Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Dung Le

Dung Le

Om mig

Min målsättning är att kunna leverera en mäklartjänst på högsta nivå med återkommande kunder som vill rekommendera mig vidare. Förmedlingen ska levereras med förtroende, engagemang samt affärsmässighet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Storgatan 55, Centrum, Sundsvalls kommun

Storgatan 55

Lägenhet
Centrum, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
950 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 5/5
6 035 kr/mån
12 583 kr/m²

Med en inre reparationsfond om ca 21.000kr finns här en bra bonus som räcker en bit på vägen mot att skapa drömboendet! Högst upp på femte våningen i huset med hiss erbjuds denna bostad med balkong i söderläge och trevlig utsikt mot Norra Berget. Lägenheten har fint ljusinsläpp med stora fönster och öppen planlösning mellan kök- matrum och vardagsrum. Två bra sovrum i olika riktningar och badrum med våtmatta. Du når lägenheten via loftgången och här finns även plats för en mindre utemöbel. Här bor du med ett av Sundsvalls bästa lägen, endast ett stenkast till innerstan, Mittuniversitetet, gym och Himlabadet. Renovera efter eget tycke och smak och få en fin lägenhet med våningskänsla och med närhet till det mesta. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Johannedalsvägen 42, Sundsbruk, Sundsvalls kommun

Johannedalsvägen 42

Lägenhet
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
525 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 061 kr/mån
6 863 kr/m²

På Johannedalsvägen 42 finns nu denna fina och välplanerade 3:a till salu! Med en boyta på 76,5kvm erbjuder denna bostad bekvämt boende för dig som söker en praktisk och funktionell vardag. När man kliver in här möts man av hallen som har gott om förvaring i både klädkammare och garderober. Nytt kök från 2022 där köksinredningen går i vitt och innehåller god förvaringsyta. Intill fönstret finns naturlig yta att ställa sitt köksbord. Stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket, här finns gott om yta för flera miljöer men framförallt en större soffgrupp med tillhörande möblemang. I sovrummen finns ytterligare förvaring i garderobsvägg. Balkongen har soligt läge och åtkomst från både sovrummet och via köket. Badrummet är uppfräschat med nymålade väggar, egen tvättmaskin och torktumlare. Här bor man i en trivsam förening med stabil ekonomi. Närheten till förskola, skola, Birsta city samt goda bussförbindelser. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Johannedalsvägen 22, Sundsbruk, Sundsvalls kommun

Johannedalsvägen 22

Lägenhet
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
4 142 kr/mån
6 810 kr/m²

På Johannedalsvägen 22 högst upp i huset med härlig och fri utsikt över föreningens lummiga innergård finns nu denna 2:a till salu! Bostaden presenterar stora rum med renoverat kök från 2014 och nyare ytskikt i samtliga rum. När man kliver in här möts man av den rymliga och ljusa hallen som har gott om förvaring i garderober. Köket är stort och arbetsvänligt med plats för matbord vid fönster. Vardagsrum med ett burspråk som skapar karaktär och charm, härifrån når man balkongen som ligger i ett högt och fritt läge. I sovrummet finns ytterligare förvaring i garderobsvägg. Här bor man i en trivsam förening med stabil ekonomi. Närheten till förskola, skola, Birsta city samt goda bussförbindelser. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Lundbovägen 21 A, Granlo, Sundsvalls kommun

Lundbovägen 21 A

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
795 000 kr
55 m²
2 rum
vån -1/2
3 878 kr/mån
14 455 kr/m²

Gavellägenhet med egen uteplats i populära Granlo! På Lundbovägen 21 A erbjuder denna mini 2-rumslägenhet i souterrängsplan med egen uteplats i härligt solläge mot föreningens innegård. Tack vare sitt gavelläge med fönster i två väderstreck upplevs lägenhet väldigt ljus och luftig. De 55 kvm fördelas på ett kök med vit köksinredning, stort vardagsrum med utgång till uteplatsen. Stambytt badrum med kakel och klinker samt golvvärme. I samma plan finns både tvättstuga och förråd. Närheten till mataffär, bussförbindelser, vårdcentral, gång och cykelavstånd till stadskärnan, fina grönområden och elljusspår gör detta till det optimala boendet! Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Klippgatan 14, Korsta, Sundsvalls kommun
  • Tis 30 apr kl 16:30

Klippgatan 14

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
425 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/3
6 018 kr/mån
5 183 kr/m²

Längst upp på Korstaberget, på lugna och trivsamma Klippgatan finns nu denna ljusa och genomgående 3:a till salu! Lägenheten ligger endast en trappa upp och har en bra planlösning samt gott om förvaring. Här har ni attribut som två rymliga sovrum, trevligt kök med stor matplats, ljus vardagsrum och ny inglasad balkong i soligt läge med utsikt mot grönskande innergård med lekplats. Helkaklat stambytt badrum med egen tvättmaskin. Inre reparationsfond på ca 5.700kr finns för framtida renoveringar. Föreningen har bl.a. bastu, gym, snickarrum, målarrum. Närområdet erbjuder vacker natur med närhet till skog och grönområden. Perfekt för dig som uppskattar friluftsliv och promenader. Goda kommunikationer till stan, skolor och livsmedelsaffärer. Välkommen att boka visning tillsammans med oss!

  • Plus
  • Balkong
Sidsjövägen 29 B, Sallyhill, Sundsvalls kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00

Sidsjövägen 29 B

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 095 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
2 905 kr/mån
19 554 kr/m²

Välplanerad och yteffektiv tvåa med balkong, helkaklat badrum med tvättmaskin samt genomgående renoverade ytskikt Här finner du en bostad med två rum fördelat på 56 kvadratmeter och belägen på första våning i huset. Mycket trivsam lägenhet med genomgående planlösning och fräscha ytskikt. Nyrenoverat kök med fullmaskinpark och utmärkt förvaring i köksskåpen. Vardagsrummet skapar yta för både en stor soffgrupp och matsalsbord. Luftigt sovrum med utgång till balkong, helkaklat badrum med dusch och hall med goda förvaringsmöjligheter i garderoberna. Här bor ni i en populär förening med låg månadsavgift och många större renoveringar gjorda. En kort promenad tar er till stadskärnan, gym, mataffärer, Sidsjöns friluftsområde eller Mittuniversitetet. Närhet till busshållsplatserna Bleckslagaregatan och Slutgatan. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Silvergatan 12, Timrå, Timrå kommun
Silvergatan 12, Timrå, Timrå kommun, bild 2
Silvergatan 12, Timrå, Timrå kommun, bild 3

Silvergatan 12

Villa
Timrå, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 895 000 kr
125 + 115 m²
6 rum
1 050 m² tomt

Med ett lugnt läge på Silvergatan 12 hittar ni denna 1 1½-plansvilla med källare om 6 rum och kök. Här erbjuds ett välplanerat och barnvänligt hem med stora sällskapsytor, renoverat badrum, modernt kök samt 4 rymliga sovrum. Källare med bra hobby- och förrådsutrymmen. För den som efterfrågar låg förbrukning är detta hus optimalt för just er. Huset värms upp med bergvärme vilket ger huset en A-klass stämpel på energideklarationen. Lättskött tomt med två soliga uteplats, en vid entrén och på husets baksida finns ett stort trädäck altan med utebad, perfekt för avkoppling och njutning. Utsikten mot söder och Skönviksback förhöjer upplevelsen av huset ytterligare och läget i Timrå är perfekt för många. Stort vidbyggt garage med gott om utrymme för både parkering och förvaring. Samt plats för flertal bilar på infarten. Förskola finns i området och här bor du med centralt läge och gångavstånd till centrum med dess utbud och service i form av matvaruaffärer, bank, vårdcentral, skolor, gym och förbindelser. Närheten till påfart E4 finns också och på under 10 min är man i Birsta city och ca 15 min till centrala Sundsvall. Varmt välkommen på visningen!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Korstavägen 4 D, Korsta, Sundsvalls kommun

Korstavägen 4 D

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
750 000 kr
77 m²
3 rum
vån 6/7
5 984 kr/mån
9 740 kr/m²

Näst högst upp i huset med fantastisk utsikt över hamninloppet, Sundsvallsbron, Södra berget och City finns nu denna fina 3:a till salu! Utsikten, som är en av Korstas bästa, är som en tavla som ständigt förändrar sitt motiv, härifrån kan man på balkongen njuta av årstiderna som växlar utanför. Kvällstid kan man se stadsljusen glimra vackert över staden. Lägenheten har fint ljusinsläpp med stora fönsterpartier och härlig öppen planlösning mellan kök- matrum och vardagsrum. Balkongen går man ut till från matplatsen och har ett otroligt fint högt läge. Nyrenoverat kaklat badrum och två bra sovrum med inbyggd förvaring. Bredband ingår i månadsavgiften. Varmt välkomna att anmäla er på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Nackstavägen 38 A, Nacksta, Sundsvalls kommun

Nackstavägen 38 A

Lägenhet
Nacksta, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
375 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/6
4 929 kr/mån
5 682 kr/m²

I den övre delen av området till Brf Rågen på Nackstavägen 38A finns denna väl underhållna 2:a till salu med möjlighet till omgående tillträde för den som söker bostad på direkten. Lägenheten är smidigt belägen på entréplan och eftersom att fastigheten är i souterräng så kommer lägenheten ändå upp från markplan. De 66 kvm är väldigt välplanerade. Här finns en rymlig hall med 4 st garderober, sovrum med plats för större säng och 5 st. garderober. Vardagsrum/matrum i öppen planlösning samt helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Köket går i klassiskt vitt med bra arbets- och förvaringsytor. Lägenheten har en stor inglasad balkong med härligt solläge och utsikt över grönområdet. Här bor man bekvämt nära service, gym, affärer, skola, dagis, fina grönområden och elljusspår. Bra bussförbindelser till och från centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9