Mäklare Johanna Lidin

Johanna Lidin

Om mig

För mig är det av stor vikt att ditt livs största affär även blir den bästa. Min drivkraft är att vid varje avslutad försäljning ha nöjda kunder med ett leende på läpparna. Detta uppnår jag genom mitt stora engagemang och att genomföra varje bostadsaffär på ett professionellt och tryggt sätt. Kontakta mig gärna om du har boendefrågor att diskutera, planer på att ändra din boendesituation eller bara vill veta vad just din bostad är värd!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Korstavägen 15, Korsta, Sundsvalls kommun

Korstavägen 15

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
325 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/7
3 516 kr/mån
8 125 kr/m²

Ta hissen upp till våning 3 av 7 och välkomna till denna rymliga 1:a. Lägenheten väldisponerad planlösning och upplevs som väldigt rymlig. Kök i med skåpluckor i vitt och ordentlig plats för matbord. Plats för säng i alkov samt gott om förvaring i klädkammare och garderober. Balkong på husets baksida med kvällssol och insynsskyddat läge. Föreningen har nyligen bytt stammarna och helrenoverat badrummet -20 med kakel, klinker och egen tvättmaskin. Här kan man göra till sitt eget och sen har man ett boende att trivas i precis som den nuvarande ägaren har gjort!

 • Balkong
 • Hiss
Bovägen 10D, Timrå, Timrå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bovägen 10D

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
200 000 kr
39,5 m²
1 rum
2 014 kr/mån
5 063 kr/m²

Välkomna till denna väldisponerade 1:a med gott om utrymme. Lägenheten är belägen på markplan så här bor man bekvämt utan trappor. Utsikten mot bostadsrättsföreningens innergård och tillgång till föreningens gemensamma uteplats finns rakt utanför porten. Planlösningen fördelar sig på en hall med plats för avhängning. kokvrå med ett rejält matrum med matplatsen i anslutning och ett stort vardagsrum som man möjligtvis kan dela av för sovalkov. Badrummet har dusch och är förberett för egen tvättmaskin. Brf Tallbacken det är en stabil, välskött och väldigt populär förening. Föreningen har tecknat avtal för kollektivt bredband så här bor man billigt. Något mer när man bor här är att det också är centralt och med närhet till förbindelser. Här finns alla möjligheter att skapa ett bra boende, varmt välkomna!

Framnäsgatan 4, Timrå, Timrå kommun

Framnäsgatan 4

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
545 000 kr
65 m²
2 rum
vån 5/6
3 316 kr/mån
8 385 kr/m²

I höghuset på Framnäsgatan 4 och populära Brf Utsikten finns nu denna genomgående ljusa och fräscha bostadsrätt nu äntligen till salu! Detta är en av de få föreningar i Timrå som har hiss i huset. Tack vare hissen så tar man sig lättsamt till sitt förråd och tvättstugan som ligger på våningarna under. Här bor man med insynsskyddat gavelläge och med inglasad balkong som har utsikten mot centrum i läge med eftermiddags/kvällssol. Lägenheten har ett kök i vitt och badrummet är helkaklat och utrustat med golvvärme och en egen tvättmaskin. Centrum med dess utbud och service samt förbindelser finner man inom 500 meters behagligt promenadavstånd. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Radhusgatan 59, Sörberge, Timrå kommun

Radhusgatan 59

Radhus
Sörberge, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 895 000 kr
109 m²
4 rum
160 m² tomt

Nu ges tillfället att bli ägare till ett av de friköpta och populära radhusen i 2-plan på Radhusgatan. Detta är en bostad som erbjuder ett högkvalitativt boende utan några större krav på renoveringar under många år framöver. Nuvarande ägare har nämligen under de senaste åren gjort många av de stora renoveringarna redan. Fönstren har samtliga blivit bytta till 3-glas och ytterdörren är bytt och har ett nyckel-löst kodlåssytem från Yale. Fasaden målades om under 2022-2023. Fjärrvärmeanläggningen är ny sedan 2019 och eftersom detta är ett friköpt boende har man möjligheten att styra sin driftkostnad själv. På entréplanet möts man av en öppen planlösning med de sociala ytorna att umgås i och från vardagsrummet tar man sig ut till husets baksida med inglasad altan som leder vidare ut till altan i etagé. På entréplanet ligger ett enhetligt golv från 2023 och köket har fräschats upp med omlackering av köksluckorna i vitt 2019. På det övre planet finns 3 sovrum varav ett större med anslutning till en klädkammare. Badrummet har en våtrumsmatta från ca 2010 och tvättmaskinen är ny från 2023. Bostaden är ansluten till fiber via Servanet. Här bor man på en lugn och barnvänlig återvändsgata utan onödig trafik. I direkt anslutning till området så finns promenadstråk i skogen, en fin grillplats, fotbollsplan, lekparker och gångavstånd till det utbud och service som Sörberge har att erbjuda. Skolor, förskolor, matvaruaffär, förbindelser via buss, ishall och den nya simhallen allt finns inom en radie av 1,5km. På Radhusgatan är det lätt att trivas, välkomna!

 • Uteplats
Mjällå 617, Ljustorp, Timrå kommun

Mjällå 617

Villa
Ljustorp, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
995 000 kr
120 + 4 m²
5 rum
2 301 m² tomt

Välunderhållen och ompysslad familjevilla om 1,5-plan på stor trädgårdstomt med fritt insynsskyddat läge på husets baksida. Öppen planlösning och härliga sällskapsytor på entréplanet med renoverat kök från 2021 och vardagsrum samt utgång till delvis inglasad och takad altan där man kan njuta av eftermiddags/kvällssolen. Bo med lantligt läge och med en tomt som lämpar sig bra för odling eller plantering om man har ett intresse för trädgård. Här finns ett stort vidbyggt garage med groventré och gott om förvaringsmöjligheter samt en rejäl grusad infart med plats för flertalet bilar. Huset är fiberanslutet. Välkomna på visning!

Lidenvägen 78, Liden, Sundsvalls kommun

Lidenvägen 78

Villa
Liden, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
675 000 kr
105 m²
3 rum
1 420 m² tomt

Detta är en fastighet med många möjligheter i centrala Liden. På fastigheten finns 3st större hus varav ett bostadshus, ett supercharmigt gårdshus samt ett hus där man förr i tiden bedrivit en järnhandel, den senaste i vilken inredning och inventarier vittnar om en svunnen tid. Fastigheten har ett högt och fint läge med en uppvuxen trädgårdstomt i etage. Från ett av sovrummen i bostadshuset har man utsikt mot älven och dess omgivning av toppar och dalar. Här finns många väl bevarade detaljer såsom charmiga tapeter med storblommigt mönster, ribbväggar i trapphus, ryggåstak och synliga takåsar, plankgolv i trä samt flertalet eldstäder bestående av öppna spisar inomhus men också en kamin för eldning på altanen till bostadshuset. Här finns gott om rum att hyra ut eller att nyttja för eget bruk. Nuvarande ägare har nyttjat denna fastighet för fritidsboende och fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Fastigheten säljs även till större del med möbler och inventarier. Välkomna att upptäcka Lidenvägen 78 och dess potential!

Färjvägen 8, Sörberge, Timrå kommun

Färjvägen 8

Villa
Sörberge, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
2 050 000 kr
96 + 70 m²
5 rum
1 128 m² tomt

På populära Södra Lundevallen ges nu tillfället att förvärva denna trivsamma familjevilla på stor hörntomt! Vattenburen uppvärmning som sker via fjärrvärme. Fiberanslutet. Härlig planlösning på entréplanet med sociala öppna ytor. Bra förvaringsutrymmen och biytor i källaren samt vidbyggt garage med förrådsdel. Populärt villaområde perfekt för barnfamiljen med gångavstånd till både förskolor, skola och gymnasium. I september 2022 invigdes det nya badhuset som också finns inom bara något minuts promenad. Här har man också nära till andra bekvämligheter såsom matvaruaffär, ishall, gym och förbindelser via buss. Allt det som får vardagen för familjen att flyta på lite smidigare och lättsammare! Anknytningen till Indalsälven är fantastisk i detta området då här finns flertalet bryggor att nyttja på sommartid och på vintern går här utmärkt att åka längdskidor eller skoter på isen! Varmt välkomna med anmälan för visning!

Duvedsvägen 59, Söråker, Timrå kommun

Duvedsvägen 59

Villa
Söråker, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
2 495 000 kr
153 m²
5 rum
1 500 m² tomt

På Duvedsvägen 59 ges nu tillfälle att förvärva denna med omsorg helrenoverade familjevilla i Söråker! 1-plansvillan erbjuder fantastiska ytor att umgås i med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. En öppen spis med insats står centralt placerad i utrymmet och bidrar till både stämning såväl som värme. Köket är i stilrent grått och har gott om skåpförvaring och bänkyta samt en köksö. På husets baksida finns en delvis inglasad altan i ett insynsskyddat läge. Badrummet är helkaklat -18. I övrigt så är de allra flesta av de stora renoveringarna redan genomförda såsom plåttak på både bostadshus och carport/garage, 3-glasfönster och delvis omspöning av garage. Huset är fiberanslutet och i några av rummen finns här smart el via appstyrning! Plan och lättskött trädgårdstomt med några bärbuskar och träd. Fastigheten har ett fritt läge så här är perfekt att bara släppa ut leksugna barn med spring i benen. Här finns gott om utrymmen för förvaring både i och utanför huset i vidbyggt garage med carport och förrådsdel. Bo lantligt men ändå nära till centrala Söråker med dess service och utbud såsom matvaruaffä och folkets hus med både biograf och andra evenemang. Det finns helt enkelt inte utrymme nog att beskriva denna fastighet i en säljtext så jag välkomnar er varmt till en visning istället!

 • Plus
Daggvägen 11, Sörberge, Timrå kommun

Daggvägen 11

Villa
Sörberge, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 450 000 kr
119 + 119 m²
5 rum
490 m² tomt

Välkomna till Daggvägen 11 och detta ompysslade kedjehus i barnvänligt område i Sörberge! Här är de flesta stora renoveringarna redan gjorda såsom tak, fönster, badrum, bara att flytta in och sätta sin egen prägel på resten med andra ord. Uppvärmning sker via fjärrvärme och fiber finns indraget. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor, mataffär samt påfart E4 med ca 10min restid till Birsta city och ca 15min till centrala Sundsvall. I anslutning till husets baksida finns även en allmänning för de boende runt omkring med lekpark, fotbollsplan och isbana. På husets framsida kan man sitta på en delvis inglasad altan som man når smidigt via köket eller från husets entrésida! Varmt välkomna till Daggvägen 11!

Villavägen 3F, Timrå, Timrå kommun

Villavägen 3F

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
995 000 kr
84,5 m²
3 rum
4 983 kr/mån
11 775 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva en bostad i populära Brf Näsberget. Här bor man med bostadsrättens bekymmerslöshet i ett barnvänligt område samtidigt som man också har den där villakänslan med en egen uteplats att rå om, det bästa av båda världar helt enkelt! Det absolut bästa med just denna bostad måste vara läget i den så kallade "förmanslängan" och den utsikt man har över Klingerfjärden härifrån. Detta är en bostad med större yta än man tror, 3 våningar med gott om utrymmen. Välkomna på visningen!

 • Uteplats
Storgatan 72 A, Centrum, Sundsvalls kommun

Storgatan 72 A

Lägenhet
Centrum, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
565 000 kr
25 m²
1 rum
vån -1/3
2 326 kr/mån
22 600 kr/m²

På Storgatan 72 A ligger denna välplanerade och trivsamma etta utan insyn med utsikt mot Selångersån och mot Norra berget. Rymligt allrum med plats för både soffgrupp samt säng. Här bor man i centrum med närhet till Universitetet, restauranger, shopping, gym och biograf. Perfekt som första bostad, för studenten eller för den som söker en bostad för övernattning.

 • Plus
Skilsåker 723, Tynderö-Åstön, Timrå kommun

Skilsåker 723

Villa
Tynderö-Åstön, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 250 000 kr
67 m²
2 rum
1 941 m² tomt

Välkomna till Skilsåker 723 ute på vackra Tynderö! Här finns ett enplanshus om 67kvm fördelat på hall, badrum ett stort kök och vardagsrum i öppen planlösning och ett sovrum. I huset finns flertalet värmekällor utöver direktverkande el så har man en luftvärmepump, täljstensbeklädd kamin för mysig stugvärme centralt placerad. På fastigheten finns dessutom en dubbel carport, ett stort förråd och en extra förrådsbyggnad. Förberett med el, vatten och avlopp för en attefallare. Från det stora fönstret i hallen ser man glimtar av havet och på det övre etaget i trädgården har man ännu lite bättre utsikt. Här ute är det är nog ändå på sommaren som det är som allra bäst, då allt står i blomster runtomkring och man har närheten till badstranden i Skillinge. På sommartid finns här flertalet cafeér och restauranger som gör detta till stället att vara på!

 • Plus
Tjädervägen 5, Korsta, Sundsvalls kommun

Tjädervägen 5

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
395 000 kr
38 m²
1 rum
vån -1
3 110 kr/mån
10 395 kr/m²

Fin och trivsam etta med inglasat uterum som har en fantastisk fin utsikt över Sundsvalls hamninlopp och Södra berget. Bostaden har en välplanerad planlösning med ljusa rum. Renoverat kök med matplats, helkaklat badrum med uttag för tvättmaskin, hall med förvaring, och ett rymligt vardagsrum med klädkammare och sovalkov. Från vardagsrummet når man den fina inglasade balkongen som har skjutdörrar och ger möjlighet att gå ut i direkt markplan. Från balkongen har man en fin utsikt mot havet och Södra berget. Balkongen är stor och går att inreda med både trevliga loungemöbler och skapa härliga odlingar. Ett extra rum helt enkelt från tidig vår till sen höst. Här bor man med närhet till fina grönområden, lekparker och fotbollsplan. I närbelägna Skönsberg finns service så som vårdcentral, bensinstation, mataffär och dessutom dubbla bangolf-banor! Bra bussförbindelser in till centrala Sundsvall. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 13