Mäklare Johanna Lidin

Johanna Lidin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Stenvägen 17, Sörberge, Timrå kommun

Stenvägen 17

Lägenhet
Sörberge, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

495 000 kr

61,5 m²

3 rum

4 179 kr/mån

8 049 kr/m²

I Sörberge centrum på Stenvägen 17 finns nu denna 3:a till salu! Genomgående planlösning och ett härligt flöde av ljus från två håll. Köket har fräschats upp med köksluckor i vitt från Härjedalskök, nya bänkskivor och nytt kakel ovan bänkytan. Balkongen är med utsikt mot föreningens grönskande innergård och här kan man njuta i soligt läge. Av föreningen stambytt och helkaklat badrum som är förberett för tvättmaskin. Här bor man i stabil och välskött förening med låga månadsavgifter där även bredbandet ingår vilket ger en låg boendekostad. Parkering finns att tillgå på direkten. Busshållsplats finns på gatan precis utanför huset och inom promenadavstånd finns även matvaruaffären ICA Andersson, gym, flertalet snabbmatsrestuaranger och café bland annat. Varmt välkomna på visningen!

 • Balkong
Stenvägen 3 , Sörberge, Timrå kommun

Stenvägen 3

Lägenhet
Sörberge, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

395 000 kr

51,5 m²

2 rum

3 606 kr/mån

7 670 kr/m²

Nu finns en 2:a till salu på Stenvägen i centrum av Sörberge! Här bor man i stabil och välskött förening med låga månadsavgifter vilket ger en låg boendekostad. Lägenheten är belägen på våningsplan 3 av 3. Balkongen i soligt sydvästläge med eftermiddags/kvällssol. Här finns utrymme att renovera, sätta sin prägel och skapa sitt framtida boende som man vill då lägenheten är av äldre standard men ändå i gott skick. Badrummet har föreningen stambytt så det är helkaklat och förberett för en egen tvättmaskin. Busshållsplats finns på gatan precis utanför huset och inom promenadavstånd finns även matvaruaffären ICA Andersson, gym, flertalet snabbmatsrestuaranger och café bland annat. Varmt välkomna på visningen!

Medborgargatan 63C, Skönsberg, Sundsvalls kommun

Medborgargatan 63C

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

1 050 000 kr

78,5 m²

3 rum

5 584 kr/mån

13 376 kr/m²

Välkommen längst upp i fastigheten till denna fantastiskt fina 3:a som numera är omgjord till en 4:a med utsikt över Sundsvalls hamninlopp, stan och Södra berget. Lägenheten har parkettgolv och ljusa ytskikt i samtliga rum. Hela lägenheten genomsyras av en ljus interiör med stora och rymliga rum, ett badrum och en toalett. Från vardagsrummet når man lägenhetens inglasade balkong som är generös i sin yta och en utsikt som är svårslagen! Vill man ha lägenheten som en 3:a igen är det lätt att återställa och plocka ner den vägg som delar av de mindre rummen. Populär och välskött förening där både bredband och kabel-tv ingår i avgiften samt gemensamt avtal för el vilket bidrar till låga boendekostnader. Varmt välkomna på visningen!

 • Balkong
Hårdvallsgatan 22, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Hårdvallsgatan 22

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

295 000 kr

27 m²

1 rum

2 561 kr/mån

10 926 kr/m²

På Hårdvallsgatan 22 finns nu denna praktiska och kvadratsmarta 1:a. Här bor du som student med Mittuniversitetet inom gångavstånd. Stadskärnan med dess utbud och service finner man också inom en kort promenad. Är du förstagångsköpare så är detta en idealisk första bostad där man rymmer allt och lite till. Lägenhetens 27 kvadrat är väl disponerade och här har man ett stort allrum med alkov och plats för säng samt både soffa och matbord. I hallen finns en stor garderob med dörrar i frostat glas samt spotlightsbelysning. Kokvrån har skåpinredning i vitt och i badrummet finns en anslutning för en egen tvättmaskin förberedd. Välkommen med din anmälan för visningen!

Bågevägen 81 A, Bosvedjan, Sundsvalls kommun

Bågevägen 81 A

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

750 000 kr

83 m²

3 rum

5 193 kr/mån

9 036 kr/m²

På Bågevägen 81A hittar du denna 3:a vars utmärkta planlösning skapar ypperliga förutsättningar att bo bra och bekvämt. Lägenheten är belägen endast en halvtrappa upp och här finns en stor och härlig inglasad balkong i soligt läge. Bra med förvaringsmöjligheter med gott om garderober. Lägenheten har det populära L-köket och ett helkaklat badrum i grått. Bo i stabil och välskött förening med många av de stora renoveringarna redan gjorda sedan tidigare. I samma hus finns bland annat tvättstuga, källarförråd och matkällare. Busshållplats finns alldeles vid vägen utanför huset. Närheten finns till skolor, kommunikationer, gym, livsmedelsaffär, Birsta city och stan. I föreningens inre reparationsfond finns f.n ca 12.000 kr för framtida renoveringar. Detta är en bostad att sätta sin egen prägel på och sedan trivas länge i.

 • Balkong
Skogsvägen 10 A, Timrå, Timrå kommun

Skogsvägen 10 A

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

275 000 kr

45,5 m²

1 rum

2 970 kr/mån

6 044 kr/m²

Välplanerad och rymlig 1:a på 45,5kvm med ett ordentligt stort kök med plats för matbord samt allrum med plats för både soffa och sängplats. Helkaklat badrum med golvvärme och infällda spotlights i taket. Badrummet renoverades i samband med stambyte år 2015. I badrummet finns en egen tvättmaskin men även tvättstugan återfinns i samma hus. Köket renoverades också 2015 av tidigare ägare med skåpluckor i vitt och med en fullt utrustad maskinpark bestående av kyl/frys, spis, fläkt och diskmaskin. Här bor man med närheten till centrum med det utbud, service och förbindelser som finns. Välkomna på visning!

Riksgatan 1, Sörberge, Timrå kommun

Riksgatan 1

Lägenhet
Sörberge, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

275 000 kr

36,5 m²

1 rum

3 183 kr/mån

7 534 kr/m²

Rymlig 1:a med plats för allt man behöver och lite därtill. Lägenheten har ett stort kök med ordentlig matplats samt gott om skåpförvaring. Köket har för övrigt fräschats upp med skåpluckor i ljust grå, vitt kakel ovan köksbänken och fullt utrustad maskinpark bestående av spis, fläkt diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Vardagsrummet är rymligt och har god plats för både säng och soffa. Badrummet är helkaklat och stambytt av föreningen och man har egen tvättmaskin installerad. Inglasad balkong som blir som ett extra rum. Utsikten har man mot innergården och här kan man sitta länge i eftermiddags/kvällssolen. Här bor man centralt i Sörberge med bekvämt läge endast en trapp upp. Närhet till bland annat matvaruaffär, gym och god förbindelse via buss i området!

 • Balkong
Högomsvägen 30, Granlo, Sundsvalls kommun

Högomsvägen 30

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

725 000 kr

38 m²

1 rum

2 814 kr/mån

19 079 kr/m²

På Högomsvägen 30 finns nu möjligheten att förvärva en av de eftertraktade och mycket rymliga 1:orna i markplan. Lägenheten har en yteffektiv och optimal planlösning med plats för allt man behöver och mer därtill. Det här hemmet är också genomgående renoverat med parkettgolv, ljusa ytskikt samt ett kök i vitt och ett helkaklat badrum utrustat med egen tvättmaskin. Här kan man flytta in och trivas omgående! Längst med hela lägenheten finns en inglasning som man når via allrummet. Inglasningen blir som ett stort extrarum att förlänga årstiderna i. Nere vid Selångersån finns odlingslotter att hyra. Granlo är ett populärt område med cykelavstånd till centrum på ca 2,5 km och fin promenadväg längs ån till Mittuniversitetet och campus som ni når innan centrum. Här finns också goda bussförbindelser. Här finns bland annat apotek, vårdcentral, Coop med postombud och pizzeria. Minigolfbana med 18 hål, Granlo kyrka och gång- och cykelvägar med mera. I närheten hittar du även Himlabadet. Varmt välkomna till visningen!

 • Balkong
Triangelvägen 42, Bergeforsen, Timrå kommun
 • Lör 4 feb kl 11:00

Triangelvägen 42

Villa
Bergeforsen, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

2 995 000 kr

133 m²

5 rum

651 m² tomt

Varmt välkomna till Triangelvägen 42 och denna väl underhållna familjevilla i 1,5-plan! Huset har en planlösning som är öppen och luftig på entréplanet där det finns goda möjligheter för socialt umgänge och samvaro. Täljstenskaminen som står i centrum bidrar inte bara till mysfaktor utan även till ordentlig uppvärmning. Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Här finns också 3st kaklade badrum samt 3st sovrum med möjlighet att dela av för fler. Fiberanslutet. Från det övre planet har man utsikt med glimtar av Älv. Stort uterum att nyttja från tidig vår till sen höst och från uterummet tar man sig vidare till 2st altaner varav den ena har morgonsol och den andra kvällssol så man kan njuta av dygnets alla soltimmar. I trädgården kan man plocka både frukter och bär. Fastigheten har ett av områdets bästa lägen med en hörntomt som angränsar till stor allmänning. Området är perfekt för barnfamiljer och grannarna har god samverkan för gemensamma aktiviteter och här har man närheten till både skogen, badplats och lekplats. Anknytningen till Indalsälven är fantastisk då man på sommartid har badplatsen Brinken med sandstrand och på vintern blir det en härlig pulkabacke och man har möjlighet till både skoter- samt längdskidåkning på isen. Inom gångavstånd finns både förskola, skola och matvaruaffär. På idrottsanläggningen BSK finns bland annat utegym, skidspår, skridskoplan, fotbollsplan och discgolfbana för den som lever med en aktiv livsstil. Taket har under november månad bytts ut av fackman till plåt med pannprofil.

 • Plus
Kullagergatan 5, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Kullagergatan 5

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

895 000 kr

58 m²

2 rum

4 290 kr/mån

15 431 kr/m²

På Kullagergatan 5 finns nu denna 2:a med ett bekvämt läge endast en halvtrappa upp. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och ett stambytt badrum med kakel, klinker och golvvärme. Badrummet är förberett för egen tvättmaskin men tvättstugan finner man nära rakt ner i källaren. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen i soligt läge. Här bor man på behagligt promenadavstånd till city och med närheten till Sidsjöns fina motionsspår! Välkomna på visningen!

 • Balkong
Högalidsgatan 12, Skönsberg, Sundsvalls kommun

Högalidsgatan 12

Lägenhet
Skönsberg, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

550 000 kr

41,5 m²

1 rum

2 513 kr/mån

13 253 kr/m²

Stor och trevlig etta med vacker utsikt över Södra Berget! Kliv in i en rymlig och luftig hall med mycket god förvaring, till vänster når ni allrummet som får plats med både större säng, skrivbord och soffgrupp. Denna kvadratsmarta etta har även ett väl tilltaget kök med plats för ett större matbord. I månadsavgiften ingår bredband om 100 Mbit och basutbud av kabel TV. I föreningen ges även tillgång till bastu och gym. Närhet till kommunikation, apotek, vårdcentral och matbutik.

Musterigatan 10, Sörberge, Timrå kommun
 • Lör 4 feb kl 13:30

Musterigatan 10

Villa
Sörberge, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

2 495 000 kr

122 m²

5 rum

1 109 m² tomt

Nu finns tillfället att förvärva en modern 1-plansvilla i centrum av Sörberge. På Musterigatan 10 bor man med förskolor, skolor, och gymnasium samt matvaruaffär inom ca 1 km avstånd, allt det som får vardagen för familjen att flyta på lite smidigare och lättsammare! Nu står även ett nytt badhus klart i området och inom promenadavstånd har man även ishallen, idrottsplats, gym samt goda förbindelser via buss. Nuvarande ägare har satsat på renovering av de båda badrummen, kök i vitt från IKEA, ommålning av fasad samt installation av krypgrundsavfuktare för att nämna några. Huset har gott om utrymmen och rum som passar även en lite större familj. Från vardagsrummet tar man sig vidare ut på en inglasning som är en del av en stor altan i soligt läge på husets baksida. Vidbyggt garage med elport och groventré. Ett inrett rum som fungerar perfekt för tonåringen som önskar en egen entré och avskildhet alternativt som hemmakontor eller som hobbyrum. Fiber finns anslutet via ip-only. Varmt välkomna att boka in er på visningen!

 • Plus
Kometvägen 2, Sundsbruk, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår
 • Lör 4 feb kl 12:15
Kometvägen 2, Sundsbruk, Sundsvalls kommun, bild 2
Kometvägen 2, Sundsbruk, Sundsvalls kommun, bild 3

Kometvägen 2

Villa
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

1 875 000 kr

145 m²

5 rum

691 m² tomt

Välkomna till en friliggande villa på Kometvägen 2 i Sundsbruk, en fastighet med hörntomt som tack vare detta bidrar till ett av gatans absolut bästa lägen! Här finns en lummig, uppvuxen och extremt välskött trädgård med flertalet planteringar, buskar, träd samt ett växthus för den trädgårdsintresserade. Här delar man inte huskroppen med grannen utan det är friliggande och sammanlänkas endast med garaget. Bostadshuset har byggts ut vilket har bidragit till en stor och välkomnande hall och i övrigt så har huset försetts med 3-glasfönster på det övre planet, ett helkaklat badrum och fiber finns indraget via Servanet. Inglasad altan med infravärme gör att man även nu långt in på hösten kan njuta av detta utrymme. Här bor man med närheten och bekvämligheten till all service och utbud som Birsta city har att erbjuda samt med goda förbindelser via buss strax ute vid stora vägen.

 • Premium
Korstavägen 15, Korsta, Sundsvalls kommun

Korstavägen 15

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

495 000 kr

40 m²

1 rum

3 516 kr/mån

12 375 kr/m²

Ta hissen upp till våning 7 av 7 och välkomna rymliga 1:a. Lägenheten väldisponerad planlösning och upplevs som väldigt rymlig. Kök i med skåpluckor ljus gul och ordentlig plats för matbord. Plats för säng i alkov samt gott om förvaring i klädkammare och garderober. Balkong på husets baksida med kvällssol och insynsskyddat läge. Föreningen har nyligen bytt stammarna och helrenoverat badrummet -20 med kakel, klinker och golvvärme. Detta är ett boende att trivas i precis som den nuvarande ägaren har gjort!

 • Balkong
 • Hiss
Bågevägen 43 C, Bosvedjan, Sundsvalls kommun

Bågevägen 43 C

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

460 000 kr

35 m²

1 rum

2 623 kr/mån

13 143 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade etta med uteplats i fint solläge. I bostaden finns ett rymligt vardagsrum med sovalkov, ett renoverat kök med vita köksluckor, en separat klädkammare och ett helkaklat badrum. Lägenheten håller genomgående hög standard var det gäller skick samt färg och materialval. Om man mot förmodan skulle vilja förändra på något finns f.n ca 6000 kr i den inre reparationsfonden som ett tillskott. Här bor man med närhet till naturen i ett lugnt och barnvänligt område nära förskola och skola. Från bostaden är det bra bussförbindelser och här bor man nära all tänkbar service som både Birsta city och Sundsvalls centrum har att erbjuda. Brf Bosvedjan är en välskött förening med många stora renoveringar gjorda och mycket gemensamma ytor i föreningen som medlemmarna får nyttja, här finns bland annat övernattningsläget, festlokal, gym och bastu. Både bredband och basutbudet av kabel-TV ingår i månadsavgiften vilket ger bra boendekostnad. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
Lysekilsvägen 104, Granloholm-västra, Sundsvalls kommun

Lysekilsvägen 104

Lägenhet
Granloholm-västra, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall

1 495 000 kr

112 m²

4 rum

7 857 kr/mån

13 348 kr/m²

Trevligt bostadsrättsradhus med villakänsla beläget på lugn återvändsgata. Egen ingång, två uteplatser och bra planlösning med de sociala ytorna såsom kök och vardagsrum på det nedre planet och sovrummen samlade på det övre planet. Bostaden har 3-4 sovrum och är renoverad i ljusa toner med smakfulla materialval. Här finns två fina uteplatser i olika sollägen varav den ena uteplatsen är inglasad. Här bor ni med ett barnvänligt område med fina grönområden runt knuten. Brf Kremlan är en populär förning där medlemmarna har tillgång till bl.a. bastu, gym och samlingslokal. Både bredband och kabel-TV ingår i avgiften. Varmt välkomna på visningen!

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 16