på visningen!

 • Premium
 • Balkong
Harmonigatan 11 D, Skönsmon, Sundsvalls kommun

Harmonigatan 11 D

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
895 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 144 kr/mån
14 320 kr/m²

Stig in på Harmonigatan 11D och välkomnas av denna trevliga tvåa med attraktivt läge på populära Skönsmon! Här kan du förvänta dig ett trevligt kök med komplett maskinpark gedigna arbetsytor samt utrymme för större matbord. Helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin, luftigt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från fönsterpartierna samt ett rofyllt sovrum som vetter mot föreningens innergård. Ljusa färgsatta väggar och genomgående parkettgolv som pryder golvytorna. Lägenhetens balkong ligger i sydostläge vilket ger dig många soltimmar på balkongen och föreningens gräsytor. Här bor du med närhet till naturen, Ica, restauranger, vackra promenadstråk, busshållplats och med promenadavstånd till stan. Välkomna att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
Strömstadsvägen 22, Granloholm, Sundsvalls kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Strömstadsvägen 22

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
750 000 kr
78 m²
2.5 rum
vån 2/2
5 751 kr/mån
9 615 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en välplanerad och mycket rymlig 2,5:a om hela 78kvm. Lägenheten är belägen en trappa upp med egen ingång. Genomgående planlösning med fönster i två väderstreck och fint inflöde av ljus. Den nyrenoverade balkongen har ett perfekt solläge med eftermiddags och kvällssol. Välplanerad interiör med vitt kök med rymlig matplats och stort duschrum med tvättmaskin och torkskåp. Vardagsrum med parkettgolv och två sovrum varav ett mindre som kan användas som arbetsrum eller gästrum. Gemensamma ytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, samlingslokal med övernattningsrum, lekplats, boendeparkeringsplats och gästparkering. Här bor man i ett familjevänligt område, nära till matbutiker, förskola, lekplatser, och vackra promenadstråk. I närheten finns även Hulistugan och elljusspår och spårade skidspår under vintertid. Vill man smidigt ta sig in till stan finns busshållplatsen på ett kort promenadavstånd. Värmt välkommen på visning!

 • Balkong
Silvergatan 12, Timrå, Timrå kommun
Silvergatan 12, Timrå, Timrå kommun, bild 2
Silvergatan 12, Timrå, Timrå kommun, bild 3

Silvergatan 12

Villa
Timrå, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 895 000 kr
125 + 115 m²
6 rum
1 050 m² tomt

Med ett lugnt läge på Silvergatan 12 hittar ni denna 1 1½-plansvilla med källare om 6 rum och kök. Här erbjuds ett välplanerat och barnvänligt hem med stora sällskapsytor, renoverat badrum, modernt kök samt 4 rymliga sovrum. Källare med bra hobby- och förrådsutrymmen. För den som efterfrågar låg förbrukning är detta hus optimalt för just er. Huset värms upp med bergvärme vilket ger huset en A-klass stämpel på energideklarationen. Lättskött tomt med två soliga uteplats, en vid entrén och på husets baksida finns ett stort trädäck altan med utebad, perfekt för avkoppling och njutning. Utsikten mot söder och Skönviksback förhöjer upplevelsen av huset ytterligare och läget i Timrå är perfekt för många. Stort vidbyggt garage med gott om utrymme för både parkering och förvaring. Samt plats för flertal bilar på infarten. Förskola finns i området och här bor du med centralt läge och gångavstånd till centrum med dess utbud och service i form av matvaruaffärer, bank, vårdcentral, skolor, gym och förbindelser. Närheten till påfart E4 finns också och på under 10 min är man i Birsta city och ca 15 min till centrala Sundsvall. Varmt välkommen på visningen!

 • Premium
 • Uteplats
Nygatan 44 B, Södermalm, Sundsvalls kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Nygatan 44 B

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 250 000 kr
40 m²
2 rum
vån 1/3
2 453 kr/mån
31 250 kr/m²

I ett av Södermalms finaste lägen finns nu denna stilrena och yteffektiva bostad med påkostade materialval till salu. Det som gör denna bostad unik är att man bor i ett bekvämt läge i markplan med egen ingång och fri utsikt samtidigt som bostaden är i absolut toppskick. Med sina 40 kvadratmeter erbjuder lägenheten ett modernt fullutrustat kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och förvaringsmöjligheter i form av garderober. Separat sovrum med plats för större säng samt till möblering. Hiss ner till eget källarförråd som tillhör lägenheten. Gemensamt cykelrum finns i föreningen. Inom Brf:en finns flera motorvärmarplatser samt garage. Garagen är upplåten med bostadsrätt och säljs separat. Här bor du nära till Södra Berget och Sidsjöns rekreationsområden med fina strövområden, skidspår och slalombackar. Gångavstånd till stenstan, centralstationen och livsmedelsbutiken ICA Nära Bergsgatan.

 • Balkong
 • Hiss
Lysekilsvägen 30, Granloholm, Sundsvalls kommun

Lysekilsvägen 30

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 750 000 kr
112 m²
4 rum
7 732 kr/mån
15 625 kr/m²

Söker ni ett lättskött och väldisponerat boende? Barnvänligt och naturnära? Bra förvaringsmöjligheter och två uteplatser? Här erbjuder vi en bostad med samtliga dessa attribut - ett trivsamt, flexibelt och bekvämt radhusboende. I detta radhus finns plats för den stora familjen där det övre planet disponeras av tre rymliga sovrum, walk in closet och ett renoverat badrum. På entréplanet finner ni de socialytorna kök, vardagsrum och ett ytterligare renoverat badrum. Bostaden har genomgående fina och välunderhållna ytskikt. Två fina uteplatser i olika sollägen varav den ena uteplatsen är inglasad på husets baksidan. På Lysekilsvägen bor ni i ett familjevänligt område, nära till matbutiker, förskola, skola, lekplatser och vackra promenadstråk. I närheten finns även elljusspår och spårade skidspår under vintertid. Vill ni smidigt ta er in till stan finns busshållplatsen på ett kort avstånd. Brf Kremlan är en populär förening där medlemmarna har tillgång till bl.a. bastu, gym, gympahall och samlingslokal. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Nackstavägen 36C, Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 36C

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
450 000 kr
74 m²
3 rum
vån 5/6
5 629 kr/mån
6 081 kr/m²

Ta hissen upp till våning 5 och möt denna väl underhållna och ljusa lägenhet om 3 rum och kök. Lägenheten är i genomgående fint skick och har en bra planlösning med stort vardagsrum, hall med gott om förvaringsmöjligheter. Ljust kök med matplats och två sovrum på varsin kant i lägenheten med köket som knytpunkt i mitten. Från köket når man även inglasad balkong i soligt läge. Stambytt och renoverat badrum med kakel, klinker och golvvärme. Det finns 8349kr i den inre reparationsfonden för framtida renoveringar. Förråd och tvättstuga finns även längst ner i samma hus. I månadsavgiften ingår kabel-tv och internet 500Mbit/s via Telenor. Här bor man bekvämt nära service, gym, affärer, skola, dagis, fina grönområden och elljusspår. Bra bussförbindelser till och från centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Vikingavägen 35, Granlo, Sundsvalls kommun

Vikingavägen 35

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
800 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1/3
3 834 kr/mån
13 559 kr/m²

Bara en halv trappa upp ligger denna trevliga gavel 2:a nu till salu i populära Granlo. Bostaden upplevs väldigt ljus och luftig, tack vare sitt gavelläge med fönster i tre väderstreck. De 59 kvadratmetrarna är välplanerade och fördelas på kök med matplats, vardagsrum med stora fönsterpartier och i anslutningen ligger den fina inglasade balkongen med eftermiddags och kvällssol. Detta blir ett extra rum stora delar av året helt enkelt. I lägenheten finns också ett rymligt sovrum med klädförvaring i garderober och helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. I Granlo bor man med närhet till det mesta och med både behagligt gång- och cykelavstånd in till centrum samt bra förbindelser via buss. I området finns även apotek, vårdcentral, Coop med postombud och pizzeria. Minigolfbana med 18 hål, Granlo kyrka och gång- och cykelvägar med mera. Varmt välkommen till Vikingavägen 35!

 • Balkong
Nackstavägen 38 A, Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 38 A

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
375 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/6
4 717 kr/mån
5 682 kr/m²

I den övre delen av området till Brf Rågen på Nackstavägen 38A finns denna väl underhållna 2:a till salu med möjlighet till omgående tillträde för den som söker bostad på direkten. Lägenheten är smidigt belägen på entréplan och eftersom att fastigheten är i souterräng så kommer lägenheten ändå upp från markplan. De 66 kvm är väldigt välplanerade. Här finns en rymlig hall med 4 st garderober, sovrum med plats för större säng och 5 st. garderober. Vardagsrum/matrum i öppen planlösning samt helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Köket går i klassiskt vitt med bra arbets- och förvaringsytor. Lägenheten har en stor inglasad balkong med härligt solläge och utsikt över grönområdet. Här bor man bekvämt nära service, gym, affärer, skola, dagis, fina grönområden och elljusspår. Bra bussförbindelser till och från centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Storgatan 56 A, Centrum, Sundsvalls kommun

Storgatan 56 A

Lägenhet
Centrum, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 995 000 kr
84,5 m²
4 rum
vån 4
4 703 kr/mån
23 609 kr/m²

På Storgatan 56A finns nu möjlighet att förvärva en mycket fin och representativ bostad om 84,5 kvm fördelat på fyra rum och kök. En inflyttningsklar lägenhet som senaste åren totalrenoverats med smakfulla materialval där varje detalj är noggrant utvald för att ge dig en trevlig hemkänsla och atmosfär. Du kliver in i en vältilltagen hall med plats för avhängning av ytterkläder samt inbyggda garderober som ger mycket förvaring. Garderoberna har även målats in i samma väggfärg för ett stilrent uttryck. Till vänster om hallen finner du en gästtoalett och intill den det smakfullt renoverade badrummet (fn 2021) med stora klinkerplattor och kakelväggar i samma material. Utrymmet är generöst till ytan och utrustat med golvvärme för optimal komfort. Vidare erbjuder lägenheten ett fint kök från Epoq med vit köksinredning och bänkskiva i mörkt laminat. Vardagsrummet når du från hallen. Här finns stora fönster och en fransk balkong i västerläge. Utöver detta finner du tre sovrum, där de två största sovrummen fått nya garderober. Det sista sovrummet kan man öppna upp för att få ett större och ljusare vardagsrum. Bara några minuter från bostaden finner ni härliga promenadstråk längst Selångersån, Mittuniversitetet, gym och Himlabadet som närmsta granne samt centrumets puls med alla Sundsvalls restauranger och butiker. Bekvämt med garage direkt under huset och goda parkeringsmöjligheter utanför huset. Detta är helt enkelt ett utmärkt boende för dig som ställer höga krav på din boendemiljö och vill bo centralt i en välplanerad och smakfullt renoverad bostad. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Medborgargatan 53 C, Skönsberg, Sundsvalls kommun

Medborgargatan 53 C

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 433 kr/mån
14 196 kr/m²

Nu finns chans att förvärva denna ljusa och fina tvåa! Lägenheten har en bra planlösning med renoverade ytskikt. Hall med en stor garderob och tillgång till samtliga rum. Renoverat kök från Ikea med stilrena materialval och bra förvaringsmöjligheter, rymligt sovrum med skjutdörrsgarderob och plats för större säng, helkaklat och stambytt badrum med tvättmaskin samt ett vardagsrum med utgång till balkongen. Balkongen ligger i ett fint och lugnt läge mot innergården. I avgiften ingår även bredband och fast ip-telefoni. Föreningen har även bastu och träningslokal. Här bor man med endast några minuters promenadavstånd till matbutik, Skönsbergscentrum samt minigolfbana. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Storgatan 72 A, Centrum, Sundsvalls kommun

Storgatan 72 A

Lägenhet
Centrum, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 100 000 kr
60 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 312 kr/mån
18 333 kr/m²

På Storgatan 72A finner du denna lägenhet om 2,5 rum och kök där du med små medel kan skapa ditt drömhem. Lägenheten ligger högst upp i huset och är smart planerad med fönster åt två väderstreck. Mindre kök med separat matrum. Från köksfönster har man fin utsikt mot Selångersån och vackra Norra berget. Ljust vardagsrum med balkong mot Storgatan, rymligt sovrum med inbyggd garderob samt helkaklat badrum med badkar. Här bor du med ett av Sundsvalls bästa lägen! Endast ett stenkast till gym, Universitet, Himlabadet och några minuters gångväg till Sundsvalls stadskärna. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Korstavägen 2 C, Korsta, Sundsvalls kommun

Korstavägen 2 C

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/7
3 669 kr/mån
8 229 kr/m²

Välplanerad 2:a på våning 3! Lägenheten har genomgående fint skick med ljusa ytskikt och rymliga rum. Fint kök i trendigt grått, stort vardagsrum där både soffgrupp och matgrupp får plats, ett sovrum med garderober samt ett helkaklat och stambytt badrum med stort fönster. Bredband och ip-telefonins fasta avgift ingår i månadsavgiften. Här bor man med närhet till allt - natur, Birsta, stan m.m. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss

Visar alla 14