Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johanna Lidin

Johanna Lidin

Om mig

För mig är det av stor vikt att ditt livs största affär även blir den bästa. Min drivkraft är att vid varje avslutad försäljning ha nöjda kunder med ett leende på läpparna. Detta uppnår jag genom mitt stora engagemang och att genomföra varje bostadsaffär på ett professionellt och tryggt sätt. Kontakta mig gärna om du har boendefrågor att diskutera, planer på att ändra din boendesituation eller bara vill veta vad just din bostad är värd!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Strandviksgatan 25, Söråker, Timrå kommun
  • Sön 24 mar kl 10:30

Strandviksgatan 25

Villa
Söråker, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 795 000 kr
71 + 51 m²
4 rum
1 140 m² tomt

Välkomna till Strandviksgatan 25 och denna behändiga villa som har renoverats med varsam hand av nuvarande ägare. Många stora investeringar har gjorts här de senaste åren såsom takbyte, installation av luftvärmepump och fiber, nästan alla fönster har blivit bytta till nya 3-glas, ett helkaklat badrum och ett nytt kök med köksö för att nämna några få. I det rymliga köket finns gott om plats att bjuda in, duka upp och att umgås många och härifrån har man både utsikten mot Klingerfjärden och fördelen att kunna ta sig ut på altanen som har sol hela dagen. Härifrån har man raka spåret ner till strandpromenaden där man kan gå långt längst med kustremsan. Läget är lantligt samtidigt som det också är centralt till Söråkers centrum med dess utbud och service som man kan behöva till vardags. På vintertid så är det inte långt till närmsta skoterled eller pistade skidspår och under sommaren finns ett flertal mysiga sommarcaféer samt restauranger som håller öppet i omgivningarna. Detta är verkligen en plats att trivas på!

  • Plus
Tallrotsgatan 8, Haga, Sundsvalls kommun
  • Tis 26 mar kl 16:10

Tallrotsgatan 8

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 695 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/3
4 311 kr/mån
22 303 kr/m²

Med bekvämt läge endast en trappa upp finns denna trivsamma och renoverade 3:a! Här finns ett ett modernt kök i vitt från 2017 med rostfria vitvaror, ett generöst vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen med västerläge. Lägenheten har gott om förvaring med nya skjutdörrsgarderober i båda sovrummen och i hallen finns både inbyggda garderober och en praktisk klädkammare. Källarförråd och föreningens tvättstuga finns i samma hus. Bostaden ligger i populära Haga med promenadavstånd till stan och nära till Norra Bergets friluftsområde. Inom området finns bl.a. kvarterskrog och mataffär samt täta busslinjer. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Veteslingan 2, Sörberge, Timrå kommun

Veteslingan 2

Lägenhet
Sörberge, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
795 000 kr
111 m²
4 rum
9 825 kr/mån
7 162 kr/m²

Jag vill hälsa er välkomna till detta fina gavelradhus i bostadsrätt på eftertraktade Veteslingan i Sörberge. Här återfinns ett rymligt boende i två plan som passar de allra flesta. Bostaden inrymmer tre sovrum samlade på det övre planet och två stora badrum, ett på vardera plan. Här finns också flertalet uteplatser runt bostaden både på altan i söderläge, stensatt uteplats och en stor balkong med morgonsol. Bostaden har fönster i 3 väderstreck vilket bidrar till ett härligt ljusflöde inomhus. Området är barnvänligt med flertalet lekparker och grönytor, både skola och förskola finns i närheten. Bra kommunikationer via buss och närhet till idrottsanläggningar, golfbana, matbutiker bland annat. Här finns även en ny simhall inom promenadavstånd. Varmt välkomna till Veteslingan 2!

  • Uteplats
Tomtegränd 10, Haga, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 16:40

Tomtegränd 10

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 095 000 kr
61 m²
2 rum
3 459 kr/mån
17 951 kr/m²

Bekvämt belägen i markplan finns denna 2:a utan direkt insyn. Lägenheten har en väldisponerad planlösning med öppna ytor, rymliga rum, gott om förvaring i både garderober samt klädkammare och fönster finns i två väderstreck tack vare gavelläget. Här finns också en stor inglasad balkong med eftermiddags/kvällssol och ett fullt utrustat kök med skåpluckor i vitt. Ytskikten i bostaden är genomgående ljusa och möjligheterna finns att sätta sin egen prägel utan att kännas som ett måste. Bo i ett lugnt område i Haga med närhet till matvaruaffär, förbindelser, naturen, sjukhus och så mycket mer! Centrala Sundsvall med dess service och utbud återfinns ju också inom behagligt promenadavstånd. Välkomna med en anmälan till visning!

  • Plus
  • Balkong
Banérgatan 11, Timrå, Timrå kommun

Banérgatan 11

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
550 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 763 kr/mån
9 649 kr/m²

2:a till salu i populära och välskötta Brf Timrådalen som HSB förvaltar. Bra månadsavgift ger här låga boendekostnader. Ytskikten går genomgående i grå ton och här ligger ett klickgolv i samtliga rum. Från det rymliga vardagsrummet har man utgången till den inglasade balkongen som blir som ett extra rum redan från tidig vår till sen höst. Från balkongen har man utsikten mot Skönviksbacken och soltimmarna nästan hela dagen. Här bor man med närheten till matvaruaffärer, service, förbindelser samt påfarten till E4:an. Gott om förvaring med hela två klädkammare och garderober i lägenheten samt förråd och matkällare i samma hus. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Skönsbergsvägen 19K, Nedre Haga, Sundsvalls kommun

Skönsbergsvägen 19K

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
900 000 kr
49 m²
2 rum
vån -2
3 588 kr/mån
18 367 kr/m²

Ljus och väldigt välplanerad 2:a i mycket fint skick där kök, golv och väggar i hela bostaden grundligt renoverats smakfullt. Köket har inredning i vitt och är fullt utrustat med induktionshäll, fläkt, ugn, inbyggd micro, kyl/frys samt en integrerad diskmaskin. I köket finns en matplats och i vardagsrummet rymmer man både matbord och soffgrupp. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter, rymlig inglasad balkong i fritt soligt läge blir som ett extra rum denna årstid och framåt samt ett stilrent badrum helkaklat och med egen tvättmaskin. Lägenheten når man behändigt från husets gavel om man vill slippa gå i trapporna och matvaruaffär, restauranger och bra kommunikationer finns alldeles runt hörnet. Välkomna på visningen!

  • Balkong
Kungsbackavägen 1, Granloholm, Sundsvalls kommun

Kungsbackavägen 1

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
750 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 3
5 001 kr/mån
11 811 kr/m²

Belägen på våning 3 finns nu denna renoverade 2:a till salu! Här har både köket och badrummet renoverats inom de senaste åren. Köket går i grått med vitrinskåp från IKEAs populära serie Bodbyn och är fyllt utrustat med kyl/frys, induktionshäll, fläkt, diskmaskin, inbyggd micro och ugn. Badrummet gjordes i ordning 2021 med våtrumsmatta och här finns en stor dusch med vikväggar i glas och det är förberett för egen tvättmaskin. Hiss finns i huset och tvättstugan i bottenvåningen på samma hus. Här bor man längst in på lugn återvändsgata men närheten till naturen samtidigt som man har förbindelser via bussen och behagligt promenadavstånd ner till stan, välkomna med er visningsbokning!

  • Balkong
  • Hiss
Skälarövägen 4A, Fagervik, Timrå kommun

Skälarövägen 4A

Villa
Fagervik, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
995 000 kr
110 m²
4 rum
1 000 m² tomt

Att det är populärt att bo i Fagervik är inte svårt att förstå när man kör på gatorna i de charmiga kvarteren. Här bor man med direkt närhet till områdets skola, strandpromenaden, badplats, golf- och frisbeegolfbanan. Ett vitt putsat hus som visserligen har ett renoveringsbehov men också ett hus som lämpar sig perfekt för den som söker något att göra till sitt eget. Några stora investeringar är gjorda redan och en god grund är lagd av tidigare ägare såsom installation av bergvärme för låga drifkostnader, omdragen el och fiber finns via Servanet. Tomten har ett högt och fint läge och man upplever det som insynsskyddat på plats. Från det övre planets ena sovrum kan man se glimtar av havet. På fastigheten finns dessutom en förrådslänga och ett hus som kanotklubben ursprungligen uppfört men som också skulle kunna lämpa sig bra för en egen verksamhet eller annan hobby. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Skönsbergsvägen 21C, Nedre Haga, Sundsvalls kommun

Skönsbergsvägen 21C

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 595 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
6 358 kr/mån
18 547 kr/m²

Här finner du en mycket smakfullt renoverad 3:a på Skönsbergsvägen 21C i nedre Haga. En lägenhet med genomgående ljusa och renoverade ytskikt och med en planlösning som inte lämnar något övrigt att önska. Här disponerar du en yta om 86 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök samt en riktigt stor inglasad balkong i soligt läge. Här bor man högst upp i huset utan direkt insyn och med härlig utsikt mot hamninloppet och Sundsvallsbron. Köket renoverades 2019 av tidigare ägare och badrummet är helkaklat med naturnära toner och utrustat med både takdusch, spegel med belysning samt en egen tvättmaskin från 2022. Välkomna till visning!

  • Balkong
Flädervägen 5, Söråker, Timrå kommun
Flädervägen 5, Söråker, Timrå kommun, bild 2
Flädervägen 5, Söråker, Timrå kommun, bild 3

Flädervägen 5

Villa
Söråker, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
2 995 000 kr
162 + 41 m²
6 rum
1 195 m² tomt

På Flädervägen 5 i Söråker finns nu denna rymliga familjevilla med generösa utrymmen och härliga ytor till salu! Havet med badbrygga, bastu och småbåtshamn finns inom kort promenadavstånd. Huset har genomgått omfattande renoveringar av nuvarande ägare. Här möts man av en rymlig och välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare. På det övre planet är det en öppen planlösning där kök och vardagsrum samsas utan gränser och inbjuder till härliga stunder för samvaro antingen vid middagsbordet eller den härliga mobila köksön! 2 rymliga sovrum på detta plan varav det är möjlighet att dela av för ett tredje. Härifrån tar man sig lätt ut till tomten på husets baksida där det finns yta för skoj och lek men också för avkoppling i spabad i insynsskyddat läge. Från balkongen har man fantastisk utsikt mot Klingerfjärden och horisonten. På entréplanet finns praktisk yta för förvaring, ytterligare två sovrum samt ett stort allrum med en eldningsbar öppen spis med insats och ett helkaklat utrymme för tvätt/relax och bastu. Fiberanslutet. Energiklass B, bergvärme och 3-glasfönster för att optimera husets drift. Detta är ett lugnt område med närheten till Söråkers centrum med den service och utbud som finns som man kan behöva dagligdags samt skola och förskola inom gångavstånd! Vacker strandpromenad och småbåtshamn finns inte långt härifrån. Ett perfekt boende för den moderna familjen med höga krav på sin standard. Havet med badbrygga, bastu och småbåtshamn finns inom kort promenadavstånd om man inte vill bada i utomhus-jacuzzin och bastun hemmavid för att sedan vila blicken över havet från balkongen.

  • Premium
  • Energieffektiv
Rörvägen 74, Sörberge, Timrå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rörvägen 74

Villa
Sörberge, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
2 195 000 kr
93 + 93 m²
5 rum
1 133 m² tomt

Välskött enplansvilla med källare i populärt område! Kök och vardagsrum samsas i öppen planlösning utrymmet rymmer både plats för matlagning och umgänge. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och öppenhet som genomsyrar hela huset. Centralt placerad står en kamin och härifrån tar man sig vidare ut till den stora altanen på husets baksida. Med tre välplanerade sovrum med goda förvaringsmöjligheter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Den stora altanen är som en förlängning av vardagsrum under bar himmel, med solsken stor del av dagen. Trädgården är prydd med blommande träd och bärbuskar som sätter en färgsprakande inramning till utomhusmiljön. Skogen som gränsar till tomten blir en naturlig förlängning av din trädgård och trevlig för avkopplande promenader. Gården erbjuder ett växthus och en isolerad friggebod, perfekt så att du kan organisera och utnyttja ditt utrymme på bästa sätt. Husets dubbla ingångar och två toaletter ger en bekväm och funktionell boendelösning. Affärer och skolor finns på bekvämt gångavstånd, och för den aktive finns en mängd fritidsaktiviteter att välja mellan, inklusive ishall, sporthall, simhall, golfbana, fotbollsplaner och elljusspår.

  • Plus
Färjvägen 8, Sörberge, Timrå kommun

Färjvägen 8

Villa
Sörberge, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
2 050 000 kr
96 + 70 m²
5 rum
1 128 m² tomt

På populära Södra Lundevallen ges nu tillfället att förvärva denna trivsamma familjevilla på stor hörntomt! Vattenburen uppvärmning som sker via fjärrvärme. Fiberanslutet. Härlig planlösning på entréplanet med sociala öppna ytor. Bra förvaringsutrymmen och biytor i källaren samt vidbyggt garage med förrådsdel. Populärt villaområde perfekt för barnfamiljen med gångavstånd till både förskolor, skola och gymnasium. I september 2022 invigdes det nya badhuset som också finns inom bara något minuts promenad. Här har man också nära till andra bekvämligheter såsom matvaruaffär, ishall, gym och förbindelser via buss. Allt det som får vardagen för familjen att flyta på lite smidigare och lättsammare! Anknytningen till Indalsälven är fantastisk i detta området då här finns flertalet bryggor att nyttja på sommartid och på vintern går här utmärkt att åka längdskidor eller skoter på isen! Varmt välkomna med anmälan för visning!

Skilsåker 723, Tynderö-Åstön, Timrå kommun

Skilsåker 723

Villa
Tynderö-Åstön, Timrå kommun
Fastighetsbyrån Sundsvall
1 250 000 kr
67 m²
2 rum
1 941 m² tomt

Välkomna till Skilsåker 723 ute på vackra Tynderö! Här finns ett enplanshus om 67kvm fördelat på hall, badrum ett stort kök och vardagsrum i öppen planlösning och ett sovrum. I huset finns flertalet värmekällor utöver direktverkande el så har man en luftvärmepump, täljstensbeklädd kamin för mysig stugvärme centralt placerad. På fastigheten finns dessutom en dubbel carport, ett stort förråd och en extra förrådsbyggnad. Förberett med el, vatten och avlopp för en attefallare. Från det stora fönstret i hallen ser man glimtar av havet och på det övre etaget i trädgården har man ännu lite bättre utsikt. Här ute är det är nog ändå på sommaren som det är som allra bäst, då allt står i blomster runtomkring och man har närheten till badstranden i Skillinge. På sommartid finns här flertalet cafeér och restauranger som gör detta till stället att vara på!

  • Plus

Visar alla 13