Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Jennie Nåvik

Jennie Nåvik

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hovrättsbacken 10, Centrum, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hovrättsbacken 10

Lägenhet
Centrum, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 195 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1
4 080 kr/mån
21 150 kr/m²

Precis intill den lilla oasen Bünsowska tjärnen som gett namnet till Brf Tjärnparken i centrala delarna av stan finner vi nu denna genomgående ljusa och fina 2:a till salu. Lägenheten har ett bekvämt läge endast en halvtrappa upp i huset. Köket som har en rymlig matplats går i vitt och har en fullt utrustad maskinpark, badrummet är helkaklat av föreningen och utrustat med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och från vardagsrummet når man en balkong i soligt västerläge mot husets innergård. Förvaring finns det gott om i hallen både i garderober och i en praktisk klädkammare. Här bor man med närheten till det mesta såsom Mittuniversitetet, västra tågstationen och centrala Sundsvall med utbud och service inom ett behagligt promenadavstånd! Detta är en stabil och mycket välskött förening som HSB förvaltar med låga avgifter där det mesta ingår. Varmt välkomna på visningen!

  • Balkong
Färjevägen 45, Alnö, Sundsvalls kommun

Färjevägen 45

Lägenhet
Alnö, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
495 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 3/3
3 020 kr/mån
11 647 kr/m²

Trevlig etta med ett stort och fint kök samt utgång till balkong i soligt söderläge. Hall med plats för avhängning samt flera garderober, rymligt kök utrustat med kyl/frys, häll, ugn, micro, diskmaskin och matplats vid fönstret. Rymligt rum med utgång till balkong i söder med fin utsikt. Badrum med kakel och klinker. Välkommen på visning av Färjevägen 45!

  • Balkong
Bällstavägen 7, Matfors, Sundsvalls kommun

Bällstavägen 7

Lägenhet
Matfors, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
965 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 1/2
6 822 kr/mån
11 287 kr/m²

Nu är en av de eftertraktade lägenheterna i Brf Senioren till salu! Bostaden är belägen en trappa upp i huset (hiss finns) och omfattar rymliga 3 rok med utgång till en trevlig inglasad balkong. Här bor du som är mellan 55-75 år i ett praktiskt boende med fin gemenskap, parkering finns precis utanför dörren och naturen runt knuten. Välkommen till Bällstavägen 7!

  • Balkong
  • Hiss
Mellangård 138, Matfors, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Mellangård 138

Gård/Skog
Matfors, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
3 700 000 kr
215 + 60 m²
6 rum
4,3 ha tomt

Fantastiskt fin och välskött lantbruksfastighet med öppet och fint läge i charmiga Mellangård. Gården omfattas av ett stort bostadshus i två plan som huvudbyggnad med gott om sovrum och sällskapsutrymmen. Utöver detta finns två stora och fina lägenheter om vardera 3 rok samt ladugård med loge. Fastigheten planeras att styckas av när man har hittat en köpare och kommer då att omfattas av ca 1,69 ha impediment / skog, 1,95 ha åkermark och 0,7 ha tomtmark/hus. Priset på 3,7 miljoner omfattar gården och ovan nämnda arealer. Fastigheten omfattas idag (före avstyckning) av 77,4 produktiv skogsmark (skogsbruksplan finns) och det finns även möjlighet för en köpare att köpa hela den befintliga fastigheten, då till ett pris på 6 795 000 kr. Meddela ansvarig mäklare om du är intresserad av antingen gården, skogen eller hela fastigheten. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 4